G-SHARP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : G-SHARP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.678.117

Publication

01/09/2015
ÿþti

Mao Wort11t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111

*15124866*

Gent

Meng Oudenaarde

2 1 AUG. 2015

Griffie

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : G-SHARP

(verkort)

4c3$'. (oM.. m1-

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Provincieweg 505, 9550 Herzele

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul De Man te Geraardsbergen op 13 augustus 2015, ter registratie, dat door de heer GIJNS Frank, geboren te Geraardsbergen op twaalf augustus negentienhonderd zevenenzeventig, [Rijksregister nummer: 77.08.12-387.53), en zijn echtgenote mevrouw MARTENS Veerle, Agnes Comelia, geboren te Gent op drieëntwintig mei negentienhonderd tweeëntachtig, [Rijksregister nummer:; 82.0523-278.131 samenwonend te 9550 Herzele, Provincieweg 505, opgericht werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met ais:

- naam : G-SHARP

- zetel ; Provincieweg 505, 9550 Herzele

- duur: onbeperkt

- doel : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening ais voor rekening

van derden, alleen of in samenwerking met derden, als verte-genwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's;

- Computerconsultancy-activiteiten en aanverwante activiteiten;

- Import, export, groot- en kleinhandel in aile artikelen bestemd voor het bereiken van het bovenvermelde doel;

- Import, export, groot en kleinhandel van software, hardware, bijhorigheden IT;

- Het leveren van alle mogelijke adviesverlening van bedrijfseconomische, informaticatechnische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks', of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het; verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak (marketing, reclame, verkoopsbevordering, publici-teit in de algemene zin, marktonderzoek) binnen het maatschappelijk doel;

- Participeren on investeren in andere ondernemingen;

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

- Geven van vormingen en opleidingen;

- Promotie en organisatie van uitvoerende kunstevenementen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen; met betrekking tot roerende goederen en rechten, zoals de aan- en verkoop, in het bijzonder het beheer en de'. revalorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die` van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Y

v Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens borg stellen voor derden alsook zakelijke en persoonlijke zekerheden vestigen ten voordele van derden of andere ondernemingen. Zij mag specifieke leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren toestaan, onder om het even welke vorm, voor zover dit wettelijk toegelaten is.

- Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in ' honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Op alle aandelen werd ingeschreven tegen inbrengen in speciën door de heer GUNS Frank, voornoemd, voor een bedrag van achttienduizend driehonderd euro (¬ 18.300,00) en gestort zesduizend honderd euro (¬ 6.100,00) bij oprichting, waarvoor hem honderd drieëntachtig (183) ten belope van één/derde gestorte aandelen worden toegekend, en mevrouw MARTENS Veerle, voornoemd, voor een bedrag van driehonderd euro (¬ 300,00) en gestort honderd euro (¬ 100,00) bij oprichting, waarvoor haar drie (3) ten belope van één/derde ' gestorte aandelen worden toegekend, De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

-bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, ; natuurlijke personen en/of rechtspersonen al of niet vennoten. leder zaakvoerder, zelfs alleenhandelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Ieder zaakvoerder, zelfs alleenhandelend, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De zaakvoerder mag bijzondere machten verlenen aan mandatarissen; dit kan geschieden bij onderhandse volmacht.

Werd als niet-statutaire zaakvoerders aangesteld voor een onbeperkte duur: de heer Frank GUNS, voornoemd.

-het boekjaar loopt van 1 juli en eindigt op 30 juni. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichtingsdatum tot 30 juni 2017.

-de jaarvergadering wordt gehouden de laatste maandag van de maand december om 20.00 uur, in de maatschappelijke zetel of iedere andere plaats die aangeduid wordt in de bijeenroepingsbrieven. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2017,

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s), ze moeten worden bijeengeroepen, wanneer dit gevraagd wordt door de vennoten die samen tenminste een/vijfde van het t maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met de opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder(s) is gericht.

De vennoten worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekend schrijven, tenminste vijftien dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is. De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmede akkoord gaan.

Elk aandeel geeft recht op een stem, behoudens schorsing. ledere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die vennoot moet zijn. Dit laatste geldt niet voor wettelijke vertegenwoordigers, als voogden, ook niet voor de echtgenoot die optreedt voor de huwelijksgemeenschap, waarin de delen gevallen zijn.

- Het batig overschot der balans, na aftrekking van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Deze wordt verdeeld als volgt:-1 tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, maar ze moet opnieuw hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is.-2 Over de aanwending van het overige zal de algemene vergadering met gewone meerderheid beslissen. De wettelijke beperkingen terzake zullen moeten nageleefd worden.

-Verdeling. Het batig saldo na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap of gerechtelijke toevertrouwing te dien einde, zal dienen om de maatschappelijke aandelen terug te betalen ten belope van het ; bedrag dat erop gestort werd. Het saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot het aandeel van hun respectieve aandelen, ieder aandeel gevende een gelijk recht.

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters sedert 1 juni 2015,

Werd benoemd als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van bestuursmandaten door de vennootschap de heer Frank Guns, oprichter voornoemd, onder opschortende voorwaarde van aanstelling van de vennootschap tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van andere vennootschappen,

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VDWACC, met kantoor te 9400 Ninove, Stationsstraat 5, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/ of verklaringen op het ondernemingsloket, sociaal verzekeringsfonds, btw  en registratiekantoor en bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte (Getekend) Paul DE MAN, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
G-SHARP

Adresse
PROVINCIEWEG 505 9550 HERZELE

Code postal : 9550
Localité : HERZELE
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande