FREEK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FREEK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.714.458

Publication

27/03/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE

NEERGELEGD

2W4 - 6 MAART 2J14

"Sni JKORgemeelT



IAONITEUR

19 -03-

*14068450*

BE





LGISCH ST

Ondernemingsnr 0 s4 1 44 ci'f58

Benaming (voluit): FREEK

(verkort) :

Rechtsvorm BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: Sint Rochuswegel 14

9890 GAVER E

.;

Onderwerp akte :Oprichting

Tekst : Het blijkt uit een proces-verbaal verleden op 5 maart 2014, voor notaris Petra François, plaatsvervangend notaris, aangesteld ter vervanging van notaris Jean Claude Buys met standplaats te Lede, ingevolge beschikking van de Voorzitter tvan de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 19 juli ;! 2013, dat Noens, Liesbet Merlan, ongehuwd, geboren te Gent op 30 april 1983 (rijksregisternummer !i 83.04.30-060.35), gedomicilieerd te 9031 Gent, Drongen, J.B. Lombaertdreef 23 doch verblijvende te 9890 Gavere, Sint Rochuswegel 14  oprichter  een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming ; 'FREEK'.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9890 Gavere, Sint Rochuswegel 14,

De vennootschap heeft tot DOEL:

het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en aile aanverwante activiteiten, mandaten en functies, die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen, seminaries en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit. Deze opsomming is overigens niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van aile opdrachten en het stellen van aile handelingen in binnenland en in buitenland die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Unie omschreven is.

Zij mag ondermeer, en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, de" industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende activiteiten uitoefenen die in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende en onroerende goederen, mag roerende en onroerende goederen aankopen, bouwen, .`j verbouwen, huren en verhuren zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken.

!: De vennootschap ken hetzij alleen, hetzij ln samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan.

De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen, zo in België als in het buitenland, samenwerken met andere advocaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties of belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, Europese economische samenwerkingsverbanden of een ander samenwerkingsverband, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, die een gelijkluidend, aanvullend op soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Op de laatste hiz, van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

ijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de , vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap kan aile handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen, mits eerbiediging van de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat en van de deontologie en de reglementering van de Raad van de Orde der Advocaten, alsook deze van de Orde van de Vlaamse Balles.

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering en die verplicht moeten opgenomen zijn op het Tableau.

Hun santal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvcrerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De zaakvoerder heeft met de meest uitgebreide bevoegdheden om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder Is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Indien een zaakvoerder bij een verrichting of een te nemen beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks, een tegenstrijdig belang heeft in de zin van artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen, dienen de wettelijke bepalingen en formaliteiten nageleefd te worden.

Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Voor zover zulks door de vigerende wetgeving wordt vereist, wordt de controle op de vennootschap overgedragen aan één commissaris die wordt gekozen uit de leden van het Instituut der Bed rijsrevisoren en die wordt benoemd voor een vernieuwbare termijn van drie jaar. Indien het niet wettelijk vereist is dat een commissaris-revisor wordt benoemd, zal de zaakvoerder toch een verificatietaak met betrekking tot de jaarrekening opdragen aan een accountant, die lid is van het instituut van Accountants, een bedrijfsrevisor die lid is van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of een erkend boekhouder.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



StaatsbIad /7183I2ni4 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op staffe van

BeYsch schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering

staatsblad

worden ontslagen, mits eerbiediging van de wettelijke procedure.

Bij ontstentenis van commissarissen wanneer de wet het vereist, of wanneer alle commissarissen zich in de onmogelijkheid bevinden hun taak uit te voeren, roept de zaakvoerder onmiddellijk de algemene vergadering bijeen om in hun benoeming of vervanging te voorzien.

De commissarissen hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van controle over alle verrichtingen van de vennootschap. Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van aile geschriften van de vennootschap.

Er wordt hun ieder semester door de zaakvoerder een staat overhandigd waarop de actieve en passieve toestand van de vennootschap wordt samengevat.

De commissarissen kunnen zich bij de uitoefening van hun taak, op hun kosten, doen bijstaan door aangestelden of andere personen voor wie zij instaan.

Algemene vergadering:

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de vennoten. De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent hij alle bevoegdheden van de algemene vergadering uit. Hij kan die niet overdragen.

Een natuurlijk persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid doch verliest dan het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in die vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerst daaropvolgende werkdag gehouden.

Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de vennoten die samen een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen er om vragen..

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

De zaakvoerder of, in voorkomend geval, de commissaris roept de algemene vergadering bijeen.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen Nié& de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Elk jaar wordt tenminste één algemene vergadering gehouden waarvan de agenda tenminste de volgende punten vermeldt: in voorkomend geval, de bespreking van het jaarverslag en het verslag van de commissaris, de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening en de bestemming van de netto-winst, de kwijting aan de zaakvoerder en in voorkomend geval de commissaris, en in voorkomend geval, de benoeming van een zaakvoerder en/of commissaris.

De regelmatigheid van de bijeenroeping kan niet worden betwist indien aile vennoten aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien de zaakvoerder dit in de oproeping vereist, moet elke vennoot minstens drie werkdagen \ré& de vergadering aan de zaakvoerder zijn inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen.

De houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, maar enkel met een raadgevende stem en voor zover zij de toelatingsvoorwaarden vereist voor de vennoten naleven.

Iedere vennoot kan per brief, telegram, telex, fax of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om

zich op_da algemene atergaderingleiaten_vertegenwoordigen_ Da lasthebber.moet geen_vennootzijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Beisch

Staátsblad

De zaakvoerder mag in de oproeping de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij minstens drie werkdagen v66r de algemene vergadering op de in de oproeping aangeduide plaats worden neergelegd. Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door één van de zaakvoerders of, bij diens afwezigheid, door een vennoot aangewezen door de algemene vergadering.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt de algemene vergadering voorgezeten door de vennoot.

De voorzitter duidt de secretaris aan die geen vennoot of zaakvoerder dient te zijn.

Indien het aantal vennoten het toelaat, kiest de vergadering twee stemopnemers. De zaakvoerders vullen het bureau aan.

De zaakvoerder mag elke algemene vergadering, staande de zitting, tot drie weken verdagen.

Deze verdaging vernietigt elk genomen besluit.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de vennoten en het aantal aandelen waarmee ze aan de vergadering deelnemen wordt vermeld, wordt door ieder van hen of door hun lasthebber ondertekend alvorens de zitting wordt geopend.

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld staan, tenzij alle vennoten persoonlijk op de vergadering aanwezig zijn en ze met eenparigheid besluiten tot uitbreiding van de agenda.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

Wanneer bij een benoeming geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid behaalt, gaat men over tot een herstemming tussen de beide kandidaten die de meeste stemmen hebben behaald.

Indien bij de herstemming het aantal stemmen gelijk is, is de oudste kandidaat in leeftijd verkozen.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Het stemrecht mag niet schriftelijk uitgebracht worden.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van certificaten en obligaties bepaald in artikel 271 van het Wetboek van vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die er om vragen.

De afschriften of uittreksels, in rechte of anderszins voor te leggen, worden ondertekend door de meerderheid van de zaakvoerders en de eventuele commissarissen.

Jaarrekeing Het boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. In de mate dat de wet dit vereist, stelt de zaakvoerder tevens een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, evenals van de verdere informatie voorgeschreven door de wet.

De jaarvergadering hoort in voorkomend geval het jaarverslag en het verslag van de commissaris en beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de algemene vergadering zich uit, bij afzonderlijke stemming, over de kwijting aan de zaakvoerders en de commissarissen. Deze kwijting is slechts geldig indien de balans noch weglatingen, noch valse vermeldingen bevat die de werkelijke toestand- van de vennootschap verbergen, en, wat betreft handelingen strijdig met de statuten, slechts wanneer deze speciaal in de oproeping werden aangeduid.

De zaakvoerder draagt er zorg voor dat de jaarrekening, het jaarverslag en de overige door de wet vermelde documenten binnen dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening bij de Nationale Bank van België

worden. neergelegd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

" 4, , * 4 e 4 mod 11.1



,

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen

tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verp richt wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats door de zaakvoerder vastgesteld. Onbinding - vereffening :

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld. Alarmbelprocedure

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moet de zaakvoerder de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, die zal beraadslagen overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

Wanneer het netto-actief ten gevolge van het geleden verlies is gedaald tot minder dan een vierde van het geplaatst kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Voortbestaan -ontbindingsprocedure

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering op voorstel van de Stafhouder van de bevoegde Orde van Advocaten. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden van het Wetboek van Vennootschappen en de deontologische regels terzake.

Behoudens wanneer de ontbinding en vereffening in één akte plaats vindt, leggen de vereffenaars, vooraleer de vereffening wordt afgesloten, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. Woonstkeuze : teder in het buitenland gedomicilieerde zaakvoerder, directeur en vereffenaar doet voor de duur van zijn opdracht woonstkeuze op de zetel van de vennootschap, waar hem dagvaardingen en betekeningen botreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor zijn bestuur, geldig kunnen worden gedaan met uitzondering van de oproepingen die zullen gebeuren overeenkomstig deze statuten.

De vennoten zijn verplicht de vennootschap kennis te geven van elke verandering van woonplaats. Bij ontstentenis van kennisgeving worden zij geacht keuze van woonplaats te hebben gedaan in hun vroegere

_woonplaats

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso .. Naam en handtekening

'\. Voorbehouden aan het * Belgtsch Staatsblad

4

Voorbehouden aan het " Beigtsch Stablad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

rnod 11.1

Wettelijke bepalingen: De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

2. De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede vrijdag van de

maand juni 2016.

3. Benoeming zaakvoerder

Tot zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd, genoemde mevrouw

Liesbet Noens, voor onbepaalde duur.

4. Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap hij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overnemen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 januari 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5. Machtiging

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan "0'5 ACCOUNTANCY" CVOA, met maatschappelijke zetel te 9750 Zingem, Ouwegemstraat 5, ondernemingsnummer 0462.711.873, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

6. Bezoldiging

Het mandaat van de voornoemde zaakvoerder is bezoldigd.

Voorontledenduittreksel

Notaris Petra François plaatsvervangende notaris van notaris Buys te Lede.

ilteop-ce eeed e'Lmedee

Op de laatste blz, van banc B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
FREEK

Adresse
SINT ROCHUSWEGEL 14 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande