FISCALIO

Société en commandite simple


Dénomination : FISCALIO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 508.908.421

Publication

15/01/2013
ÿþMo Wctd 1 L1

ª% le In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N Etl-i EGID

0 4 JAN, 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHAIElaTE GENT

Ondememingsnr: ,mij% ,

Benaming

(voluit) : F1SCAL1O

(verkort)

Rechtsvorm ; GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : VOGELSTRAAT 14 - 9090 MELLE

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden,

Kristof Gautier, geboren op 13 oktober 1984, wonende te 9090 Melle, Vogelstraat 14, voor onbepaalde tijd hoofdelijk aansprakelijk vennoot, hierna de beherend vennoot genoemd.

En

Michel Gautier , geboren op 10 mei 1957, wonende te 9090 Melle, Vogelstraat 14, hierna de stille vennoot genoemd.

Is een gewone commanditaire vennootschap gevormd onder de benaming "FISCALIO" met als oprichtingsdatum 01 01 2013, onder de volgende voorwaarden;

1. Benaming

De vennootschap neemt de benaming "FISCALIO" aan. In alle akten, facturen, aankondigingen, brieven, orders, en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "Gewone Commanditaire Vennootschap" of door de initialen "Comm. V.", en door de aanduiding van het vestigingsnummer of ondernemingsnummer bij de kruispuntbank.

2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9090 Melle, Vogelstraat 14;

Hij kan worden verplaatst naar om het even welke andere plaats door een eenvoudige beslissing vanwege

het beheer en mits publicatie in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

3. Doel van de vennootschap:

niet limitatief:

l.Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

" administratieve ondersteuning aan personen en ondernemingen.

" het op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van system van gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technische, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

" het verlenen van bijstand, advies en opleiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van marketing en advertising, social media, reputatiebeheer, zoekmachinemarketing, e-mailmarketing, software- en websiteontwikkeling

" het vergaren van onfine data en commercialiseren van databanken.

" Introductie, marketing, constructie , aankoop, verkoop en diensten ivm hard- en software, internet services (inclusief websites), zowel klein- ais groothandel.

" het ontwikkelen en commercialiseren van nieuwe software- en websiteappllcaties,

" de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commeroialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, logo's, grafisch materiaal, zowel hardware als software.

Op de laatste blz. van i..ulk 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111

+13009638

vi

beha aai 13e1 stuc

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

" de creatie, publicatie en commercialisering van boeken, nieuwsbrieven, magazines, op het web.

" het opnemen van mandaten als manager of bestuurder of vereffenaar in ondernemingen.

" Bovendien zal de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende en onroerende operaties mogen verrichten , in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

II.Voor eigen rekening

" haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden onder welke vorm ook;

" het verwerven van onroerende goederen, verkavelen, het laten bouwen van onroerende constructies, de verkoop en verhuring van onroerende goederen, het in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of onbemeubeld, alsmede aile verrichtingen van onroerende leasing; het beheer van roerende en onroerende goederen.

" De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht

4. Duur

De Vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur, met ingang van heden .

5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 12.600 euro en Is volstort. Het is vertegenwoordigd door 100

aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal is op de volgende wijze samengesteld:

1. Kristof Gautier brengt de som in van 12,474 euro waarvoor hij ter compensatie recht heeft op 99 aandelen.

2. De stille vennoot brengt de som in van 126 euro waarvoor hij ter compensatie recht heeft op 1 aandeel.

6. Bestuur

Het bestuur wordt uitgeoefend door de beherend vennoot voormeld, onder voorbehoud van elke delegatie en met uitsluiting van stille vennoten, De benoeming van de beherend vennoot wordt beslist door de Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering keurt de benoeming van de heer Kristof Gautier tot zaakvoerder met algemeenheid van stemmen goed.

7. Boekjaar - rekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op datum oprichting en eindigt op 30 september van elk jaar. Op het einde van het boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en wordt de inventaris opgemaakt alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 tot en met 96 van het wetboek van vennootschapsrecht

8. Rekeningen en verdeling van de winst

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat één tiende van het maatschappelijk kapitaal wordt bereikt.

9. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op laatste vrijdag van de maand MAART om 18 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om 18 uur.

10. Diverse bepalingen

1. Begin en einde van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal aanvangen op 1 januari 2013 om te eindigen op 30 september 2014. De comparant-oprichters verklaren, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat aile rechten en verbintenissen door hen aangegaan in naam van de vennootschap vóár de oprichtingsdatum sinds één oktober tweeduizend en twaalf, door de bij deze opgerichte vennootschap worden overgenomen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

2. Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand maart 2015.

Stille vennoot Michel Gautier

k I

Voor ontledend uittreksel

Beherend vennoot Kristof Gautier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voon.

4)ehougen

aan het

Belgisch

Steatsblad

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FISCALIO

Adresse
VOLGELSTRAAT 14 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande