G. & M. SPEYER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : G. & M. SPEYER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.622.608

Publication

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 24.07.2013 13349-0345-015
28/10/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Moe 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0439.622.608

Benaming

(voluit) : G. & M. Speyer

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Prinses Clementinalaan 38, 9000 Gent

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

NEERGELEGD

18 OKT, 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANIgiiffp,GENT

*l1163964µ

Er blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 3 januari 2011 dat navolgend besluit is genomen met éénparigheid van stemmen :

De vergadering beslist tot de benoeming van de BVBA Speyer Holding & Management, met zetel te 9000 Gent, Prinses Clementinalaan 38, ondernemingsnummer 0832.383.625, als zaakvoerder voor onbepaalde duur; en ingaand op heden.

De BVBA Speyer Holding & Management, voornoemd, verklaart door middel van haar zaakvoerders, de', heer Jean Neslany en mevrouw Ann Elferink dit mandaat te aanvaarden en als vast vertegenwoordiger aan te stellen de heer Jean Neslany.

Jean Neslany

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 15.07.2011 11303-0353-014
12/01/2011
ÿþMod 2.1

um_n_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0439622608

Benaming

(voluit) : B.V.B.A. G. & M. SPEYER

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Prinses Clementinalaan 38

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering - Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor Notaris Cécile VANDERCRUYSSEN te Gent op 23 december 2010, neergelegd; ter registratie Gent 2, blijkt dat:

EERSTE BESLUIT - KAPITAALVERMINDERING

Op voorstel van de voorzitter, besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal te verminderen met drieëntachtig duizend euro (83.000 ¬ ) om het van honderd en elfduizend vijfhonderd tweeënvijftig euro negen cent (111.552,09 EUR) te brengen op achtentwintig duizend vijfhonderd; tweeënvijftig euro negen cent (28.552,09 EUR)

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering besluit dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal.

De kapitaalvermindering vindt plaats in natura, door afgifte van de volgende onroerende goederen aan dei enige vennoot, de heer Neslany Jean, hierna ook genoemd "de toebedeelde".

BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN (hierna genoemd "goederen" en/of "goed" De geheelheid eigendom belast met een tijdelijk vruchtgebruik gedurende een termijn van dertig jaar dat; voorbehouden blijft aan de vennootschap G&M SPEYER, van:

STAD GENT- NEGENDE AFDELING:

Twee woonhuizen met aanhorigheden op en met grond, er gelegen Prinses Clementinalaan 36 en 38/40, bekend ten kadaster sectie I nummers 697/E/2 en 697/D/2, groot respetievelijk 123 vierkante meter en 130 vierkante meter.K.I. 1.289 EURO en 1.564 EURO.

De geheelheid vruchtgebruik van voorschreven goederen gedurende een termijn van dertig jaar (30) jaar ingaande op heden blijft voorbehouden door de vennootschap "G.&M. SPEYER

Oorsprong van eigendom

Voorschreven goederen behoren toe aan de vennootschap G&M SPEYER om ze aangekocht te hebbenI jegens mevrouw Speyer Sergine Marie Judith Joseph, bestuurster, echtgenote van de heer Neslany Georges Henri, wonende te Gent-Afsnee, ingevolge akte, verleden voor notaris Freddy Vandercruyssen destijds te Gentl op 10 Juni 1998, overgeschreven op het eerste kantoor der hypotheken te Gent, op 25 juni 1998 boek 5903 nummer 4.

HYPOTHEEK.

Op voorschreven goederen staat een hypothecaire inschrijving in voordeel van de Coöperatieve Rabobank Hulst Nieuw-Namen B.A., ingevolge akte verleden voor notaris Freddy Vandercruyssen destijds te Gent op 10 juni 1998 voor 15.000.000 Belgische frank (371.840,29 EURO) in hoofdsom en 1.500.000 Belgische frank (37.184,03 EURO) bijhorigheden, ingeschreven op het eerste kantoor der hypotheken te Gent op 25 juni 1998, boek 2772, nummer 11.

Rabobank Team België heeft bij mail van 21 december 2010 gemeld dat zij akkoord gaat met het toekennen: van de volledige naakte eigendom aan de heer Jean Neslany en daaraan gekoppeld het volledige vruchtgebruik, van 30 jaar voor G. & M. Speyer.

VOORWAARDEN

1. De hierboven beschreven goederen worden overgedragen in de staat waarin ze zich bevinden, zonder waarborg van maat, hoe groot het verschil ook moge wezen, met alle actieve en passieve, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden.

De vennootschap verklaart zelf geen erfdienstbaarheden te hebben gevestigd in voor- of nadeel van de bij deze overgedragen onroerende goederen en geen kennis te hebben van dergelijke erfdienstbaarheden.

2.Splitsing vruchtgebruik  blote-eigendom.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

II

X13006463"

NEERGELEGD

C 3 JAN. 2¬ 711

KOOP t-t:1\:llt:t_, ;ENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vruchtgebruiker, de vennootschap G&M SPEYER doet, voor de volledige termijn van het vruchtgebruik, afstand van zijn opstalrecht ten voordele van de blote eigenaar voor wat betreft de blote eigendom van de constructies die eventueel tijdens de termijn van het vruchtgebruik op het in vruchtgebruik verkregen goed zouden worden opgericht of verbouwd.

Bijgevolg wordt de vruchtgebruiker van het onroerend ook vruchtgebruiker van aile extra bouwwerken op dit onroerend.

Partijen gaan akkoord dat de kostprijs van voormelde bouw, verbouwings- en uitbreidingsinvesteringen dewelke zouden uitgevoerd worden in de looptijd van het recht van vruchtgebruik, zal verdeeld worden over beide partijen in het licht van de genotsmeerwaarde dewelke zal uitvloeien uit deze werken voor de vruchtgebruiker.

Deze genotsmeerwaarde zal bepaald worden door een bedrijfsrevisor die in gemeen overleg zal aangeduid worden.

Met uitzondering van de uitdoving van het vruchtgebrulk bij het bereiken van de contractuele einddatum, zal het krachtens huidige akte bedongen tijdelijk vruchtgebruik vervroegd uitdoven in de volgende gevallen:

-van rechtswege, bij de vrijwillige of gedwongen ontbinding van de vennootschap-vruchtgebruikster, evenals in geval van faillissement of van een andere insolventieprocedure die uitmondt in het einde van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap-vruchtgebruikster; de uitdoving heeft van rechtswege uitwerking vanaf de datum van publicatie van de beslissing waaruit de ontbinding of het faillissement blijkt;

-wanneer de betrokken partijen na brand of vernieling van het onroerend goed beslissen om het niet herop te bouwen;

-van rechtswege, wanneer een gerechtelijke of evenwaardige beslissing is gewezen tegen dewelke geen verhaal meer openstaat door de in de procedure betrokken partijen, waarbij de vervroegde uitdoving van het tijdelijk vruchtgebruik wordt uitgesproken ten laste van de vruchtgebruiker wegens foutieve niet-uitvoering van zijn verbintenissen als vruchtgebruiker; de uitdoving zal plaatsvinden wanneer de termijn voor de aanwending van gewone rechtsmiddelen door de betrokken partijen verstreken is.

Elke partij kan op authentieke wijze de uitdoving van het vruchtgebruik laten vaststellen met het oog op haar tegenwerpelijkheid.

In geval van vervroegde uitdoving van het vruchtgebruik zal de vereniging van de eigendomsrechten in handen van de huidige of toekomstige blote eigenaar geen aanleiding geven tot vergoeding; indien de vervroegde uitdoving het gevolg is van de vernieling van het gebouw door een risico dat door een verzekering gedekt is, zal de verzekeringsvergoeding toekomen aan de blote eigenaar, onder aftrek van de boekwaarde van de gebouwen zoals zij blijkt uit de boekhouding van de vruchtgebruiker, en waarvan het bedrag zal toekomen aan de vruchtgebruiker.

Evenwel wordt bedongen dat het tijdelijk recht van vruchtgebruik ook vervroegd zal uitdoven krachtens overeenkomst die enerzijds de verzaking aan het vruchtgebruik door de vruchtgebrulker en anderzijds de aanvaarding van deze verzaking door de blote eigenaar zal vaststellen. In voorkomend geval zal de blote eigenaar een vergoeding verschuldigd zijn gelijk aan de boekwaarde van het vruchtgebruik berekend volgens de afschrijvingspercentages zoals opgenomen in de commentaren van het WIB.

3. De vergadering verklaart met éénparigheid van stemmen de hierboven vermelde goederen toe te bedelen aan de heer Neslany Jean.

4. De overdracht gebeurt onder de voorwaarde dat gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad schuldeisers er geen rechten hebben op laten gelden.

Daardoor wordt het besluit tot kapitaalvermindering niet opgeschort. Dit besluit is definitief. Enkel de uitvoering ervan wordt opgeschort.

RUIMTELIJKE ORDENING EN STEDENBOUW

De toebedeelde zal zich moeten schikken naar alle wetten en besluiten van de bevoegde overheden met het oog op gebeurlijke onteigening, rooilijn, urbanisatie of stedenbouwkundige vergunning, zonder voor verlies of onbruikbaarheid van grond, voor weigering van bouwtoelating of anderszins enig verhaal tegen de vennootschap te kunnen uitoefenen of zijn tussenkomst of waarborg te kunnen inroepen.

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1. Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening (Vlaamse Codex RO), zoals eveneens blijkt uit de door de vennootschap voorgelegde stedenbouwkundige uittreksels:

1° Dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunningen werden uitgereikt.(met uitzondering van de vergunning de dato 6/1/1992 van de Vlaamse Regering betreffende het slopen van een afrastering).

2° Dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens de stedenbouwkundige uittreksels van de Stad Gent de dato 20 december 2010 is woongebieden met cultureel, historische en/of esthetische waarde, dit ingevolge het gewestplan Gentse en Kanaalzone dd 14 september 1977.

3° Dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaring van de vennootschap voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1. of 6.1.41 tot en met 6.1.43 Vlaamse Codex RO met uitzondering van hetgeen hierna wordt vermeld.

4° Dat op het onroerend goed geen wettelijk voorkooprecht rust conform artikel 2.4.1 van voormelde Codex. 5°. Dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is.

6°. Dat het krachtens artikel 4.2.12 § 2, 2° voomoemde Codex voor de overdracht verplichte as-built attest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap verklaart dat zij betreffende het goed twee stedenbouwkundige uittreksels verleend de

dato 20 december 2010 heeft ontvangen en dat zij kennis heeft genomen van alle bestaande

stedenbouwkundige vergunningen met betrekking tot het alhier overgedragen onroerend goed.

De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1. Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

De vennootschap verklaart geen weet te hebben van enige voorlopige of definitieve beschermingsmaatregel, getroffen in het kader van de wetgeving inzake ruimtelijke ordening en stedenbouw, bescherming als monument, stads- en dorpsgezicht of als landschap, met betrekking tot de bij deze overgedragen onroerende goederen, met uitzondering dat beide bij deze overgedragen onroerende goederen opgenomen zijn op een lijst van beschermde stads-en dorpsgezichten, bij besluit 10 november 1995.

De vennootschap verklaart dat er haar voor de over te dragen goederen geen onteigeningsbesluit werd betekend, en dat hij geen weet heeft van een geplande onteigening.

De vennootschap verklaart dat er bij haar weten geen stedenbouwkundige overtredingen inzake de goederen zijn vastgesteld, met uitzondering van een bouwmisdrijf betreffende het slopen van een afrastering, bestaande uit hardsteen en ijzer, en het verharden van de voortuinstrook met betondallen volgens procesverbaal van 26 januari 1988.

BODEMDECREET

1. De optredende notaris deelt de partijen mee dat het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming in werking is getreden op 1 juni 2008.

2. De vennootschap verklaart dat de grond voorwerp van onderhavige akte bij zijn weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Bodemdecreet.

3. De vennootschap verklaart dat de toebedeelde voor het sluiten van onderhavige overeenkomst op de

hoogte is gebracht van de inhoud van de bodemattesten afgeleverd door de OVAM op 15 en 16 december

2010 in overeenstemming met artikel 101 § 1 van genoemd Decreet.

Deze bodemattesten bepalen :

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet."

De toebedeelde verklaart op de hoogte te zijn gesteld van de inhoud ervan.

De notaris heeft gewezen op de draagwijdte inzake de aansprakelijkheid en de Informatieplicht van partijen.

4. De vennootschap verklaart met betrekking tot het overgedragen goed zelf geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de toebedeelde of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting of risicobeheer, tot gebruiks- of bestemmingsbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

5. Aan de hand van wat hierboven staat, bevestigt de notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in

verband met de overdracht van gronden werden toegepast.

VERKLARING PRO FISCO

1. Partijen verklaren dat ondergetekende notaris hen heeft lezing gegeven van het artikel 203 van het Wetboek der Registratierechten.

2. Voor het heffen van de registratierechten wordt de geheelheid blote-eigendom van voorschreven goederen geschat op 83.000 EURO.

Het vruchtgebruik wordt geschat op 1.042.000 EURO.

De geheelheid voile eigendom wordt geschat op 1.125.000 EURO.

Pro fisco wordt er echter verklaard dat huidige akte dient geregistreerd te worden aan 25 EURO, gezien artikel 129 paragraaf 3 toepasselijk is dat zegt dat er geen aanleiding is tot het heffen van het registratierecht voor verkopingen, indien het gaat om onroerende goederen, welke door de vennootschap met betaling van het voor de verkopingen bepaald registratierecht verkregen werden, wanneer het vaststaat dat de vennoot, die eigenaar van die onroerende goederen wordt deel uitmaakte van de vennootschap toen laatstgenoemde de goederen verkreeg.

En dit is hier het geval.

3. Ondergetekende notaris geeft lezing van de artikelen 62, § 2 en 73 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Op onze vraag of de vennootschap btw-plichtige is, heeft deze geantwoord btw-plichtige te zijn onder nummer 439.622.608.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt: "Het kapitaal Is vastgesteld op achtentwintig duizend vijfhonderd tweeënvijftig euro negen cent (28.552,09 EUR), vertegenwoordigd door 4.500 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

" 1 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de ondergetekende notaris te gelasten niet de

coördinatie van de statuten.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering besluit met éériparigheid van stemmen het volgende:

Teneinde de zaakvoering te belonen voor de aanhoudende inzet, bevestigt de vergadering de vergoeding

toegekend onder de vorm van een kosteloze beschikking van het privaat gedeelte van voornoemde onroerende

goederen. Het privaat gedeelte komt ongeveer overeen met één derde van de nuttige oppervlakte.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Cécile Vandercruyssen, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : -afschrift PV -coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 23.07.2010 10336-0601-014
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.07.2009, NGL 28.08.2009 09652-0009-014
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 27.08.2008 08645-0336-015
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 31.07.2007 07502-0066-015
21/11/2006 : GE156874
01/08/2006 : GE156874
15/09/2005 : GE156874
13/07/2004 : GE156874
23/02/2004 : GE156874
18/07/2003 : GE156874
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15575-0432-016
31/07/2002 : GE156874
06/06/2001 : GE156874
01/06/2000 : GE156874
01/01/1997 : GE156874
22/08/1996 : GE156874
01/01/1993 : GE156874
01/01/1992 : GE156874
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16572-0064-016

Coordonnées
G. & M. SPEYER

Adresse
PRINSES CLEMENTINALAAN 38 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande