FLANDERS CONSULTING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FLANDERS CONSULTING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 451.564.494

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 24.06.2014 14210-0597-010
19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 14.06.2013 13179-0504-011
13/05/2013
ÿþ"

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Braambos 19 - 9600 Ronse

Onderwerp akte : ONTSLAG VAN EEN BESTUURDER

NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 29 MAART 2013 OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

DE VERGADERING NEEMT AKTE VAN HET ONTSLAG VAN DE HEER ELLEN VAN DILLE, WONENDE TE 9600 RONSE, BRAAMBOS 191B, ALS BESTUURDER MET INGANG VANAF HEDEN. MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN BESLIST DE VERGADERING HET ONTSLAG ALS BESTUURDER VAN DE HEER ELZEN VAN DILLE VOORNOEMD, TE AANVAARDEN EN DANKT HEM VOOR DE BEWEZEN DIENSTEN EN GEEFT HEM KWIJTING VOOR DE UITOEFENING VAN ZIJN MANDAAT.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL (GETEKEND)

VAN ONGEVALLE CATHERINE

GEDELEGEERD-BESTUURDER

11111111

*13072599*

Oudenaarde

3 0 APR. 2013 Griffie

Ondernemingsnr: 0451.564.494

" Benaming

(voluit) : FLANDERS CONSULTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/07/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN

*i1iassje"

Oudenaarde

1 .2, diffle2012

I~

Ondemerriingsnr : 0451.564.494

Benaming (voluit) ; FLANDERS CONSULTING (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Braambos 19 - 9600 Ronse Onderwerp(en) akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Flamant te Ronse op 14 juni 2012, geregistreerd vier bladen geen verzendingen te Ronse op 22 juni 2012, boek 376, blad 80, vak 13. Ontvangen: vijfentwintig euro. Getekend voor de eerstaanwezend inspecteur, De Pessemier Rita, dat door de buitengewone algemene vergadering van de NV "FLANDERS CONSULTING" de volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing: omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam

De vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en overeenkomstig artikel 10 van de statuten aan te passen.

De bestaande aandelen aan toonder zullen, tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit, worden vernietigd door het aanbrengen van een stempel "VERNIETIGD" en worden vervangen door een inschrijving op naam in het aandelenregister.

De kosten van omzetting zijn ten laste van de aandeelhouder die het aanvraagt.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen op naam; elke aandeelhouder kan er inzage van nemen. Certificaten die de inschrijvingen in het register van aandelen op naam aantonen, zullen aan de titularissen van de aandelen overhandigd worden.

Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissing uit te voeren.

Tweede beslissing: verslag van de raad van bestuur

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen met daarin de omstandige verantwoording van de vooropgestelde doelswijziging en met in bijlage een staat

Op de laatste blz. van Luik _B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge  .~

van actief en passief per 31 maart 2012; de aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen. Dit verslag wordt samen met de expeditie van deze akte neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Derde beslissing: doelswijziging

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om artikel drie van de statuten te wijzigen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij als tussenpersoon:

Het plannen, uitwerken, organiseren, begeleiden, coordineren, ondersteunen of laten organiseren van evenementen in de ruimste zin van het woord, zowel voor bedrijven en organisaties als voor de particuliere markt, alsook de verhuring en de terbeschikkingstelling van alle mogelijke materieel, benodigdheden en diensten.

Het bedenken, ontwikkelen en promoten van diverse teambuildingsconcepten, incentives en beloningssystemen.

Het voeren of laten uitvoeren van alle horeca- en cateringactiviteiten in het kader van de georganiseerde evenementen.

De uitbating, verhuring en terbeschikkingstelling aan derden van vergader-, opleidings- en seminarieruimte, van ruimte voor alle type events, creatieve activiteiten en doeleinden, van accommodatie en bijhorende faciliteiten voor kortstondig verblijf.

De aankoop en de verkoop, de invoer en de uitvoer, de vertegenwoordiging, de fabricatie en omvorming van alle leder-, synthetische, textiel- en aanverwante producten en benodigdheden, mode- en decoratieartikelen, meubilair en design.

Het ontwerpen, laten fabriceren en commercialiseren onder welke vorm ook van toepassingen betreffende voormelde werkzaamheden.

Het stellen van alle daden voor het kopen en verkopen, het huren en verhuren van machines, installaties en uitrustingsgoederen van welke aard ook.

Het ontwikkelen van managementprojecten en diensten in alle industriële, commerciële en dienstensectoren, het verschaffen van diensten en adviezen inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer, inzake strategisch, financieel en administratief management, de begeleiding van de administratieve organisatie en de implementatie van bedrijfsprocessen, zowel aan individuele personen als aan vennootschappen.

De vennootschap kan tevens voor eigen rekening of voor rekening van derden alle verrichtingen sluiten, rechtstreeks of onrechtstreeks, met betrekking tot dienstverlening inzake communicatie, marketing, organisatorisch advies .en commerciële zaken.

Zij kan haar kennis betreffende de organisatie, het beheer van ondernemingen, de promotie, de distributie, de invoer en uitvoer van alle produkten en diensten verspreiden.

1 ~" x ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan een kunstpatrimonium verwerven en beheren, en dat in de ruimste zin; zij kan kunstwerken kopen, verkopen, verhuren, tentoonstellen tegen vergoeding.

De vennootschap kan op algemene wijze in België en in het buitenland alle rechtshandelingen stellen, zowel commerciële,

industriële, financiële, roerende als onroerende,

rechtstreeks of onrechtstreeks, voor het geheel of voor een deel op de ontwikkeling of verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag tevens rechtstreeks deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen, ongeacht hun doel.

Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders of aandeelhouders.

De vennootschap mag eveneens haar beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, het verwerven, het te gelde maken, inbreng, afstaan en verhandelen door uitgifte of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participatie of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaand of op te richten.

Zij mag ook leningen toestaan, voor zover wettelijk mogelijk en togestaan, of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen,

Vermelde opsommingen zijn enkel uitleggend en niet beperkend."

Vierde beslissing:

Wijzing van artikel 22 van de statuten door de volgende tekst: "Het mandaat van de bestuurders en gedelegeerd-bestuurder is onbezoldigd.

Vijfde beslissing: wijziging van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten en met de nieuwe bepalingen in het Wetboek van vennootschappen

Naast de doelswijziging met aanpassing van artikel 3 van de statuten en de wijziging van artikel 22 van de statuten worden volgende wijzigingen aangebracht aan de statuten.

" Vervanging van de tweede zin van artikel 1 door de volgende tekst : "In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap moet deze naam vermeld worden en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV", door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en het ondernemingsnummer".

In artikel 6 KAPITAALVERHOGING van de statuten vervanging van de woorden "artikel 29bis van de vennootschapswet" door "artikel 449 van het Wetboek van Vennootschappen".

- In artikel 6 KAPITAALVERMINDERING van de statuten vervanging van de woorden "artikel 550 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen door "artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen" en vervanging van "artikel 449 van het Wetboek van Vennootschappen" door "artikel 439 van het Wetboek van Vennootschappen".

- Aanpassing van artikel 10 van de statuten door de volgende tekst: "Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 14 juni 2012 gehouden voor het ambt van notaris Philippe Flamant te Ranse werd beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De bestaande aandelen aan toonder zullen, tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit, worden vernietigd door het aanbrengen van een stempel "VERNIETIGD" en worden vervangen door een inschrijving op naam in het aandelenregister.

De kosten van de omzetting zijn ten laste van de aandeelhouder die het aanvraagt.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen op naam; elke aandeelhouder kan er inzage van nemen.

Certificaten die de inschrijvingen in het register van aandelen op naam aantonen, zullen aan de titularissen van de aandelen overhandigd worden.

Elke aandelenoverdracht zal slechts effect sorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen".

- In artikel 13 van de statuten inlassing na de eerste zin van de volgende tekst :"De raad van bestuur kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan in de gevallen door de wet voorzien" en aanvulling van zelfde artikel 13 met de volgende tekst : "Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan". - Vervanging van artikel 21 van de statuten door de volgende tekst: "Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor" een hernieuwbare termijn van drie jaar. Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant".

- In artikel 23 van de statuten schrapping van de volgende paragraaf: "Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de aandeelhouders aan toonder uiterlijk vijf dagen voor de vergadering hun aandelen deponeren op de zetel van de vennootschap of bij een financiële instelling in de oproepingsbrieven" en wijziging van de volgende paragraaf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge " T ~ door de volgende tekst: "De aandeelhouders op naam geven uiterlijk vijf dagen voor de vergadering kennis van hun voornemen om aan de vergadering deel, te nemen bij gewone brief te richten aan de zetel van de vennootschap" en aanvulling van zelfde artikel 23 van de statuten door de volgende tekst: "Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door de aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering".

- Aanvulling van artikel 25 van de statuten met de volgende tekst : "Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit versturen naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen".

- In artikel 34 van de statuten vervanging van de woorden "artikel 181 en volgende van de vennootschapswet" door

"artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen" en aanvulling van zelfde artikel met de volgende tekst : "De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van

Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming

ingevolge beslissing van de algemene vergadering".

Zesde beslissing: coordinatie van de statuten

De vergadering gelast de ondergetekende notaris met het

opmaken van de coordinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Opgemaakt door notaris Philippe FLAMANT te Ronse

" Y

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad I"fi

Luik B - Vr?nrnln



Hierbij neergelegd:

- Een expeditie van de akte;

- Het verslag van de raad van bestuur;

- De balans afgesloten op 31/03/2012;

- De gecoördineerde statuten;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 08.06.2012 12159-0205-012
04/07/2011
ÿþ. ~

MAM:

Voo

behou aan t Belgir

Staats!

Mad2.1

Lu lc B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 2 JUNI 201)

Griffie

1111 111111111111110111

*11100059*

J

Ondernemingsnr : 0451.564.494

Benaming

(voluit) : FLANDERS CONSULTING

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BRAAMBOS 19 - 9600 RONSE

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders - herbenoeming gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 27 mei 2011 om 18.00 uur op de maatschappelijke zetel blijkt het volgende:

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de huidige bestuurders vervalt. Met eenparigheid van stemmen hernieuwt de vergadering het mandaat van mevrouw Van Ongevalle Catherine, de heer Van Dille Elien en de heer Van Ongevalle Paul voor een periode van zes jaar eindigend met de jaarlijkse algemene vergadering te houden in 2017.

Uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 27 mei om 19.15 uur op de maatschappelijke zetel blijkt het volgende:

De raad van bestuur beslist mevrouw Catherine Van Ongevalle, wonende te 9600 Ronse, Braambos 19B, te herbenoemen ais gedelegeerd-bestuurder en dit met ingang van vandaag, voor de duur van haar mandaat als bestuurder van de vennootschap.

Mevrouw Catherine Van Ongevalle, hier aanwezig, aanvaardt het mandaat en verklaart geen kennis te hebben van enig feit dat de uitoefening van haar mandaat zou verhinderen.

Voor eensluidend uittreksel (getekend)

Mevrouw Catherine Van Ongevalle

gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de.rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 17.06.2011 11180-0320-012
19/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 17.06.2009 09240-0233-012
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 20.06.2008 08252-0055-013
09/05/2008 : OU038846
03/07/2007 : OU038846
28/06/2006 : OU038846
01/07/2005 : OU038846
17/06/2005 : OU038846
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 29.07.2015 15373-0233-010
23/06/2004 : OU038846
04/07/2003 : OU038846
25/06/1999 : OU038846
15/06/1999 : OU038846
28/01/1994 : OU38846

Coordonnées
FLANDERS CONSULTING

Adresse
BRAAMBOS 19 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande