FORWARD DESIGN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FORWARD DESIGN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 891.830.866

Publication

16/05/2014
ÿþt~F

R

11111111

*14100492*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

06 MEI 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANIkEtffle GENT

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0891.830.866

Benaming

(voluit) : FORWARD DESIGN

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Dok-Noord 4D bus 101, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Angélique VANDAELE, te Gent -- Sint-Denijs-Westrem, op 28 april 2014 voor registratie.

Uit deze akte blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders de volgende te publiceren beslissingen heeft genomen, letterlijk luidende ais volgt:

- De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een miljoen honderdduizend euro (¬ 1.100.000,00) om het te brengen van driehonderdzestigduizend en een euro (¬ 360.001,00) op een miljoen vierhonderdzestigduizend en een euro (¬ 1,460.001,00) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstige bedrag, mits creatie en uitgifte van negenhonderdvierenzestigduizend negenhonderd en twaalf (964.912) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van een miljoen honderdduizend euro (¬ 1.100.000,00).

Deze negenhonderdvierenzestigduizend negenhonderd en twaalf (964.912) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Inschrijving

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld door de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht `COMPAGNIE FINANCIÈRE ROGER ZANNIER', met maatschappelijk zetel Luxemburg, Boulevard Joseph li, 11b, ingeschreven in het handelsregisterl'registre de Commerce et des Sociétés' onder nummer B 68554, met identificatienummer van het bisregister: 0551,865.464 voor een bedrag van een miljoen honderdduizend euro (¬ 1.100.000,00).

Deze kapitaalverhoging werd volledig volgestort.

- Als gevolg van de gewijzigde kapitaaltoestand besluit de vergadering artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen vierhonderdzestigduizend en een euro (¬ 1.460.001,00) en is verdeeld in één miljoen tweehonderdtachtigduizend zevenhonderdendrie (1.280.703) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal kan gewijzigd worden."

- De vergadering besluit het lopende boekjaar éénmalig te verlengen met 8 maanden om dit te doen eindigen op 31 december 2014 in plaats van op 30 april 2014,

- De vergadering besluit het boekjaar te wijzigen zodat elk boekjaar volgend op het lopende boekjaar zal aanvatten op 1 januari en zal eindigen op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

- De vergadering besluit, ingevolge de voorgaande wijziging van het boekjaar, de datum van de algemene vergadering te wijzigen naar de tweede zaterdag van de maand juni om vijftien uur, en dit voor de eerste maal in het jaar 2015.

- De vergadering besluit om de laatste zin van artikel 30 van de statuten te schrappen en te vervangen door de zin zoals hieronder opgenomen.

Op de laatste biz.van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De vergadering beslist om artikel 2 van de statuten aan te passen aan de beslissing genomen door de raad van bestuur op tien maart tweeduizend veertien, gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van vijftien april tweeduizend veertien, onder nummer 14081101, om met ingang vanaf voormelde datum de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 9830 Sint-Martens-Latem, Koperstraat 1 A, naar 9000 Gent, Dok-Noord 4 D bus 101.

- Ingevolge de voorgaande besluiten, besluit de vergadering de artikelen 2, 30 en 40 te wijzigen als volgt: "Artikel 2:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Dok-Noord 4 D bus 101.

De maatschappelijke zetel mag verplaatst worden naar elke plaats in België bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, die de bevoegdheid heeft om de eruit voortvloeiende statutenwijziging authentiek te laten vaststellen.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur mogen zowel in België als in het buitenland bijkantoren, exploitatiezetels, administratieve zetels, vertegenwoordigingen en agentschappen gevestigd worden."

"Artikel 30:Vergaderingen

De jaarlijkse algemene vergadering komt samen op de tweede zaterdag van de maand juni van ieder jaar om 15 uur op de zetel van de vennootschap of in een Gemeente van het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest, op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering plaats de eerstvolgende werkdag.

De vergadering mag bijzonder of buitengewoon om over de statuten wijzigingen te beraadslagen worden samengeroepen, telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet worden samengeroepen op aanvraag van aandeelhouders die samen het vijfde van de aandelen/maatschappelijke aandelen vertegenwoordigen.

Een speciale algemene vergadering moet samengeroepen worden in de gevallen voorzien door artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

De buitengewone of speciale algemene vergaderingen worden gehouden in België op uur en de plaats aangeduid in de bijeenroepingen.

De bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in België op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen.

Nochtans, indien de aandeelhouders op voorhand worden geraadpleegd en er unaniem mee akkoord gaan, mogen de bijzondere algemene vergaderingen op eender welke plaats die in de oproepingen zal worden aangeduid, gehouden worden met uitzondering van de beslissingen die authentiek moeten worden vastgesteld."

"Artikel 40: Maatschappelijke geschriften

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde

kalenderjaar.

Op deze datum stellen de bestuurders een inventaris en de jaarrekening op. De jaarrekening omvat de

balans, de resultatenrekening en de toelichting; ze vormen een geheel."

- De vergadering beslist artikel 18 der statuten te schrappen. De vergadering beslist het artikelnummer te behouden in de gecoördineerde tekst der statuten, met dien verstande dat het artikel zonder voorwerp zal zijn.

- Bevestiging van de benoeming van de volgende bestuurders blijkens beslissing van de algemene

vergadering de dato 16 oktober 2013, wiens mandaat is ingegaan op zelfde datum, voor een periode van 6 jaar: -De heer Arnaud Daniel Yves Zannier, van Franse nationaliteit, wonende te 9910 Ursel, Keigatstraat 8. -De heer Luis Enrique CORBI, wonende te Spanje, Alicante, Calle Carcager 3, Petrel 03610.

-De gewone commanditaire vennootschap 'AZ Consulting', met zetel te 9910 Ursel, Keigatstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0866.136.358, niet als vaste vertegenwoordigder, de heer Arnaud Zannier, voornoemd.

- Ontslag van de drie bestuurders, benoemd op 16 oktober 2013, met ingang vanaf heden: -De heer Arnaud Zannier, voornoemd.

-De heer Luis Enrique CORBI, voornoemd.

-De vennootschap AZ Consulting, voornoemd, met ais vaste vertegenwoordigder, de heer Arnaud Zannier,

voornoemd.

- Benoeming van de volgende bestuurder, wiens mandaat ingaat op heden en zal eindigen na de jaarlijkse algemene vergadering van 2019: de heer ZANNIER Roger, wonende te Cologne, Place de Trainant 2 (Zwitserland).

- Herbenoeming van de volgende bestuurder, wiens mandaat ingaat op heden en zal eindigen na de jaarlijkse algemene vergadering van 2019: de heer ZANNIER Arnaud, wonende te 9910 Ursel, Keigatstraat 8.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

'

- Jarefin bv ovve bvba, 9051 Sint-Denijs-Westrem, Poolse-Winglaan 90, of haar aangestelden, werd aangesteld als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

De raad van bestuur, samengesteld uit:

-De heer Zannier Roger, voornoemd.

-De heer Arnaud Zannier, voornoemd.

verklaart de hierna vermelde bestuurder tot gedelegeerd bestuurder en tot Voorzitter van de Raad van Bestuur te benoemen vanaf heden, voor de duur van zijn mandaat als bestuurder:

De heer Arnaud Daniel Yves ZANNIER, wonende te 9910 Ursel, Keigatstraat 8, voornoemd.

Overeenkomstig artikel 27 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door de Voorzitter van de Raad van bestuur, hetzij door twee bestuurders, samen handelend, hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de gedelegeerd(e) bestuurder(s) gezamenlijk of afzonderlijk handelend.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal de dato 28 april 2014

- gecoördineerde tekst van de statuten

Notaris Angélique Vandaele

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/04/2014
ÿþ Mod Won! 11.1

r-fr-1.:15 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIM QIJIi1.11111111.1111

NEEnCiELEGO

3 ABRI 2014

RECHTBANK

KOOPHANDEL-reer

Ondernemingsnr : 0891.830.866

Benaming

(voluit) : Forward Design

(verkort)

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Koperstraat 1A, 9831 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte: zetelverplaatsing

Uit de beslissing van de raad van bestuur dd, 10/03/2014 blijkt dat werd beslist om de zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang te verplaatsen:

van: 9831 Sint-Martens-Latem, Koperstraat 1 A

naar 9000 Gent, Dok-Noord 4D 101

getekend

bestuurder

Amaud Zannier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 16.10.2013, NGL 28.11.2013 13672-0501-047
04/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 26.10.2012, NGL 21.12.2012 12684-0580-043
30/10/2012
ÿþrem,

~~ ~

.

Mad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V,

beh'

aai

Bel

Staa







" 1210558"

NEERGELEGD

f 9 OKT. 2012

REGkf ÎPFE GENT

K VAN

KOOPHA.

Ondernemingsar : 0891.830.866

Benaming

(voluit) : Forward Design

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9830 Sint-Martens-Latem, Koperstraat lA

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 24/09/2012 blijkt dat de algemene vergadering akte heeft genomen van het vrijwillig ingediend ontslag van de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht genaamd 'LUCEO SARL', met zetel te 4740 Petange (Groot-Hertogdom-Luxemburg), Rue Prince Jean 5, vast vertegenwoordigd door de heer Thomas Vulliez, wonende te 8510 Bellegem, Kloosterdreef 38, als bestuurder van de vennootschap.

Dit ontslag gaat in op 01/10/2012.

getekend,

dhr. Arnaud Zannier

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2012
ÿþ Mod word 11.1

MUA In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







NE:RGELEGD

bel. 11 11111111101111 i z 3 suLI 2012

az *12135754* ~tttiANK.VAN

Be .\ "437ifileTE GENT

Sta.







Ondernemingsnr : 0891.830.866

Benaming Forward Design

(voluit) (verkort) Naamloze Vennootschap

Reçhtsvorm 9830 Sint-Martens-Latem \cD? '' l'el CD ( -1

Zetel :

(volledig adres)





Onderwerp akte : ontslag - benoeming bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 18/06/2012 blijkt dat:

1/ De algemene vergadering akte heeft genomen van het vrijwillig ingediend ontslag van mevrouw Anne-

Sophie Cock, wonende te 9890 Dikkelvenne, kerkstraat 78A, gegeven middels een brief dd. 14106)2012, als

bestuurder van de vennootschap.

Dit ontslag gaat in op 1410612012.

2/ De vergadering heeft beslist om ais nieuwe bestuurder te benoemen:

-De gewone commanditaire vennootschap 'AZ Consulting', met zetel te 9910 Ursel, Keigatstraat 8

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondememingsnummer 0866,136.358.

Haar mandaat gaat in op 14/06/2012 en wordt toegekend voor een periode van 5 jaar, eindigend na dei

algemene vergadering van 2017,

Het mandaat van de zopas benoemde bestuurder is onbezoldigd.

Voor de voormelde vennootschap AZ Consulting zal dhr. Arnaud Zannier wonende te 9910 Ursel,

Keigatstraat 8 optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61, §2 van het Wetboek van

Vennootschappen,

getekend,

dhr. Arnaud Zannier

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/02/2012
ÿþ Mal 2.0

01111.08 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iu

Voor"

behoud aan hr Belgist

Staatsb

IIIIlmiiiin~iaAdii

1 04]550*

NEERGELEGD

16 -02- 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDiffiD GENT

Ondernemingsnr : 0891.830.866

Benaming

" (voluit) : Forward Design

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9830 Sint-Martens-Latem, Koperstraat 1A

Onderwerp akte : benoeming bestuurder

Uit de notulen van de jaarvergadering dd. 8 december 2011 blijkt dat de vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist om de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht genaamd 'LUCBO SARL', met zetel te 4740 Petange (Groot-Hertogdom-Luxemburg), Rue Prince Jean 5, te benoemen tot bestuurder van de vennootschap. Haar mandaat gaat in op 8 december 2011 en wordt toegekend voor een periode van 6 jaar, eindigend na de algemene vergadering van 2017,

Voor de voormelde vennootschap Luceo Sarl zal de heer Thomas Vulliez, wonende te 8510 Beflegem, Kloosterdreef 38, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen,

Het mandaat van de zopas benoemde bestuurder is onbezoldigd.

getekend,

Arnaud Zannier

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2011, GGK 08.12.2011, NGL 31.12.2011 11658-0520-050
12/04/2011
ÿþOndernemingsnr : 0891.830.866

Benaming

(voluit) : Forward Design

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Koperstraat 1A

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders dd. 9 maart 2011 blijkt dat de vergadering met éénparigheid van stemmen heeft besloten om de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Jacques STEYAERT', ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met ondememingsnummer 0432.234.275, met maatschappelijke zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Poolse Winglaan 98, vertegenwoordigd door de heer Jacques Steyaert, bedrijfsrevisor, wonende te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Poolse Winglaan 98, met onmiddellijke ingang, te benoemen als commissaris voor een termijn van drie jaar, onmiddellijk eindigend nà de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders, die zal beraadslagen over het boekjaar 01/05/2012  30/04/2013 en die in principe in 2013 zal gehouden worden.

Getekend

De heer Arnaud Zannier,

gedelegeerd bestuurder

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b

Voorbehoud aan he Belgisc 5taatsbl

111 ll 1 llI 1H lI I 1h 1H! 1H

*11054999*

NEERGELEGD

3 1 MAO 2011

Rl;Ci-I l't_? ~ ~~ KOO~GtiffjerF GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/03/2011
ÿþ" iiossoia~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

~ ~~s

~,~ 1~ '

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





DrEiE1LZGtJLEGD

2 2 FEB. 2011





:zt~C`HTGt'iffié VA::

1 KQOPli '," pr i. TF. GENT

J



Ondernemingsnr : 0891830866

Benaming

(voluit) : FORWARD DESIGN

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), 1 A, Koperstraat

Onderwerp akte : VERBETEREND UITTREKSEL

Gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van één februari tweeduizend en elf, onder nummer 11017288.

Dat wegens een materiële vergissing, in de beslissing "XI. Kapitaalverhoginq - X1.6. De vergadering beslist om het artikel 5 te wijzigen om deze aan de huidige toestand van het kapitaal aan te passen", als volgt moet gelezen warden: :

Artikel 5 te vervangen door

"Het kapitaal wordt vastgesteld op driehonderd zestig duizend en één Euros (360.001,00¬ ).

Het is vertegenwoordigd door driehonderd vijftienduizend zevenhonderd eenennegentig (315.791)

aandelen, genummerd van 1 tot 315.791, elk een/ driehonderd vijftienduizend zevenhonderd eenennegentigste

(1/315.791) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend, alle volledig volgestort."

Sophie Maquet - Geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening_

01/02/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

MM 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e"-;~~.is17:, GD

I 2 0 JAR. 2011

~n._C'}; 1Griffiè

l%QJPi: ~ ~ D'c~. TE (TF` "~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0891830866

Benaming

(voluit) : FORWARD DESIGN

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), 1 A, Koperstraat

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNAME VAN DE VENNOOTSCHAP NAAR FRANS RECHT FORWARD DESIGN SAS DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP NAAR BELGISCH RECHT FORWARD DESIGN - HERWER KING VAN DE STATUTEN - MACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld voor Meester Sophie MAQUET, geassocieerde Notaris te Brussel, op achtentwintig december tweeduizend en tien.

Geregistreerd 10 bladen 2 renvooien op het 2de Registratiekantoor van Jette. Op 04 januari 2011. Boek 27 blad 11 vak 15. Ontvangen Vijfentwintig euro (25). De eerstaanwezend inspecteur a.i. (getekend) W. ARNAUT.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap naar Belgisch recht FORWARD DESIGN genoemd, met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Koperstraat 1A, de volgende beslissingen heeft genomen :

I. Voorafgaande formaliteiten

De vergadering ontslaat bij eenparigheid de voorzitter voorlezing te geven van de verspreide en gratis ter beschikking gestelde documenten, overeenkomstig artikel 772/10 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk:

1. Het fusievoorstel, gezamenlijk bij onderhandse akte opgesteld door de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Dit voorstel, opgesteld in het Nederlands en in het Frans, bevat de door artikel 772/6 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven vermeldingen.

Dit voorstel werd door elk van beide te fuseren vennootschappen neergelegd op twaalf november tweeduizend en tien ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Gent en op vierentwintig november tweeduizend en tien ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Parijs binnen wiens ambtsgebied respectievelijk de maatschappelijke zetel van de overnemende en de overgenomen vennootschap is gevestigd.

De vermelding van deze neerlegging werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig november tweeduizend en tien onder nummer 10170504 voor de overnemende vennootschap en onder nummer 10170505 voor de overgenomen vennootschap.

De vermelding van deze neerlegging werd gepubliceerd op zesentwintig en zevenentwintig november tweeduizend en tien in de « Affiches Parisiennes » voor de overgenomen vennootschap. (...)

Il. Verzaking aan het opstellen en verspreiden van het door een bedrijfsrevisor opgestelde verslag (...)

III. Inwerkingtreding

De vergadering beslist dat de hierna volgende punten V, VI, VII, VIII, IX et X in werking treden op de datum waarop de instrumenterende Notaris de voltooiing van de fusie zal vaststellen op verzoek van de fuserende vennootschappen op voorlegging van de attesten en andere documenten die de verrichting rechtvaardigen.

IV.Actualisering van de informatie

De vergadering neemt kennis van de aanvullende uiteenzetting van de voorzitter in naam van de raad van bestuur waaruit blijkt dat er zich geen belangrijke wijziging in het vermogen van de betrokken vennootschappen heeft voorgedaan tussen de datum waarop het fusievoorstel werd opgesteld en heden en dat het niet nodig is de reeds verstrekte informatie te actualiseren.

V. Voorstel tot fusie

De vergadering beslist tot de fusie door overname door de naamloze vennootschap naar Belgisch recht FORWARD DESIGN genoemd, overnemende vennootschap, van de vereenvoudigde aandelenvennootschap ("société par actions simplifiée") naar Frans recht FORWARD DESIGN genoemd, overgenomen vennootschap.

Deze overdracht gebeurt op basis van de tussentijdse cijfers van de overgenomen vennootschap afgesloten op dertig september tweeduizend en tien.

De fusie treedt op boekhoudkundig en juridisch vlak in werking op de datum waarop de instrumenterende Notaris de voltooiing van de fusie vaststelt overeenkomstig artikel 772/14 van het Wetboek van

V_e nnootsc happen..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijgevolg worden de actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap overgedragen in de boekhouding van de overnemende vennootschap voor de waarde waartegen zij in de boekhouding van de overgenomen vennootschap zijn geboekt op de datum bedoeld door artikel 772/14 van het Wetboek van Vennootschappen.

De modaliteiten van de overdracht worden hierna nauwkeurig omschreven in punt VI.

VI. Verwezenlijking van de overdracht van het

vermogen van de overgenomen vennootschap

De vergadering neemt kennis van het feit dat de buitengewone algemene vergadering van de vereenvoudigde aandelenvennootschap (. société par actions simplifiée ») naar Frans recht FORWARD DESIGN genoemd, overgenomen vennootschap, heeft beslist tot de fusie door overname door onderhavige vennootschap die meer bepaald voor gevolg heeft dat het gehele vermogen, actief en passief, van de overgenomen vennootschap, ontbinden zonder vereffening, overgedragen wordt aan onderhavige overnemende vennootschap, en heeft kennis genomen van het feit dat de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap overeenkomstig artikel 682, 1°, 2° en 3° van het Wetboek van Vennootschappen, en dit op de datum waarop de instrumenterende Notaris de voltooiing van de fusie vaststelt overeenkomstig artikel 772/14 van het Wetboek van Vennootschappen, van rechtswege tot gevolg heeft:

- dat de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap de hoedanigheid verwerven van aandeelhouder van de overnemende vennootschap,

- en de overdracht ten algemene titel van haar gehele vermogen aan onderhavige ovememende vennootschap.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris de modaliteiten te akte ren van de overdracht ten algemene titel van het gehele vermogen, actief en passief, niets uitgezonderd noch voorbehouden, van de overgenomen vennootschap aan onderhavige ovememende vennootschap, op de datum waarop de instrumenterende Notaris de voltooiing van de fusie vaststelt overeenkomstig artikel 772/14 van het Wetboek van Vennootschappen. (...)

VII.Vaststelling van de ruilverhouding

De vergadering stelt vast dat:

- de vereenvoudigde aandelenvennootschap (« société par actions simplifiée n) naar Frans recht FORWARD DESIGN genoemd, tweehonderd achtennegentigduizend zevenhonderd zesendertig (298.736) aandelen van de naamloze vennootschap naar Belgisch recht FORWARD DESIGN genoemd bezit;

- als gevolg van de fusie door overname van de vereenvoudigde aandelenvennootschap (« société par actions simplifiée ») naar Frans recht FORWARD DESIGN genoemd, de naamloze vennootschap naar Belgisch recht FORWARD DESIGN tweehonderd achtennegentigduizend zevenhonderd zesendertig (298.736) eigen aandelen verwerft.

Bijgevolg beslist de vergadering, in het kader van de fusie door overname, de tweehonderd achtennegentigduizend zevenhonderd zesendertig (298.736) eigen aandelen te vernietigen en tegelijkertijd het kapitaal van de overnemende vennootschap te verminderen ten belope van tweehonderd achtennegentigduizend zevenhonderd zesendertig euro (298.736,00¬ ), om het terug te brengen van vijfhonderd achtennegentigduizend zevenhonderd zevenendertig euro (598.737,00¬ ) tot driehonderdduizend en een euro (300.001,00¬ ).

Nochtans, rekening houdend met de vernietiging van de eigen aandelen, is het niet nodig nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap naar Belgisch recht FORWARD DESIGN te creëren als vergoeding voor de inbreng van het gehele actief en passief van de vereenvoudigde aandelenvennootschap ("société par actions simplifiée") naar Frans recht FORWARD DESIGN genoemd, vermits de toestand van het aandeelhoudersschap ongewijzigd blijft na de fusie.

De vergadering beslist dus om de ruilverhouding theoretisch vast te stellen op 1 aandeel van de vereenvoudigde aandelenvennootschap (« société par actions simplifiée ») naar Frans recht FORWARD DESIGN genoemd tegen 28,88 aandelen van de naamloze vennootschap naar Belgisch recht FORWARD DESIGN genoemd, en geen nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap naar Belgisch recht FORWARD DESIGN, ontstaan uit de grensoverschrijdende fusie, uit te geven.

VIII. Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de overnemende vennootschap te verhogen ten belope van tweeënveertigduizend euro (42.000,00¬ ); dit bedrag stemt overeen met het kapitaal van de overgenomen vennootschap.

IX. Wijziging van het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap

In het kader van de fusieverrichting, beslist de vergadering het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap te wijzigen om er de activiteiten van de overgenomen vennootschap in op te nemen.

Bijgevolg beslist zij de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden, de creatie, productie, design, stylingbureau, advies, aankoop, import, export, commercialisatie, distributie, verkoop in groothandel, tussenhandel en kleinhandel, vertegenwoordiging, commissie, courtage, agentschap en dit, in het algemeen, tussenkomst en bemiddeling  met of zonder depot  in de handel, schoenen, kleding, alle lederwaren en huiden, alle kledingsstukken, schoeisel, Ieder, textiel, aile accessoire van gelijk welke aard, alle decoratieartikelen, geschenkartikelen, en, in het algemeen, alle goederen voor de uitrusting van personen en woningen evenals alle onderdelen en grondstoffen met betrekking tot voormelde artikelen.

.! Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge "De vennootschap kan in het algemeen alle handelingen stellen, commercieel, industrieel, financieel, roerend of onroerend, die geheel of gedeeltelijk rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

"De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, rechtstreeks of onrechtstreeks, meer bepaald bij wijze van inbreng, participatie, inschrijving, fusie, overname of anderszins, deelnemen aan alle zaken, ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, aan alle openbare of private organisaties, met een identiek, gelijkaardig, gelijklopend of verwant doel of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te verstrekken of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

"In het algemeen mag de vennootschap haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks verwezenlijken en in het bijzonder elke associatie-, rationaliserings- of samenwerkings, arbeids, ondernemingsovereenkomst sluiten, haar financiële medewerking verlenen onder gelijk welke vorm, alle werken en studies uitvoeren voor alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen waaraan zij deelneemt of haar financiële ondersteuning verleent, alle lichamelijke of onlichamelijke, roerende of onroerende, goederen verkopen, kopen, huren of verhuren, haar installaties, uitbatingen en handelsfonds geheel of gedeeltelijk huren of verhuren, alle financiële verrichtingen doen, leningen en kredieten, lenen met inpandgeving met inbegrip van haar handelsfonds, of met hypotheekstelling, borg staan en zekerheden stellen voor alle verbintenissen, zowel eigen als die van derden, met of zonder voorrechten of andere zakelijke zekerheden.

"Voorgaande opsomming is geenszins beperkend en moet in de meest ruime zin geïnterpreteerd worden."

X. Herwerking van de statuten

1. Verslag van de Raad van Bestuur, opgesteld overeenkomstig artikel 604 van het Wetboek van Vennootschappen

De vergadering ontslaat bij eenparigheid de voorzitter voorlezing te geven van het verslag van de Raad van Bestuur, opgesteld overeenkomstig artikel 604 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin de bijzondere omstandigheden waarin de raad van bestuur gebruik mag maken van het toegestane kapitaal en de hierbij nagestreefde doeleinden worden uiteengezet.

Elke aandeelhouder erkent voorafgaand aan dezer een kopie van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben. Een exemplaar van dit verslag blijft in het dossier van de Notaris bewaard.

De vergadering beslist aan de raad van bestuur de macht te verlenen het kapitaal te verhogen, in een of meerdere keren op de data en onder de voorwaarden die hij bepaalt, ten belope van een bedrag van een miljoen euro.

Deze bevoegdheid is geldig voor een termijn van vijf jaar te rekenen vanaf de datum van de publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van het proces-verbaal van onderhavige algemene vergadering. Deze machtiging is een of meerdere malen hernieuwbaar voor een duur die de vijf jaar niet mag overschrijden, door de algemene vergadering die beslist onder de door de wet bepaalde voorwaarden.

2. Volledige herwerking van de tekst van de statuten, rekening houdend met de voorgaande wijzigingen.

De vergadering beslist de tekst van de statuten volledig te herwerken, rekening houdend met de

voorgaande wijzigingen en zonder de benaming, de maatschappelijke zetel, de duur, de gewone algemene

vergadering en het boekjaar te wijzigen.

Zij bekrachtigt de herwerkte tekst van de statuten die hier aangehecht blijft.

Elke aandeelhouder erkent een ontwerp van de herwerkte tekst van de statuten ontvangen te hebben en er

kennis van genomen te hebben, en ondermeer volgende artikelen :

ARTIKEL 1 : BENAMING

De vennootschap is een naamloze vennootschap. Zij noemt FORWARD DESIGN.

ARTIKEL 2 : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te lA Koperstraat te 9830 Sint Martens Latem.

De maatschappelijke zetel mag verplaatst worden naar elke plaats in België bij eenvoudige beslissing van

de raad van bestuur, die de bevoegdheid heeft om de eruit voortvloeiende statutenwijziging authentiek te laten

vaststellen.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur mogen zowel in België als in het buitenland bijkantoren,

exploitatiezetels, administratieve zetels, vertegenwoordiginggenen en agentschappen gevestigd worden. " ARTIKEL 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden, de creatie, productie, design, stylingbureau, advies, aankoop, import, export, commercialisatie, distributie, verkoop in groothandel, tussenhandel en kleinhandel, vertegenwoordiging, commissie, courtage, agentschap en dit, in het algemeen, tussenkomst en bemiddeling  met of zonder depot  in de handel, schoenen, kleding, alle lederwaren en huiden, alle kledingsstukken, schoeisel, Ieder, textiel, alle accessoire van gelijk welke aard, alle decoratieartikelen, geschenkartikelen, en, in het algemeen, aile goederen voor de uitrusting van personen en woningen evenals alle onderdelen en grondstoffen met betrekking tot voormelde artikelen.

De vennootschap kan in het algemeen alle handelingen stellen, commercieel, industrieel, financieel, roerend of onroerend, die geheel of gedeeltelijk rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, rechtstreeks of onrechtstreeks, meer bepaald bij wijze van inbreng, participatie, inschrijving, fusie, overname of anderszins, deelnemen aan alle zaken, ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, aan alle openbare of private organisaties, met een identiek, gelijkaardig, gelijklopend of verwant doel of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te verstrekken of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

In het algemeen mag de vennootschap haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks verwezenlijken en in het bijzonder elke associatie-, rationaliserings- of samenwerkings, arbeids, ondernemingsovereenkomst sluiten, haar financiële medewerking verlenen onder gelijk welke vorm, alle werken en studies uitvoeren voor alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen waaraan zij deelneemt of haar financiële ondersteuning verleent, alle lichamelijke of onlichamelijke, roerende of onroerende, goederen verkopen, kopen, huren of verhuren, haar installaties, uitbatingen en handelsfonds geheel of gedeeltelijk huren of verhuren, alle financiële verrichtingen doen, leningen en kredieten, lenen met inpandgeving met inbegrip van haar handelsfonds, of met hypotheekstelling, borg staan en zekerheden stellen voor alle verbintenissen, zowel eigen als die van derden, met of zonder voorrechten of andere zakelijke zekerheden.

Voorgaande opsomming is geenszins beperkend en moet in de meest ruime zin geïnterpreteerd worden. ARTIKEL 4 : DUUR

De vennootschap heeft een onbepaalde duur. (...)

ARTIKEL 5 : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal wordt vastgesteld op driehonderd zestig duizend en één Euros (360.001,00¬ ).

Het is vertegenwoordigd door drie honderd zevenenvijftig duizend zevenhonderd eenennegentig (357.791) aandelen, genummerd van 1 tot 357.791, elk een/ drie honderd zevenenvijftig duizend zevenhonderd eenennegentigste (1/357.791) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend, alle volledig volgestort. ( " )

ARTIKEL 19 : SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

1. De vennootschap wordt beheerd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste drie bestuurders benoemd door de algemene vergadering en herkiesbaar.

Nochtans dient de raad van bestuur slechts uit twee leden te bestaan telkens de wet dit toestaat.

Het mandaat van de uittredende niet herkozen bestuurders, neemt dadelijk een einde na de algemene vergadering die tot de herkiezing is overgegaan.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, moet deze onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een permanente vertegenwoordiger aanduiden voor de uitvoering in haar naam en voor haar rekening van dit mandaat. Zij mag de aanstelling van haar permanente vertegenwoordiger niet herroepen zonder tegelijkertijd een vervanger aan te stellen.

Wanneer die rechtspersoon haar vertegenwoordiger ontslaat, moet zij onverwijld dit ontslag aan de vennootschap betekenen, per aangetekende brief en een nieuwe permanente vertegenwoordiger aanstellen; hetzelfde geldt in geval van overlijden of ontslag van de permanente vertegenwoordiger. (...)

ARTIKEL 23 : PROCESSEN-VERBAAL

... De afschriften of uittreksels in rechte of elders voor te leggen worden door twee bestuurders ondertekend.

ARTIKEL 24 : VERGOEDINGEN

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering; wordt het mandaat van bestuurders gratis uitgeoefend. (...)

ARTIKEL 25 : MACHTEN VAN DE RAAD

De raad van bestuur heeft de macht om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn ter verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap met uitzondering van deze welke door de wet of de statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

ARTIKEL 26 : DIRECTIECOMITE  DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur aangaat, opdragen :

hetzij aan één of meerdere van zijn leden die de titel voeren van afgevaardigde-bestuurder, ; hetzij aan

één of meer afgevaardigden binnen of buiten zijn kring gekozen,

In geval van aanduiding van meerdere afgevaardigden tot het dagelijks bestuur, mogen deze afzonderlijk handelen.

De raad van bestuur en de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur mogen binnen het kader van dit bestuur, bijzondere machten aan elke mandataris overdragen.

De raad van bestuur mag ook zijn bestuurmachten aan een directiecomité opdragen binnen of buiten zijn kring gekozen ; die opdracht mag echter geen betrekking hebben op de bepaling van de algemene politiek, noch op de handelingen die door de wet of de statuten aan de raad zijn voorbehouden.

Hij mag daarenboven elk raadgevend of technisch comité oprichten, het bestuur van één of meerdere takken der maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs of gevolmachtigden binnen of buiten zijn kring gekozen en alle bijzondere machten aan elke mandataris opdragen.

De raad mag gebruik maken van meerdere van de mogelijkheden hierboven en ten alle tijde de personen vermeld in de alinea's die voorafgaan, ontslaan.

Hij bepaalt de bevoegdheden en de vaste of veranderlijke vergoedingen aan te rekenen op de algemene kosten van de personen aan wie hij deze machten toevertrouwt.

ARTIKEL 27 : VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSGEDINGEN.

De vennootschap is vertegenwoordigd in alle akten, daarinbegrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomst en in rechte :

- hetzij door de Voorzitter van de Raad van Bestuur;

hetzij door twee bestuurders samen handelend,

hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door de afgevaardigde of afgevaardigden tot dit bestuur gezamenlijk of afzonderlijk handelend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Zij is daarenboven geldig verbonden door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten. (" )

ARTIKEL 29 : SAMENSTELLING EN MACHTEN.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt het geheel van de aandeelhouders. Zij heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan te verrichten of te bekrachtigen.

Zij bestaat uit alle eigenaars van aandelen die, hetzij zelf, hetzij door mandatarissen, stemrecht hebben, mits inachtname der wettelijke en statutaire voorschriften.

In geval van uitgifte van aandelen zonder stemrecht, worden de eigenaars van zulks aandelen slechts toegelaten aan de algemene vergaderingen beraadslagende over de punten door artikel 481 van het Wetboek van Vennootschappen. Buiten de gevallen voorzien door dit artikel, wordt er geen rekening gehouden van de aandelen aandelen zonder stemrecht aangaande de aanwezigheids- en meerderheidsquorums.

ARTIKEL 30 : VERGADERINGEN.

De jaarlijkse algemene vergadering komt samen op de eerste vrijdag van de maand september van ieder jaar om 15 uur op de zetel van de vennootschap of in een Gemeente van het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest, op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering plaats de eerstvolgende werkdag.

De vergadering mag bijzonder of buitengewoon om over de statuten wijzigingen te beraadslagen worden samengeroepen, telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet worden samengeroepen op aanvraag van aandeelhouders die samen het vijfde van de aandelen/maatschappelijke aandelen vertegenwoordigen.

Een speciale algemene vergadering moet samengeroepen worden in de gevallen voorzien door artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

De buitengewone of speciale algemene vergaderingen worden gehouden in België op uur en de plaats aangeduid in de bijeenroepingen.

De bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in België op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen.

Nochtans, indien de aandeelhouders daarvoor op voorrand geraadpleegd ermee unaniem akkoord gaan, mogen de bijzondere algemene vergaderingen in Frankrijk gehouden worden, op de plaats aangeduid in de oproepingen, met uitzondering van de beslissingen die moeten authentiek vastgesteld worden. (...)

ARTIKEL 33 : VERTEGENWOORDIGING

Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere lasthebber, al dan niet aandeelhouder.

De volmacht moet met een handtekening gekleed zijn (met daarin begrepen een digitale handtekening zoals voorzien door artikel 1322 alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) en moet afgegeven of betekend worden aan het bureau van de vergadering per brief, faxbericht, e-mail of elk ander middel voorzien door artikel 2281 van het Burgerlijke Wetboek.

Het orgaan dat de vergadering bijeenroept, mag het formulier van de volmachten opstellen en eisen dat deze gedeponeerd worden op de plaats en binnen de termijn die hij aanduidt.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en naakte eigenaars, de pandhoudende schuldeisers en pandgevende schuldenaars, moeten zich door een en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen, gepreciseerde zijnde dat, in geval van inpandgeving van een aandeel, de padhoudende schuldeiser mag geen gebruik maken van het stemrecht, zoals gezegd in artikel 15 van de statuten, welke zijnde de overeenkomsten tussen de pandhoudende schuldeiser en pandgevende schuldenaar.

Een aanwezigheidslijst die de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen die ze bezitten vermeldt, moet getekend worden door elk van hen of door hun lasthebber. (...)

ARTIKEL 35 : STEMRECHT

In de algemene vergadering geeft elk aandeel recht op een stem.

ARTIKEL 36 : BERAADSLAGINGEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING.

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over de onderwerpen die niet op de agenda voorkomen, behalve indien alle aandeelhouders aanwezig zijn en unaniem akkoord gaan met de beraadslaging over nieuwe punten.

De stemmingen gebeuren bij handopsteking of naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er bij meerderheid van stemmen anders over beslist.

In geval van benoeming, indien geen enkele kandidaat de eenvoudige meerderheid der stemmen bereikt, wordt er overgegaan tot de herstemming tussen de kandidaten die het meeste stemmen hebben behaald. Bij gelijkheid der stemmen bij deze herstemming, is de oudste der kandidaten verkozen.

Behoudens in de gevallen voorzien door de wet of de statuten, worden de beslissingen genomen, welke het aantal op de vergadering vertegenwoordigde effecten zij, bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen.

De aandeelhouders mogen bij eenparig geschreven besluit alle beslissingen nemen die binnen de bevoegdheid van de algemene vergadering vallen, met uitzondering van deze die bij authentieke akte genomen moeten worden. (...)

ARTIKEL 39 : PROCESSEN-VERBAAL

... De kopie of uittreksels van deze processen-verbaal voor juridische of andere doeleinden worden ondertekend door twee bestuurders.

ARTIKEL 40 : MAATSCHAPPELIJKE GESCHRIFTEN.

~' i

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



1 Het maatschappelijk boekjaar begint op één mei en eindigt op dertig april.

Op deze datum stellen de bestuurders een inventaris en de jaarrekening op. De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting; ze vormen een geheel. (...)

ARTIKEL 42 : UITKERING VAN DIVIDENDEN EN INTERIMDIVIDENDEN

De raad van bestuur mag interim-dividenden uitkeren in overeenstemming met de wet. Hij stelt het bedrag van het interim-dividend en het tijdstip van betaling vast.

De dividenden en interim-dividenden mogen betaalbaar verklaard worden in geld of onder enige andere vorm, meer in het bijzonder in effecten.

De dividenden van aandelen op naam en de tantièmes niet aangevraagd worden binnen de vijf jaar verjaard. (..,)

ARTIKEL 46 : VERDELING

Na vereffening van het passief en de vereffeningskosten of consignatie van de daartoe vereiste sommen, wordt het netto-actief onder alle aandelen verdeeld. Indien alle aandelen niet in een gelijke verhouding volgestort zijn, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door opvraging van volstortingen, hetzij door een voorafgaande verdeling. (...)

Xl. Kapitaalverhoging

XI. 1. De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen ten belope van achttienduizend Euros (18.000,00¬ ) om het te brengen van driehonderd tweeënveertigduizend en één Euros (342.001,00¬ ) tot driehonderd zestig duizend en één Euros (360.001,00¬ ) door de creatie van vijftienduizend zevenhonderd negentig (15.790) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, alle volledig aan elkaar gelijk, met dezelfde rechten en verplichtingen en deelnemend in het resultaat van de vennootschap vanaf hun uitgifte.

Deze nieuwe aandelen zullen tegen de unitaire prijs van veertien Euros en veertig cent (14,40¬ ) uitgegeven worden, hetzij tegen de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogd met een uitgiftepremie van dertien Euros zesentwintig cent (13,26¬ ).

Xl. 2. En op dit ogenblik komen hier tussen de aandeelhouders opgenomen in de hier aangehechte aanwezigheidslijst.

Dewelke, vertegenwoordigd zoals gezegd is, verklaren volledige kennis te hebben van het voorkeurrecht voorzien door artikel 9 der statuten en artikel 592 van het Wetboek Vennootschappen, en van de termijn voor de uitoefening van dit recht.

Vervolgens, verklaren de Heren Arnaud ZANNIER, Enrique CORBI en de vereenvoudigde aandelenvennootschap naar Frans recht FORWARD DESIGN genoemd, per monde van hun vertegenwoordiger, uitdrukkelijk en volledig te verzaken aan dit recht en zijn uitoefeningstermijn ten voordele van de vennootschap naar Luxemburgse recht genaamd LUCEO SARL, hierna nader genoemd, teneinde deze te laten totaal op de kapitaalverhoging in te schrijven. (...)

X1.6. De vergadering beslist om het artikel 5 te wijzigen om dezé aan de huidige toestand van het kapitaal aan te passen, als volgt :

Artikel 5 te vervangen door

Het kapitaal wordt vastgesteld op driehonderd zestig duizend en één Euros (360.001,00¬ ).

Het is vertegenwoordigd door drie honderd zevenenvijftig duizend zevenhonderd eenennegentig (357.791) aandelen, genummerd van 1 tot 357.791, elk een! drie honderd zevenenvijftig duizend zevenhonderd eenennegentigste (1!357.791) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend, alle volledig volgestort. ( " )



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Vooreensluidend ontledend uittreksel.

Sophie MAOUET - Geassocieerde Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, aanwezigheidslijst, 4 volmachten, gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/10/2010 : ME. - JAARREKENING 30.04.2010, GGK 24.09.2010, NGL 21.10.2010 10586-0542-035
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 30.04.2009, GGK 04.09.2009, NGL 08.09.2009 09753-0187-017
30/10/2008 : ME. - JAARREKENING 30.04.2008, GGK 26.09.2008, NGL 23.10.2008 08793-0050-017
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16556-0290-019

Coordonnées
FORWARD DESIGN

Adresse
DOK-NOORD 4D, BUS 101 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande