FISCADD

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : FISCADD
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 835.164.753

Publication

03/06/2013
ÿþRechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : ACHTERTHOF 38, 9220 HAMME

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING AFSLUITDATUM BOEKJAAR EN DATUM GEWONE ALGEMENE VERGADERING  WIJZIGING DER STATUTEN

Bij bijzondere algemene vergadering van 17 december 2012 van de vennootschap onder firma "FISCADD", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9220 Hamme, Achterthof 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer 0835.164.753, blijkt dat uit de bijzondere algemene vergadering volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen werden:

Uittreksel it het verslas van de bi'zondere al.emene ver. aderin. d.d. 17 december 2012

1. Wijziging afsluitdatum van het boekjaar

De vennoten beslissen het huidige boekjaar vervroegd af te sluiten op 31 december 2012. Het boekjaar za voortaan lopen van 1 januari tot en met 31 december.

2. Verplaatsing datum gewone algemene vergadering

De vennoten beslissen de datum van de gewone algemene vergadering te verplaatsen naar de eerste vrijdag van de maand juni om 19.00 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vernield in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden,

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

3. Wijziging maatschappelijk doel

De vennoten beslissen het maatschappelijk doel van de vennootschap als volgt te wijzigen Het nieuwe maatschappelijk doel wordt:

De vennootschap za! optreden als verzekeringsbemiddelaar.

Het optreden als agent of tussenpersoon voor kredietinstellingen, onder meer het verstrekken van

advies inzake beleggingen en het beheer van financiële patrimonia van derden, de bemiddeling inzake

krediet en leningen, enz.

Het organiseren, exploiteren, commercialiseren en geven van opleidingen, vormingen, cursussen,

demonstraties, trainingen, lezingen, presentaties, voorstellingen, voordrachten, beurzen en seminaries.

Het ontwikkelen, aanbieden, uitgeven, organiseren, samenstellen en uitvoeren van consultancy,

coaching, opleiding, projecten, evenementen,

Aanbieden, uitvoeren of laten uitvoeren van consultancy.

Tussenpersoon in de handel, commissionair.

Handelsbemiddeling in voedings- en genotsmiddelen

Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment.

Het commercialiseren, aankopen, importeren en exporteren, verkopen en alles wat te maken heeft met

de exploitatie van de particuliere beveiliging.

Het leveren van diensten i.v.m. beveiligingssystemen.

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

AN KOOPHANDEL

1111111,1111.11,1.1111

Onderrieniingsnr : 0835.164.753

Benaming

(voluit) ; FISCADD

(verkort) :

2 3 MEI 2013

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het commercialiseren, aankopen, importeren en exporteren, verkopen en alles wat te maken heeft met de exploitatie van allerhande roerende en onroerende goederen en van alle gebouwde en ongebouwde eigendommen en het optreden in deze handel als tussenpersoon, agent of commissionair alsook het voeren van de nodige publiciteit, trendwatching en marktonderzoek met het oog op deze handelingen.

Het rationeel en oordeelkundig beheer, behoud of uitbreiden en alle beschikbare middelen beleggen of wederbeleggen van een uit roerende en onroerende bestaande goederen bestaand patrimonium.

Alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De zaakvoerder legt hiertoe een staat van actief en passief aan de algemene vergadering voor die niet ouder is dan 3 maanden.

De doelswijziging wordt door de zaakvoerder voorgesteld om de realiteit het maatschappelijk doel beter te benaderen.

4. Wijziging volmacht

De vennoten beslissen het aan de heer Everaert Filip, wonende te 9200 Mespelare, Singelweg 42, toegekende volmacht in te trekken en beslissen bijzondere volmacht te verlenen aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Verschelden  Walkiers & Co, Accountants & Belastingconsulenten BV CVBA, Esplanade 1 bus 96,1020 Brussel (Buro & Design Center), waarbij zij de mogelijkheid heeft:

alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

5. Aanpassing statuten

Artikel 23 van de oprichtingsstatuten wordt gewijzigd als volgt:

"De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door een zaakvoerder bij gewone brief, die de agenda bevat. De moet ten minste acht voile dagen voor de datum van de vergadering aan de vennoten worden toegezonden.

../.2

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen de eerste vrijdag van de maand juni om 19.00 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze."

Artikel 27 van de oprichtingsstatuten wordt aangepast als volgt: "Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december."

Artikel 34 van de oprichtingsstatuten wordt aangepast als volgt:

"Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Verscheiden Walkiers & Co, Accountants & Belastingconsulenten BV CVBA, Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel (Buro & Design Center), waarbij zij de mogelijkheid heeft:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten; alle formaliteiten te vervullen bij de grimes van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bi een sociaal verzekeringsfonds.

Voor-

"

beholaden gaan h t Belgisch Staatsblad



Tegelijk hierbij neergelegd;

- verslag bijzondere algemene vergadering d.d. 17 december 2012;

- gecoördineerde statuten d.d. 17 december 2012.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Filip Segers,

,. zaakvoerder,





Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

15/04/2011
ÿþOnde rnemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte ;

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

6b5 X164 ~s3

FISCADD

Vennootschap onder Firma

Achterthof 38 - 9220 HAMME

Oprichtingsakte

f]Cr`L7ïrAI I

_-Ir=t7IC

VAN KOOPHAIVGEL

0 5. 04. 2011

DENDERMONDE

rlrr~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Uittreksel uit de oprichtingsakte van 01 maart 2011, geregistreerd te Sint-Niklaas, kantoor

der registratie dd 30 maart 2011 boek 6/101, blad 4, vak 8, negen bladen, geen verzendingen -

ontvangen 25,00 euro (vijfentwintig euro). De Ontvanger (get.)

art. 1 - BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma met de maatschappelijke naam 'FISCADD'.

art. 2 - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te Achterthof 38, 9220 Hamme. Hij kan ten allen tijde naar elke andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing door de raad van beheer of door de enige beheerder zaakvoerder.

De vennootschap mag eveneens bij eenvoudige beslissing door de raad van beheer of door de enige zaakvoerder, administratie zetels, filialen, kantoren of bedrijfszetels oprichten in België of in het buitenland.

art. 3 - MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van anderen, rechtstreeks of door middel van aangestelden of tussenpersonen, alleen of in samenwerking met derden, voor natuurlijke of rechtspersonen of ondernemingen of verenigingen van allerlei aard :

- De vennootschap zal optreden als verzekeringsbemiddelaar.

- Het optreden als agent of tussenpersoon voor kredietinstellingen, onder meer het verstrekken van advies inzake beleggingen en het beheer van financiële patrimonia van derden, de bemiddeling inzake krediet en leningen, enz.

- Het organiseren, exploiteren, commercialiseren en geven van opleidingen, vormingen, cursussen, demonstraties, trainingen, lezingen, presentaties, voorstellingen, voordrachten, beurzen en seminaries.

- Het ontwikkelen, aanbieden, uitgeven, organiseren, samenstellen en uitvoeren van consultancy, coaching, opleiding, projecten, evenementen.

- Aanbieden, uitvoeren of laten uitvoeren van consultancy.

- Tussenpersoon in de handel, commissionair.

- Het commercialiseren, aankopen, importeren en exporteren, verkopen en alles wat te maken heeft met de exploitatie van allerhande roerende en onroerende goederen en van alle gebouwde en ongebouwde eigendommen en het optreden in deze handel als tussenpersoon, agent of commissionair alsook het voeren van de nodige publiciteit, trendwatching en marktonderzoek met het oog op deze handelingen.

- Het rationeel en oordeelkundig beheer, behoud of uitbreiden en alle beschikbare middelen beleggen of wederbeleggen van een uit roerende en onroerende bestaande goederen bestaand patrimonium.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

- alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

art. 4 - DUUR

De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor een onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt ais voor een wijziging van de statuten.

art. 5 - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt bepaald op 100,00 Euro gesplitst In maatschappelijke deelbewijzen van ieder 1,00 Euro. Het kan verhoogd of verminderd worden, ln een of meerdere keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene of buitengewone algemene vergadering. Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de bijlagen bij het Belgische Staatsblad.

art. 6 - SAMENSTELLING MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt als volgt onderschreven :

De heer SEGERS Filip, verschijner sub.1

ten belope van 99,00 Euro wat 99 aandelen vertegenwoordigt,

Mevrouw DE CLERC° Marie José, verschijner sub.2

ten belope van 1,00 Euro wat 1 aandeel vertegenwoordigt.

De Inschrijvers verklaren en erkennen dat al deze aandelen volledig volstort werden en het totale maatschappelijke kapitaal uitmaken

art. 7 - AARD DER AANDELEN

De aandelen zijn steeds op naam, zij zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap die hot recht heeft, in geval van onverdeeldheid, de aan de deelbewijzen verbonden rechten te schorsen tot een der medeeigenaars te haren opzichte als eigenaar ervan zal zijn aangeduid.

Wanneer de deelbewijzen met vruchtgebruik zijn bezwaard zal het stemrecht aan de vruchtgebruiker toebehoren, behoudens verzet vanwege de naakte eigenaar, In welk geval hel stemrecht zal geschorst zijn.

art.17 - BESTUUR

De vennootschap zal bestuurd worden door een enkele zaakvoerder of door meerdere zaakvoerders die geen college vormen en dus over individuele machten beschikken.

De duur van het mandaat wordt vrij door de algemene vergadering bepaald. De uittredende zaakvoerder wordt zonder beslissing van de algemene vergadering automatisch voor eenzelfde duur herkozen.

De heer SEGERS Filip wordt tot enige zaakvoerder benoemd. Zijn mandaat is onherroepelijk behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige reden. Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd behoudens wanneer de algemene vergadering anders beslist,

art.23 - BIJEENROEPING ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door een zaakvoerder bij gewone brief, die de agenda bevat. Deze moet ten minste acht voile dagen voor de datum van de vergadering aan de vennoten worden toegezonden,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

...Bi4lagen hij hei.Belgisch Staatsblad -151.04/2QU.-,Annexes dlu.Moniteurhelge.

Zij moet tenminste eenmaal per Jaar worden bijeengeroepen de eerste vrijdag van de maand september om 19 uur, en dit voor de eerste maal in tweeduizend en twaalf, en dit om de balans en resultatenrekening van " vorig boekjaar goed te keuren en om de bestuurders en commissarissen decharga te verlenen. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

art.27 - MAATSCHAPPELIJK JAAR

Het maatschappelijk jaar vangt aan op één april en eindigt op één en dertig maart van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal op heden aanvangen en op één en dertig maart tweeduizend en twaalf eindigen.

art.34 - VOLMACHT

De comparanten verlenen bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indepiaalsstelling, aan de Heer EVERAERT Filip, bediende, wonende te 9200 MESPELARE, Singelweg 42, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren ten opzichte van de Kruispuntbank van Ondernemingen, inzonderheid de activatie van de nieuw opgerichte vennootschap, en dit eveneens bij alle Federale Overheidsdiensten, tevens alles te doen voor het aanvragen en bekomen van alle nodige vergunningen en erkenningen

Gedaan te Hamme op de maatschappelijke zetel en op datum ais ten hoofde vermeld.

Na de gedane voorlezing hebben alle verschijners ondertekend.

Tegelijk hierbij neergelegd de volledige oprichtingsakte

SEGERS Fliip

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : J7ecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FISCADD

Adresse
ACHTERTHOF 38 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande