FLANDERS CONSTRUCTION COMPANY (VERKORT) F.C.C.

Divers


Dénomination : FLANDERS CONSTRUCTION COMPANY (VERKORT) F.C.C.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 456.560.588

Publication

20/05/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behouçte aan het Belgisct Staatsbla

taodwamsi t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0456.560.588

Benaming

(voluit) : FLANDERS CONSTRUCTION COMPANY

(verkort) " F.O.C.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Ledergemstraat 65, 9041 Gent - Oostakker

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Angélique VANDAELE, te Gent  Sint-Denijs-Westrem, op 23 april 2014 voor registratie.

Uit deze akte blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de bestuurders de volgende te publiceren beslissingen heeft genomen:

- De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een miljoen euro (¬ 1.000.000,00) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op een miljoen tweeënzestigduizend euro (¬ 1.062.000,00) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstige bedrag, mits creatie en uitgifte van veertigduizend driehonderddrieëntwintig (40.323) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van een miljoen euro (¬ 1.000.000,00).

Deze veertigduizend driehonderddrieëntwintig (40.323) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de: bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis. Inschrijving

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld door de de besloten vennootschap naar Nederlands recht `Jesaja Finance B.V.', met maatschappelijke zetel te Nederland, 6336 AD Hulsberg, Aalbekerweg 4, ingeschreven in het Nederlandse handelsregister onder nummer 54678617, met identificatienummer van het bisregister: 0551.856.068, voor een bedrag van een miljoen euro (¬ 1.000.000,00), alhier vertegenwoordigd door haar bestuurder de Heer ARTS Marinus, wonende te 5759 RB Helenaveen, Soemeersingel 15-a (Nederland),

Deze kapitaalverhoging werd volledig volgestort.

Als gevolg van de gewijzigde kapitaaltoestand besluit de vergadering artikel 5 van de statuten aan te

passen als volgt:

"ARTIKEL 5 - Kapitaal

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op een miljoen tweeënzestigduizend euro (¬ 1.062.000,00).

Het is vertegenwoordigd door tweeënveertigduizend achthonderddrieëntwintig (42.823) aandelen zonder;

aanduiding van nominale waarde met stemrecht.

leder kapitaalaandeel vertegenwoordigt één/tweeënveertigduizend achthonderddrieëntwintigste van het

maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volgestort."

- De vergadering beslist om artikel 2 van de statuten aan te passen aan de beslissing genomen door de raad van bestuur op zestien november tweeduizend en tien, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig december daarna, onder nummer 10190343, waarbij de maatschappelijke zetel van de; vennootschap wordt verplaatst van 9000 Gent, J.F Kennedylaan 14, naar 9041 Gent  Oostakker,. Ledergemstraat 65.

Derhalve wijziging van de tekst van artikel 2 van de statuten als volgt:

"ARTIKEL 2 - Zetel

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 9041 Gent  Oostakker, Ledergemstraat 65.

De maatschappelijke zetel zal kunnen overgebracht worden naar om het even welke andere plaats in de; Brusselse Agglomeratie of het Nederlandstalig gebied van België ingevolge een eenvoudige beslissing van de

NEERGELEGD

.0 8 -85- 2111&

RECFreIK VAN

KOOP} I t~rNT

uu

*iaiouss

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

c ~ }

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Raad van Bestuur, zonder wijziging der statuten, neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De maatschappelijke zetel zal naar een andere plaats dan diegene, aangeduid Niervoren, kunnen overgebracht worden door een beslissing van de buitengewone algemene vergadering genomen met inachtneming van het quorum en de meerderheid voorzien voor statutenwijzigingen.

Bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur kunnen filialen, administratiezetels en kantoren opgericht worden zowel in binnen- als in buitenland."

- De vergadering besluit om artikel 8 van de statuten van de vennootschap aan te passen aan het feit dat de aandelen van de vennootschap sedert 23 december 2011 op naam zijn. Derhalve zal artikel 8 voortaan luiden als volgt:

"Artikel 8

De aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn en zullen altijd op naam blijven. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden voor elke categorie van effecten op naam, hetzij In originele materiële vorm, hetzij in elektronische vorm conform de toepasselijke wetgeving. Het eigendomsrecht van de effecten op naam wordt bepaald door een inschrijving in het register ad hoc."

- Ingevolge het voorgaande besluit de vergadering tot wijziging van de tekst van artikel 24 van de statuten inzake de toelatingsvereisten tot de algemene vergadering door de hiernavolgende tekst, luidend ais volgt: 'Artikel 24

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering."

- De vergadering beslist om artikel 19 van de statuten inzake de algemene vertegenwoordigingsmacht te wijzigen, zodat de vennootschap kan vertegenwoordigd worden door één gedelegeerd bestuurder in plaats van twee gedelegeerd bestuurders samen handelend.

Derhalve schrapping en vervanging van de tekst van artikel 19 van de statuten door hetgeen volgt:

"ARTIKEL 19  Algemene vertegenwoordigingsmacht

Onverminderd de eventueel toegekende vertegenwoordigingsmacht voor het dagelijks bestuur en onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door een gedelegeerd bestuurder.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht."

- Aanpassing van de statuten aan de gewijzigde wetgeving inzake de ontbinding en vereffening van de

'vennootschappen (wet van 2 juni 2006). Derhalve wijziging van artikel 34 van de statuten als volgt:

"ARTIKEL 34  Vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de vereffening door

vereffenaars verricht benoemd volgens artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

Ten dien einde hebben de vereffenaars de meest uitgebreide macht die hen wordt toegekend door de

desbetreffende artikelen van het wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering stelt de eventuele vergoeding van de vereffenaars vast."

- ONTSLAG BESTUURDERS

De vergadering beslist het ontslag te aanvaarden aangeboden door de drie bestuurders, benoemd op 17 december 2010, met ingang vanaf heden, en beslist tevens hun kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaten over het boekjaar 2013 en tot op heden:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BETEVEST', met maatschappelijke zetel 9270 Kalken, Vaartstraet 90 bus 101, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0442.198.848, met ais vaste vertegenwoordiger de Heer COUCKUYT Ronny Michel Georges, wonende te 9270 Laarne, Heirweg 47.

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ANRECO', met maatschappelijke zetel te 9790 Wortegem-Petegem - Ooike, Dombos 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde met ondernemingsnummer 0477.022.619, met als vaste vertegenwoordiger Mevrouw SMET Ann Gaby Martha, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Dombos 4.

3) de Heer VAN ISEGHEM Reinoud Maria lonius, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Dombos 4.

- BENOEMING BESTUURDERS

Benoeming van de volgende bestuurders, wiens mandaat ingaat op heden en zal eindigen bij de

jaarvergadering van 2019:

-de voormelde besloten vennootschap naar Nederlands recht 'Jesaja Finance B.V.', met maatschappelijke zetel te Nederland, 6336 AD Huisberg, Aalbekerweg 4, ingeschreven in het Nederlandse handelsregister onder

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

s nummer 54678617, met identificatienummer van het bisregister: 055;.856.068, opgericht op eenendertig januari tweeduizend en twaalf, vast vertegenwoordigd door voornoemde Heer ARTS Marinus Gerardus Maria, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 5759 RB Helenaveen, Soemeersingel 15-a (Nederland).

- de heer Miermans Luc, wonende te 3670 Alken, Sint-Jorisstraat 61.

BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

De raad van bestuur, samengesteld uit:

-de besloten vennootschap naar Nederlands recht `Desa}a Finance BV.', voornoemd;

-de heer Miermans Luc, voornoemd;

verklaart de hierna vermelde bestuurder tot gedelegeerd bestuurder te benoemen vanaf heden, voor de duur van zijn mandaat als bestuurder:

de voormelde besloten vennootschap naar Nederlands recht 'Jesaja Finance B.V.', met maatschappelijke zetel te Nederland, 6336 AD Hulsberg, Aalbekerweg 4, ingeschreven in het Nederlandse handelsregister onder nummer 54678617, met identificatienummer van het bisregister: 0551.856.068, vast vertegenwoordigd door de Heer ARTS Marinus Gerardus Maria, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 5759 RB Helenaveen, Soemeersingel 15-a (Nederland).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal de dato 23 april 2014

- gecoördineerde tekst van de statuten

Notaris Angélique Vandaele

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2014
ÿþ MÔdWod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 7 Ain. 2014

KolecEMWENT

I

III

11

*14131562*

be a Bu stk.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0456.560.588

Benaming

(voluit) : FLANDERS CONSTRUCTION COMPANY

(verkort) : F.C.C.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Ledergemstraat 65, 9041 Oostakker

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging - kapitaalverhoging - benoeming bestuurder - benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Angélique VANDAELE, te Gent  Sint-Denijs-Westrem, op 12 juni 2014 voor registratie.

Uit deze akte blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders de volgende te publiceren beslissingen heeft genomen, letterlijk luidend als volgt:

- De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met één miljoen euro (E 1.000.000,00) om het te brengen van één miljoen tweeënzestigduizencl euro (E 1.062.000,00) op twee miljoen tweeënzestigduizend euro (¬ 2.062.000,00) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstige bedrag, mits creatie en uitgifte van veertigduizend driehonderddrieëntwintig (40.323) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van één miljoen euro (E 1.000.000,00).

Deze veertigduizend driehonderddrieëntwintig (40.323) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

( )

Inschrijving

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld door de besloten vennootschap naar Nederlands recht 'Jesaja Finance B.V.', met maatschappelijke zetel te Nederland, 6336 AD Hulsberg, Aalbekerweg 4, ingeschreven in het Nederlandse handelsregister onder nummer 54678617, met bisnummer 0551.865.068 voor een bedrag van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00), alhier vertegenwoordigd door haar bestuurder de Heer ARTS Marinus, wonende te 5759 RB Helenaveen, Soemeersingel 15-a (Nederland)

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat toi gehele volstorting van de inbreng een globaal bedrag van één miljoen euro (E 1.000.000,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de KBC Bank. Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan haar werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van één miljoen euro (E 1.000.000,00) bij storting o overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestig dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van één miljoen euro (E 1.000.000,00) euro.

- Als gevolg van de gewijzigde kapitaaltoestand besluit de vergadering artikel 5 van de statuten aan te

passen als volgt:

"ARTIKEL 5- Kapitaal

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op twee miljoen tweeënzestigduizend euro (E 2.062.000,00).

Het is vertegenwoordigd door drieëntachtigduizend honderdzesenveertig (83.146) aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde met stemrecht.

Ieder kapitaalaandeel vertegenwoordigt één/drieëntachtigduizend honderd zesenveertigste van het

maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volgestort."

Benoeming van de volgende bestuurder, wiens mandaat ingaat op heden en zal eindigen bij de, jaarvergadering van 2019:

Op de laatste blz van"juik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumente- rende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

à "

4 vo2r-behouden an het esalgit4h Staatsbiad

-de besloten -vennootschap 'Met 'beperkte aâ-riïpiïk-élijki;-êi-d'EîÉfÉVɧt','-ri-ïeÏ Maatschappelijke zetel 927-0 Kalken, Vaartstraat 90 bus 101, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0442.198.848, met als vaste vertegenwoordiger de Heer COUCKUYT Ronny Michel Georges, wonende te 9270 Laarne, Hekweg 47.

- De raad van bestuur, samengesteld uit:

-de besloten vennootschap naar Nederlands recht 'Jesaja Finance B.V.', voornoemd;

-de heer Miermans Luc, voornoemd;

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BETEVEST, voornoemd, vast

vertegenwoordigd door de heer Couckuyt Ronny;

verklaart de hierna vermelde bestuurder tot gedelegeerd bestuurder te benoemen vanaf heden, voor de

duur van zijn mandaat als bestuurder:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BETEVEST', met maatschappelijke zetel 9270

Kalken, Vaartstraat 90 bus 101, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnurnmer

0442.198.848, met als vaste vertegenwoordiger de Heer COUCKUYT Ronny Michel Georges, wonende te 9270

Laarne, Heirweg 47.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie proces-verbaal de dato 12juni2014

- gecoördineerde tekst van de statuten

Notaris Angélique Vanclaele





..

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 17.07.2012 12313-0065-033
17/06/2011
ÿþMod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

be a

B~

stE

Van Iseghem Reinoud Gedelegeerd Bestuurder

Anreco BVBA

Gedelegeerd Bestuurder

met als vaste vertegenwoordiger

Smet Ann

a

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :

Naam en handtekening.

'11090160"

NEERGELEGD

0 6 JUNI 2011

RECFï'ï, BANK VAN

KOOPHA\DF~TEE (,EtiT

Ondernemingsnr : 0456.560,588

Benaming

(voluit) : FLANDERS CONSTRUCTION COMPANY

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Ledergemstraat 65 - 9041 Gent

Onderwerp akte : Ontslag, benoeming en herbenoeming bestuurder en aanduiding vaste vertegenwoordigers

Uittreksel uit het Verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders dd 17 december 2010

De Raad van Bestuur is bijeengekomen naar aanleiding van het ontslag van de bestuurder de heer Peter-Jan Van Iseghem. De Raad van Bestuur aanvaardt het ontslag. Het mandaat als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder eindigt op 31 december 2010.

De Raad van Bestuur is met éénparigheid van stemmen overgegaan tot de benoeming van

- Betevest BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Ronny Couckuyt,

- Anreco BVBA met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Smet Ann,

als bestuurder.

Het mandaat gaat in vanaf 01 januari 2011 en loopt tot 31 december 2016.

De Raad van Bestuur is met éénparigheid van stemmen overgegaan tot de herbenoeming van

- Reinoud Van Iseghem

als bestuurder vanaf 01 januari 2011 tot 31 december 2016.

De Raad van Bestuur duidt Van Iseghem Reinoud aan als gedelegeerd bestuurder.

De vennootschap Anreco BVBA, bestuurder van Flanders Construction Company NV, heeft Smet Ann wonende te Ooike, Dombos 4, aangeduid als vaste vertegenwoordiger van Anreco BVBA.

De vennootschap Betevest BVBA, bestuurder van Flanders Construction Company NV, heeft Couckuyt Ronny wonende te Destelbergen, Admiraalhof 68, aangeduid als vaste vertegenwoordiger van Betevest BVBA.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

22/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.03.2011, NGL 15.04.2011 11085-0460-031
30/12/2010 : GE179542
20/07/2009 : GE179542
08/07/2008 : GE179542
20/12/2007 : GE179542
13/12/2007 : GE179542
03/09/2007 : GE179542
08/11/2006 : GE179542
04/10/2006 : GE179542
20/07/2005 : GE179542
03/02/2005 : GE179542
29/01/2004 : GE179542
11/08/2003 : GE179542
22/07/2003 : GE179542
10/06/2003 : GE179542
19/07/2002 : GE179542
28/07/2001 : GE179542
14/12/1995 : GE179542

Coordonnées
FLANDERS CONSTRUCTION COMPANY (VERKORT) F.C.…

Adresse
Zetel: Ledergemstraat 65, 9041 Oostakker

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande