FVD SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FVD SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.325.812

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 08.07.2014 14274-0504-012
17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 15.07.2013 13298-0155-012
11/02/2011
ÿþMotl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

cWRIIFF IE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

Ot 02. 2011

DENDERMONDE

" 11033396'

Griffie

VI betel aal Bel! Staa

Ondernemingsnr Benaming 2333 32_5 8a£.

(voluit) :

FVD Services

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Yvonne Waegemansstraat 8 - 9160 Lokeren

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit de akte verleden voor meester Pieter De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren, op achtentwintig januari tweeduizend en elf, dat tussen de nagenoemde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met navolgende statuten:

oprichters: 1) de heer Van Driessche Frederik Marie-José Maurice, wonende te Lokeren, Yvonne Waegemansstraat 8 en 2) mevrouw Lemmens Isabelle Louis Madeleine, wonende te Lokeren, Yvonne. Waegemansstraat 8

naam: FVD Services

zetel: Lokeren, Yvonne Waegemansstraat 8

doei: Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden het beheren, onderhouden, herstellen, beveiligen en aanpassen van: systemen, netwerken, ICT Infrastructuur, en het geven van opleidingen in deze materie.

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in', samenwerking met derden, de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van computers, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elk. informatica en elektronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot (i) personal computers,: bedienings- en controlepanelen, (ii) computerwerkstations, processors, (iii) digitale overbrengers,: telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen,:. computerterminals, en (iv) onderdelen, uitrusting toebehoren en randapparatuur. De vennootschap mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computersoftware  en hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en:. verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing.

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden: de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling,; installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, logo's, grafisch materiaal, zowel hardware als software.

Het beheren van bedrijven, ondermeer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel'. gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de', uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belangen van haar eigenaars en' betrokkenen kan ten goede komen.

Het beheren van eigen onroerend en roerend vermogen ondermeer door het verwerven en valoriseren van alle patrimonium-bestanddelen, zowel roerend als onroerende, materiële of immateriële; het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste'. zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen.

Het beheren van octrooien, patenten en intellectuele rechten onder welke vorm ook.

De vennootschap mag zelf of door tussenkomst van derden, alle mogelijke handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende handelingen en verrichtingen doen, welke rechtstreeks of. onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel, of welke dit doei op welke wijze ook kunnen bevorderen.

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het , Belgisch Staatsblad

l'

Zij zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, opslorping, fusie of deelneming op elke andere wijze in ondernemingen, vennootschappen of instellingen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wiens doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. maatschappelijk kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door "

" duizend aandelen van zonder nominale waarde, die elkeen een/duizendste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Op dit kapitaal wordt voor inbreng toegezegd door de voomoemde oprichters, als volgt:

1.- De heer Frederik VAN DRIESSCHE, voornoemd, vijfhonderd aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro

2.- Mevrouw Isabelle LEMMENS, voornoemd, vijfhonderd aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro

" Op het geplaatst kapitaal werd in speciën gestort door elkeen van de oprichters ten belope van een/derde of zesduizend tweehonderd euro op rekening nummer 363-0837356-92 bij ING op naam van" de vennootschap in oprichting. Het bedrag van zesduizend tweehonderd euro is vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van deze statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel beschikbaar voor de vennootschap.

duur: onbepaald vanaf de oprichting

bestuur: door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten aan te stellen door de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder heeft de meeste uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienst zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

boekiaar: van een januari tot een en dertig december en voor het eerste boekjaar vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van deze statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot eenendertig december tweeduizend en twaalf

winst: er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het na vereffening overblijvende saldo, volgens besluit van de algemene vergadering.

jaarveraaderina: op de tweede dinsdag van de maand juni om veertien uur en voor de eerste maal in tweeduizend dertien

benoeming: thans wordt de heer Van Driessche Frederik tot niet-statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap, met bezoldigd mandaat, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Voor beredeneerd uittreksel uit de minuut, dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig met dit uittreksel.

P. De Meirsman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.08.2016 16494-0529-011

Coordonnées
FVD SERVICES

Adresse
YVONNE WAEGEMANSSTRAAT 8 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande