FUTURE MEDIA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FUTURE MEDIA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.835.241

Publication

09/05/2014
ÿþ~

mat 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN kuo HHNDEL GEN

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

2 8 APR. 2014

AFDELING DENDERMONDE

in

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr : 0544.835241

Benaming (voluit) : FUTURE MEDIA EVENTS

(verkort) :

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : OUDEHEERWEG-HEIDE 105

9250 WAASMUNSTER

Onderwerp akte : Uit een akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op achttien april tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist :

1. de benaming te wijzigen in "FUTURE MEDIA".

2.de statuten integraal te schrappen en te vervangen door volledig nieuwe tekst.

3.het reglement van inwendige orde goed te keuren.

4.de tekst van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen.

De vergadering geeft hierbij tevens opdracht aan de notaris tot opmaak van de gecoördineerde statuten van de vennootschap

De statuten zullen voortaan luiden als volgt:

TITEL I: NAAM  DOEL  ZETEL  DUUR

Artikel 1: Naam

De vennootschap is opgericht als een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De benaming van de vennootschap luidt: FUTURE MEDIA.

Artikel 2: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-de organisatie van evenementen in België en in het buitenland, met name: organiseren van muziek- en kunstfestivals, zomerschool, workshops, seminaries, uitbaten van kampeerterreinen, oprichten van een ontmoetingscentrum in of buiten Europa, beheer van een festivalpark enzovoort.

-het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes van derden voor de verschillende media.

-Productie en realisatie van publicitaire films en promotiefilms, films over technische onderwerpen of over bedrijven, films met educatieve inhoud of voor vormingsdoeleinden, videoclips.

-Het optreden als muziekproducer en de organisatie van of participatie in een muzieklabel.

Deze opsomming is niet beperkend. ln het algemeen kan de vennootschap alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten, en kan zij alle om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij, of bijdragen tot de bevordering van haar doel. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

X

mod 11.1

roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden.

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Artikel 3: Zetel

De zetel van de vennootschap kan bij besluit van het bestuursorgaan gevestigd of verplaatst worden naar elke plaats in België, mits inachtname van de taalwetgeving terzake.

Het bestuursorgaan zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bij beslissing van het bestuursorgaan kantoren, bijhuizen, agentschappen, en zo meer, inrichten in België of in het buitenland.

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de Algemene Vergadering, mits naleving van de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

TITEL Il: KAPITAAL  MAATSCHAPPELIJKE AANDELEN

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

§1. Vast kapitaal

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt twintigduizend (20.000,-) euro. Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen A met een nominale waarde van elk honderd (100,-) euro.

Het vaste gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering op de wijze als vereist voor een statutenwijziging.

De aandelen zijn op naam.

§2. Variabel kapitaal

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigd door de aandelen B kan worden verhoogd respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder statutenwijzigingen.

De uitgifte of intrekking van aandelen boven het vaste gedeelte van het kapitaal geschiedt bij beslissing van de Algemene Vergadering.

Elk aandeel van categorie B heeft een nominale waarde van duizend (1.000,-) euro. Artikel 6: Aard van de aandelen  aandelenregister  hoedanigheid van de vennoten De aandelen zijn altijd op naam.

Op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Elke Vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen. Het aandelenregister bevat:

1. De nauwkeurige gegevens betreffende elke Vennoot, alsmede het aantal van de hem toebehorende aandelen en de categorie waartoe deze behoren;

2. De aanduiding van de gedane stortingen;

3. De overdrachten en overnames van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend

door de overdrager en de aovernemer.(of hun gevolmachtigde).ingeval van___.:

Op de laatstd blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 1t1

overdracht onder levenden, door de voorzitter van de raad van bestuur en de rechtverkrijgende ingeval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten of overnames gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in het register. Het bestuursorgaan is belast met de inschrijving in het aandelenregister.

ledere Vennoot ontvangt een bewijs van inschrijving op zijn naam. Dit bewijs is getekend door de voorzitter van de raad van bestuur. Het vermeldt het aantal aandelen dat een Vennoot bezit in de vennootschap.

Artikel 7: Categorieën van aandelen

De aandelen zijn onderverdeeld in 2 categorieën: aandelen A en aandelen B. De onderscheiden rechten van de aandelen A en B worden statutair

vastgelegd. De rechten van elk van de aandelen A en B worden als volgt bepaald:

1. Aandelen A

Aandelen A kunnen enkel gehouden worden door de oprichters van de vennootschap of door de vennoten die deze aandelen overgenomen hebben en in deze hoedanigheid aanvaard werden.

2. Aandelen B

Op aandelen B kan enkel ingeschreven worden door investeerders en sympathisanten.

Een vennoot kan zowel aandelen van categorie A als van categorie B bezitten.

Artikel 8: Vennoten

De vennoten zijn de oprichters, aangewezen in de oprichtingsakte, en al wie later toe-treedt en daartoe één of meer aandelen onderschrijft en in deze hoedanigheid aanvaard wordt.

Ten opzichte van de betrokken vennoot wordt het vennootschapscontract in volgende omstandigheden beëindigd :

- het overlijden;

- de definitieve volledige werkonbekwaamheid;

- het terugtrekken;

- de uitsluiting;

- het kennelijke onvermogen;

- de onbekwaamverklaring;

- de ontbinding/vereffening;

- het faillissement of de aanvraag hiertoe, de aanvraag tot een gerechtelijke reorganisatie. Artikel 9: Aansprakelijkheid van vennoten

De vennoten zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennoot-schap, en zijn niet gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap, boven het bedrag van hun inbreng.

Artikel 10: Concurrentieverbod

Door zijn toetreding tot de vennootschap, verbindt de vennoot houder van aandelen categorie A, zich jegens de vennoot-schap, tijdens zijn lidmaatschap en gedurende een periode van twee jaar na het beëin-digen daarvan, zich te zullen onthouden van elke werkzaamheid die de vennootschap clienteel of personeelsleden zou kunnen onttrekken.

Artikel 11: Aandelenregister

ln de zetel van de vennootschap wordt een aandelenregister bijgehouden dat op de eenste bladzijde de akte van oprichting van de vennootschap bevat en vervolgens de vermelding van :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.naam, voornamen en woonplaats van de vennoten in geval van natuurlijke personen, of naam, rechtsvorm en maatschappelijke zetel in geval van rechtspersonen;

2.de datum van hun toetreding, uittreding of uitsluiting;

3.de bedragen door ieder van hen gestort of teruggenomen;

4.het aantal aandelen, alsmede de inschrijvingen op nieuwe aandelen, de categorie van de aandelen, de terugbeta~'iingen en de overgangen van aandelen, met opgave van de datum.

Artikel 12: Aandeelbewijs

De rechten van elke vennoot worden vertegenwoordigd door een aandeelbewijs op naam, waarin de naam van de vennootschap, de naam, de voornamen, de hoedanigheid en de woonplaats van de houder worden opgegeven in geval van natuurlijke personen, en de naam, rechtsvorm, hoedanigheid en maatschappelijke zetel in geval van rechtspersonen. Dit bewijs wordt ondertekend door de houder en door de voorzitter van de raad van bestuur.

Het aandeelbewijs vermeldt de bedragen die de houder heeft gestort of teruggeno-'men in chronologische volgorde. Die aantekeningen worden, al naargelang van het geval, door de voorzitter van de raad van bestuur of door de houder ondertekend en gelden als kwijting.

Artikel 13: Toetreding van nieuwe vennoten

De algemene vergadering beslist over de aanvaarding van nieuwe vennoten als vennoot houder van aandelen categorie A en/of B zonder dat zij de redenen van haar beslissing bekend hoeft te maken. Bij de aanvaarding van nieuwe vennoten, zal de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid van de stem-men beslissen hoeveel aandelen deze nieuwe vennoten zullen moeten onderschrijven en aan welke prijs.

Artikel 14: Terugtrekken van vennoten

De vennoten kunnen zich uit de vennootschap terugtrekken, mits het akkoord van de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering hoeft de redenen van haar beslissingen niet op te geven.

Evenwel kunnen vennoten houders van categorie A niet uittreden gedurende de eerste 4-jarige periode waarin hun bestuurdersmandaat loopt. Deze clausule behoudt haar geldigheid in het geval de vennoot houder van aandelen categorie A in deze periode ontslag neemt I ontslagen wordt als bestuurder.

Bovendien kan er jaarlijks voor maximum twintig procent (20 %) van het totale kapitaalbedrag uitgetreden worden. De uittreding van de vennoten die hun uittreding vragen nadat deze grens reeds overschreden werd, zullen het volgende boekjaar kunnen uittreden, tot maximaal voormelde twintig procent (20 %), enzovoort.

Artikel 15: Uitsluiten van vennoten

Iedere vennoot kan om een in de statuten vermelde of om een andere gegronde reden uitgesloten worden. De algemene vergadering beslist over de uitsluiting met gewone meerderheid van stemmen. Zij moet de vennoot wiens uitsluiting gevraagd wordt, per aangetekende brief op de hoogte brengen van het voorstel tot uitsluiting en moet dit voorstel tot uitsluiting omkleden met opgave van de redenen. De vennoot in kwestie kan, binnen de maand die volgt op het versturen van deze aangetekende brief, zijn eigen opmerkingen dienaangaande schriftelijk te kennen geven aan de algemene vergadering. Indien hij er in dit geschrift om verzoekt, moet hij gehoord worden.

Het besluit tot uitsluiting wordt vastgesteld in een proces-verbaal, dat wordt opgemaakt en getekend door het orgaan dat belast Is met het bestuur van de vennootschap. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gebaseerd. De uitsluiting wordt overgeschreven in het aandelenregister. Een eensluidend afschrift van het besluit wordt, binnen vijftien dagen en

mod 11.1

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

S

mod 11.1

door middel van een ter post aangetekende brief, aan de uitgesloten vennoot toegezonden.

Artikel 16: Overdracht van aandelen

De aandelen van categorie A kunnen steeds vrij worden overgedragen aan andere vennoten houder van aandelen categorie A.

Overdracht aan een derde van aandelen categorie A of aandelen categorie B kan nochtans geldig tot stand komen indien aan de ene kant de vennoot de formaliteiten naleeft, voorgeschreven voor zijn uittreding uit de vennootschap, en aan de andere kant de derde, vooraf of terzelfdertijd, als vennoot aanvaard wordt door de vennootschap.

De overdracht van aandelen kan verder geregeld worden in het reglement van inwendige orde.

Artikel 17: Overlijden, werkonbekwaamheid, kennelijk onvermogen, onbekwaamverklaring, ontbindinglvereffening, faillissement of gerechtelijke reorganisatie van een vennoot

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In geval van overlijden, definitieve volledige werkonbekwaamheid, kennelijk onvermogen, onbekwaamverklaring, ontbindinglvereffening, faillissement of de aanvraag hiertoe of de aanvraag tot gerechtelijke reorganisatie van een vennoot, hebben zijn erfgenamen, schuldeisers of vertegenwoordigers recht op uitkering van de waarde van zijn aandeel, zoals bepaald in artikel 19 van deze statuten.

Artikel 18: Persoonlijke gebondenheid

De uitgetreden of uitgesloten vennoot blijft gedurende vijf jaar te rekenen vanaf zijn uittreding of zijn uitsluiting, tenzij indien de wet een kortere verjaringstermijn bepaalt, en binnen de grenzen van zijn onderschreven deel van het maatschappelijk kapitaal, persoonlijk instaan voor alle verbintenissen die de vennootschap aangegaan heeft véér het einde van het jaar waarin zijn uittreding of uitsluiting openbaar gemaakt werd.

Artikel 19: Scheidingsaandeel

1. Aandelen A

De waarde van het aandeel A bij uittreding, uitsluiting of enige andere reden van beëindiging van het vennootschapscontract ten opzichte van de betrokken vennoot zal worden bepaald op basis van het eigen vermogen van de goedgekeurde jaarrekening van de vennootschap over het boekjaar waarin deze gebeurtenis plaatsvond.

Elk aandeel A heeft bij uittreding, uitsluiting of enige andere reden van beëindiging van het vennootschapscontract ten opzichte van de betrokken vennoot een waarde gelijk aan één/tweehonderdste van het eigen vermogen van de vennootschap zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van de vennootschap over het boekjaar waarin deze gebeurtenis plaatsvond.

2. Aandelen B

Elk aandeel B heeft bij uittreding, uitsluiting of enige andere reden van beëindiging van het vennootschapscontract ten opzichte van de betrokken Vennoot een waarde gelijk aan de nominale waarde van het aandeel dat door de betrokken Vennoot werd volstort zonder enig recht op de uitkering van de gerealiseerde, verdoken en/of niet-uitgedrukte reserves.

TITEL III: BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 20: Bestuur  Benoeming

De vennootschap wordt bestuurd door vier bestuurders, drie verkozen onder de vennoten houders van aandelen categorie A en een bestuurder verkozen onder de vennoten-houders van aandelen categorie B door de algemene vergadering, voor een duur van 4 jaar. De bestuurder is na verstrijken van het mandaat herkiesbaar.

Artikel 21: Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden mod 11.1

aan het Belgisch Staatsblad



De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen één van zijn leden tot



voorzitter.

Artikel 22: Bevoegdheden

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stehlen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar ver-'delen.

Artikel 23: Externe vertegenwoordigingsmacht

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in en buiten rechte.

Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, in en buiten rechte, door de voorzitter van de raad van bestuur die alléén optreedt of door twee bestuurders die samen optreden.

TITEL IV: CONTROLE

Artikel 24: Commissaris

Zolang de vennootschap niet voldoet aan de wettelijke vereisten om een commissaris te benoemen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid.

De algemene vergadering kan die onderzoeks- en controlebevoegdheid evenwel overdragen aan één of meer controlerende vennoten die zij benoemt en te allen tijde kan ontslaan.

TITEL V: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 25: Dag, uur en plaats

De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar sa-imenkomen op de laatste vrijdag van de maand mei om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Er kan te allen tijde een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden op verzoek van de raad van bestuur. Deze moet de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping geschiedt minstens vijftien dagen vóór de algemene vergadering bij aangetekende brief of per email, ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur of door twee bestuurders.

De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats In het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

De vennoten kunnen daarenboven eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 26: Vertegenwoordiging van vennoten

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtig-'de die zelf aandelen van dezelfde categorie bezit. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening zijn niet geoorloofd. Elke vennoot kan slechts volmachthouder zijn voor één andere medevennoot.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge













Artikel 27; Stemrecht







Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Elke vennoot houder van aandelen categorie A is stemgerechtigd op de algemene

vergadering. Elk aandeel van categorie A geeft zonder beperking recht op één stem.

De aandelen van categorie B hebben geen stemrecht.

Artikel 28: Bijzondere algemene vergadering  Statutenwijziging

De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten slechts op geldige wijze beraadslagen en besluiten, als de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk aangegeven zijn in de oproeping, en als de aanwezigen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij drielvierden van de stemmen heeft verkregen.

TITEL VI: INVENTARIS  JAARREKENING -- WINSTVERDELING

Artikel 29: Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april van ieder jaar en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

Artikel 30: Winstverdeling

De algemene vergadering beslist jaarlijks over de bestemming van de winst, met inachtneming van de volgende regels:

1. Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang als, en in de mate waarin, dit wettelijk verplicht is.

2. Van het saldo van de nettowinst dat overblijft na 1. zal jaarlijks vijf ten honderd gereserveerd worden voor het aanleggen van een reserve in het kader van artikel 19 van deze statuten (beschikbaarheid van voldoende liquide middelen tot uitkering van het scheidingsaandeel).

3. Over het saldo na 2. beslist de algemene vergadering. Indien besloten wordt tot winstuikering, wordt deze als volgt verdeeld:

a) De vennoten houders van aandelen categorie B hebben recht op een bruto preferent dividend gelijk aan drie procent (3 %) van de uitkeerbare winst.

Dit preferent dividend wordt onder de vennoten houders van aandelen categorie B verdeeld pro rata hun aantal aandelen t.o.v. het totale aantal aandelen van categorie B.

In geval er uitkeerbare winst is en er door de algemene vergadering niet tot winstuitkering besloten wordt, is dit preferent dividend overdraagbaar naar het volgende boekjaar voor zover er dan tot winstuitkering besloten wordt, enzovoort.

b) Het saldo na a) wordt als volgt verdeeld: indien er minimaal 200 B-aandelen zijn, zal 40 % toebedeeld worden aan de B-aandelen pro rata hun aantal aandelen t.o.v. het totale aantal door de vennootschap uitgegeven aandelen; de overige 60 % wordt uitgekeerd aan de A-aandelen pro rata hun aantal aandelen t.o.v. het totale aantal door de vennootschap uitgegeven aandelen. Indien er geen 200 B-aandelen zijn wordt de toebedeling van 40 % 160 % pro rata verminderd/vermeerderd.

De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de raad van bestuur aan-+duidt.

TITEL VII: ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 31: Rechtspersoonlijkheid na ontbinding

Na haar ontbinding door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, of ook van rechtswege, blijft de vennootschap voortbestaan voor de doeleinden van haar vereffening.

Artikel 32: Benoeming van vereffenaars

In geval van ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op gelijk welk ogenblik, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 1 i.1

Op de laatste blz. van Luikg vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

bepaalt hun machten en vergoedingen en de wijze van vereffening mits naleving van de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 33: Liquidatieboni

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten, als volgt: indien er minimaal 200 B-aandelen zijn, zal 40 % toebedeeld worden aan de B-aandelen pro rata hun aantal aandelen t.o.v. het totale aantal door de vennootschap uitgegeven aandelen; de overige 60 % wordt uitgekeerd aan de A-aandelen pro rata hun aantal aandelen t.o.v. het totale aantal door de vennootschap uitgegeven aandelen. Indien er geen 200 B-aandelen zijn wordt de toebedeling van 40 % 160 % pro rata verminderdlvermeerderd.

TITEL VIII: ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 34: Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering van deze statuten doet elke vennoot, bestuurder, commissaris en ge-rvolmachtigde die in het buitenland woonachtig is, voor de termijn dat hij vennoot is of tijdens de duur van zijn functie, keuze van woonplaats ten zetel van de vennootschap, waar alle berichten, aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen geldig kunnen ge-rschieden.

Artikel 35: Geschillen  Arbitrage

Alle geschillen met betrekking tot de vennootschap, tussen de vennootschap en haar vennoten of bestuurders en gewezen bestuurders, tussen bestuurders en vennoten, tussen vereffenaars en vennoten, zullen definitief beslecht worden door arbitrage.

Het geschil wordt geregeld door één enkele scheidsrechter aangeduid door de partij-ten. Zijn de partijen het daaromtrent niet eens, dan wijst elke partij één scheidsrechter aan; deze scheidsrechters kiezen een derde scheidsrechter die als voorzitter zal optreden. Zijn de scheidsrechters het dienaangaande niet eens, dan benoemt de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarin de zetel van de vennoot-+schap gevestigd is op verzoek van de twee scheidsrechters, de derde scheidsrechter. De procedure van geschillenbeslechting is onderworpen aan de artikelen 1676 tot en met 1723 van het Gerechtelijk Wetboek.

Artikel 36: Reglement van inwendige orde

Alle schikkingen, die niet wettelijk of statutair voorzien zijn, kunnen worden getroffen in een reglement van inwendige orde, opgesteld door het bestuursorgaan en door de algemene vergadering aangenomen.

Het reglement van inwendige orde kan nadien slechts door een algemene vergadering worden gewijzigd,

Artikel 37: Verwijzing naar het vennootschapsrecht

Voor al wat niet voorzien is in de onderhavige statuten, wordt verwezen naar het reglement van inwendige orde en zo nodig naar het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel arrondissement Oost-Vlaanderen  Gent, afdeling Dendermonde : expeditie akte statutenwijziging en de gecoárdin - - " e statuten.

Dirk Smet, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

29/08/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Maxi Word 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

CRirrt: RCCI ITDANI< VAN

KOOPHANDEL GENT

2 0 AUG. 2014

AFDELING DENDERMONDE

al ie

1

191 2 91"

Ondernemingsnr : 0544.835.241

Benaming

(voluit) : FUTURE MEDIA

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Oudeheerweg-Heide 105, 9250 Waasmunster

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming van een bestuurder en van de voorzitter van de raad van bestuur

1, De bijzondere algemene vergadering van vennoten d.d. 26 mei 2014 heeft beslist de heer Andreas, HOOFT, wonende te Nederland, 1051 EK Amsterdam, Groen Van Prinstererstraat 69HS, te benoemen als: bestuurder verkozen onder de vennoten houders van aandelen van categorie B,

Zijn mandaat loopt tot aan de jaarvergadering te houden in 2017.

2. De raad van bestuur d.d. 26 mei 2014 heeft beslist de heer Walter PEETERS, wonende te 9250 Waasmunster, Oudeheerweg-Heide 105, te benoemen als voorzitter van de raad van bestuur van de' vennootschap.

Zijn mandaat loopt tot aan de jaarvergadering te houden in 2017.

3, Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt overeenkomstig artikel 23 van de statuten van de vennootschap - de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, in en buiten rechte, door de voorzitter van de raad van bestuur die alleen optreedt of door twee bestuurders die samen optreden.

Voor eensluidend uittreksel.

Walter PEETERS

voorzitter raad van bestuur

$irjlagen trij het$etgisch Staatsüluù - 29f68/2Qfi4 ÿÿ Aiiitexës tlü Monitëür bëlgé

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

07/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr ut,L-1g3S.24~

Benaming (voluit) : FUTURE MEDIA EVENTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oudeheerweg Heide 105

9250 Waasmunster

Onderwerp akte :AKTE OPRICHTING

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op tweeëntwintig januari tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt:

1. Vennoten:

1.De heer PEETERS Walter Marie Joris, geboren te Leuven op negentien november negentienhonderd tweeënvijftig, rijksregisternummer 52.11.19-291.17, echtgenoot van mevrouw De Borger Marina, wonende te Waasmunster, Oudeheerweg-Heide 105.

2.De heer PEETERS Ruben Andrea Marc, geboren te Sint-Niklaas op vijf februari negentienhonderd vijfentachtig, rijksregisternummer 85.02.05-133.61, ongehuwd, wonende te Gent, Keizer Karelstraat 22.

3.De heer DE CUYPER Ilsan Fabian, geboren te Evergem op zeventien december negentienhonderd negenentachtig, rijksregisternummer 89.12.17-269.10, ongehuwd, wonende te Evergem, Meerbeke 42.

2. Benaming:

een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FUTURE MEDIA EVENTS.

3. Zetel:

te Waasmunster, Oudeheerweg Heide 105.

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

-de organisatie van evenementen in België en in het buitenland, met name: organiseren van muziek- en kunstfestivals, zomerschool, workshops, seminaries, uitbaten van kampeerterreinen, oprichten van een ontmoetingscentrum in of buiten Europa, beheer van een festivalpark enzovoort.

-het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes van derden voor de verschillende media.

-Productie en realisatie van publicitaire films en promotiefilms, films over technische onderwerpen of over bedrijven, films met educatieve inhoud of voor vormingsdoeleinden, videoclips.

-Het optreden als muziekproducer en de organisatie van of participatie in een muzieklabel.

Deze opsomming is niet beperkend. In het algemeen kan de vennootschap alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten, en kan zij alle om het even welke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

IIA

*1903]29

Qp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij, of bijdragen tot de bevordering van haar doel. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge 5. Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

6. Maatschappelijk kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

§1. Vast kapitaal

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt twintigduizend (20.000,-) euro. Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen A zonder nominale waarde, waarbij elk aandeel één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigt.

Er wordt op ingeschreven als volgt

- door de heer Peeters Walter voor de som van tienduizend euro, waarvan op heden volstort: drieduizend honderd euro, waarvoor hem honderd aandelen worden toegekend.

- door de heer Peeters Ruben: voor de som van vijfduizend euro, waarvan op heden volstort: duizend vijfhonderd vijftig euro, waarvoor hem vijftig aandelen worden toegekend.

- door de heer De Cuyper Ilsan: voor de som van vijfduizend euro, waarvan op heden volstort: duizend vijfhonderd vijftig euro, waarvoor hem vijftig aandelen worden toegekend.

De inschrijvers verklaren dat alle aandelen waarop zij ingeschreven hebben voige-tstort zijn ten belope van zesduizend tweehonderd euro. De vennootschap beschikt dus vanaf heden over een bedrag in geld van zesduizend tweehonderd euro.





De gelden werden gestort op een bijzondere rekening met iBAN nummer BE93 7370 4116 9267 (Bic KREDBEBB) geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op 22 januari 2014, welk attest in het dossier van de werkende notaris bewaard zal blijven.

Het vaste gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering op de wijze als vereist voor een statutenwijziging.

De aandelen zijn op naam.

§2. Variabel kapitaal

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigd door de aandelen B kan worden verhoogd respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder statutenwijzigingen.

De uitgifte of intrekking van aandelen boven het vaste gedeelte van het kapitaal geschiedt bij beslissing van de Algemene Vergadering.

Artikel 6: Aard van de aandelen  aandelenregister  hoedanigheid van de vennoten De aandelen zijn altijd op naam.

Op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.







Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Elke Vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen. Het aandelenregister bevat:

1. De nauwkeurige gegevens betreffende elke Vennoot, alsmede het aantal van de hem toebehorende aandelen;

2. De aanduiding van de gedane stortingen;

3. De overdrachten en overnames van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer (of hun gevolmachtigde) ingeval van overdracht onder levenden, door de bestuurder en de rechtverkrijgende ingeval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten of overnames gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in het register. Het bestuursorgaan is belast met de inschrijving in het aandelenregister.

Iedere Vennoot ontvangt een bewijs van inschrijving op zijn naam. Dit bewijs is getekend door een bestuurder. Het vermeldt het aantal aandelen dat een Vennoot bezit in de vennootschap.

Artikel 7: Categorieën van aandelen

De aandelen zijn onderverdeeld in 2 categorieën: aandelen A en aandelen B. De onderscheiden rechten van de aandelen A en B worden statutair vastgelegd De rechten van elk van de aandelen A en B worden als volgt bepaald:

1. Aandelen A

Op aandelen A kan enkel ingeschreven worden door de oprichters van de vennootschap.

2. Aandelen B

Op aandelen B kan enkel ingeschreven worden door investeerders en sympathisanten.

Artikel 8: Vennoten

De vennoten zijn de oprichters, aangewezen in de oprichtingsakte, en al wie later toe-'treedt en daartoe één of meer aandelen onderschrijft.

Ten opzichte van de betrokken vennoot wordt het vennootschapscontract in volgende omstandigheden beëindigd :

 het overlijden;

 de definitieve volledige werkonbekwaamheid;

 het terugtrekken;

 de uitsluiting;

 het kennelijke onvermogen;

 de onbekwaamverklaring.

Artikel 9: Aansprakelijkheid van vennoten

De vennoten zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootryschap, en zijn niet gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap, boven het bedrag van hun inbreng.

Artikel 10: Concurrentieverbod

Door zijn toetreding tot de vennootschap, verbindt de vennoot zich jegens de vennoot-schap, tijdens zijn lidmaatschap en gedurende een periode van twee jaar na het beëin-idigen daarvan, zich te zullen onthouden van elke werkzaamheid die de vennootschap clienteel of personeelsleden zou kunnen onttrekken.

Artikel 11: Aandelenregister

In de zetel van de vennootschap wordt een aandelenregister bijgehouden dat op de eerste bladzijde de akte van oprichting van de vennootschap bevat en vervolgens de vermelding van :

1.naam, voornamen en woonplaats van de vennoten;

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

2.de datum van hun toetreding, uittreding of uitsluiting;

3.de bedragen door ieder van hen gestort of teruggenomen;

4.het aantal aandelen, alsmede de inschrijvingen op nieuwe aandelen, de

terugbete-dingen en de overgangen van aandelen, met opgave van de datum.

Artikel 12: Aandeelbewijs

De rechten van elke vennoot worden vertegenwoordigd door een aandeelbewijs op naam, waarin de naam van dé vennootschap, de naam, de voornamen, de hoedanigheid en de woonplaats van de houder worden opgegeven. Dit bewijs wordt ondertekend door de houder en door degene die als vertegenwoordiger van de vennootschap optreedt en tekent,

Het aandeelbewijs vermeldt de bedragen die de houder heeft gestort of teruggenomen in chronologische volgorde. Die aantekeningen worden, al naargelang van het geval, door de vertegenwoordiger van de vennootschap of door de houder ondertekend en gelden als kwijting.

Artikel 13: Toetreding van nieuwe vennoten

De algemene vergadering beslist over de aanvaarding van nieuwe vennoten als vennoot A en B zonder dat zij de redenen van haar beslissing bekend hoeft te maken. Bij de aanvaarding van nieu-iwe vennoten, zal de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid van de stemmen beslissen hoeveel aandelen deze nieuwe vennoten zullen moeten onderschrijven en aan welke prijs.

Artikel 14: Terugtrekken van vennoten

De vennoten kunnen zich uit de vennootschap terugtrekken, mits het akkoord van de ahigemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen. De , algemene vergadering hoeft de redenen van haar beslissingen niet op te geven.

Artikel 15: Uitsluiten van vennoten

ledere vennoot kan om een in de statuten vermelde of om een andere gegronde reden uitgesloten worden. De algemene vergadering beslist over de uitsluiting met gewone meerderheid van stemmen. Zij moet de vennoot wiens uitsluiting gevraagd wordt, per aangetekende brief op de hoogte brengen van het voorstel tot uitsluiting en moet dit voorstel tot uitsluiting omkleden met opgave van de redenen. De vennoot in kwestie kan, binnen de maand die volgt op het versturen van deze aangetekende brief, zijn eigen op-imerkingen dienaangaande schriftelijk te kennen geven aan de algemene vergadering. Indien hij er in dit geschrift om verzoekt, moet hij gehoord worden.

Het besluit tot uitsluiting wordt vastgesteld in een proces-verbaal, dat wordt opge-Imaakt en getekend door het orgaan dat belast is met het bestuur van de vennootschap. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gebaseerd. De uitsluiting wordt overgeschreven in het aandelenregister. Een eensluidend afschrift van het besluit wordt, binnen vijftien dagen en door middel van een ter post aangetekende brief, aan de uitgesloten vennoot toegezonden.

Artikel 16: Overdracht van aandelen aan vennoten

De aandelen kunnen enkel worden overgedragen aan vennoten. Overdracht aan een derde kan nochtans geldig tot stand komen indien aan de ene kant de vennoot de formaliteiten naleeft, voorgeschreven voor zijn uittreding uit de vennootschap, en aan de andere kant de derde, vooraf of terzelfdertijd, als vennoot aanvaard wordt door de vennootschap.

Artikel 17: Overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een vennoot

In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een vennoot, hebben zijn erfgenamen, schuldeisers of vertegenwoordigers recht op uitkering van de waarde van zijn aandeel, zoals die zal blijken uit

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

de balans van het boekjaar waarin het vennootschapscontract beëindigd wordt.

Artikel 18: Persoonlijke gebondenheid

De uitgetreden of uitgesloten vennoot A-aandelen blijft gedurende vijf jaar te rekenen vanaf zijn uit-itreding of zijn uitsluiting, tenzij indien de wet een kortere verjaringstermijn bepaalt, en binnen de grenzen van zijn onderschreven deel van het maatschappelijk kapitaal, per-'soonlijk instaan voor alle verbintenissen die de vennootschap aangegaan heeft veer het einde van het jaar waarin zijn uittreding of uitsluiting openbaar gemaakt werd.

Artikel 19: Scheidingsaandeel

1. Aandelen A

De waarde van het aandeel A bij uittreding, uitsluiting, overlijden van de betrokken vennoot zal worden bepaald op basis van het eigen vermogen van de laatst goedgekeurde jaarrekening van de vennootschap.

Elk aandeel A heeft bij uittreding, uitsluiting, overlijden van de betrokken vennoot een waarde gelijk aan één/tweehonderdste van het eigen vermogen van de vennootschap zoals blijkt uit de laatste goedgekeurde jaarrekening van de vennootschap.

2. Aandelen B

Elk aandeel B heeft bij uittreding, uitsluiting, overlijden van de betrokken Vennoot een waarde gelijk aan de nominale waarde van het aandeel dat door de betrokken Vennoot werd volstort zonder enig recht op de uitkering van de gerealiseerde, verdoken en/of niet-uitgedrukte reserves.

7. Bestuur:

Artikel 20: Bestuur -- Benoeming

De vennootschap wordt bestuurd door vier bestuurders, drie verkozen onder de A-vennoten en een bestuurder verkozen onder de B-vennoten door de algemene vergadering, voor een duur van 4 jaar. De bestuurder is na verstrijken van het mandaat herkiesbaar.

Artikel 21: Voorzitter

De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen één van zijn leden tot voorzitter.

Artikel 22: Bevoegdheden

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stehlen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar ver-'delen.

Artikel 23: Externe vertegenwoordigingsmacht

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in en buiten rechte.

Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, in en buiten rechte, door de voorzitter van de raad van bestuur die altéén optreedt of door twee bestuurders die samen optreden.

D. CONTROLE

Artikel 24: Commissaris

Zolang de vennootschap niet voldoet aan de wettelijke vereisten om een commissaris te benoemen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid.

Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De algemene vergadering kan die onderzoeks- en controlebevoegdheid evenwel overdragen aan één of meer controlerende vennoten die zij benoemt en te allen tijde kan ontslaan.

8. Jaarvergadering:

Artikel 25: Dag, uur en plaats

De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar sa-'menkomen op de laatste vrijdag van de maand mei om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergadering van de A-vennoten gaat deze vooraf.

Er kan te allen tijde een bijzondere algemene vergadering bijeengeroepen worden op verzoek van de raad van bestuur. Deze moet de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping geschiedt minstens vijftien dagen vóór de algemene vergadering bij aangetekende brief of per email, ondertekend door de bestuurders.

De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

De vennoten kunnen daarenboven eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 26: Vertegenwoordiging van vennoten

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf vennoot moet zijn. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening zijn niet geoorloofd.

Artikel 27: Stemrecht

Elke vennoot is stemgerechtigd op de algemene vergadering. Elk aandeel geeft zonder beperking recht op één stem.

Artikel 28: Bijzondere algemene vergadering -- Statutenwijziging

De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten slechts op geldige wijze beraadslagen en besluiten, als de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk aangegeven zijn in de oproeping, en als de aanwezigen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij drielvierden van de stemmen heeft verkregen.

F. INVENTARIS -- JAARREKENING  WINSTVERDELING

9. Boekjaar Jaarrekening:

Artikel 29: Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar.

Artikel 30: Winstverdeling

Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang als, en in de mate waarin, dit wettelijk verplicht is.

De algemene vergadering beslist over de uitkering en de verdeling van de winst. Indien er minimaal 200 B-aandelen zijn zal 40 % toebedeeld worden aan de Baandelen volgens de modaliteiten bepaald in het huishoudelijk reglement,60% der jaarwinst na belastingen wordt gereserveerd als vergoeding van de A-aandelen.lndien er geen 200 B-aandelen zijn wordt de toebedeling van 40 % pro rata verminderd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. , x mod 11.1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de raad van bestuur aanduidt. Er mogen door de raad van bestuur tussentijdse dividenden worden

uitbetaald.

G. ONTBINDING EN VREFFENING

Artikel 31: Rechtspersoonlijkheid na ontbinding

Na haar ontbinding door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, of ook van rechtswege, blijft de vennootschap voortbestaan voor de doeleinden van haar vereffening.

Artikel 32: Benoeming van vereffenaars

In geval van ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op gelijk welk ogenblik, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en vergoedingen en de wijze van vereffening mits naleving van de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 33: Liquidatieboni

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo verdeeld onder

de vennoten naar evenredigheid van hun aandelenbezit.

H. ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 34: Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering van deze statuten doet elke vennoot, bestuurder, commissaris en gevolmachtigde die in het buitenland woonachtig is, voor de termijn dat hij vennoot is of tij-'dens de duur van zijn functie, keuze van woonplaats ten zetel van de vennootschap, waar alle berichten, aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen geldig kunnen geschieden.

Artikel 35: Geschillen -- Arbitrage

Alle geschillen met betrekking tot de vennootschap, tussen de vennootschap en haar vennoten of bestuurders en gewezen bestuurders, tussen bestuurders en vennoten, tus-'sen vereffenaars en vennoten, zullen definitief beslecht worden door arbitrage.

Het geschil wordt geregeld door één enkele scheidsrechter aangeduid door de partij-'en. Zijn de partijen het daaromtrent niet eens, dan wijst elke partij één scheidsrechter aan; deze scheidsrechters kiezen een derde scheidsrechter die als voorzitter zal optre-iden. Zijn de scheidsrechters het dienaangaande niet eens, dan benoemt de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarin de zetel van de vennoot-'schap gevestigd is op verzoek van de twee scheidsrechters, de derde scheidsrechter. De procedure van geschillenbeslechting is onderworpen aan de artikelen 1676 tot en met 1723 van het Gerechtelijk Wetboek.

Artikel 36: Verwijzing naar het vennootschapsrecht

Voor al wat niet voorzien is in de onderhavige statuten, wordt verwezen naar het interne reglement en zo nodig naar het Wetboek van Vennootschappen.

Overgangsbepalingen

1.Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden.

Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig maart tweeduizend en vijftien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en vijftien. 2. De zetel wordt gevestigd te Waasmunster, Oudeheerweg Heide 105.

3.Benoeming bestuurders.

In aansluiting met de oprichting, zijn de voormelde vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering en hebben met eenparigheid van stemmen beslist met ingang van heden drie bestuurders aan te stellen : zijnde de heer Peeters Walter, de heer Peeters Ruben en de heer De Cuyper







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon (en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FUTURE MEDIA

Adresse
OUDEHEERWEG HEIDE 105 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande