FUTURE CARE

Association sans but lucratif


Dénomination : FUTURE CARE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 833.838.625

Publication

01/03/2011
ÿþ MOD 2.2

= I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behoude aan het Belgisct

Staatsbla

ll

" 11033050*

22gg

Ondernemingsnr : eu3 .n )1t g 5

Benaming

(voluit) : Future Care

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

(verkort):

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 9810 Nazareth, Eikenstraat 1

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN - MACHTEN

UITTREKSEL AFGELEVERD VOOR REGISTRATIE OM NEER TE LEGGEN TER GRIFFIE VAN DE! RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT.

Uit de akte verleden voor notaris Olivia Wellekens te Antwerpen op 7 februari 2011, blijkt dat een vereniging; zonder winstoogmerk, genaamd FUTURE CARE, werd opgericht.

1. rechtsvorm en naam: De vereniging is een vereniging zonders winstoogmerk en draagt de naam: FUTURE CARE.

2. zetel: De zetel van de vereniging is gevestigd te 9810 Nazareth, Eikenstraat 1. De vereniging ressorteert: onder het gerechtelijk arrondissement Gent.

3. duur: De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

4. doel: De vereniging stelt zich tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- De oprichting, organisatie, uitbouw en werking van instellingen in de zorgsector zoals daar zijn: revalidatie-" oorden, (medische) check-up centra, zorghotels, woonzorgcentra, serviceflats, assistentiewoningen, dagverzorgingscentra, wooncomplexen met dienstverlening en centra voor kortverblijf;

- Een tijdelijk of permanent thuisvervangend milieu aanbieden aan hulp- en zorgbehoevende personen,: inclusief aanvullende zorgverlening.

- Exploitatie van ouderenvoorzieningen in de ruimste zin en alle dienstverlening (bejaarden- en ziekenzorg): die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt, zowel voor eigen rekening als in onderaanneming;

- Het uitvoeren van opdrachten op het vlak van managementconsultancy in de zorgsector in de ruimste zin van het woord zoals ondermeer :

- Uitwerking van dossiers met het oog op voorgaande vergunningen voor woonzorgcentra, serviceflats,; assistentiewoningen, dagverzorgingscentra, wooncomplexen met dienstverlening en centra voor kortverblijf;

- Het opmaken en uitwerken van zorgstrategische en technisch-financiële plannen in het kader van V.I.P.A. dossiers;

- Het verstrekken van adviezen op het gebied van efficiëntie en bedrijfsvoering in het kader van instellingen: onderworpen aan het toezicht van de RIZIV;

" - Het verstrekken van adviezen inzake bedrijfsvoering en beheer van woonzorgcentra en zorginstellingen in: het algemeen;

- Het verstrekken van adviezen in het kader van H.R.M., auditering en due diligence;

- De supervisie, beheer, organisatie, leiding en coördinatie van instellingen die actief zijn in de zorgsector alsmede het uitwerken van organisatieprojecten;

En verder kan deze opsomming niet limitatief worden uitgebreid met diensten zoals behoeften- en tevredenheidsonderzoek, studie en analyse van organisaties, begeleiding en ondersteuning van de voorbereidende fases van bouwprojecten, enzovoort.

De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig zijn of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het,

maatschappelijk doel van de vereniging en dit onbeperkt en zonder tijd  of frequentielimiet. De vereniging kan" : tevens ook economische activiteiten uitoefenen voor zover deze bijkomstig blijven en de opbrengst van deze! activiteiten integraal aan de realisatie va het statutair doel gaat.

De vereniging mag alle onroerende en roerende goederen, hetzij in volle eigendom, hetzij in vruchtgebruik'; bezitten die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel.

5. identiteit van de oprichters:

1/ De heer VANDENDRIESSCHE Sven André Emiel, geboren te Oudenaarde, op 5 mei 1971, van

Belgische nationaliteit, wonende te 9810 Nazareth, Eikenstraat 1;

2/ De heer VANDENDRIESSCHE Franklin Daniël Jean Marie, geboren te Oudenaarde op 24 juni 1944, van

Belgische nationaliteit, wonende te 9700 Oudenaarde, Jan zonder Vreeslaan 2 bus 0202.

Op de laatste blz. van fuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2

3/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDD Consultancy", gevestigd te 9810 Nazareth, Eikenstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met als ondernemingsnummer 0884.593.676. De vennootschap wordt alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer VANDENDRIESSCHE Sven, voornoemd, in die hoedanigheid benoemd in de oprichtingsakte.

6. bestuur:

- De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minstens drie leden, gekozen onder de effectieve leden door de algemene vergadering. De algemene vergadering kan te allen tijde een einde stellen aan hun mandaat. Als slechts drie personen lid zijn van de vereniging, bestaat de raad van bestuur uit twee personen. Het aantal bestuurders moet altijd lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering anders zou bepalen.

- De bestuurders worden benoemd voor een termijn van vier jaar en zijn herverkiesbaar.

Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

- a. De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, eventueel één of meer ondervoorzitters, een secretaris en I een penningmeester.

De voorzitter of de secretaris roepen de raad bijeen. De voorzitter zit de vergadering voor. In geval van zijn afwezigheid wordt hij vervangen door de oudste aanwezige ondervoorzitter of, bij gebrek aan ondervoorzitter door de oudste aanwezige bestuurder.

b. De raad kan slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt, doorslaggevend.

c. Iedere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen.

d. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris en ingeschreven in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten, worden geldig ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

- a. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelfs daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het opheffen van hypotheken.

b. Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de e handtekening van de voorzitter van de raad van bestuur. De voorzitter die namens de raad van bestuur optreedt, moet ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

c. De raad van bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een dagelijks bestuur, aan één of meer bestuurders of zelfs aan een ander persoon, al dan niet lid van de vereniging. De duur waarvoor deze bevoegdheidsdelegatie plaatsgrijpt kan niet langer zijn dan vier jaar en het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de raad van bestuur. Wanneer meer dan één persoon met het dagelijks bestuur wordt belast, wordt de vereniging in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet leveren.

d. De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de raad van bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen een één of meer personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend, gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan ten allen tijde met onmiddellijke ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken.

e. De algemene vergadering beslist over het door de raad van bestuur voorgestelde huishoudelijk reglement. Wijziging aan het huishoudelijk reglement kunnen worden opgesteld door de raad van bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de algemene vergadering. Bij dit huishoudelijk reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht.

7. algemene vergadering:

- De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden. Wanneer zij dit wensen, kunnen ook

toegetreden leden aanwezig zijn, doch zij bezitten uitsluitend een raadgevend stemrecht.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens

afwezigheid, door de oudste aanwezige bestuurder.

Een effectief lid kan zich door een ander effectief lid laten vertegenwoordigen. Elk effectief lid kan evenwel

slechts één ander lid vertegenwoordigen.

Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

- De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor :

a. Het wijzigen van de statuten;

b. Het benoemen en afzetten van de bestuurders;

c. De benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

MOD 22

Luik B - Vervolg

d. De kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

e. Het goedkeuren van de begrotingen en rekeningen;

f. Het vrijwillig ontbinden van de vereniging;

g. Het uitsluiten van een lid;

h. De omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk; en

i. Alle gevallen waarin onderhavige staten dat vereisen.

- a. De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist en moet worden bijeengeroepen telkens wanneer een vijfde van de leden er om vraagt. Zij moet ten minste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgend jaar, op een door de raad van bestuur te bepalen plaats en datum, die voor dertig juni van elk jaar valt.

b. Alle leden worden minstens acht dagen voor de algemene vergadering bij gewone brief uitgenodigd op de algemene vergadering. De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter of de secretaris. Ze vermeldt dag, uur en plaats van de algemene vergadering.

c. De oproeping bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. De algemene vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeld staan op voorwaarde dat alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

- a. In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en " vertegenwoordigde effectieve leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

b. In geval van uitsluiting van een effectief lid, van wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de in de wet voorgeschreven procedure worden nageleefd.

- Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris of een bestuurder, en ze worden opgenomen in een bijzonder register. Uittreksels daarvan worden ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

8. inzagerecht leden:

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

9. boekjaar: Het boekjaar van de vereniging loopt van één januari tot eenendertig december van elk kalenderjaar.

10. ontbinding:

- Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de wet.

In geval van vrijwillige ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

- In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging dewelke een gelijkaardig doel nastreeft. De algemene vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden aan welke vereniging het vereffeningssaldo wordt overgedragen.

11. overgangsbepalingen:

- Het eerste boekjaar loopt van de dag van oprichting tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

- De eerste jaarvergadering zal worden gehouden uiterlijk op dertig juni tweeduizend dertien.

12. eerste buitengewone algemene vergadering

De partijen komen bijeen in een eerste buitengewone algemene vergadering en treffen eenparig de',

volgende besluiten:

Wordt tot de functie van bestuurder benoemd voor een periode van vier jaar en dit tot onmiddellijk na de

algemene vergadering van het jaar tweeduizend en veertien :

benoemd:

- De heer VANDENDRIESSCHE Sven, voornoemd, die verklaart deze benoeming te aanvaarden;

- De heer VANDENDRIESSCHE Franklin, voornoemd, die verklaart deze benoeming te aanvaarden bij

monde van de heer VANDENDRIESSCHE Sven, voornoemd, ingevolge de aan deze akte gehechte volmacht.

13. eerste vergadering van de raad van bestuur

De comparanten verzoeken mij, notaris, in deze akte hun verklaring op te nemen dat de bestuurders, die zij zo-even hebben benoemd, in het vooruitzicht van hun aanstelling tot bestuurders, na beraadslaging volgend besluit hebben getroffen:

1. Wordt aangesteld tot voorzitter van de raad van bestuur: de heer VANDENDRIESSCHE Sven, voornoemd, die verklaart deze benoeming te aanvaarden.

2. Wordt aangesteld als secretaris: de heer VANDENDRIESSCHE Franklin, voornoemd, die verklaart deze benoeming te aanvaarden bij monde van de heer VANDENDRIESSCHE Sven, voornoemd, ingevolge de aan deze akte gehechte volmacht.

Voor eensluidend uittreksel (Get.)

Olivia Weltekens, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd. 7 februari 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereni¬ ging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

*Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
FUTURE CARE

Adresse
EIKENSTRAAT 1 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande