FREMAR

Divers


Dénomination : FREMAR
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 832.356.703

Publication

24/10/2014
ÿþ Mcd Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0832.356.703

Benaming

(voluit) : FREMAR

(verkort)

Rechtsvorm: GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel: GENTBOS 14 TE 9820 MERELBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding, invereffeningstelling en sluiting van de vereffening

In de bijzondere algemene vergadering die werd gehouden door de vennoten op éénentwintig augustus 2014 ten maatschappelijke zetel, is het volgende beslist

Alle vennoten - die in het bezit zijn van het gehele maatschappelijke kapitaal- zijn aanwezig en beslissen met éénparigheid van stemmen over te gaan tot de vervroegde ontbinding van de gewone commanditaire vennootschap en invereffeningstelling vanaf 21/08/2014.

De vergadering verleent, met éénparigheid van stemmen, kwijting aan de zaakvoerder De Heer Van Wonterghem Freddy

De nog te innen vorderingen (inclusief de schuldvorderingen inzake BTW en alle andere vorderingen op de overheid) worden in natura toegekend aan de heer Van Wonterghem Freddy.

De vereffening wordt dadelijk voltrokken, gelet op het feit dat bij haar weten alle passive werden aangezuiverd, alle activa werden te gelde gemaakt, terwijl de vennoten er zich toe verbinden alle eventuele nog niet-gekende passiva voor hun rekening zullen nemen.

" Er wordt geen vereffenaar aangesteld.

De vergadering verklaart met éénparigheid van stemmen dat de vereffening afgesloten is en dat de gewone

commanditaire vennootschap FREMAR met zetel te Gentbos 14, 9820 Merelbeke, definitief opgehouden heeft

te bestaan op 21/08/2014, zelfs voor de behoeften van de vereffening.,

De Heer Van Wonterghem Freddy wordt aangesteld om alle nodige formaliteiten te vervullen welke nodig

" zijn voor het verdere verloop van de afsluiting van de vereffening.

Hij mag hiervoor lasthebbers aanstellen,

De Heer Van Wonterghem Freddy geeft hierbij volmacht aan NV DFO-Accountancy Noord (RPR 0422.265.843 Gent), accountant-belastingconsulent te Oostakker (Gent), Kleemstraat 84, met recht van in de plaatststelling om in zijn plaats alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen die nodig zijn om de vennootschap te schrappen in de Kruispuntbank Ondernemingen en bij de BTW-administratie en om te dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

De boeken en de stukken van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan De Heer Van Wonterghem Freddy die ze moet bewaren gedurende een termijn van vijf jaar op zijn adres te Gentbos 14, 9820 Merelbeke.

Er zijn geen sommen en waarden die niet opgeëist werden en die bij de Deposito- en Consignatiekas dienen geconsigneerd te worden.

Van Wonterghem Freddy

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd : verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 21/08/2014

Op de laatste blz. van Luik Et vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR B 1 7 -lu- 2

11111111III 11.1,11,11111111111

ERGELEGD

/ 8.-09- 2014

 I( VAN

-er,;113,.NDELaffiP1

BELGISCH STAATSBÉfiu-

I til

be a

Ste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/01/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~,11:~~"..,LL:GD

kM.1111»..r.M1.1.177."

30UC.2010

REFei >K Y.a~

".--

1

Ondernemingsnr : a 3 2 . 3"(1. 03

Benaming

(voluit) : FREMAR

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP Zetel : GENTBOS 14 TE 9820 MERELBEKE ( BOTTELARE) E Onderwerp akte : OPRICHTING

Y

*11004988*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De ondergetekenden :

A -de heer Freddy Van Wonterghem, wonende te 9820 Merelbeke (Bottelare) Gentbos 14, geboren te' Merelbeke op 31 maart 1946 met nationaal nummer 46.03.31-437-08.

B -de heer Christophe van Wonterghem, wonende te 9820 Merelbeke, I-toorndriesstraat 8, geboren te Gent op 13 augustus 1973 met nationaal nummer 73.08.13-307-19.

Dewelke op de volgende wijze de statuten hebben opgesteld van een gewone commanditaire vennootschap: die onder hen zal bestaan, waarbij de heer Freddy Van Wonterghem zal optreden als beherend vennoot en de, heer Christophe Van Wonterghem slechts als stille vennoot.

A. STATUTEN

ARTIKEL 1: NAAM

De naam van de gewone commanditaire vennootschap, met handelsaard, luidt als volgt: "FREMAR". De',

benaming zal steeds worden voorafgegaan of worden gevolgd door de woorden "gewone commanditaire'

vennootschap" of de afkorting "Comm.V.

Deze naam zal in beide landstalen gebruikt worden.

ARTIKEL 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9820 Merelbeke ( Bottelare) Gentbos 14.

Deze mag bij gewoon besluit van de beherende vennoten of zaakvoerders overgebracht worden naar een:

andere plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

Iedere verplaatsing van de vennootschapszetel zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad, door de zorgen van de beherende vennoten of zaakvoerders.

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de beherende vennoten of zaakvoerders bestuurszetels,:

bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

"

ARTIKEL 3: DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf de datum heden.

Nochtans zal elke vennoot een einde mogen maken aan de ven-.nootschap mits zes maanden vooraf zijn:

medevennoten te verwittigen bij aangetekend schrijven.

ARTIKEL 4: DOEL

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van.

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

1.Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, op het vlak van management, interne organisatie, budgetcontrole, planning en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Het beheer van onroerend vermogen in de ruimst mogelijke zin, zoals de aankoop en verkoop, de verhuring en verkaveling van alle onroerende goederen, het bouwen, verbouwen en verpachten ervan.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen, zowel van roerende als onroerende aard, - met uitsluiting nochtans van de onderneming van tussenpersoon of makelaar en bouwpromotor in onroerende goederen  die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de bevordering van het maatschappelijk doel.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat, ook door het verlenen van borgstelling of zakelijke waarborg.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van indicatieve aard.

2.De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

3.De vennootschap kan aile verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

4.Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België

als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

5.De vennootschap kan haar diensten verlenen onder welke vorm ook, aan alle personen, zowel rechtspersonen als natuurlijke personen, en kan elke hiertoe strekkende transactie of financiële verrichting doen en zich borg stellen ten overstaan van derden met het oog op verhandelingen voor deze derden.

6.De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerders en/of vennoten alle waarborgen toestaan, aile roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

7.De vennootschap kan, bij beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen en kantoren in België en in het buitenland vestigen.

8.Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België

ARTIKEL 5 : KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op de som van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR),

vertegenwoordigd door vijfentwintig aandelen van duizend euro elk.

De heer Freddy Van Wonterghem brengt in de vennootschap : vierentwintigduizend euro (24.000,00 EUR),

wat vierentwintig aandelen vertegenwoordigt.

De heer Christophe Van Wonterghem brengt in de vennootschap : duizend euro (1.000,00 EUR), wat één

aandeel vertegenwoordigt.

De heer Christophe Van Wonterghem treedt bij de oprichting op ais stille vennoot en is aldus slechts

gehouden tot zijn inbreng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 6 : FINANCIERING VAN DE VENNOOTSCHAP

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting in rekening-courant nodig maken, zal deze

storting door ieder der vennoten in verhouding tot zijn of haar aandeel in het kapitaal gedaan worden, tenzij er

anders beslist wordt.

De terugtrekking der gedeponeerde fondsen kan enkel geschieden bij gemeen overleg.

ARTIKEL 7 : OVERDRAAGBAARHEID AANDELEN

Tijdens de duur van de onderhavige vennootschap mag geen van de vennoten zijn rechten in de

vennootschap afstaan aan wie dan ook, zonder de toestemming van zijn medevennoot.

ARTIKEL 8 : BESTUUR

Ieder van de beherende vennoten of zaakvoerders maakt afzonderlijk gebruik van de maatschappelijke handtekening met de meest uitgebreide bevoegdheden : hij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend weze, dadingen aangaan en compromissen, alle afstanden en opheffingen geven, vóór zoals na betaling. De maatschappelijke handtekening verbindt slechts de vennootschap wanneer zij zaken als voorwerp heeft die haar aanbelangen. Derhalve zullen alle verbintenissen de oorzaak aanduiden voor dewelke zij zijn aangegaan.

ARTIKEL 9 : BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

De boeken worden gehouden ten maatschappelijke zetel.

Elk jaar op één en dertig december en voor de eerste maal op één en dertig december tweeduizend en elf wordt er door de beherende vennoten of zaakvoerders een inventaris, balans en resultatenrekening opgesteld met betrekking tot het verstreken boekjaar. Het boekjaar loopt van één januari tot en met één en dertig december.

De algemene vergadering wordt jaarlijks in de zetel van de vennootschap gehouden op de eerste dinsdag van juni om 18 uur en dit voor de eerste maal in het jaar tweeduizend en twaalf.

ARTIKEL 10 : WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke kosten en de nodig

geachte afschrijvingen, vormt de nettowinst.

Deze nettowinst komt toe aan de beide vennoten in verhouding tot hun aandeel in het kapitaal. Zo er

verliezen zijn worden deze in dezelfde verhouding gedragen.

ARTIKEL 11 : ONTBINDING

Ingeval van overlijden van één van de vennoten zal de vennootschap worden verder gezet met de erfgenaam resp. erfgenamen van de overleden vennoot of alleen met de overlevende vennoten.

De langstlevende vennoot behoudt de mogelijkheid om voor zijn persoonlijke rekening, de handelsinrichting te bewaren, samen met het materiaal en de koopwaren die ervan afhangen. Dit voornemen dient hij binnen de drie maanden na het overlijden, bij een ter post aangetekend schrijven, kenbaar te maken aan de erfgenamen en de vertegenwoordigers van de vooroverleden vennoot. De erfgenamen van de vooroverleden vennoot zullen enkel in speciën het deel kunnen opeisen dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans opgemaakt voor het overlijden.

ARTIKEL 12 : ONTBINDING

De fysische of morele onbekwaamheid van de een beherende vennoot die hem in de onmogelijkheid stelt zich meer dan zes maanden met de zaken van de vennootschap onledig te houden, wordt op alle gebied gelijkgesteld aan een overlijden.

ARTIKEL 13 : ONTBINDING

Ingeval van ontbinding der vennootschap wordt overgegaan tot de vereffening door de zorgen van de

beherende vennoten, bij diens ontstentenis door de stilte vennoten.

ARTIKEL 14 : RECHTSPERSOONLIJKHEID

Gedurende het bestaan van onderhavige vennootschap en na haar ontbinding, tot aan haar volledige

vereffening zullen de goederen en de waarden van de gezegde vennootschap steeds aan de vennootschap

"

toebehoren. Ze vormen een vermogen onderscheiden van dit der vennoten en ze mogen nooit worden beschouwd als de onverdeelde eigendom van de vennoten of van hun erfgenamen of vertegenwoordigers.

ARTIKEL 15 : STATUTENWIJZIGINGEN

De vennoten zullen, in gemeen overleg, aan de onderhavige statuten alle wijzigingen brengen die zij

geschikt kunnen achten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ARTIKEL 16 : TERRITORIALE BEVOEGDHEID

In geval van betwistingen, hetzij tussen de vennoten, hetzij met hun erfgenamen of rechtverkrijgenden,

aangaande onderhavige vennootschap zullen zij gevonnist worden door de rechtbank van koophandel te Gent.

ARTIKEL 17 : OVERGANGSBEPALINGEN

De onderhavige akte wordt overeenkomstig de wet bij uittreksel bekendgemaakt.

B. BENOEMING

De vennoten beslissen unaniem tot aanstelling van de heer Freddy Van Wonterghem als zaakvoerder voor

onbepaalde duur.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

C. VOLMACHT

De beherend vennoot geeft hierbij volmacht aan Tavernier Katleen, echtgenote De Poortere Ulrich, identiteitskaart nr. 278-0322929-95, wonende te Kleemstraat 88, 9041 Oostakker (Gent), om met recht van indeplaatsstelling in zijn plaats alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen die nodig zijn om de vennootschap te laten inschrijven in de Kruispuntbank Ondernemingen middels de griffie van de Rechtbank van Koophandel en/of een erkend ondernemingsloket en bij de BTW-administratie en om alle wijzigingen aan te brengen aan deze inschrijving en te dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

Opgemaakt te Merelbeke op zevenentwintig december tweeduizend en tien.

Freddy Van Wonterghem

Beherend vennoot - Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd : geregistreerde oprichtingsakte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FREMAR

Adresse
Zetel: GENTBOS 14 TE 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande