FLANDERSBIO

Association sans but lucratif


Dénomination : FLANDERSBIO
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 863.763.620

Publication

30/06/2014
ÿþC

In de bijlagen bij het Bel na neerlegging van de a

MOD 2.2

isch Staatsblad bekend te maken kopie

te tegigiE

II

fl

*14126241*

1 9 JUNI 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL F -NT

Ondernemingsnr 0863.763.620

Benaming

(voluit); FlandersBio

(verkort):

Rechtsvorm: vzw

Zetel J. B. de Ghellincklaan 13, bus 0102, 9051 Sint-Denjis-Westrem

Onderwerp akte: Benoeming Algemeen Directeur en wijziging Raad van Bestuur

VOLGENS DE BESLUITEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 24 januari 2014

De Raad van Bestuur heeft op 24 januari 2014 de heer Henk Joos benoemd tot Algemeen Directeur van FlandersBio VZW

VOLGENS DE BESLUITEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 04 april 2014

VERVANGING BESTUURDERS

CropDesign NV, gevestigd te 9052 Zwijnaarde, Technologiepark 3, vertegenwoordigd door Wim Van Camp wordt vervangen door CropDesign NV, gevestigd te 9052 Zwijnaarde, Technologiepark 21, vertegenwoordigd door Juergen Logemann.

- Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB), gevestigd te 9052 Zwijnaarde, Rijvisschestraat 120, vertegenwoordigd door Rudi De Keyzer wordt vervangen door Vlaams Instituut voor Biotechnologie, gevestigd te 9052 Zwijnaarde, Rijvisschestraat 120, vertegenwoordigd door Johan Cardoen.

NAAMSWIJZIGING BESTUURDER

- Okapi Sciences, gevestigd te 3001 Heverlee, Ambachtenlaan 1 vertegenwoordigd door Erwin Blomsma, heeft een naamswijziging doorgemaakt en wordt vanaf heden op de raad van bestuur van FlandersBio gerefereerd als Aratana Therapeutics NV, gevestigd te 3001 Heverlee, Ambachtenlaan 1 vertegenwoordigd door Erwin Blomsma

ONTSLAG BESTUURDERS;

De Algemene Vergadering stelt vast dat per 26/05/2014 het mandaat van de volgende bestuurders van. rechtswege is beëindigd:

Genzyme Flanders BVBA, gevestigd te 2440 Geel, Cipalstraat 8, vertegenwoodigd door Petrus Houwen. - Vlaams Instituut Voor Biotechnologie VZW, gevestigd te 9052 Zwijnaarde, Rijvisschestraat 120, vertegenwoordigd door Johan Cardoen.

- IMEC VZW, gevestigd te 3001 Leuven, Kapeldreef 75, vertegenwoordigd door Jo De Boeck.

Biomaric NV, gevestigd te 9052 Zwijnaarde, Rijvisschestraat 118, vertegenwoordigd door Hugo Van

Heuverswijn.

- Cochlear Technology Centre Belgium BUIV, gevestigd te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20 bus I,

vertegenwoordigd door Cari Van Himbeeck.

- Gert Vanhees, wonende te 2650 Edegem, Kontichstraat 115..

De Algemene Vergadering stelt vast dat de volgende bestuurder ontslag nam per 26/05/2014:

Biocartis NV, gevestigd te 2800 Mechelen, Generaal De Wittelaan 11 B3, vertegenwoordigd door Hilde

Windels,

BENOEMING BESTUURDERS

De Algemene Vergadering benoemt met ingang van 26/05/2014 de volgende bestuurders voor een termijn`

van 4 jaar:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

X t MOD 2,2

- Vlaams Instituut Voor Biotechnologie VZW, gevestigd te 9052 Zwijnaarde, Rijvisschestraat 120, vertegenwoordigd door Johan Cardoen, wordt verkozen voor een nieuw mandaat van 4 jaar in klasse C (research institutes, universities or hospitals with Life Science activities).

- IMEC VZW, gevestigd te 3001 Leuven, Kapeldreef 75, vertegenwoordigd door Jo De Boeck, wordt verkozen voor een nieuw mandaat van 4 jaar in klasse C (research institutes, universities or hospitais with Life Science activities).

- Biomaric NV, gevestigd te 9062 Zwijnaarde, Technologiepark 4 bus 2, vertegenwoordigd door Hugo Van Heuverswijn, wordt verkozen voor een nieuw mandaat van 4 jaar in klasse A (Life Science company with proprietary R&D located in Flanders).

- Cochlear Technology Centre Belgium BUIV, gevestigd te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20 bus I, vertegenwoordigd door Carl Van Himbeeck, wordt verkozen voor een nieuw mandaat van 4 jaar in klasse A (Life Science company with proprietary R&D located in Flanders).

- Progress Pharma NV, gevestigd te 2350 Vosseiaar, Oude Baan 34, vertegenwoordigd door Dirk Reyn, wordt verkozen voor een mandaat van 4 jaar in klasse A (Life Science company with proprietary R&D located in Flanders).

- Genzyme Flanders BVBA, gevestigd te 2440 Geel, Cipalstraat 8, vertegenwoodigd door Petrus Houwen, wordt verkozen voor een nieuw mandaat van 4 jaar in klasse B (diversified company with Life Science R&D located in Flanders).

OP DE ALGEMENE VERGADERING VAN 26 MEI 2014 ZIJN DE NIEUWE STATUTEN GOEDGEKEURD MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN:

GECOORDINEERDE S TA T UT E N

TITEL I: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1

De vereniging draagt de naam: FlandersBio. De naam zal worden gevolgd door de aanduiding van de

rechtsvorm "vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting hiervan "VZW",

ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te Jean-Baptiste De Ghellincklaan 13 bus 0102, 9051 Sint-Denijs-

Westrern en ressorteert onde het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen (rechtbank van koophandel

Gent, afdeling Gent). Alle stukken voorgeschreven door de VZW-wet worden neergelegd in het dossier

bijgehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel van het voornoemd gerechtelijk arrondissement.

ARTIKEL 3

De vereniging heeft volgende doelstellingen:

a.Bedrijven en onderzoeksinstellingen met actieve R&D en/of productie activiteiten in het domein van de

levenswetenschappen te verenigen en te ondersteunen,

b.Het stimuleren van uitwisseling van kennis en innovatie tussen de leden van de vereniging met het

oog op een snellere valorisatie van de resultaten.

c.Bevorderen van de internationale uitstraling van de regionale Ievenswetenschappencluster en van de leden van de vereniging.

d.Het behouden van en verder optimaliseren van een gunstig omgevingskader (optimale regelgeving, infrastructuur, fiscale maatregelen...) nodig voor de ontwikkeling van de leden van de vereniging.

e.Het behouden en verder uitbreiden en verbeteren van een groep van getalenteerde professionelen die optimaal voorbereid zijn voor een carriere in de levenswetenschappenindustrie.

f.Het algemeen belang van de verwezenlijkingen in de levensWetenschappenindustrie maximaal onder de aandacht brengen bij het brede publiek en specifieke doelgroepen (beleidsmakers, pers,...).

Daarbij kan de vereniging aile handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks nuttig of noodzakelijk zijn voor de bevordering van haar doelstellingen of die daarmee verband houden. Zij kan onder andere ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het behalen van de doelstellingen.

ARTIKEL 4

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch ken evenwel te allen tijde ontbonden worden bij beslissing van de Algemene Vergadering.

TITEL Il: LEDEN

ARTIKEL 5

§1. Als werkelijk lid kan tot de vereniging worden toegelaten: iedere persoon of organisatie die door de raad van bestuur als zodanig wordt aanvaard omwille van de overeenstemming van de activiteiten van de kandidaat werkelijk lid met de doelstellingen van de vereniging. De beslissing tot al dan niet voordragen van een kandidaat-werkelijk lid wordt op discretionaire wijze genomen door de raad van bestuur en wordt goedgekeurd door de algemene vergadering De raad van bestuur kan verschillende categorieën van werkelijke leden creëren in functie van de activiteit van de leden, het aantal werknemers/omzet of de geografische locatie van de hoofdactiviteit van het kandidaat-lid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Verzoeken tot toetreding als werkelijk lid dienen schriftelijk aan de voorzitter van de raad van bestuur of de algemeen directeur te worden gericht onder vermelding van naam, voornaam en adres van de verzoeker en van de elementen waarom de verzoeker in aanmerking meent te komen als werkelijk lid. Indien er verschillende categorieën van leden bestaan, moet het kandidaat-lid aangeven voor welke categorie of categorieën hij/zij zich kandidaat stelt. De raad van bestuur zal zich bij het nemen van zijn beslissing houden aan de specificieke criteria en procedure, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement dat door de raad van bestuur werd opgesteld en heeft finale bevoegdheid om het kandidaat lid toe te wijzen aan een van de categorieën. De algemeen directeur of de voorzitter van de raad van bestuur geeft schriftelijk kennis van de beslissing aan het kandidaat-lid omtrent de toetreding van het kandidaat-lid. Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk.

§2. Als toegetreden lid kan tot de vereniging worden toegelatene. iedere persoon of organisatie die door de raad van bestuur als zodanig wordt aanvaard omwille van de potentiele bijdrage die deze persoon of organisatie aan de doelstellingen van de vereniging kan leveren. De raad van bestuur zal zich bij het nemen van zijn beslissing houden aan de voorschriften, zoals die degevalIend zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement, dat door de raad van bestuur werd opgesteld. De raad van bestuur kan verschillende categoriëen van toegetreden leden creëren.

§ 3. Met de term 'lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de werkelijke en toegetreden leden gezamenlijk.

ARTIKEL 6

Het aantal werkelijke leden bedraagt minimum drie. De vereniging kan werkelijke en toegetreden leden tellen. Er is geen maximum aantal werkelijke of toegetreden leden.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkelijke leden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de werkelijke leden toepasselijk. ARTIKEL 7

§1. De rechten en plichten van de leden van de vereniging worden verder beschreven of uitgewerkt in het huishoudelijk reglement

De leden verbinden er zich toe de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te leven en de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden zowel financieel ais qua reputatie,

§2. De leden verbinden er zich toe om zich in hun gedragingen door de principes beschreven in de statuten en in het huishoudelijk reglement, te laten leiden en geen daden te stellen of na te laten te stellen welke strijdig zijn met het maatschappelijk doel van de vereniging of die de vereniging of de principes die zij nastreeft op enige wijze schaden.

ARTIKEL 8

Het jaarlijkse lidgeld voor leden is vastgesteld op maximum 100.000 EUR.

De ledenbijdrages, voor zowel werkelijke als toegetreden leden, worden jaarlijks door de algemene vergadering met gewone meerderheid goedgekeurd. De algemene vergadering kan een onderscheiden bedrag aan jaarlijks lidgeld vaststellen voor ieder van de categorieën van werkelijke of toegetreden leden,

Werkelijke leden met R&D en/of productieactiviteiten in het domein van de levenswetenschappen met minder dan vijf werknemers zijn het eerste jaar van hun lidmaatschap vrijgesteld van het betalen van lidgeld. ARTIKEL 9

§ 1. Elk lid kan uit de vereniging treden mits het opsturen van een aangetekend schrijven aan de voorzitter van raad van bestuur of de algemeen directeur várfir het einde van het kalenderjaar. Een ontslag gedurende een werkingsjaar geeft geen recht op de terugbetaling van het pro rata deel van het lidgeld,

Uittreding van een lid overeenkomstig §1 gaat in op de eerste dag van de maand volgend op de maand waarin de raad van bestuur de uittredingsbrief van het lid heeft ontvangen.

§ 2, Een lid wordt geacht onslagnemend te zijn, indien:

a.het nalaat het lidgeld te betalen voor één april van het lopende jaar;

b.het lid niet langer voldoet aan de toetredingsvoorwaarden, zoals nader omschreven in artikel 6 en het huishoudelijk reglement;

c.het lid in vereffening wordt gesteld of failliet wordt verklaard.

Het ontslag van een lid overeenkomstig §2 a. gaat met terugwerkende kracht in vanaf de datum dat het lidgeld opeisbaar was (d.i. 1 januari van ieder jaar). Het ontslag van een lid overeenkomstig §2 b, gaat in vanaf de datum dat het lid niet langer voldoet aan de voorwaarden voor lidmaatschap van de vereniging. Het ontslag overeenkomstig §2 c. gaat in vanaf de datum van in vereffening stelling of van het vonnis van in failliet verklaring.

§ 3. De uitsluiting van een werkelijk lid vereist de beslissing van de algemene vergadering, na advies van de raad van bestuur, genomen bij een tweederde meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkelijke leden. Er is geen aanwezigheidsquorum.

Het voorstel tot uitsluiting van een werkelijk lid gaat uit van de raad van bestuur. Bij een voorstel tot uitsluiting is de raad van bestuur verplicht om het betrokken werkelijk lid voorafgaandelijk aan het uitbrengen van haar advies over de uitsluiting op te roepen ten einde het lid zijn/haar verdediging te laten voeren. Het voorstel tot uitsluiting van het werkelijk lid wordt in de agenda van de oproeping tot de algemene vergadering vermeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

De uitsluiting treedt onmiddellijk in op de datum van de algemene vergadering die hierover heeft beslist en wordt aan de het betrokken lid per aangetekend schrijven medegedeeld.

§ 4. De uitsluiting van een toegetreden lid vereist een beslissing van de raad van bestuur genomen bij een tweederde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. De raad van bestuur besluit soeverein over de uitsluiting van een toegetreden lid zonder zijn beslissing te moeten motiveren. Het toegetreden lid moet niet worden gehoord.

§5. In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting kan de raad van bestuur het lidmaatschap schorsen van het !id dat:

a.de verplichtingen opgelegd aan de leden in artikel 7 op ernstige wijze schendt;

b.ondanks schriftelijke aanmaning in gebreke blijft zijn verplichtingen tegenover de vereniging na te komen.

De schorsing zal per aangetekende brief door de algemeen directeur worden meegedeeld aan het betrokken lid. Zij kan maximaal zes weken duren, binnen welke termijn het bevoegde orgaan een beslissing moet nemen over de al dan niet uitsluiting. Indien het bevoegde orgaan besluit niet tot uitsluiting over te gaan, vervalt de schorsing van rechtswege.

§ 6. Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen.

TITEL III: DE RAAD VAN BESTUUR EN COMMITrEES

ARTIKEL 10

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste drie leden en maximaal achttien (18) personen die, al dan niet, lid zijn van de vereniging of een lid van de vereniging vertegenwoordigen. Indien de algemene vergadering slechts drie leden telt, bestaat de raad van bestuur uit slechts twee personen. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering.

De werkelijke leden van de vereniging met actieve R&D en/of productieactiviteiten in het domein van de levenswetenschappen hebben het recht om 11 kandidaten of in geval er minder dan 18 leden zijn in de raad van bestuur, de helft van het aantal leden van de raad van bestuur plus één kandidaat, voor de functie van bestuurder voor te dragen.

De procedure voor de voordracht van bestuurders is nader beschreven in het huishoudelijk reglement. ARTIKEL 11

De bestuurders worden benoemd voor een periode van vier jaar, doch zijn opnieuw herkiesbaar.

Ten einde de continuiteit van de werking van de vereniging te verzekeren, vervalt tweejaarlijks het mandaat van de helft van de bestuurders (afronding naar de dichtstbijzijnde eenheid). Ingeval van een tussentijdse vervanging van een bestuurder wordt de termijn van diens mandaat beperkt tot de nog resterende looptijd van het vrijgekomen mandaat.

ARTIKEL 12

§1. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid van aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

§2. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

§3. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de vijftien (15) dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 13

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat, door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid.

Ieder van de bestuurders is ken allen tijde afzetbaar. De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde stemmen. Het voorstel tot afzetting moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering. De afzetting wordt door de raad van bestuur meegedeeld aan de betrokken bestuurder. Het ontslag gaat in op de datum van de algemene vergadering die over de afzetting heeft beraadslaagd en besloten.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in, tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald, in welk geval de ontslagnemende bestuurder in functie blijft totdat in zijn/haar vervanging is voorzien. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de vijftien (15) dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 14

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen.

Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee leden van de raad van bestuur, samen handelend. Bestuurders die namens de raad van bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

6 0 g MOD 2.2

De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de raad van bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder , die, desgevallend, gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan ten aile tijde met onmiddellijk ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken.

ARTIKEL 16

§1 De raad van bestuur kan comités instellen. De raad van bestuur bepaalt de samenstelling, bevoegdheden en procedures van deze comités. De werking van de committees wordt beschreven in het huishoudelijk reglement.

§2 De raad van bestuur kan een voorzitter en een ondervoorzitter benoemen en dit volgens de procedure beschreven in het huishoudelijk reglement.

§3 De algemeen directeur vervult de rol van secretaris van de vereniging.

§ 4. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders. De oproeping wordt minstens vijf dagen vooraf doorgezonden, tenzij in geval van hoogdringendheid, De oproeping bevat de dag, het uur, de plaats en de agenda van de vergadering. Desgevallend kan de vergadering van de raad van bestuur eveneens via conference call plaatsgrijpen,

§ 5. De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter. Indien deze belet of afwezig is, zit de ondervoorzitter de vergadering voor of bij diens afwezigheid duiden de aanwezige bestuurders een bestuurder aan die de vergadering zal voorzitten, De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig is. Wanneer dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad van bestuur worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien minstens twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Beslissingen worden genomen bij een gewone meerderheid van stemmen (di de helft plus één, onthoudingen worden niet meegerekend). Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of diegene die hem vervangt, doorslaggevend.

ARTIKEL 16

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de algemeen directeur en die worden ingevoegd in een daartoe bestemd register, De uittreksels en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter of de algemeen directeur.

Iedere bestuurder die niet aanwezig kan zijn, kan schriftelijk of per telefax of per email volmacht geven aan een medebestuurder om hem op een bepaalde vergadering te vertegenwoordigen.

ARTIKEL 17

De raad van bestuur vaardigt aile huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een persoon benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze persoon zef de titel "algemeen directeur of gedelegeerd bestuurder" voeren als deze ook bestuurder is. De algemeen directeur/gedelegeerd bestuurder Kan alle beslissingen nemen en handelingen stellen die kaderen binnen het dagelijks bestuur van de vereniging, rekening houdend met eventuele beperkingen omschreven in het huishoudelijk reglement.

TITEL IV: REKENINGTOEZICHTHOUDERS

ARTIKEL 18

De algemene vergadering kan één of meer personen benoemen, zowel uit haar leden als uit derden, die toezicht houden op de rekeningen van de vereniging. Deze persoon zal de titel "rekeningtoezichthouder" dragen dan wel "commissaris", wanneer het een bedrijfsrevisor betreft.

Indien zij, overeenkomstig art. 17, § 5 van de Wet van 2 mei 2002, er wettelijk toe gehouden is commissarissen te benoemen, dan dient dit onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren te gebeuren.

TITEL V; ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 19

§1 De algemene vergadering is samengesteld uit alle werkelijke leden, en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens afwezigheid, door de vice-voorzitter of door een bestuurder aangeduid door de aanwezige bestuurders of bij afwezigheid van alle bestuurders, door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid.

§2 Elk werkelijk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

Op iedere vergadering zullen de stemmen uitgebracht door de werkelijke leden die R&D en/of productieactiviteiten hebben in de levenswetenschappen samen 60% van het totaal aantal stemmen vertegenwoordigen, Dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden dat een R&D en/of productieactiviteiten hebben in de levenswetenschappen.

Werkelijke leden die geen R&D of productie activiteiten hebben in het domein van de levenswetenschappen vertegenwoordigen 40% van de stemmen die op de algemene vergadering worden uitgebracht.

Het gewicht van de stemmen van de werkelijke leden wordt derhalve bij weging verdeeld op basis van de 60%-40% split beschreven in artikel 19 §2 Een werkelijk lid kan zich door een ander werkelijk lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen. De volmachten hiertoe mogen hetzij schriftelijk, hetzij per telefax, hetzij per email gegeven worden en neergelegd worden op het bureau van de vergadering. Een werkelijk lid kan evenwel slechts twee andere werkelijke leden verlegenwoordigen. Het gewicht van de stem van het werkelijk lid dat zich laat vervangen wordt gebruikt als bij de weging van de uitgebrachte stemmen, zoals bepaald in artikel 19 §2 hierboven,

§4 Toegetreden leden worden uitgenodigd op de algemene vergadering en hebben een adviserende stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

§5 De algemeen directeur treedt op als secretaris van de Algemene Vergadering. bij zijn/haar afwezigheid duidt de voorzitter van de algemene vergadering een secretaris aart

ARTIKEL 20

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor

a.het wijzigen van de statuten,

b.de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

cdesgevallend,de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend,

d.de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

e.de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

f.de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

g.de benoeming en de uitsluiting van een werkelijk lid van de vereniging,

h.de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

Lhet vaststellen van het jaarlijkse lidgeld;

f.alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

ARTIKEL 21

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door twee leden van de raad van bestuur, of door de voorzitter telkens ais het belang van de vereniging zulks vereist.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van . het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar, en dit binnen de zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar.

ARTIKEL 22

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de werkelijke leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief met daarin de te behandelen agendapunten vermeld, ln dit geval is de raad van bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 21 dagen na het verzoek tot bijeenroeping met minimaal vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten. De algemene vergadering wordt uiterlijk de 40ste dag na het verzoek tot bijeenroeping gehouden.

ARTIKEL 23

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend warden door de voorzitter of twee bestuurders. Aile werkelijke leden worden opgeroepen per gewone brief of per E-mail tenminste acht werkdagen voor de vergadering.

ARTIKEL 24

De oproepingsbrief, de plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de werkelijke leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20 van de werkelijke leden ondertekend zijn en tenminste vijf werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur overhandigd zijn, Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen slechts door de vergadering in behandeling worden genomen indien twee derde van de aanwezige werkelijke leden unaniem hebben ingestemd met deze behandeling en op voorwaarde dat minimum de helft van het totaal aantal werkelijke leden die actieve R&D en/of procutieactiviteiten hebben aanwezig of vertegenwoordigd is.

De algemene vergadering kan fysiek, per conference call of schriftelijk bij eenparig akkoord van aile werkelijke leden plaatsvinden.

ARTIKEL 25

In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of diegene die op dat ogenblik de vergadering voorzit. De stemming over personen is geheim.

ARTIKEL 26

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien 2/3 van de werkelijke leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweede vergadering mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van 2/3 der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met een meerderheid van 4/5 van de stemmen worden besloten.

Van iedere statutenwijziging zullen de wijzigingen en de volledig gecoördineerde statuten na deze wijziging neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 15 dagen na de neeriegging dient de wijziging (bij uittreksel) bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

ARTIKEL 27

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris van de vergadering en opgenomen worden in een bijzonder register. De volmachten worden gecheckt en gehecht aan de notulen van de vergadering. Het register kan op de zetel van de vereniging door leden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter, de algemeen directeur of door twee bestuurders.

TITEL VI:: REKENINGEN EN BEGROTINGEN

ARTIKEL 28

I 1,

Luik B - Vervolg

Het boekjaar'vaii-de vereniging loopt van"' januari tot 31 december.

De De raad van bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komend boekjaar voor. Beide worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd die gehouden wordt binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

TITEL VII: ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL 29

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 415 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3 van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, ria aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een belangenloze doelstelling.

Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 15 dagen na de neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te warden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 30

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921, van tijd tot tijd gewijzigd toepasselijk.

Henk Joos

Directeur

MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

28/08/2013
ÿþ,

-\~-~. '

MOD 2.2

i~ÏI;F j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

NC-C ELECD

i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

16 AUG. 2013

11IIV~NY~IIIIIVI

13 3 127*

Ondernemingsnr : 0863.763.620 Benaming

(voluit) : FlandersBio

111111

n

ui

RECHTBANK VAN KOOPHANDgr GENT

(verKort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : J. B. de Ghellincklaan 13, bus0102, 9051 Sint Denjis Westrem

Onderwerp akte : Wijziging raad van bestuur

VOLGENS DE BESLUITEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN '15 MEI 2013

De raad van bestuur heeft op 15 mei 2013 Johan Cardoen en Patrik De Haes tot nieuwe penningmeesters benoemd.

VOLGENS DE BESLUITEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN 13 JUNI 2013

ONTSLAG BESTUURDERS

De algemene vergadering stelt vast dat per 13/06/2013 het mandaat van de volgende bestuurders van rechtswege is beëindigd:

- CropDesign NV, gevestigd te 9052 Zwijnaarde, Technologiepark 3, vertegenwoordigd door Wim Van Camp - Bayer CropScience NV, gevestigd te 9052 Zwijnaarde, Technologiepark 32, vertegenwoordigd door Johan Botterman

De algemene vergadering stelt vast dat de volgende bestuurders ontslag namen per 13/06/2013

- PharmaNeuroBoost NV, gevestigd te 3570 Alken, Alkerstraat 30A, vertegenwoordigd door Erik Buntinx

- Bio Plus Services NV, gevestigd te 2400 Mol, Vlasmeer 5/003, vertegenwoordigd door Jo Lissens

BENOEMING BESTUURDERS

De algemene vergadering benoemt met ingang van 13/06/2013 de volgende bestuurders voor

een termijn van 4 jaar:

- Okapi Sciences, gevestigd te 3001 Heverlee, Ambachtenlaan 1 vertegenwoordigd door Erwin Blomsma, wordt verkozen voor een nieuw mandaat van 4 Jaar in klasse A (dedicated life science bedrijven - KMO) - CropDesign, gevestigd te 9052 Zwijnaarde, Technologiepark 3, vertegenwoordigd door Wim Van Camp, wordt verkozen voor een nieuw mandaat van 4 jaar in klasse B (diversified life science bedrijven) - Bayer CropScience, gevestigd te 9052 Zwijnaarde, Technologiepark 32, vertegenwoordigd door Johan Botterman, wordt verkozen voor een nieuw mandaat van 4 jaar in klasse B (diversified life science bedrijven) - BioSkilis, gevestigd te 9250 blaasmunster, Stationsstraat 132 b3, vertegenwoordigd door Jim Van heusden wordt verkozen voor een nieuw mandaat van 4 jaar in klasse E (Service Provider)

- Jan De Kerpel, wonende te 9340 Lede, Wichelsesteenweg 181, wordt verkozen voor een nieuw mandaat van 4 jaar in de klasse F (independent board member)

~~f-,~ndoceti`c,:s` te-,f17.1,1e~

!'e~ r .~exi l.'C0-Cev6 D çi_.a,<

~~~it9 ._. De' 10-e-zu

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rectc : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/08/2013
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter,.gi iteR LE

GD



Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbiac

1

i6A06.2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

IIinVM~IMI~IIVNVNVMI1V~

i i siae*

Ondernemingsnr : 0863.763.620 Benaming

(voluit) x FlandersBio

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : J. B. de Ghellincklaan 13, bus0902, 9051 Sint Denjis Westrem

Onderwerp akte : Ontslag Algemeen Directeur en benoeming Executive Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge 1. Ontslag Ann De Beuckelaer als Algemeen Directeur met ingang op 15/08/2013 + ais vertegenwoordiger niet- bestuurder met ingang op 15/08/2013

2 Aanstelling ThromboGenics NV, vertegenwoordigd door Patrik De Haes als bestuurder belast met het dagelijkse bestuur, genoemd "Executive Voorzitter" met ingang van 15/08/2013 in afwachting van de aanstelling nieuwe algemene directeur

geOPni(),(zDig(

Ui'~~G~~~ C~ 2)0D v<

ee-gx,c.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzlen van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/06/2012
ÿþ MOD 2.2

1141:1 >41.1r ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



NEERGELEGD

..............

151011 2012

RECHTA.~

KOOPHANDEL-1T.

fi CENT

II II 11H 11 I 1111 Hi IIII

*12112905*

u

ui

1 bel ae Be Sta

Ondernemingsnr : 0863.763.620

Benaming

(voluit) : FlandersBio

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : J. B. de Ghellincklaan 13 bus 0102, 9051 Sint Denjis Westrem, Belgie

Onderwerp akte : wijziging raad van bestuur, benoeming general manager

VOLGENS DE BESLUITEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 23 NOVEMBER 2011

1. Aanstelling van Ann De Beuckelaer, wonende te 2650 Edegem, Parklaan 121, als General Manager op 08/03/2012 + als vertegenwoordiger niet-bestuurder op 08/03/2012.

VOLGENS DE BESLUITEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 21 MAART 2012 Verantwoordelijkheden van de afgevaardigd bestuurder of algemeen directeur

" Het ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling.

" Het betalen van vervallen en niet betwiste schulden.

.Betalingen ontvangen van vervallen schuldvorderingen en er kwijting voor geven; het sluiten van dadingen

en het goedkeuren van creditnota's tot een bedrag van ¬ 15000.

'Het aangaan van een lening/leasing voor een hoofdsom van ten hoogste ¬ 15000 (cumulatief bedrag).

" Het aangaan van consultancy-overeenkomsten met derden wanneer zulks handelt over bedragen tot en met ¬ 15000.

-Investeren buiten het goedgekeurde investeringsbudget, voor zover deze betrekking hebben op een afwijking van ten hoogste ¬ 7500 (cumulatief bedrag).

" De vzw verbinden tov alle openbare en private administraties, het handelsregister, het beheer van douane en accijnzen, directe belastingen, met het zegel gelijkgestelde taksen, belastingen op toegevoegde waarde, posterijen, regie van telegraaf en telefoon, spoorwegen, rederijen, luchtvaartmaatschappijen en andere vervoer ondernemingen.

'In naam van de vzw per post verzekerde, aangetekende en andere stukken afhalen, de postwissels, kwijtschriften, assignaties, kredietbrieven, en andere waarden ontvangen en daarvoor kwijting en handtekening geven.

" Het afhandelen van de lopende zaken.

"Het uitvoeren van besluiten van de raad van bestuur.

" Aanwerven, ontslaan en/of bezoldigingen vaststellen van personeel (according to pre-approved budget)

" Leiding en toezicht op het personeel.

VOLGENS DE BESLUITEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN ALGEMENE VERGADERING VAN 18 APRIL 2012

ONTSLAG BESTUURDERS

1. Orrix Management bvba, gevestigd te 1640 St. Genesius-Rode, Hoevestraat 27, vertegenwoordigd door

Gaston Matthyssens

2, Hilde Windels, wonende te 9860 Moortsele, Rollebaan 85,

3. KBC Private Equity, gevestigd te 1080 Brussel, Havenlaan 12, vertegenwoordigd door Ruth Devenyns

BENOEMING NIEUWE BESTUURDERS

1. PharmaNeuroBoost NV, gevestigd te 3570 Alken, Alkerstraat 30A, vertegenwoordigd door Erik Buntinx, wonende te 3570 Alken, Alkerstraat 30A voor een mandaat van vier jaar in Klasse A (dedicated life science bedrijven - KMO)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

2. Dham Korys NV, gevestigd te 1654 Huizingen, A. Van Campslaan 42, vertegenwoordigd door Ruth Devenyns, wonende te 1860 Meise, Kardinaal Sterclxclaan 47 voor een mandaat van vier jaar in Klasse D (kapitaalverschaffers)

HERBENOEMING BESTUURDERS

1. ThromboGenics, gevestigd te 3000 Leuven, Gaston Geensfaan 1, vertegenwoordigd door Patrik De Haes wonende te 3140 Keerbergen, Fazantendreef 17 voor een mandaat van vier jaar in Klasse A (dedicated life science bedrijven - KMO)

2. reMYND, gevestigd te 3000 Leuven, Gaston Geensfaan 1, vertegenwoordigd door Koen De Witte, wonende te 1180 Ukkel, Gendarmendreef 51a voor een mandaat van vier jaar in Klasse A (dedicated life science bedrijven KMO)

3. Patrick Van Beneden (GIMV) wonende te 9550 Herzele, Houtemstraat 81 voor een mandaat van vier jaar in Klasse D (kapitaalverschaffers)

4. Albert Van Loo, wonende te 8211 Aartrijke, Wieldebekestraat 19 voor een mandaat van vier jaar In Klasse F (onafhankelijke bestuurder)

5. Marc Zabeau, wonende te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 779 voor een mandaat van vier jaar in Klasse F (onafhankelijke bestuurder)

VERVANGING VERTEGENWOORDIGER BESTUURDER

1, De vertegenwoordiger van Biocartis NV, gevestigd te 2800 Mechelen, Generaal De Wittelaan 11 B, met

name Rudi Pauwels, wordt vervangen door Hilde Windels, wonende te 9860 Moortsele, Rollebaan 85

CLe4VCc_57 & rU, ,Cea ~ UU ,.ep-ée

Ueen-e-4-erU tae.0,Z.Dr 6D çbo<

cyq-,e

'oor-

- ouçn

aan het

Belgisch Staaatsbrad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/03/2012
ÿþMOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

29 FEB. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

I*P2110111j1111All VI

V beh

aa

Bel Staa

Ondernemingsar : 0863.763.620

Benaming

(voluit) : FlandersBio

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : ,,,..p . 5 OF G-I f t/h/ ce( 1.A A & 13i 01 o S/tiT', FA//_3 Onderwerp akte : Ontslag General Manager en benoeming Executive Voorzitter

1. Ontslag Ann Van Gysel als General Manager op 31/12/2011 + als vertegenwoordiger niet-bestuurder op 31/12/2011

2. Aanstelling CropDesign NV, vertegenwoordigd door Johan Cardoen als Executive Voorzitter op 31/12/2011

Johan Cardoen, vertegenwoordiger voor CropDesign NV,

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/08/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernerningsnr : 0863.763.620 Benaming

(voluit) : FiandersBio

i

i

I

i

I

u

II

111

III

*11128065*

Vo beho aan Belg Staat

j lEE2GjEji.,EG1jD

- 8 -084 2((lP

RECHTBANK VAN

KOC: r: HANDEL tilinter



(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Rijvisschestraat 118 bus 1, 9052 Zwijnaarde

Onderwerp akte : wijziging raad van bestuur en zetel van de vereniging

VOLGENS DE BESLUITEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN ALGEMENE VERGADERING VAN 221

APRIL 2010

ONTSLAG BESTUURDERS

1. Kingfisher Healthcare BVBA, gevestigd te Leuven, Interleuvenlaan 62

2. Herman Emile Maes, wonende te 3360 Bierbeek, Kwakkelbosstraat 26

3. Tigenix NV, gevestigd te Leuven, Technologielaan 3

4. Van Heuverswyn Hugo, wonende te 9270 Kalken, Colmanstraat 80

BENOEMING NIEUWE BESTUURDERS

1. Biomaric BVBA, gevestigd te Gent, Technologiepar( 4, box 2, vertegenwoordigd door Hugo Van Heuverswyn wonende te 9270 Kalken, Colmanstraat 80

2. Hilde Windels, wonende te Rollebaan 85, Moortsele

3. Cochlear Benelux NV, gevestigd te Mechelen, Schaliënhoevedreef 20, gebouw i, vertegenwoordigd door: Carl Van Himbeeck wonende te Sonseindestraat 11, Zottegem

4.IMEC vzw, gevestigd te Leuven, Kapeldreef 75, vertegenwoordigd door Kris Verstreken wonende te: Sparrendreef 3, Schilde

5. Euramedics bvba, gevestigd te Hasselt, Burgemeester bollenstraat 10 box 5, vertegenwoordigd door Dirk' Segers, wonende te Hasselt, Bollenstraat 10 box 5

6. VIB vzw gevestigd te Zwijnaarde, Rijvisschestraat 118, vertegenwoordigd door Rudy Aurel Dekeyser; wonende te De Pinte, Klein Nazareth 12

HERBENOEMING BESTUURDERS

1. Genzyme Flanders bvba gevestigd te Geel, Cipalstraat 8, vertegenwoordigd door Petrus Cornelus' Gerardus Houwen wonende te Hofstade, Tervuursesteenweg 142

2. Gert Van Hees, wonende te Edegem, Kontichstraat 115



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge























VOLGENS DE BESLUITEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN ALGEMENE VERGADERING VAN 7:

APRIL 2011

ONTSLAG BESTUURDERS

1. Euramedics, bvba, gevestigd te Hasselt, Burgemeester bollenstraat 10 box 5, vertegenwoordigd door Dirk Segers, wonende te Hasselt, Bollenstraat 10 box 5

2. Movetis NV, gevestigd te Turnhout, Veedijk 58 en vertegenwoordigd door Staf Van Reet, wonende te' Knokke-Heist, Jozef Nellenslaan 74/11









BENOEMING NIEUWE BESTUURDERS

1. Biocartis NV gevestigd te Brussel, Vesalius Building Barricadenplein 13 en vertegenwoordigd door Rudi

" Pauwels, wonende te Sain-Légier, Zwitserland Chemin de Layaz 3

2. Bio-Plus Services bvba gevestigd te Mol, Vlasmeer 5/003 en vertegenwoordigd door Jo Lissen wonende te Overijse, Boslaan 30.







VERVANGING VERTEGENWOORDIGER BESTUURDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

%*Voor

aan het Belgisch Staatsblad

MOL) 2.2

Luik B - Vervolg

. .

1. vertegenwoordiger van Thrombogenics, gevestigd te Leuven, Gaston Geenslaan 1, niet name Jean' Marie Stassen wonende te Linden Merellaan 31 wordt vervangen door Patrik De Naes wonende te Keerbergen, Fazantendreef 17,

VERPLAATSING VAN DE ZETEL

naar Jean-Baptiste De Ghellincklaan 13 b0102, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perseqc)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/05/2015
ÿþ Moo 2.2

(M\

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie





If

" " " " " " " " =1Ége

lUERGELEG

?_ 0 6 -85- 2015

RECHTBANK VAN

KOOP T GRNT

Ondernemingsnr : 0863.763.620

Benaming

(voluit): FlandersBio

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : J. B. de Ghellincklaan 13, bus 0102, 9051 Sint-Denjis-Westrem

Onderwerp akte : Wijziging en Benoemingen Raad van Bestuur

ONTSLAG/EINDE MANDAAT BESTUURDERS:

De Bijzondere Algemene Vergadering van 18/03/2015 stelt vast dat per 26/05/2014 het mandaat van de

volgende bestuurder van rechtswege is beëindigd:

- Gert Vanhees, wonende te 2650 Edegem, Kontichstraat 115.

De Bijzondere Algemene Vergadering stelt vast dat de volgende bestuurders ontslag namen per 18/03/2015: - Marc Zabeau wonende te Bollebergen 2B, 9052 ZWIJNAARDE (onafhankelijk bestuurder).

- Progress Pharma gevestigd Oude Baan 34,3350 VOSSELAAR vertegenwoordigd door Dirk Reyn benoemd in de A-klasse

- Thrombogenics NV gevestigd te Gaston Geens laan 1, 3001 Heverlee, vertegenwoordigd door Patrik Dehaes, benoemd in de A klasse..

BENOEMING BESTUURDERS"

De Bijzondere Algemene Vergadering benoemt met ingang van 18/03/2015 de volgende bestuurders voor

een termijn van 4 jaar,

- Progress Pharma gevestigd Oude Baan 34,3350 VOSSELAAR vertegenwoordigd door Dirk Reyn

benoemd in de C-klasse (Competentie- en productleveranciers).

- Gert Vanhees, wonende te 2650 Edegem, Kontichstraat 115 en genomineerd door Deloitte, benoemd in de C-klasse (Competentie- en productleveranciers) .

- Merck Millipore gevestigd te Raketstraat 60b, 1130 Brussel, vertegenwoordigd door Mieke Van Acker, benoemd in de C-klasse (Competentie- en productleveranciers) .

-Ablynx NV gevestigd te Technologiepark 21, 9052 Gent, vertegenwoordigd door Johan Heylen, benoemd in de A-klasse (Onderzoeks- en Product(ie)ondememingen.

VOLGENS DE BESLUITEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 24 april 2015

VERVANGING BESTUURDERS

- Genzyme Flanders BVBA, gevestigd te Cipalstraat 8, 2440 Geel, vertegenwoorddigd door Piet Houwen, benoemd in de A-klasse, wordt vervangen door Genzyme Flanders BVBA gevestigd te Cipalstraat 8, 2440 Geel, vertegenwoordigd door Jo Dalle, benoemd in de A-klasse,

Henk Joos

Directeur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2015
ÿþ MOD 2,2

, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



KOReRECH K VAN li [!.erE GENT

\NEERGELEGD 09 Mill 2015

Ondernemingsnr : 0863.763.620 Benaming

(voluit) : FlandersBio

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : J. B. de Ghellincklaan 13, bus 0102, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Onderwerp akte : Wijziging en Benoemingen Raad van Bestuur

ONTSLAG BESTUURDERS:

De Algemene Vergadering van 25/06/2015 stelt vast dat de volgende bestuurder ontslag nam per 15/03/2015:

Bioskills gevestigd te Stationsstraat 132 bus 3, 9250 Waasmunster vast vertegenwoordigd door Jim Van Heusden benoemd in de C-klasse (Corn petentie- en productleveranciers).

BENOEMING BESTUURDERS

De Algemene Vergadering benoemt met ingang van 25/06/2015 de volgende bestuurder voor een termijn van

4 jaar

- Antieron gevestigd te Dagobertstraat 39, 3000 Leuven vast vertegenwoordigd door Jan Schrooten benoemd in de C-klasse (Competentie- en productleveranciers).

Henk Joos Directeur

Coordonnées
FLANDERSBIO

Adresse
JEAN-BAPTISTE DE GHELLINCKLAAN 13, BUS 102 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande