FLUVIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLUVIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.172.876

Publication

23/04/2012
ÿþ Mcd Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Y! IIIIIIII ~I II DI II nl

" iao~soia*

Vo. beha aan Belg Staat)

INI

Ondernemingsnr : 0 % -is P-4

Benaming

(voluit) : FLUVIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AASPRAKELIJKHEID

Zetel : KORTRIJKSESTEENWEG 233 TE 9830 SINT-MARTENS-LATEM (volledig adres)

Onderwerp akte : Uit een akte verleden voor Meester Jacques HULSBOSCH, Notaris met standplaats te DE PINTE op TIEN APRIL TWEEDUIZEND EN TWAALF, blijkt dat:

1. Vennoten: De heer VERMEIREN Hendrik, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem,

Kortrijksesteenweg 233 en mevrouw VAN BEVBRSLUYS Valérie Adrienne Bert, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Kotrijksesteenweg 233, samen een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht.

2. Rechtsvorm  naam : de vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam: FLUVIUM.

3. Zetel: de zetel wordt gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortijksesteenweg 233. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in België worden overgebracht, mits respect voor de taalwetgeving.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en bijhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

4, Doel: De vennootschap heeft als doel:

het verlenen van diensten inzake IT-consulting, IT-management consulting, projectmanagement, analyse en implementatie van hardware enlof software,

- het uitbaten van een kleinhandel in hard- en software,

- het ontwerpen en programmeren van software, websites;

- het geven van opleidingen, cursussen, en dergelijke meer gerelateerd aan IT, hard- of software;

- het opnemen van mandaten in andere vennootschappen, zowel in binnen- en buitenland;

- het beleggen voor eigen rekening in alle mogelijke roerende en onroerende goederen, zowel in binnen- en buitenland. Hieronder dient onder meer te worden verstaan: het kopen, verkopen, huren en verhuren, oprichten, leasen, enzovoort van onroerende en roerende goederen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het verwerven van participaties in alle bestaande en nog op te richten vennootschappen, zowel in binnen- en buitenland;

- het laten oprichten, kopen en verkopen, huren en verhuren van onroerende goederen in de meest brede zin van het woord.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare. Deze opsomming Is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest brede zin.

5. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder éénihonderdste (91100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, aangesteld door de algemene vergadering, die ten allen tijde hun mandaat kan herroepen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

7. Jaarvergadering: Elk jaar, de derde vrijdag van de maand september om achttien uur, moet de gewone algemene vergadering gehouden worden.

Deze zal plaats hebben op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Is deze datum een feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

8. Boekjaar winstverdeling: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgende kalenderjaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, tenzij zij daarvan door de wet worden vrijgesteld.Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) te verlenen kwijting. Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst moet jaarlijks één/twintigste voorafgenomen worden om de wettelijke reserve te vormen, verplichting die ophoudt van zodra deze reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo staat integraal ter beschikking van de algemene vergadering die over de winstverdeling zal beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

9. Ontbinding  vereffening:

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de

-.

R

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, volgens de procedure zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaars beschikken over alle machten hen toegekend in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

10. Slotbepalingen:

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden  in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen  alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf 1 maart 2012 bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIR ZAAKVOERDERS.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur :

- de heer VERMEIREN Hendrik, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 233, die dit mandaat uitdrukkelijk aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 maart 2014.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jacques HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 25.09.2015 15613-0226-010

Coordonnées
FLUVIUM

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 233 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande