FOOD CONSULTING GOETHALS, AFGEKORT: F.C.G.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FOOD CONSULTING GOETHALS, AFGEKORT: F.C.G.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.433.647

Publication

31/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 7 L. 2313

Ondernemingsnr : 0871.433.647

Benaming

(voluit): FOOD CONSULTING GOETHALS

(verkort):

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9940 Evergem, Everparkstraat

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALSVERHOGING STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op zes december tweeduizend dertien, aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FOOD CONSULTING GOETHALS", met maatschappelijke zetel te 9940 Evergem, Everparkstraat 1, en met ondernemingsnummer 0871.433.647, de volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING - KAPITAALVERHOG1NG

1.Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato dertien november tweeduizend dertien houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van ZEVENHONDERD NEGENENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 729.000,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij TWEEENZEVENTIGDUIZEND NEGENHONDERD EURO (¬ 72.900,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

Dit dividend werd toegekend aan de enige vennoot, voornoemde Heer Geert Goethals.

Dit dividend werd betaalbaar gesteld op twee december tweeduizend dertien, door boeking op rekening-courant van de enige vennoot.

2.Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op vijftien november tweeduizend dertien, en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt Roobrouck

Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de Heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, opgemaakt op vijftien november tweeduizend dertien, die handelen over de hierna beschreven inbreng in nature; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Er wordt hier akte van genomen dat dit verslag besluit in volgende termen:

"De inbreng in nature in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FOOD CONSULTING GOETHALS" bestaat uit de inbreng van een schuldvordering in rekening-courant ten belope van 656.100,00 EUR door de heer Geert Goethals, die ontstaan Is na betaalbaarstelling van de per 13 november 2013 toegekende tussentijdse dividenduitkering in toepassing van artikel 537 in het Wetboek Inkomstenbelastingen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-de venichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bederevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

-de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale eisen van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 6.561 aandelen van de BVBA "FOOD CONSULTING GOETHALS" zonder vermelding van nominale waarde voor de inbreng van de schuldvordering, uitgegeven aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet In bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

r.aa,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

- " VAN

rr (1T

III II





*13197376*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Roeselare, 15 november 2013

"Vander Donckt Roobrouck Christiaens Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK, Bedrijfsrevisor."

De aanwezige aandeelhouder erkent immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

3. Kapitaalverhoging overeenkomstig artikel 537 WIB

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met ZESHONDERD ZESENVIJFTIGDUIZEND EN HONDERD EURO (E 656.100,00) om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) op ZESHONDERD VIERENZEVENTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EURO (E 674.700,00), door inbreng in nature van het tegoed op rekening-courant gecreëerd door uitkering van voormeld tussentijds bruto-dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van zesduizend vijfhonderd één en zestig (6.561) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen ais de thans bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie, orn het aantal aandelen te brengen van honderd zes en tachtig (186) naar zesduizend zevenhonderd zeven en veertig (6.747).

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van honderd euro (E 100,00) per aandeel. Ieder nieuw aandeel zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

4.1 Inbreng

De Heer Geert Goethals, voornoemd, na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met dit voormeld uitgekeerd nettodividend, te weten ZESHONDERD ZESENVIJFTIGDUIZEND EN HONDERD EURO (¬ 656.100,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en dat op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

De inbrenger verduidelijkt nogmaals dat voomield ingeboekt credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen ten gevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering de dato dertien november tweeduizend dertien.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

4.2Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden zesduizend vijfhonderd één en zestig(6.561) nieuwe aandelen gecreëerd, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

Deze zesduizend vijfhonderd één en zestig(6.561) nieuwe  volledig volgestorte - aandelen, worden, ais vergoeding voor de gedane inbreng, toegewezen, aan de heer Geert Goethals, voornoemd.

5.Vervolgens stelt de vergadering vast dat voormelde kapitaalverhoging verwezenlijkt is in toepassing van artikel 537 WIB.

6.Aanpassing van artikel vijf, van de statuten om dit in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal

6.1Paragraaf 1 van artikel 5 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende nieuwe tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ZESHONDERD VIERENZEVENTIGDUIZEND ZEVENHONDERD euRo (¬ 674.700,00), vertegenwoordigd door zes duizend zevenhonderd zeven en veertig (6.747) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk eenfzesduizend zevenhonderd zeven en veertigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

6.2Paragraaf 2 van artikel 5 wordt aangevuld door volgende tekst:

"Het kapitaal werd bij de oprichting bepaald op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

Bij proces-verbaal van zes december tweeduizend dertien werd het kapitaal door inbreng in nature verhoogd met ZESHONDERD ZESENVIJFTIGDUIZEND EN HONDERD EURO (¬ 656.100,00). Hierdoor kwam het kapitaal in totaal op ZESHONDERD VIERENZEVENTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EURO (¬ 674.700,00), door inbreng in nature van de credit rekening-courant, voortvloeiend uit een eerder uitgekeerd bruto-dividend ten bedrage van ZEVENHONDERD NEGENENTWINTIGDUIZEND (¬ 729.000), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing, met creatie van zes duizend vijfhonderd één en zestig nieuwe aandelen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist over te gaan tot de aanpassing van de statuten aan voorgaande beslissingen en geeft aan de instrumenterende notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, om deze nadien neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

DERDE BESLISSING

De vergadering geeft machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de voorgaande beslissingen. Alle voorgaande beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen,

.~~

34 V8o~

behouden aan het Belgisch Staatsblad



VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL





Jozef Verschueren

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: oxpod0e, gecoördineerde utatutwn, bedrijfsrevisoraal verslag en bijzonder verslag van de zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso

Naam en handtekening

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 17.07.2013 13318-0204-014
24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 22.08.2012 12431-0150-013
01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 27.07.2011 11343-0530-012
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 23.07.2009 09462-0097-013
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 28.08.2008 08681-0113-012
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 26.07.2007 07482-0114-013
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 24.06.2015 15211-0167-013
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 29.08.2016 16491-0052-013

Coordonnées
FOOD CONSULTING GOETHALS, AFGEKORT: F.C.G.

Adresse
EVERPARKSTRAAT 1 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande