G & K VERVYNCKT

Divers


Dénomination : G & K VERVYNCKT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 847.302.324

Publication

19/07/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

10 JULI 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDGfit: CENT



IIII III II I I MIW h io

Ondernemingsnr: -73 ti+ 30 ,Z. 22,4

Benaming

(vaiuit) : G & K VERVYNCKT (verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Knokseweg 51, 9910 Knesselare (volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

AKTE VAN OPRICHTING

van een vennootschap onder firma

met zetel te Knokseweg 51, 9910 Knesselare

Op5 juli 2012

Zijn bijeengekomen op de zetel van de vennootschap

a) Glenn Vervynckt, NN 850412-139.53, Id. kaart nr. Knesselare

591-3048554-43, wonende Knokseweg 51, 9910

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

b) Kevin Vervynckt, NN 890810-139.31 Id. kaart nr. 591-1322662-72, wonende te Kerkem 16, 9880 Aalter

die overeenkomen tussen hen een vennootschap onder firma op te richten.

I. OPRICHTING EN INBRENG

De vennootschap is een vennootschap onder firma. Haar naam luidt "G & K Vervynckt".

Zij wordt gevestigd te Knokseweg 51, 9880 Aalter

Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door inbreng in speciën :

- de comparant sub a) belooft en doet een inbreng in speciën van vijfhonderd (500) Euro waarvoor hij

500/1000 van het vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt;

- de comparant sub b) belooft en doet een inbreng in speciën van vijfhonderd (500) Euro waarvoor hij

500/1000 van het vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt.

Derhalve bedraagt het totaal van de onderschreven inbrengen, als kapitaal geplaatst en volstort, duizend (1.000) Euro.

Il. STATUTEN

Artikel 1, Rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een vennootschap onder firma. Haar naam luidt G & K Vervynckt. De rechtsvorm en benaming zijn aangenomen als een essentieel element van het vennootschapscontract, dat slechts bij unaniem; besluit van alle vennoten kan gewijzigd worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2, Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te Knokseweg 51, 9910 Knesselare en wordt verplaatst naar enige andere plaats binnen België bij besluit van de vennoten.

Artikel 3. Duur

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur te rekenen vanaf heden. 'De vennootschap wordt niet ontbonden bij ontslag, faillissement, onder curatelestelling of onbekwaamverklaring van een vennoot of bij vereffening of faillissement van een vennoot-rechtspersoon. Zij kan slechts worden ontbonden in de gevallen voorzien bij artikel 10.

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland, de hierna vermelde activiteiten:

- Het optreden als algemene bouwonderneming, het uivoeren van alle metsel- en betonwerken, grondwerken, funderingswerken, slopingswerken, het invoegen van gevels, het waterdicht maken van gevels en kelders, het plaatsen van vloeren, het uitvoeren van chapewerken, het aanbrengen van thermische isolering en geluidsisolering, het plaatsen van scheidingswanden en valse plafonds, het leggen van rioleringen, het aanleggen van wegen, parkings en opritten in asfalt, tegels, kasseien, betonblokken of andere materialen, het plaatsen van afsluitingen en het doen van wegeniswerken, het aan- en verkopen van alle bouwmaterialen en bouwbenodigdheden, het herstellen, renoveren, restaureren en inrichten van gebouwen, het oprichten van gebouwen, het promoten van bouwprojekten, het optreden als adviseur in de bouwsector, het optreden als bouwcoördinator, het bouwen van woningen sleutel op de deur;

- De aan- en verkoop alsook de vervaardiging en plaatsing van ramen, deuren, rolluiken, zonneluigels, schrijnwerk in het algemeen en alle constructies in metaal, hout of PVC;

-1-let uitvoeren van dakwerken, de vervaardiging en plaatsing van dakbedekking in dakpannen, leien, zink, lood, koper, rubber en roofing, in natuurlijke stoffen en kunststoffen, in stalen platen en andere platen en plaatsing van dakconstructies en gebinten in hout of metaal;

- het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van gebouwen, daken en dakterrassen in alle gebruikelijke materialen, het plaatsen en afwerken van dakkapellen en lichtkoepels, het plaatsen van zinken dakvensters, evenals het onderhoud en de herstelling van alle vermelde constructies;

- het vervaardigen en plaatsen, het onderhoud en de herstelling van gevelbekleding;

- de plaatsing van muur- en gevelbepleistering met of zonder isolatiesystemen;

- het uitvoeren van electriciteitswerken;

- het plaatsen van waterleidingen;

- het leveren en plaatsen van verwarmingsinstallaties en installaties die energie opwekken (bv. zonnepanelen;

- de levering en plaatsing van ventilatiesystemen;

- gevelreiniging door middel van zandstralen, stoom of anderszins;

- al deze werkzaamheden in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zij de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van de ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De venncotschap mag ten voordele van derden, tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Al het voorgaande in zoverre toegelaten door de wet of voor zover de vennootschap hiervoor aan de wettelijke vereisten voldoet. De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijk voorziene voorwaarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5. Kapitaal

Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door inbrengen in speciën ten belope van duizend (1.000) Euro.

Artikel 6. Vennoten

De hoedanigheid van vennoot eindigt bij overlijden, bij ontslag of bij onder bewindstelling. De uittredende vennoot of zijn rechtverkrijgende(n) hebben het recht op terugbetaling van zijn inbreng.

De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zijn voor overdracht vatbaar, mits eenparig akkoord van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Deze overdracht zal gebeuren aan de boekhoudkundige waarde van elk aandeel. Een overdracht van aandelen tussen medevennoten geschiedt evenwel aan een prijs die overeenkomt met het eigen vermogen van de vennootschap.

De overnemer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap van rechten en plichten die eraan verbonden zijn.

Artikel 7. Bestuur en controle

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vennoten (hierna "de zaakvoerder(s)" genoemd) die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren.

Glenn Vervynckt en Kevin Vervynckt voornoemd, worden benoemd tot statutaire zaakvoerders van de vennootschap.

Het mandaat van zaakvoerder is, in principe, onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige redenen.

In geval van herroeping van de zaakvoerder bij gerechtelijke beslissing die in kracht van gewijsde is getreden, verliest deze automatisch zijn hoedanigheid van vennoot van de vennootschap.

ln geval van ontslag, herroeping of overlijden van een zaakvoerder, en indien de vennoten, verenigd in algemene vergadering, dienen over te gaan tot de aanduiding, bij eenparigheid, van een nieuwe zaakvoerder andere dan hiervoor vermeld, dan zal die statutenwijziging worden gepubliceerd in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

Het mandaat van een zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen of de voorliggende akte alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) word(t)(en) belast met het bestuur van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het maatschappelijk doel, zoals is vastgelegd in artikel 4 van onderhavige statuten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Voor het verrichten van handelingen waarvan de waarde 10.000 euro overtreft, is evenwel de handtekening van alle zaakvoerders vereist.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ledere vennoot heeft daarnaast individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en heeft recht op de informatie bepaald in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap, indien hij met haar instemming wordt benoemd of indien de vergoeding te haren laste wordt gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap,

Artikel 8, Algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel, en dit elke tweede zaterdag van de maand juni om 10 uur.

De vennoten komen bijeen op uitnodiging van de voorzitter of de ondervoorzitter en dit bij brief, verzonden aan de vennoten.

Behoudens in geval van hoogdringendheid, dient de uitnodiging ten minste acht dagen voor de vergadering verstuurd te wcrden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter, bijgestaan door, en bij zijn afwezigheid, vervangen door de ondervoorzitter.

De notulen worden onder zijn leiding opgesteld door de secretaris, die geen vennoot moet zijn.

Geen onderwerp mag in de vergadering worden aangesneden indien het niet op de agenda voorkomt, tenzij de vergadering voltallig is en instemt met de behandeling van dat punt.

Er wordt gestemd per hoofd. ln de regel wordt er bij naamafroeping door handopsteking gestemd.

Een algemene vergadering kan slechts geldig tot een besluit komen indien ten minste de meerderheid van de vennoten aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn. Vertegenwoordiging is geoorloofd doch alleen mogelijk mits de volmacht schriftelijk is gegeven aan de medevennoot, en een vennoot mag niet meer dan twee andere vennoten vertegenwoordigen,

Opdat de vergadering een geldig besluit zou kunnen nemen, dient het voorstel de goedkeuring te bekomen van de meerderheid van de vennoten. Bij evenwicht van stemmen geldt de stem van de voorzitter als dubbel.

Wijziging van de essentiële delen van het vennootschapscontract is slechts mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten. Het betreft wijziging van de rechtsvorm, aard, benaming, de duur van de vennootschap, de statutaire bepalingen in verband met de relatieve onoverdraagbaarheid van het lidmaatschap en van de vennootschapsrechten, de criteria voor toetreding tot de vennootschap, de soevereine macht van de algemene vergadering en de wijze waarop zij besluiten treft, de regels in verband met de verdeling van het bedrijfsresultaat en de bevoegdheidsbeperking van de vennoten.

Indien het wordt gevraagd door een van de vennoten is de stemming geheim. Stemming per brief is geoorloofd, mits de wilsuiting van de vennoot ondubbelzinnig blijkt uit een geschrift dat, desgevallend, moet warden opgemaakt in de vorm opgelegd door het bestuur.

Artikel 9. Boekjaar - Jaarrekening - Bestemming van het resultaat

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013. Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt/maken de zaakvoerders) de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maakt/maken hij/zij de jaarrekening van het afgesloten boekjaar op.

De jaarrekening omvat de balans en de resultatenrekening. Zij vormt een geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de boekhoudwet en de vennootschappenwet, Zij wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering die gehouden wordt de tweede zaterdag van de maand juni om tien uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te verlenen aan de vennoten bij meerderheid van de vennoten. Bij evenwicht van stemmen geldt de stem van de voorzitter als dubbel. Het positieve of negatieve saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst of nettoverlies van de vennootschap.

De algemene vergadering kan bij besluit, genomen bij meerderheid van de vennoten, voor een welbepaald jaar, de winst volgens een verdeelsleutel verdelen, of geheel of ten dele reserveren.

Artikel 10. Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij ingevolge een rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering, genomen met eenparig akkoord van alle vennoten hetzij door het besluit van de vennoot.

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldigingen, alsook de wijze van vereffening. deze heeft/hebben de bevoegdheden die de Vennootschappenwet aan vereffenaars toekent, tenzij de Algemene Vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Het overlijden, de onbekwaamverklaring of de uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

Artikel 11.Wettelijke bepalingen

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

"

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Alle statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen zullen ais niet geschreven worden beschouwd,

Alle bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die overeenstemmen met onderhavige statuten en die er nog niet in vervat zijn, zullen er van rechtswege worden aan toegevoegd.

III. OVERGANGSBEPALINGEN EN VOLMACHT

Met het oog op de effectieve inwerkingtreding van de vennootschap treffen comparanten, in algemene vergadering verenigd, de volgende besluiten

1) Overname van verbintenissen

11.Aangegaan vóór de ondertekening van oprichtingsakte

Alle verbintenissen die werden aangegaan, evenals de verplichtingen die eruit voortvloeien, en aile activiteiten die werden ondernomen in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, dit alles sinds één april tweeduizend en twaalf (01.04.2012), worden overgenomen door de bij deze opgerichte vennootschap. De comparanten verklaren van deze verbintenissen en activiteiten volledig op de hoogte zijn en deze hier nader te beschrijven.

1.2.Aangegaan na de ondertekening van de oprichtingsakte en vóór het bekomen van rechtspersoonlijkheid - Volmacht

Voor de termijn begrepen tussen de datum van deze akte en de datum van het neerleggen van het uittreksel ervan op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank, verklaren de comparanten machtiging te verlenen aan de heren Glenn Vervynckt en Kevin Vervynckt voornoemd, om voor hen en in hun naam, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, de handelingen te ondernemen en verbintenissen aan te gaan welke nodig of nuttig zijn tot het verwezenlijken van haar doel.

Deze volmacht zal echter slechts uitwerking hebben indien de gemachtigde, bij het aangaan van voormelde verbintenissen, ook in zijn persoonlijke naam optreedt (en niet alleen in zijn hoedanigheid van gemachtigde). 1.3.Ingang van de overnames

Als gevolg van voormelde overnames, zullen de zoals sub 1.1. en 1.2. bedoelde aangegane verbintenissen en verrichte activiteiten, van het begin af, geacht te zijn aangegaan door de bij deze opgerichte vennootschap.

Deze overnames zullen echter pas uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verkregen hebben.

2) Administratieve formaliteiten - Volmacht

De heren Glenn Vervynckt en Kevin Vervynckt, handelend in hun voormelde hoedanigheid van zaakvoerder verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANECA ACCOUNTANCY FISCAAL & JURIDISCH ADVIES", verkort "ARP, burgerlijke vennootschap met handelsvorm, waarvan de zetel gevestigd is te Aalter (B-9880 Aaiter), Sint  Gerolfiaan 7-OA, met ondernemingsnummer BTW BE 0870.397.133 RPR Gent, en haar aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnurnmer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

3) Het eerste boekjaar begint heden en eindigt op 31 december 2013, De eerste algemene vergadering vindt plaats in 2014 conform de statutaire datum.

Opgemaakt op 5 juli 2012 in vijf exemplaren, iedere vennoot verklaart één exemplaar van deze overeenkomst te hebben ontvangen. Een kopie voor de voorlegging ter registratie werd eveneens ondertekend.

Glenn Vervynckt Kevin Vervynckt

zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IHhIII UIUlII 111111 NEERGELEGD

*15105486*



1 0 JULI 2015



REG-ITenk[e Q/AN

t{pnPl" 1ór1r5F1 TF fxFntT









Ondernemingsnr ; 0847.302.324

Benaming

(voluit) : G & K Vervynckt

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Knokseweg 51 - 9910 Knesselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Beslissing tot ontbinding en vereffening

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 09/06/2015 gehouden ten maatschappelijke zetel, werd met eenparigheid van stemmen beslist hetgeen volgt:

- De balans per 31/12/2013 werd toegelicht, besproken en unaniem goedgekeurd.

- Alle aandeelhouders hebben verklaard dat de vennootschap vanaf 31/12/2013 geen activiteiten meer gehad heeft. Ze beslissen dan ook de vennootschap te ontbinden vanaf 31/12/2013.

- Aangezien er geen schulden aan derden zijn, en aangezien de enige schuldeisers vennoten zijn en zich hierbij schriftelijk akkoord verklaren hun tegoed via rekening-courant niet op te eisen, blijft er geen actief over. Er wordt beslist dat beide vennoten samen de kosten die gepaard gaan met de vereffening volledig ter hunner laste nemen. Bij deze wordt unaniem besloten dat de vennootschap hierdoor vereffend is op 31/12/2013 en dat er een definitief einde is gesteld aan het bestaan van de vennootschap.

- De algemene vergadering beslist volledige kwijting te verlenen aan de zaakvoerders.

- De boekhoudkundige stukken en bescheiden zullen gedurende de wettelijke termijn bewaard worden door het boekhoudkantoor AF,i BVBA, sint-Gerolfiaan 7-0A, te 9880 Aalter.

Tegelijkertijd hierbij neergelegd:

- Balans;

- Verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 09/06/2015.

Getekend,

Kevin Vervynckt

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
G & K VERVYNCKT

Adresse
Zetel : Knokseweg 51 - 9910 Knesselare

Code postal : 9910
Localité : KNESSELARE
Commune : KNESSELARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande