G-TEC MARINE ENVIRONMENT

NV


Dénomination : G-TEC MARINE ENVIRONMENT
Forme juridique : NV
N° entreprise : 898.646.602

Publication

23/10/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2012, APP 01.10.2013, DPT 17.10.2013 13633-0042-016
03/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

I~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111111111,1411111111

NEERGELEGD

2 2 RO 2813

RECIK VAN

KOOPH \ `E7F GENT

Ondernemingsnr : 0898.646.602

Benaming

(voluit) : G-TEC MARINE ENVIRONMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Souverainestraat nummer 58 bus 4 te 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overneming door de Naamloze Vennootschap "G-TEC" - Ontbinding zonder vereffening.

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "G-TEC MARINE ENVIRONMENT', met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Souverainestraat 58 bus 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0898.646.602, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU -- Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op achtentwintig januari tweeduizend dertien, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op elf februari nadien, boek 44 blad 62 vak 3, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd door de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. W, ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT-FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "G-TEC"

De vergadering beslist, in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen, de onderhavige vennootschap te fuseren met de naamtoze vennootschap "G-TEC", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 4900 Spa, avenue Bel Heid 6, BTW en Ondememingsnummer (RPR Verviers) 0451.291.519, eigenares van al de aandelen van de onderhavige vennootschap, bij wijze van overdracht door de onderhavige vennootschap in de gezegde vennootschap "G-TEC" van haar vermogen omvattend gans haar actieve en passieve toestand, niets uitgezonderd noch voorbehouden, ten gevolge van haar ontbinding zonder vereffening, op basis van de tussentijdse rekeningen per dertig september tweeduizend en twaalf, zodat al de verrichtingen gedaan door onderhavige vennootschap sinds een oktober tweeduizend en twaalf vanaf nul uur tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie gedaan zijn voor rekening van de overnemende vennootschap,

Ten gevolge van de fusie:

a. wordt de onderhavige vennootschap ontbonden zonder vereffening;

b, zal de goedkeuring van de balansen van de overgenomen vennootschap m.b.t, het boekjaar 01 januari 2012 tot 31 december 2012 en het huidige boekjaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap "G-TEC" gelden als kwijting voor de bestuurders van de onderhavige vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat tussen de eerste januari twee-duizend en twaalf en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

TWEEDE BESLUIT-BEWARING VAN DOCUMENTEN

De vergadering beslist dat de boeken en de documenten van de overgenomen vennootschap op de zetel van de vennootschap "G-TEC" zullen bewaard worden gedurende door de wet bepaalde termijnen.

DERDE BESLUIT-MACHTEN

De vergadering beslist aan de heer François RENARD?, wonende te 5380 Fernelmont (Hemptinne), Rue de la Gohiette, 72, alleen handelend, alle machten te verlenen om op de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap de verwezenlijking van de onderhavige fusie vast te stellen, het overgedragen vermogen te beschrijven en de heer hypotheekbewaarder uitdrukkelijk te ontslagen om ambtshalve inschrijving te nemen. De vergadering beslist aan de heer François RENARD?, voornoemd, alle machten te verlenen, met bevoegdheid deze machten te delegeren, teneinde de administratieve formaliteiten daaropvolgend de fusie te verwezenlijken en elke inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Ondernemingen Kruispuntbank en in alle administratie, alsook de doorhaling van het BTW-nummer, uit te voeren.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte.

Staatsblad - ili472ijf - Annexes du Moniteur belge

Bijlagentiij 7ié£Bëlgisc7i

10/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be *inveeas*

a B Ste II III







NEERGELEGD

2 9 NOV. 2012

RECHTQ.g~! VAN

KOORHANDI~ ~ENT

Ondernemingsnr : 898.64.66.02

Benaming

(voluit) : G-TEC MARINE ENVIRONMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Souverainestraat 58 bus 4 te 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap G-TEC (hierna « G-TEC » of « de overnemende vennootschap » genoemd) en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap G-TEC MARINE ENVIRONMENT, (hierna « G-TEC M.E. » of « de over te nemen vennootschap » genoemd) hebben op 12/11/2012 in gemeenschappelijk overleg beslist, om huidig gemeenschappelijk fusievoorstel op te stellen en aan de algemene vergadering van aandeelhouders van G-TEC NV en aan de algemene vergadering van aandeelhouders van G-TEC MARINE ENVIRONMENT NV ter goedkeuring voor te leggen overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

I.BESCHRIJVING VAN DE FUSIE

De beoogde operatie houdt een overname in van G-TEC M.E. door G-TEC in overeenstemming met artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen. Dergelijke operatie  die met fusie door overname gelijkgesteld wordt  heeft als rechtsgevolg de overdracht van het gehele vermogen, actief en passief van G-TEC M.E door ontbinding zonder vereffening aan G-TEC, die reeds houdster is van al de aandelen van G-TEC M.E.

I1.VERMELDINGEN VOORZIEN IN ARTIKEL 719 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

1. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, alinéa Z 1° W. Venn.)

1.1.De over te nemen vennootschap

De over te nemen vennootschap is de naamloze vennootschap G-TEC MARINE ENVIRONMENT, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Souverainestraat 58 bus 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 898.64.66.02.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 61.500 EUR en wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen, zonder nominale waarde.

Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Tom de Sagher, op 17 juni 2008, bekend gemaakt in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad van 18 juni 2008.

G-TEC M.E. heeft overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving :

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

De verwezenlijking van studies en consultancy met betrekking tot geologie, hydrogeologie en geotechniek. De vennootschap heeft eveneens tot doel : de onderneming van geologische en geofysische prospectiewerken. Dit alles in de ruimste zin van het woord.

1.2.De overnemende vennootschap

De overnemende vennootschap is de naamloze vennootschap G-TEC, met maatschappelijke zetel te 4900 Spa, Avenue Bel Heid, 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 451.291.519.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 150.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door 5.484 aandelen, zonder nominale waarde.

Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor de notaris Armand, Marc Fassin, op 10 juni 1993, bekend gemaakt in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad van 2juli 1993, onder nummer 930702-47.

De vennootschap werd omgevormd naar een naamloze vennootschap door voormelde notaris Fassin op 29 december 1998, bekend gemaakt in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad van 21 januari 1999 onder nummer 1991/01/21-0567- de statuten werden laatst gewijzigd op 16 januari 2006, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 februari 2006.

G-TEC heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving :

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bel/Ruden

" eraan hit

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De verwezenlijking van studies en consultancy met betrekking tot geologie, hydrogeologie en geotechniek. Zij heeft eveneens tot doel de onderneming van geologische en geofysische prospectiewerken.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, fusie, deelneming, onderschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel analoog of verwant is met haar eigen doel of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

2. De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (artikel 719, alinea 2, 2°, W. Venn.) 2.1.Boekhoudkundig zal de overname van G-TEC M.E. op 1 oktober 2012 in werking treden.

Vanaf 1 oktober 2012 zullen de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

2.2.De fusie door overname zal gebeuren op basis van de boekhoudkundige situatie van G-TEC M.E. vastgesteld op 30 september 2012 en opgesteld in overeenstemming met artikel 697, § 2, 5°, van het Wetboek van Vennootschappen.

2.3.De jaarrekeningen van G-TEC M.E. voor de periode van 1 januari tot 30 september 2012 zullen opgesteld worden door de organen van G-TEC M.E. en ter goedkeuring van de algemene vergadering van aandeelhouders van G-TEC voorgelegd, dewelke beslist over de aan de bestuurders te verlenen kwijting, overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van vennootschappen.

2.4.De fusie zal verwezenlijkt worden onder het boekhoudkundig regime voorzien in artikel 78 van de Koninklijk Besluit tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen.

3. De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap niet bijzondere rechten, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719, alinea 2, 3°, W.Venn.)

Alle aandelen van de over te nemen vennootschap worden gehouden door de overnemende vennootschap en bieden dezelfde rechten en voordelen aan de houders ervan.

4. Bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, alinea 2, 4° W. Venn.)

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

III.FISCALE VERKLARINGEN

Huidige tussenkomende fusie door overname zal verwezenlijkt worden onder voorrecht van vrijstelling op vlak van inkomstenbelasting in artikel 211, § 1 van het Wetboek Inkomstenbelasting

Huidige tussenkomende fusie door overname zal verwezenlijkt worden onder vrijstelling van BTW overeenkomstig artikels 11 en 18, § 3 van de BTW Wetboek en onder vrijstelling van registratierechten overeenkomstig artikel 117 van Registratiewetboek.

IV.BIJKOMENDE VERMELDINGEN

Huidig fusievoorstel zal aan een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van beide vennootschappen ter goedkeuring voorgelegd worden die zich op 28/01/2013 of elke andere uitgestelde datum zal worden gehouden, hetzij meer dan zes weken volgend op de neerlegging en de publicatie van huidig fusievoorstel in het rechtspersonenregister te Gent, in overeenstemming met artikels 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

VOLMACHT

Ondergetekende, François Renardy, woonachtig te 5380 Hemptinne, rue de la Gohiette 72 geeft hierbij machtiging aan Emilie Noiret, woonachtig te 1495 Sart-Dames-Avelines, rue Ernest Deltenre 54, om aile nodige formaliteiten te vervullen met betrekking tot de wettelijke verplichting tot bekendmaking, publicatie en neerlegging van het fusievoorstel van 12 november 2012 bij het register van rechtspersonen van Gent namens G-TEC MARINE ENVIRONMENT NV, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Souverainestraat 58 - bus 4, KBO nr. 898.64.66.02, en dit naar aanleiding van de beslissing dd. 12 november 2012 van de Raad van Bestuur van de vennootschap.Gedaan te Milmort, 23 november 2012,

Emilie Noiret,

Lasthebber

Tegelijk hierbij neergelegd:

- fusievoorstel

- notulen van de raad van bestuur van 12 november 2012

16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 09.07.2012 12279-0416-016
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 26.07.2011 11335-0318-015
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 26.07.2010 10347-0426-014
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.05.2009, NGL 22.07.2009 09458-0204-013

Coordonnées
G-TEC MARINE ENVIRONMENT

Adresse
SOUVERAINESTRAAT 58, BUS 4 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande