GARAVINCI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARAVINCI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.109.458

Publication

19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.04.2013, NGL 14.08.2013 13423-0126-013
05/01/2012
ÿþ mod 11.1



Lud à In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2.3. DEC._ -2011_ KO OPHA

RE91 L.TE GENT

flhII II I11111111o o 3salllfl *III

*iaa

bE

B St.

Ondernemingsnr : C% I d\ À OE 5 U

Benaming (voluit) : Garavinci

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ferdinand Lousbergskaai 106 bus 23

9000 Gent

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

;; Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Proft te Deinze op 14 december 2011 dat:

1.a. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE VELO-DROOM", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Ferdinand Lousbergskaai 106 bus 23, Rechtspersonenregister Gent, ondernemingsnummer 0896.078.575, opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op 12 februari 2008, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 maart 2008 onder nummer 2008-03-10/0038043, en

1.b. Mevrouw PERSOONS isabel, geboren te Ninove, op 17 juni 1974, wonende te 900 Gent, Ferdinand Lousbergskaai 106 bus 23,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam Garavinci, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Ferdinand Lousbergskaai 106 bus 23.

2. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro EURO (¬ 18.550,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. De voornoemde oprichters hebben ingeschreven als volgt:

- De Velo-Droom, voornoemd., voor negenduizend tweehonderdvijfenzeventig euro (¬ 9.275,00), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) en waarvoor haar vijftig (50) aandelen worden toegekend.

- Mevrouw Persoons Isabel, voornoemd, voor negenduizend tweehonderdvijfenzeventig euro (¬ 9.275,00), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) en waarvoor haar vijftig (50) aandelen worden toegekend.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE76 1430 8234 2795 bij de bank Fortis Bank nv, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Garavinci" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 13 december 2011 dat aan ondergetekende notaris is overhandigd.

3. De vennootschap heeft tot doel, zowel voor haar eigen rekening als voor rekening van derden in

België en in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden:

Diverse dienstverlening, in de ruimste zin van het woord, zowel aan bedrijven, overheden en

particulieren, waaronder:

- Bijstand, onderzoek, uitvoering en raadgeving inzake management, rapportering, organisatie, en

bedrijfsvoering.

- Het verlenen van diverse dienstverlening op het gebied van management, administratie,

bedrijfsbeheer, marketing, informatica en human resources.

De groot- en kleinhandel in fietsen alsook de toebehoren en onderdelen hiervan.

Het herstellen en werkplaats van fietsen en aile toebehoren en verwante producten.

De verhuur en de terbeschikkingstelling van fietsen en faciliteiten voor recreatie, promotie en

wedstrijden.

De groot- en kleinhandel in allerlei artikelen en hulpmiddelen voor sport- en recreatiebeoefening.

De activiteiten van instructeur, adviseur en begeleider van sportbeoefenaars.

;; De activiteiten ter promotie van de wielersport.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

-t

!rad 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Management van ploegen en sportbeoefenaars in het algemeen zowel op sportief als op administratief vlak.

Optreden als tussenpersoon en bemiddelaar tussen partijen in de commerciële sector, de recreatiesector en inzake sportactiviteiten.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, verhuren of huren welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, zowel rechtstreeks als in onderaanneming.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van-roerend-en-onroerend-patrimonium,-zoals-onroerende-goederen aanwerven, laten-bóûwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen; onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; het nemen van participaties in derde ondernemingen.

Het geheel van dit maatschappelijk doel dient begrepen te worden in de meest ruime zin vat het woord.

Tevens mag de vennootschap om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

In het algemeen zal de vennootschap alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of

gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, deelneming nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, een gelijkwaardig of samenhangend doel nastreven of van die aard zijn de

ontwikkeling van haar doel te bevorderen. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke bepalingen ter zake.

4. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd

benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

Worden aangesteld als statutaire zaakvoerder met een bezoldigd mandaat: de bvba "DE VELO-DROOM",voornoemd, alhier vertegenwoordigd door de heer Verbeken Kurt, geboren te Zele, op 2 december 1973, wonende te 9000 Gent, Ferdinand Lousbergskaai 106 bus 23, zijn mandaat aanvaardend als vaste vertegenwoordiger.

5. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de eerste donderdag van de maand april om 10 uur.

6. Elk aandeel geeft recht op één stem.

7. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

8. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt. Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen.

TIJDELIJKE BEPALINGEN - BENOEMINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de

bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2012.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste donderdag van de maand april in het jaar

2013 om 10 uur.

3. De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde vennootschap aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde fiscale instanties, de rechtbank van koophandel en andere overheidinstanties, met name BARTOFIS CVBA, met maatschappelijke zetel te 9870 Zulte, Rietstraat 30.

Notaris Peter De Proft te Deinze.

Tegelijk--hiermee-neergelegd:-uitgiftë ván dé ôprichtingsákte.

BïjCágén bij hétuélgisch Staatsblád 05/01/2012 - Annexes cru Moniteur berge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/10/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
GARAVINCI

Adresse
FERDINAND LOUSBERGSKAAI 106, BUS 23 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande