FRANKRI


Dénomination : FRANKRI
Forme juridique :
N° entreprise : 434.689.068

Publication

26/06/2014 : OUT000074
14/07/2014
ÿþ Mcd Woiditi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 111111ȤMillig



Gent

Afdeling Oudenaarde

03 JULI 2014

Griffie

Ondememingsnr : 0434.689.068

Benaming

(voluit) FRANKR1

(verkort)

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel: 9600 Ronse, Elzeelsesteenweg 647

(volledig adres)

Onderwerp akte: ZETEL - DOEL - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een naamloze vennootschap "FRANKRr, met zetel te 9600 Ronse, Elzeelsesteenweg 647, opgemaakt door Notaris Markey Erwin op 22 mei 2014, ter registratie neergelegd

"EERSTE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de zetel werd verplaatst van "Ronse, Rotterijtraat 223" naar "9600 Ronse, Elzeelsesteenweg 647".

De vergadering besluit de vermelding van de zetel in de statuten te schrappen om deze voortaan te, vermelden in de overgangsbepalingen,

TWEEDE BESLUIT

a) De voorzitter geeft lezing van het verslag van de Raad van Bestuur over de wijziging van het doel van de vennootschap met aangehechte staat van actief en passief afgesloten per 31 maart 2014.

Dit verslag zal gelijktijdig als deze akte worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Cludenaaule.

b) De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen om het in de toekomst te laten luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel

- Het verrichten van aile tuinaannemingen; het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, parken, sportvelden, diverse groenzones; het uitvoeren van alle beplantingen en groenvoorzieningen; het uitvoeren van maai- en snoeiwerken, sproeiwerken, onderhoud van wegen en bermen; het zoutstrooien, sneeuwruimen en de gladheidbestrijding.

- Het uitvoeren van grond- en wegenwerken; aanleggen van tuinpaden, opritten, terrassen, diverse terreinen; drainerings- en rioleringswerken; aanleg en onderhoud van vijvers, grachten en waterkanaten,

- Het plaatsen van afsluitingen en omheiningen in diverse materialen; metaalconstructie; het plaatsen van°

carports, tuinhuizen, diverse constructies in diverse materialen.

- Het uitbaten van een bureau voor tuin- en landschapsarchitectuur.

- Het kweken, behandelen, opslaan, verhandelen en verdelen van bloemen, planten, struiken, hagen,,

bomen, groenten en fruit, land- en tuinbouwgewassen en -producten, diverse afgeleide producten.

Het uitvoeren van aile activiteiten en diensten in de landbouw, de tuinbouw, de bosbouw en de

bosexploitatie; het uitbaten van een of meerdere land- en tuin bouwbedrijven.

- Het verhuren, het onderhouden en het herstellen van land- en tuinbouwmachines en  materieel, tractoren, en toebehoren.

- Het herstellen en het onderhouden van wegen, spoor- en waterwegen en het uitvoeren van alle soorten werken die daar enigszins verbonden mee zijn.

- De uitbating van een manege en de verhuring van paarden. De uitbating van een renbaan. Het fokken van ren- en andere paarden. Het aankopen en verkopen van paarden. Het aankopen en verkopen van paarden- en ruiters gereedschap.

- Alle activiteiten behorende tot de vrijetijdssector in de meest ruime betekenis van het woord.

- Het uitbaten van een of meerdere cafés, tavernes, brasserieën, restaurants, voedings- en horecazaken; bed- en breakfast, kampeerterrein, dancing, bar; het verzorgen van recepties, feestelijkheden en evenementen; catering en traiteurdienst; in het algemeen het verrichten van alle activiteiten en het aanbieden van aile diensten' in de sectoren voeding en horeca, evenals aile verwante en ondersteunende activiteiten en diensten,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het organiseren, begeleiden en ondersteunen van diverse manifestaties, projecten evenementen, feestelijkheden, attracties, divers amusement en ontspanning, incluis de verhuring en de terbeschikkingstelling van technisch materiaal en benodigdheden hiervoor.

- De verhuring en terbeschikkingstelling van vergaderruimtes voor diverse doeleinden.

- De fabricage van, de groot- en kleinhandel en de handelsbemiddeling in : voedingswaren, dranken, toeleveringsproducten en toebehoren voor de horeca, landbouw- en tuinbouw, antieke voorwerpen en meubilair, decoratieartikelen, diverse intermediaire producten, fabricaten en halffabricaten, grondstoffen, afvalstoffen, diverse consumentenartikelen, loten van falingen, tweedehandse goederen, menigvuldige goederen,

- Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

- De uitbouw van een of meerdere verkooporganisaties en verkoopsystemen; verkoop via internet en via diverse verkoopkanalen,

- Advies- en dienstverlening op het vlak van algemeen management, bedrijfsvoering en beheer; commercieel, strategisch, financieel, technisch en administratief management, informatica en automatisering, product - management, design en vormgeving, sales en marketing, business development, public relations, personeelsmanagement, human resources, milieu- en integrale kwaliteitszorg, corporate governance, changemanagement en begeleiding van reorganisaties, administratieve organisatie en implementatie van bedrijfsprocessen; projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten.

- Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties; het schrijven en uitgeven van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in diverse vormen.

- Het verlenen van diverse administratieve ondersteuning, diverse zakelijke dienstverlening,

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

- Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

- Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend gced; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten.

- De activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties.

- Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vemriogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

- De venncotschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

- De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de onderneming(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen.

- De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holding en instaan voor aile managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

- De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm; de vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen; tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving ter zake.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan al deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit dat zij de formaliteiten van arti-ikel 569 van het Wetboek van Vennootschappen ais

vervuld aanziet.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit SCHEPENS Frans, nationaal nummer 39.08.07-169.11, wonende te 7890 Elizelles,

rue de Renaix 159, en FLAMANT Germain, nationaal nummer 35.08.27-147.287, wonende te 9600 Ronse,

Bredestraat 265 bus 0312, te herbenoemen als bestuurder, met ingang van 16 juni 2014, tot en met de

jaarvergadering van 2020,

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de aandelen op naam werden ingeschreven in het aandeelhoudersregister,

ingevolge besluit van de bijzondere algemene vergadering de dato 27 december 2011.

Een kopie van het aandeelhoudersregister werd geregistreerd te Oudenaarde op 28 december 2011, één

bled, geen verzendingen, bcek 151 bled 88 vak 13.

VIJFDE BESLUIT

a) De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten;

b) De vergadering besluit de statuten hervast te stellen ais volgt:

"STATUTEN

Hoofdstuk I - Vorm - Naam - Zetel - Doel - Duur

Artikel één

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze

ven-moot-schap.

De neem luidt «. "FRANKRI.".

..

Artikel 2

De zetel van de vennootschap werd bij de oprichting vast-'ge-steld.

Deze zal bij gewoon besluit van de Raad van Bestuur mogen overgebracht worden naar gelijk welke plaats

in het Vlaamse gewest of in het tweetalig gewest Brussel-Hoofstad.

ledere ver-plaatsing van de zetel van de ven-'noot-'schap zal bekendge-,maakt worden in de bijlagen tot

het Belgisch Staats-Iblad, door toedoen van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen en op te richten zowel in

België ais in het buitenland.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verrichten van alle tuinaannemingen; het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, parken, sportvelden, diverse groenzones; het uitvoeren van aile beplantingen en groenvoorzieningen; het uitvoeren van maai- en snoeiwerken, sproeiwerken, onderhoud van wegen en berrnen; het zoutstroolen, sneeuwruimen en de gladheidbestrijding.

- Het uitvoeren van grond- en wegenwerken; aanleggen van tuinpaden, opritten, terrassen, diverse terreinen; drainerings- en rioleringswerken; aanleg en onderhoud van vijvers, grachten en waterkanalen,

- Het plaatsen van afsluitingen en omheiningen in diverse materialen; metaalconstructie; het plaatsen van

carports, tuinhuizen, diverse constructies in diverse materialen,

- Het uitbaten van een bureau voor tuin- en landschapsarchitectuur.

- Het kweken, behandelen, opslaan, verhandelen en verdelen van bloemen, planten, struiken, hagen, bomen, groenten en fruit, land- en tuinbouwgewassen en -producten, diverse afgeleide producten.

- Het uitvoeren van alle activiteiten en diensten in de landbouw, de tuinbouw, de bosbouw en de bosexploitatie; het uitbaten van een of meerdere land- en tuinbouwbedrijven.

- Het verhuren, het onderhouden en het herstellen van land- en tuinbouwmachines en  materieel, tractoren en toebehoren.

- Het herstellen en het onderhouden van wegen, spoor- en waterwegen en het uitvoeren van aile soorten werken die daar enigszins verbonden mee zijn.

- De uitbating van een manege en de verhuring van paarden. De uitbating van een renbaan. Het fokken van ren- en andere paarden. Het aankopen en verkopen van paarden. Het aankopen en verkopen van paarden- en ruiters gereedschap.

- Aile activiteiten behorende tot de vrijetijdssector in de meest ruime betekenis van het woord,

- l-let uitbaten van een of meerdere cafés, tavernes, brasserieën, restaurants, voedings- en horecazakerr; bed- en breakfast, kampeerterrein, dancing, bar; het verzorgen van recepties, feestelijkheden en evenementen; catering en traiteurdienst; in het algemeen het verrichten van aile activiteiten en het aanbieden van alle diensten in de sectoren voeding en horeca, evenals aile verwante en ondersteunende activiteiten en diensten.

Het organiseren, begeleiden en ondersteunen van diverse manifestaties, projecten evenementen, feestelijkheden, attracties, divers amusement en ontspanning, incluis de verhuring en de terbeschikkingstelling van technisch materiaal en benodigdheden hiervoor,

- De verhuring en terbeschikkingstelling van vergaderruimtes voor diverse doeleinden,

- De fabricage van, de groot- en kleinhandel en de handelsbemiddeling in : voedingswaren, dranken, toeleveringsproducten en toebehoren voor de horeca, landbouw- en tuinbouw, antieke voorwerpen en meubilair, decoratieartikelen, diverse intermediaire producten, fabricaten en halffabricaten, grondstoffen, afvalstoffen, diverse consumentenartikelen, loten van falingen, tweedehandse goederen, menigvuldige goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden ais agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

- De uitbouw van een of meerdere verkooporganisaties en verkoopsystemen: verkoop via internet en via diverse verkoopkanalen.

- Advies- en dienstverlening op het vlak van algemeen management, bedrijfsvoering en beheer; commercieel, strategisch, financieel, technisch en administratief management, informatica en automatisering, product - management, design en vormgeving, sales en marketing, business development, public relations, personeelsmanagement, human resources, milieu- en integrale kwaliteitszorg, corporate governance, changemanagement en begeleiding van reorganisaties, administratieve organisatie en implementatie van bedrijfsprocessen; projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten.

Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties; het schrijven en uitgeven van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in diverse vormen.

- Het verlenen van diverse administratieve ondersteuning, diverse zakelijke dienstverlening.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

- Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

- Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoed projecten.

- De activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties.

- Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten aile handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

- De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

- De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn vcor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de onderneming(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen.

- De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden ais holding en instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

- De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm; de vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen; tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving ter zake.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan al deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

Artikel vier

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering mits naleving van de vereisten voorizien voor de wijzigingen van de statuten.

Hoofdstuk Il Kapitaal - Aandelen

Artikel vijf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR), vertegenwoordigd

door tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen met een fraolie-'waarde van ie-ider één/tweeduizend

vierhonderdste (1/2.400ste) van het maat-'schappelijk vermo-Tgen.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst.

Er kunnen verzameleffecten gecreëerd worden overeenkom-istig de wet.

Aard van de aandelen

Artikel elf

De niet volstorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat

op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd« De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn

kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in bloot-eigendom en vruchtgebruik, dan worden

de bloot-eigenaar en de vruchtgebruiker afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met

vermelding van hun respectievelijke rechten.

Ondeelbaarheid van de aandelen

Artikel veertien

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen on-'deel-'baar. De Raad van Bestuur kan aile rechten

schorsen verbon-den aan een aandeel aangaande hetwelk betwisting zou bestaan wat belreft de eigendom,

het vruchtgebruik of de blooteigen-idom.

Hoofdstuk III - BESTUUR EN CONTROLE

Samenstelling van de Raad van Bestuur

Artikel achttien

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad bestaande uit ten minste 3 leden, aandeelhouders of niet,

benoemd door de algemene vergade-'ring voor een termijn van ten hoogste 6 jaar.

De Raad van Bestuur mag evenwel uit slechts 2 leden bestaan tot op de dag van de jaarvergadering die

volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan 2 aandeelhouders bestaan.

De algemene vergadering kan de bestuurders steeds afzetten. De bestuurders zijn herkiesbaar. De

opdracht van de uittredende en niet-herkozen bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het

jaar waarin deze ver-walt.

Wanneer een opdracht van bestuurder vacant wordt door overlijden, uittreden of anderszins, hebben de

overblijven-ide bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien.

In dat geval gaat de algemene vergadering, in haar eerste bijeenkomst, tot de definitieve benoeming over,

terwijl de aldus aangestelde bestuurder de opdracht voltooit van diegene die hij vervangt.

Artikel achttien bis

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd is deze verplicht om onder zijn aandeelhouders,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaak-voerder, lid van het directiecomité of

vereffenaar van een andere vennootschap, benoemt de raad van bestuur onder de be-istuurders een vaste

vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de

vennootschap.

De raad van bestuur is bevoegd om de vaste vertegenwoordiger te allen tijde te ontslaan. In dat geval is hij

ver-plicht tezelfdertijd te voorzien in zijn vervanging.

De vaste vertegenwoordiger brengt desgevraagd op elke ver-gadering van de raad van bestuur verslag uit

over zijn werkzaamheden.

Voorzitterschap - Vergaderingen

Artikel negentien

De Raad van Bestuur kiest tussen zijn leden een voorzitter.

Bij afwezigheid wordt de voorzitter door een vice-voorzitter vervangen, die aangeduid wordt door de andere

bestuurders.

De Raad van Bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzitter of van een gedelegeerd-bestuurder zo

dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vergen. Hij vergadert insgelijks op verzoek van minstens 2

bestuurders.

De vergaderingen worden gehouden ter zetel van de ven-'noot-'schap of op de plaats aangeduid in de

oproepingen.

Beraadslaging

Machten van de Raad van Bestuur

Artikel tweeëntwintig

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig

of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder..

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke worden verricht door de Raad van Bestuur, door de bestuurders die de bevoegdheid hebben om haar te vertegenwoordigen of door de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, zelfs indien die handelingen de grenzen van het doel van de vennoot-'schap overschrijden, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. De bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Artikel drieëntwintig

Onverminderd de bevoegdheid van de Raad van Bestuur volgens de algemene wettelijke regel en krachtens artikel 22 en onverminderd de gebeurlijke vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de leden van het directiecomite voor daden van dagelijks bestuur krachtens artikel 24 van de statuten, is de vennoot-'schap in de handelingen en in rechte vertegenwoordigd en zijn al de akten die de vennootschap verbinden geldig ondertekend door 2 bestuurders of één gedelegeerd-bestuurder.

Dagelijks bestuur

Artikel vierentwintig

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan bepaalde leden van de Raad van Bestuur krachtens artikel 23 van de statuten, kan door de Raad van Bestuur, bij besluit genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen, het dagelijks bestuur of het bestuur van bepaalde afdelingen van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging daaromtrent aan een directiecomité opgedragen worden.

De Raad van Bestuur benoemt de leden van het directiecomité, bepaalt de voorwaarden van hun benoeming, herroeping en bezoldiging, de duur van hun opdracht en de wijze van werking van het directiecomité en in het bijzonder de bedragen tot beloop waarvan zij de vennootschap kunnen verbinden.

Een uittreksel van de benoeming van de leden van het directiecomité wordt neergelegd in het vennootschapsdossier en in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

Artikel vijfentwintig

De Raad van Bestuur, net als de leden van het directiecomité, kunnen eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten overdragen aan één of meer personen, naar keuze.

Hoofdstuk IV - ALGEMENE VERGADERINGEN

Samenstelling - Machten

Artikel achtentwintig

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de aandeelhouders. Zij wordt gevormd door al de aandeelhouders die het recht hebben te stemmen voor henzelf of hun volmachtgever mits inachtneming van de wettelijke en statutaire vocrschnften.

Wanneer de vennootschap slechts één aandeelhouder telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

De jaarvergadering wordt gehouden de derde maandag van de maand juni om 20 uur.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

De vergadering moet plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, vernield in het bericht van bijeenroeping.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden samengeroepen telkens het belang van de vennootschap zulks vereist.

De Raad van Bestuur en de commissaris(sen), zo er werden benoemd, mogen de algemene vergadering samenroepen.

Zij moeten bijeengeroepen worden, binnen de 3 weken volgend op de schriftelijke aanvraag van de aandeelhouders die samen minstens één/vijfde (1/5e) van de aandelen vertegenwooridigen. Deze aandeelhouders moeten in hun aanvraag de punten vermelden die ze wensen op de agenda te brengen..

De bijeenroepingen voor een algemene vergadering geschieden, overeenkomstig de wettelijke bepalingen, door de zorgen van de Raad van Bestuur.

Artikel negenentwintig

De houders van aandelen op naam, gedematerialiseerde aandelen, alsook de bestuurders en commissaris(sen) worden per aangetekende brief  of via een ander communicatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke toestemming van de bestemmelingen -, 15 dagen vôôr de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerst-igenoenriden bekomen samen met de oproepingslarief, de bij de wet bepaalde stukken, terwijl de anderen slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk 7 dagen voor de vergadering de toela-tingsformaliteiten hebben vervuld.

Een aanwezigheidslijst, vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat ze hebben neergelegd, wordt door ieder aandeelhouder of gevolmachtigde, bij zijn intrede ondertekend.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 29 bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens 20 dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Artikel negenentwintig bis

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe zal de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax of e-mail of enige andere

informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle

aandeelhouders, bestuurders, commissaris(sen), obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de

aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van 20 dagen na ontvangst het

rond-'schrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige

andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht

niet genomen te zijn.

Vertegenwoordiging

Artikel dertig

leder aandeelhouder kan zich op de algemene vergade-'ring laten vertegenwoordigen door een

gevolmachtigde die geen aandeelhouder hoeft te zijn. De mede-eigenaars, pandschuldeisers en pandschulde-

naars zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te laten vertegenwoordigen en de

vennootschap ervan te verwittigen.

In geval van vruchtgebruik en bij gebrek aan uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijk

volmachtdrager zal de bloot-eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker jegens de vennootschap

vertegenwoordigd worden, behoudens nochtans in volgende gevallen

-een kapitaalverhoging;

-de in-vereffening-stelling van de vennootschap;

-de inlijving in het kapitaal van maatschappelijke reserves;

in welke gevallen het stemrecht de bloot-eigenaar toebehoort.

De onbekwamen en rechtspersonen zullen geldig door hun ver-tegenwoordigers of wettelijke mandatarissen

vertegenwoordigd worden.

Het orgaan dat de algemene vergadering bijeenroept, is ge-machtigd de vorm van de volmachten te

bepalen en er de neerlegging op de zetel van de vennootschap van te eisen, ten minste 3 dagen voor de

algemene vergadering.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de

uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk

is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Bureau

Artikel éénendertig

Elke vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of, bij afwezigheid van

deze laatste, door een gedelegeerd-bestuurder.

De voorzitter stelt een secretaris aan, aandeelhouder of niet. De vergadering duidt onder haar leden 2

stemopnemers aan.

De overige tegenwoordige leden van de Raad van Bestuur vullen het bureau aan.

Stemrecht

Artikel tweeëndertig

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Agenda

Artikel drieëndertig

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten op de agenda vermeld, tenzij al de

aandeelhouders persoonlijk aanwezig zijn, en deze zich met algeheelheid van stemmen akkoord verklaren te

beraadslagen over andere punten dan deze vernield op de agenda.

Geen enkel voorstel door de aandeelhouders gedaan, wordt ter beraadsfaging voorgelegd, tenzij het door

de aandeelhouders ondertekend werd die ten minste éénivijfde (115e) deel van de aandelen vertegenwoordigen

en het tijdig aan de Raad van Bestuur medegedeeld werd om in de agenda vermeld te worden.

De bestuurders en commissaris(sen) geven antwoord op vragen die hun door hun aandeelhouders worden

gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de me-rdedeling van gegevens of feiten

niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het

personeel van de vennootschap,

Hoofdstuk V - Boekjaar

Maatschappelijke geschriften - goedkeuring van de jaarrekening toekenning van de netto-winst

Boekjaar

Artikel zevenendertig

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

Toekenning van de netto-winst

Artikel tweeënveertig

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen. Het batig saldo van de resutatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers-aandeelhouders, bezoldigingen aan de bestuurders en commissaris(sen), zo er benoemd werden, en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen voor verliezen en kosten en voor belastingen op de winst, vormt het resultaat van het boekjaar.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenornen worden vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende (1/10e) van het kapi-rtaal van de vennootschap bereikt. Over de bestemming van het saldo besluit de algemene vergadering op voorstel van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur heeft het recht interimdividenden uit te keren overeenkomstig de wet. Deze uitkering ' mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van af-sluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hoofdstuk VI - Ontbinding - Vereffening

Ontbinding en vereffening

Artikel drieënveertig

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke re-'den ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, ° ; waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Indien er meerdere vereffenaars zijn, vormen zij een college.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van , stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de : vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volstort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volstort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

20 er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passive als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

OVERGANGSBEPALING

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9600 Ranse, Elzeelsesteenweg 647",

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent machtiging aan de Raad van Bestuur tot uitvoering van de voorgaande besluiten,

tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van de gecoördineerde tekst overeenkomstig de wette-ilijke

bepalingen.

RAAD VAN BESTUUR

Vervolgens heeft de Raad van Bestuur verklaard zich te verenigen, met het oog op de herbenoeming van de

voorzitter en de gedelegeerd-bestuurder.

SCHEPENS Frans wordt herbenoemd als voorzitter van de Raad van Bestuur en als gedelegeerd-

bestuurder vanaf 16 juni 2014 tot en met de jaarvergadering van 2020.

Zijn mandaat zal onmiddellijk na de jaarvergadering in 2020 een einde nemen.

Dit mandaat Is kosteloos, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd expeditie, verslag van de Raad van Bestuur, gecoördineerde statuten. Notaris Markey Erwin (getekend)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

13/09/2013 : OUT000074
04/10/2012 : OUT000074
04/10/2011 : OUT000074
29/09/2010 : OUT000074
05/01/2010 : OUT000074
27/08/2009 : OUT000074
03/10/2008 : OUT000074
16/11/2007 : OUT000074
29/09/2006 : OUT000074
01/12/2005 : OUT000074
10/06/2005 : OUT000074
30/08/2004 : OUT000074
15/07/2003 : OUT000074
18/09/2002 : OUT000074
04/07/2001 : OUT000074
25/04/2001 : OUT000074
10/11/1999 : OUT000074
19/07/1988 : OU32799

Coordonnées
FRANKRI

Adresse
ELZEELSESTEENWEG 647 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande