FLOTAN - ROEL VAEYENS

Société en commandite simple


Dénomination : FLOTAN - ROEL VAEYENS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 832.280.685

Publication

13/11/2013
ÿþNad PDF 11.1

Lult B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I GRIFFIE

qElND

3 1 OKT. 2013

DENUe1ONDE

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

0832.280.885

FLOTAN - ROEL VAEYENS

Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Aardeweg 23

(volledig adres)

Onderwerpen)_akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel

Tekst In een vergadering van de bestuurraad, gehouden op 15 oktober 2013 ten maatschappelijke zetel, heeft de raad beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Aardeweg 23 te 9406 Outer naar Ternat 219 te 9402 Meerbeke. Deze adreswijziging gaat, met terugwerkende kracht, in op 1 oktober 2013.

Dit voorstel wordt met algemeenheid van stemmen aanvaard en er wordt aan de voorzitter opgelegd te zorgen voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Vaeyens Roel, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luika vermelden : hecto : Nïam enhóëdânig1ièid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/01/2011
ÿþv

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Abd 2.7

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

`110030]2"

Ondernemingsnr : 33a. f 80. 685

Benaming

(voluitl : Flotan - Roel Vaeyens

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Aardeweg 23 te 9406 Outer

Onderwerp akte : Oprichting-Benoeming

Er blijkt uit een onderhandse akte van 1 december 2010 dat er werd overgegaan tot de oprichting van een. handelsvennootschap die de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap heeft aangenomen.

Hieronder uittreksel van de oprichtingsakte zoals bepaald in artikel 69 van het Wetboek Vennootschappen:

1° de vennootschap heeft de vorm van een Handelsvennootschap die de rechtsvorm van een Gewone. Commanditaire Vennootschap heeft aangenomen in de naam Floten - Roel Vaeyens, ook kart weg Floten.

2° de zetel van de vennootschap is gevestigd Aardeweg 23 te 9406 Outer.

3° De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

4° De (enige) hoofdelijk aansprakelijke vennoot is de heer Vaeyens Roel, wonende Aardeweg 23 te 9406. Outer.

5° Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 2.500,00 E, volledig volstort.

6° Het maatschappelijk kapitaal bestaat uit een inbreng in speciën door de heer Vaeyens Roel voor 1.250,00 E , 50% van het vermogen, en een inbreng in speciën door mevrouw De Bote An voor 1.250,00 E

7° Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op I juli en eindigt op 30 juni van etc jaar

8° Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Over de bestemming van deze winst beslist de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid van stemmen van de. beherende en van de stille vennoten. Ingeval van uitkering aan de vennoten, komt de winst toe aan elke vennoot in verhouding tot zijn inbreng, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist. Het negatieve saldo van de resultatenrekening vormt het verlies van het boekjaar.

9° De vennootschap wordt bestuurd door Mn of meer beherende vennoten, die deze functie persoonlijk uitoefenen en zich ter zake niet kunnen laten vervangen.De beherende vennoot is individueel bevoegd om beslissingen te nemen over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, op voorwaarde dat ze binnen het doel van de vennootschap vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de Algemene Vergadering. Handelingen of besluiten gesteld of genomen buiten het doel van de vennootschap of in strijd met haar statuten, zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden. Zij kunnen evenmin door derden aan de vennootschap worden tegengeworpen. Elke beherende vennoot is gemachtigd om alleen handelend de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen. Aldus is elke beherende vennoot bevoegd om onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen, namens en voor rekening van de vennootschap:

ODe organisatie en de uitoefening van het beroep van Personal Trainer, als mede van elke activiteit die verband houdt met fysieke training en lichaamsverzorging, in de meest ruime zin van het woord, geneeskunde uitgezonderd. Deze doelstelling wordt gerealiseerd door het inrichten, organiseren en uitbaten van centra, praktijken en kabinetten, waarin deze beroepen worden uitgeoefend.

[Me organisatie en de uitoefening van het beroep van sportbeoefenaar, docent, leraar, trainer, instructeur en begeleider, als mede van elke activiteit die verband houdt met sportbeoefening, in de meest ruime zin van het woord. Deze doelstelling wordt gerealiseerd door het Inrichten, organiseren en uitbaten van centra, praktijken en kabinetten, waarin deze beroepen worden uitgeoefend.

Op de laatste blz. van Luik'13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening.

FC.HT:ANK

VAN KOOPHANDEL

2 8. 12. 2010

RMOND

DE

"

Ju,

ODe ondersteunende diensten, management, in verbánd met sport en begeleiding ervan, in de meest ruime zin van het woord.

ODe promotie en organisatie van sportevenementen, voor eigen rekening of voor derden, vormen van onderwijs, opleidingen, lessen, seminaries, voordrachten en ondersteunende diensten van de sportbeoefening behoren tot het doel.

DHet deelnemen en of participeren in andere vennootschappen, uitvoeren van opdrachten als agent of commissionair, optreden als tussenpersoon, waarnemen van bestuursopdrachten en mandaten, functies in andere vennootschappen, beheer, verwerving en dergelijke van onroerende goederen.

" 10" De vereffening wordt toevertrouwd aan één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering. Elke vereffenaar is individueel gemachtigd om aile handelingen te stellen in het kader van de vereffening. De eventuele vergoeding van de vereffenaar(s) wordt door de Algemene Vergadering vastgesteld. Het netto - provenu van de vereffening, na de aanzuivering van alle schulden, of na consignatie van de ' sommen, nodig om deze te voldoen, wordt tussen de vennoten verdeeld, ieder in verhouding tôt zijn inbreng. Nadat de vereffenaar(s) zijn/hun opdracht hebben uitgevoerd, roept/roepen zij eemelgemene vergadering bijeen om verslag over hun werkzaamheden uit te brengen, waarna deze vergadering dit verslag goedkeurt en kwijting verleent aan de vereffenaar (s). Als dan is de vereffening gesloten.

Vaeyens Roel, zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto, Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FLOTAN - ROEL VAEYENS

Adresse
AARDEWEG 23 9406 OUTER

Code postal : 9406
Localité : Outer
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande