FOXY CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FOXY CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.994.570

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 27.06.2014 14226-0182-009
24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 22.07.2013 13329-0538-009
06/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11305264*

Neergelegd

02-09-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Foxy Consulting

0838994570

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9160 Lokeren, Luikstraat 67

Onderwerp akte: Oprichting

Uit de akte verleden door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op eenendertig augustus

tweeduizend en elf, blijkt dat 1/de heer LANGENBERG Peter, wonende te 9160 Lokeren, Luikstraat 67 en

2/mevrouw VAN VOSSEL Els, wonende te 9160 Lokeren, Luikstraat 67, de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid « FOXY CONSULTING » hebben opgericht.

De te publiceren gegevens luiden als volgt:

ARTIKEL 1 : NAAM.

De vennootschap is als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam Foxy

Consulting.

De vennootschap is van handelsrechtelijke aard.

ARTIKEL 2  DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter

griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

De artikelen 39 ten vijfde en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de

opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone

algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL 3 : ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 9160 Lokeren, Luikstraat 67. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst

worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerders.

ARTIKEL 4 : DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, zowel voor

eigen rekening als voor rekening van derden:

" het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, met inbegrip van, zonder dat deze opsomming beperkend is, het verlenen van adviezen, projectbeheer, opleidingen, vertalingen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair enzomeer;

" het uitoefenen van management-, consulting- en beheersactiviteiten allerhande. Deze activiteiten omvatten onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van managementfuncties in ondernemingen van allerlei aard, het sluiten van consultingovereenkomsten en het uitoefenen van consultingfuncties.

" het verlenen van dienstprestaties van alle aard, zoals administratieve prestaties en computerservices, zonder dat deze opsomming beperkend is.

" de automatisering van administratieve en technische zaken, zowel in het professionele als in het niet-professionele leven, evenals de handel in het groot en het klein op het gebied van informatica, telecommunicatie, elektronica en elektriciteit, met inbegrip het leveren van alle diensten, de koop, verkoop en verhuur, zonder enige uitzondering noch voorbehoud alsmede de fabricatie ervan en dit zowel op informatief als technisch vlak.

" de handel in en het onderhoud van computers, automatiseringsapparatuur, programmering en al wat daarmee verband houdt, het adviseren betreffende automatisering en communicatie in de ruimste zin, met inbegrip van de verhuring en leasing van goederen, en al wat in de ruimste zin voor het voorafgaande bevorderlijk is.

" Het organiseren en begeleiden van seminaries, congressen, symposia, ontmoetingsdagen, reizen,

studiedagen, voordrachten en beurzen, enzomeer.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen

die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, onder gelijk welke vorm, participaties verwerven en aanhouden in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, eigen roerende waarden en participaties beheren en valoriseren, financiële en andere bijstand verlenen aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitvoeren.

De vennootschap mag tevens alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de verwerving en het oordeelkundig beheer van onroerende goederen, ondermeer door onroerende goederen aan te kopen, te bouwen, op te schikken, uit te rusten, af te breken, uit te baten, te verdelen, te verhuren of andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot af te sluiten, doch alleen met het oog op beheert en opbrengst, en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

De vennootschap mag tevens alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de verwerving en het oordeelkundig beheer van alle soorten van roerende goederen of waarden, met inbegrip van beleggingsfondsen, opties, futures of andere bestaande of in de toekomst op de markt komende financiële instrumenten.

De vennootschap mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschappen mag, bij wijze van inbreng in geld of natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België en in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog met het hare is of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen, behoudens datgene wat wettelijk voorbehouden is aan financiële instellingen en spaarkassen.

De vennootschap mag een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

De vennootschap mag optreden als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij onroerende en alle commerciële activiteiten.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor deze van derden, tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is nog niet volledig volstort; de niet-volstorte inbreng bedraagt zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR) voor de heer LANGENBERG Peter en zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR) voor mevrouw VAN VOSSEL Els.

ARTIKEL 14 : BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke- of rechtspersonen al dan niet

vennoot (vennoten).

ARTIKEL 17 : EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT :

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ARTIKEL 20 : GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

ARTIKEL 31 : BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) stelt indien wettelijk vereist een jaarverslag op waarin zij hun bestuur verantwoorden.

ARTIKEL 32 : BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. OVERGANGSBEPALINGEN

A. BENOEMING VAN DE EERSTE GEWONE ZAAKVOERDERS.

Worden tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap: de heer Peter LANGENBERG en

mevrouw Els VAN VOSSEL, beiden voornoemd.

Zij verklaren beiden hun opdracht te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich tegen

deze benoeming verzet.

B. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni tweeduizend dertien. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend twaalf.

C. BIJZONDERE VOLMACHT.

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, de heer BELON Dirk, optredend voor A&B PARTNERS WAAS & DENDER, te 9100 Sint-Niklaas, Knaptandstraat 204, inzake het vervullen van formaliteiten voor het aanvragen en/of wijzigen van de inschrijving in het KBO, directe en indirecte belastingen, BTW-nummer en alle andere administratieve verrichtingen teneinde bij het KBO en bij de bevoegde BTW-administratie alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap, en de eventuele latere wijzigingen en doorhaling, met recht van in de plaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 15.07.2016 16322-0183-010

Coordonnées
FOXY CONSULTING

Adresse
LUIKSTRAAT 67 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande