G.M.S. CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : G.M.S. CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.470.819

Publication

21/04/2015
ÿþmod 11.1

IIII IIItlIIflIIIG II

*15057837'

rU 1 r B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- I

GRIME RECI BANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 9 APR. 2015

AFDELING DENDERMONDE

~rï#l~ie

III

il

;,Ondernemingsar: (â.ó . l{ O. ?I,S ;F

: Benaming (voluit) : G.M.S. Consulting

(verkort) :

il " 1;

i

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ii Zetel : Industriepark-West 75

9100 Sint-Niklaas i.

Onderwerp akte : BVBA: oprichting ii

i.

il Uittreksel uit een akte verleden voor meester Sophie Van der Biest, notaris te Dendermonde, op 9i i.

il april 2015, nog te registreren. ii

i Vennoot-oprichters

t ht De heer GEERS Thierry Frans Elisabeth, geboren te Gent op 27 mei 1969, echtgescheiden nietig

ii herhuwd, wonende te 32170 Estampes (Frankrijk), Impasse de la Chapelle.

iF

li Rechtsvor I van de vennootscha .

li Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

1.

a Naam va* de vennootschap

i G.M.S. Consulting

Zetel van de vennootschap

De zetel is gevestigd te Sint-Niklaas, Industriepark-West 75.

Doel van de vennootscha.

li De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming;;

met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid: lj

i, 1.Administratïe, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer: =i

-Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet;; uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations;,

F

,

4:

I;

,

;;

en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied I; van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de il bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het;; I; gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheerd

ii in het algemeen" ii

i`t - Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder !i

ll meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar; ii

3 -Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-,i ;i bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verbandli li houden niet advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële

i problemen;

F

i - Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid, en administratie, het verrichten :: van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen vanii kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen

ii op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import,; het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting;; of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen;;

ii alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn; 1.

Op de laatste blz. van Luik F3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aIIe verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/ of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard, ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

5. Het toestaan van Ieningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieonderne-mingen. Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Duur van de vennootschap

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur..

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt 20.000,00 E, verdeeld in 120 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volstort.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt.

De opdracht van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Elk van de zaakvoerders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van elk van hen.

Iedere zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Elk van de zaakvoerders mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur

_o rexdragenaan lke..p osznsiie_hij beka!aam.zouachten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vdor-"

behouden aan het Bergisch

Staatsblad

Ingeval van een belangenconflict met de vennootschap zal een zaakvoerder handelen overeenkomstig de van toepassing zijnde wettelijke bepalingen.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden. Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder en aanvaarding van benoeming

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer GEERS Thierry Frans Elisabeth, wonende te 32170 Estampes (Frankrijk), Impasse de la Chapelle. Jaarvergadering

Ieder jaar, de eerste maandag van de maand juni om 18u moet een jaarvergadering gehouden worden.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, vindt zij plaats op de eerstvolgende werkdag. Zij moet doorgang vinden op de plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2017.

Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en wordt op 31 december van dat jaar afgesloten. Het eerste boekjaar vangt aan op de datum van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, eerste lid van het wetboek van vennootschappen en loopt tot 31 december 2016.

Winstverdeling

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris opmaken, overeenkomstig de wet.

Het bestuur maakt eveneens de balans en de resultatenrekening op waarbij de nodige afschrijvingen moeten gedaan worden.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, de maatschappelijke verplichtingen en de nodige afschrijvingen, vormt de nettowinst van het boekjaar,

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

Voor het overige zal de volledige vrijheid gelaten worden aan de jaarvergadering, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Commissaris

Er wordt geen commissaris benoemd.

Volmacht

Volmacht wordt gegeven de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met zetel te 1090 Brussel (Jette), Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4, en met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Griet Goossens, elk met de bevoegdheid afzonderlijk op te treden, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen en ten dien einde alle akten en stukken te tekenen tot:

a) inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in het rechtspersonenregister ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en het ondernemingsloket;

b) inschrijvingen, en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap als belastingplichtige bij het beheer van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde;

c) aanvragen tot het bekomen van attesten en/of vergunningen dewelke dienstig zijn voor de diverse administraties van de rechtbanken, kamers van ambachten en neringen en financiën;

cl) inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der ondernemingen, alsmede alle verplichtingen inzake het Sociaal Statuut der zelfstandigen in toepassing van het Koninklijk Besluit 38 de dato zevenentwintig juli negentienhonderd zevenenzestig en de wetten van zesentwintig juni en dertig december negentienhonderd tweeënnegentig in verband met de jaarlijkse bijdragen voor vennootschappen bij het sociaal verzekeringsfonds.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Deze opgave is niet beperkend en de volmachtdrager kan alles doen wat zij nodig acht voor de uitvoering van deze volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Sophie Van der Biest

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

.4Vdor- b behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
G.M.S. CONSULTING

Adresse
INDUSTRIEPARK-WEST 75 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande