GATCHA!

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GATCHA!
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 834.288.486

Publication

18/09/2012
ÿþ?Md Wngd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*12155920*

Ondernerningsnr : 0834.288.486

Benaming

(voluit) : GATCHA!

(verkort) :

F echtsvorrn : naamloze vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Emile Braunplein 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 21 augustus 2012 , blijkt het' volgende: Lezing verslagen:

a)Het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur

b)Verslag van de commissaris: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELOITTE: BEDRIJFSREVISOREN", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, waarvan de zetel gevestigd is te Diegem (B-1831 Diegem), Berkenlaan 8B, met ondernemingsnummer BTW BE 0429.053.863 RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Kurt DEHOORNE, bedrijfsrevisor . Diens besluiten luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de raad van bestuur van de vennootschap Catchai NV onder zijn verantwoordelijkheid een staat van actief en: passief per 31 juli 2012 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal weergeeft 284 (000) EUR en een netto-actief van 284 (000) EUR.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het; Instituut van de Bedrijfsrevisoren blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, voor zover de' vooruitzichten van de raad van bestuur met succes zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar. Wij; vestigen dat aandacht op het feit dat eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere vorderingen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend tijdens de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan Kortrijk 9 augustus 2012"

EERSTE BESLUIT: Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering deze verslagen goed te keuren en de vennootschap te ontbinden en over te gaan tot onmiddellijke sluiting van de vereffening. De vergadering verklaart voldoende en volledig ingelicht te zijn over de gevolgen van deze beslissing en bevestigt dat zij onmiddellijk wil overgaan tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap, bij gebreke aan enige activiteit sinds maanden. De vennootschap verklaart te voldoen aan de voorwaarden gesteld in de wet van 19, maart 2012 betreffende de wijzigingen van de vereffeningprocedure om te besluiten tot de onmiddellijke sluiting. van de vereffening. De vereffening wordt hierbij afgesloten, De vergadering verklaart dat de vennootschap' geen eigenaar is van onroerende goederen en/of zakelijke rechten. De boeken en bescheiden van gemelde; vennootschap zullen gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard worden te 9000 Gent, Emile Braunplein 18.

TWEEDE BESLUIT: Ten gevolge van de ontbinding en de in vereffeningstelling, ontslaat de algemene vergadering de bestuurders, en verleent hen kwijting voor het gedane bestuur, zonder voorhehoud noch' beperking.

DERDE BESLUIT: De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan Jan Maarten Willems, te Aalst, - Arbeidstraat of Jos Aelhrecht, te Aalst (Baker Tilly) elk met recht alleen op te treden en met recht van: indeplaatsstelling om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastings-'administraties,: waaronder "BTW", alsook tegenover de adminhstratie van de kruíspuntbank, ten einde aldaar alle wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootscha" uit te voeren zowel voor' het verleden, het heden als voor de toekomst.

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede n verslag raad, van bestuur- verslag commissaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notan , : ' +an de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

31/01/2012
ÿþMod weid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II I III 1H11 II II 1H 1H11

*12037061"

t

s

"

NEERGELEGD

ELEGD

r ~

1 8 JAN. 2012

REc:araANK VAN

KOOPH:',.mei.ifflE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0834.288.486

Benaming

(voluit) : GATCHA!

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Emile Braunplein 18 (volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris EEMAN Joost

volgende:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist tot verlenging van huidig boekjaar tot 30 september 2012. Voortaan zal het boekjaar.

lopen van 1 oktober tot en met 30 september.

Artikel 39, eerste paragraaf wordt dan ook als volgt aangepast:

eHet boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september elk jaar"

TWEEDE BESLUIT

De vergadering tot wijziging van de datum van de algemene vergadering. Voortaan zal de algemene!

vergadering plaats vinden op de eerste woensdag van de maand maart van ieder jaar, om achttien uur

Artikel 26, eerste zin wordt dan ook als volgt aangepast:

" De jaarlijkse gewone algemene vergadering der vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar!

bijeengeroepen worden op de eerste woensdag van de maand maart van leder jaar, om achttien uur"

DERDE BESLUIT

Volmacht tot coördinatie van de statuten wordt verleend aan ondergetekende notaris.

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expeditie-gecoordineerde; statuten

te Gent op 22 december 2011 , blijkt het!

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende arts hetzij

__..)n_

g notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/08/2011
ÿþ Mue 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- I IIIIII1VIII11AII*11121402*

behouden l~~lll

aan het

Belgisch

Staatsblad

IY



Ondernemingsnr : 0834.288.486 Benaming

(voluit ; : GATCHA!

[I!

E R~~~:.i~.1~ ~~

~

i 2 6 ~JLi 2011 ~

e:,..._.

B ic r_ ~~~i ti~ r: 1~' VAN

`

i~çOPft.aNuEt_ TEflF~t-1 ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Emile Braunplein 18  Gent (B-9000 Gent)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG VAN EEN BEDRIJFSTAK  CREATIE VAN CATEGORIEËN VAN AANDELEN  UITGIFTE VAN WARRANTS  KAPITAALVERHOGING -- WIJZIGING AAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Joost Eeman, notaris te Gent, vervangende zijn ambtsgenoot Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 1 juni 2011, met als registratievermelding :

" Geregistreerd te Gent 2, op 7 juni 2011, boek 227, blad 64, vak 18, twaalf rollen, geen verzendingen Ontvangen : vijfentwintig euro (25 ¬ ). De Eerstaanwezend inspecteur w.n.(getekend) S. HAEGEMAN. ", dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "GATCHA!", waarvan de zetel gevestigd is te Gent (B-9000 Gent), Emile Braunplein, 18, besloten heeft :

1. overeenkomstig de bepalingen van het voorstel van inbreng en binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de inbreng, met ingang op 1 juni 2011, van alle activa en passiva die uitsluitend verband houden met de gamingactiviteiten, de bedrijfstak, van gezegde vennootschap "MASSIVE MEDIA" (de "inbrengende vennootschap"), in de naamloze vennootschap "CATCHA!", waarvan de zetel gevestigd is te Gent (B-9000 Gent), Emile Braunplein, 18, met ondernemingsnummer BTW BE 0834.288.486 RPR Gent (de "verknjgende vennootschap").

Alle handelingen in verband met de bedrijfstak verricht door de inbrengende vennootschap vanaf 1 april 2011 worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

Ten gevolge van de inbreng van de bedrijfstak zal het kapitaal van de verkrijgende vennootschap verhoogd worden met zeventigduizend tweehonderd dertig euro (70.230,00 EUR), om het van tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 EUR) op driehonderd twintigduizend tweehonderd dertig euro (320.230,00 EUR).

2. tot de creatie van twee (2) klassen van aandelen, namelijk Klasse A Aandelen en Klasse B Aandelen, zijnde Klasse A Aandelen: de driehonderd twintigduizend tweehonderd dertig (320.230) aandelen, genummerd van 1 tot en met 320.230;

Klasse B Aandelen: de aandelen waarop zal kunnen worden ingeschreven in het kader van de naakte warrants, uit te geven in het kader van het "Aandelenoptieplan 2011", genaamd "Warrants 2011".

3. overeenkomstig artikel 583 van het Wetboek van vennootschappen over te gaan tot de uitgifte van tweeëndertigduizend (32.000) naakte warrants, genaamd "Warrants 2011".

4. de statuten te wijzigen als volgt, door :

het artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd twintigduizend tweehonderd dertig euro (320.230,00

EUR), vertegenwoordigd door driehonderd twintigduizend tweehonderd dertig (320.230) aandelen,

zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Deze

aandelen zijn genummerd van 1 tot 320.230 en behoren tot de Klasse A Aandelen."

een artikel 5bis aan de statuten toe te voegen, dal als volgt luidt:

"Naar aanleiding van de buitengewone algemene vergadering van 1 juni 2011 werden

tweeëndertigduizend (32.000) naakte warrants, genaamd "Warrants 2011", uitgegeven, die elk het recht

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

geven om één Klasse B Aandeel te verwerven bi de uitoefening ervan, in overeenstemming met de

daarop toepasselijke bepalingen en voorwaarden.

Eventuele aandelen uit te geven naar aanleiding van de uitoefening van deze "Warrants 2011" zullen

ingedeeld worden bij de Klasse 8 Aandelen.

Tenzij anders bepaald in de statuten of enige aandeelhoudersovereenkomst, zullen alle klassen van

aandelen, zo die er zijn, dezelfde rechten en voordelen hebben.".

- een Artikel 9bis: Overdracht van aandelen, toe te voegen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Joost EEMAN, notaris.

Gelijktijdige neerlegging:

de expeditie van het proces-verbaal met bijlagen :

3 onderhandse volmachten;

notulen van de raad van bestuur van 25 mei 2011 met aangehechte verslagen:

verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen

met verslag van de commissaris in bijlage;

verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 583 van het Wetboek van

vennootschappen;

verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 560 van het Wetboek van

vennootschappen.

de gecoördineerde statuten.

Oe de laatste blz. van Lu_k B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende narans hetzij van de persoíc,n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

29/04/2011
ÿþ MeA 2.1)

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0834.288.486

Benaming

(voluit) : Gatcha!

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Emile Braunplein 18, 9000 Gent

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel tot inbreng van een bedrijfstak

Neerlegging van het voorstel tot inbreng van een bedrijfstak van 24 maart 2011, overeenkomstig artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen, in verband met de voorgestelde inbreng van een bedrijfstak van en door Massive Media NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Emile Braunplein 18, 9000 Gent, België, en met ondernemingsnummer BTW BE 0859.635.972 (inbrengende vennootschap) aan Gatcha! NV (verkrijgende vennootschap).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

18 -04- 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANDELGItiffeiENT

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

`11065605'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

16/03/2011
ÿþ Motl 2.0

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11041315'

Ondernemingsnr : pe:3t{ . Q$S . LI$6 Benaming

(voluit) : GATCHA!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de :aatçte blz

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Emile Braunplein, 18  Gent (B-9000 Gent)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 23 februari 2011 voor Meester Joost EEMAN, notaris te Gent,; vervangende zijn ambtsgenoot Meester Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris te Elsene, wettelijk belet, dat:

de naamloze vennootschap "MASSIVE MEDIA" (voorheen "NETLOG"), waarvan de zetel: gevestigd is te Gent (B-9000 Gent), Emile Braunplein, 18, met ondernemingsnummer BTW BE 0859.635.972 RPR Gent;

de heer BOGAERT Lorenz, geboren te Aalst op 6 mei 1976, wonende te Gavere (B-9890. Gavere), Kloosterstraat, 8;

de heer COPPENS Toon August, geboren te Dendermonde op 5 november 1981, wonende te Gent (B-9000 Gent), Koning Leopold 11-laan, 24.

een vennootschap hebben opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: naamloze vennootschap.

Naam: GATCHA!

Zetel: Emile Braunplein, 18  Gent (B-9000 Gent)

Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigene..

rekening:

ontwerp, ontwikkeling, uitgeven, verdelen en commercialiseren van on-line entertainment applicaties en sites

" onderzoek, ontwikkeling en uitgeven van computerspellen

" opzetten van game portais

" begeleiding en diensten in marketing

" productie van films, evenementen, televisieproducties, radioproducties en web-sites

" telecommunicatie

" uitgeven van tijdschriften, gidsen en boeken

" redactie en copywriting

" de handel van artikelen voor uitstalramen en tentoonstellingen

" uitbating van een kantoor voor mechanografische werken

" publiciteitsonderneming

" DTP  en drukwerk

" Animatie en 3D

" studie-, organisatie-, dienstverlenend- en raadgevend bureau in de breedste zin van het woord

" verhuring van diverse materialen

" groothandel in computerapparatuur en software

" onderhoud van computer en software

" ontwikkeling en ontwerp van software en hardware

" trainingsbureau

" internet web design, web development en web hosting

" tussenpersoon in de handel

" groothandel in elektronische machines

" pers- en informatieagentschap

" agentschap voor pers en distributie

" autonoom analyse-, proef- en controlelaboratorium

" onderneming in het organiseren van tentoonstellingen en kunstgalerijen

" handel in automatische toestellen

" ondernemen en uitbaten van projecten

" internettoegang en internetbegeleiding

" opleidingen

" automatisering.

van Lujj B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perro¬ o)n(en)

bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder en/of vereffenaar in andere vennootschap en kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal: tweehonderd en vijftig duizend euro (250.000 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd en vijftig duizend (250.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur: de vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur ten minste bestaande uit het minimum aantal leden voorzien door het Wetboek van vennootschappen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, natuurlijke personen of rechtspersonen.

Bevoegdheden van de raad van bestuur

a) Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

b) Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. Dergelijke beperkingen zijn niet tegenstelbaar ten aanzien van derden.

De persoon aan wie de bevoegdheden van dagelijks bestuur zijn opgedragen, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd bestuurder".

c) Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als het directiecomité, zo dit bestaat, en degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van optreden buiten de volmacht. Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien van derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

hetzij door één bestuurder;

hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de perso(o)n(en) aan wie dit bestuur is opgedragen.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Jaarvergadering: de eerste woensdag van de maand juni van ieder jaar, om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen. Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun lasthebbers verplicht de aanwezigheidslijst te ondertekenen.

Toelatingsvoorwaarden tot de vergaderingen: om tot de vergaderingen toegelaten te worden, kan de raad van bestuur de houders van effecten op naam of hun vertegenwoordigers verzoeken hem, uiterlijk drie werkdagen vóór de datum van de voorgenomen vergadering, schriftelijk te verwittigen van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen.

Uitoefening van het stemrecht:

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

a) Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b) Het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, mag slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

c) Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar.

Kan tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker geen overeenstemming worden bereikt, dan zal de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopige bewindvoerder benoemen, om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

d) Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

Iedere aandeelhouder kan per brief stemmen, door middel van een formulier dat de volgende vermeldingen dient te bevatten:

de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) I naam, vorm en zetel (indien rechtspersoon) van de aandeelhouder;

het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

de naam en de zetel van de vennootschap;

de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

de agenda van de vergadering;

de vermelding na elk punt van de agenda van een van de volgende bepalingen:

"goedgekeurd"/ "verworpen"/ "onthouding";

de plaats en datum van ondertekening van het formulier;

de handtekening.

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig.

Voor het berekenen van het quorum wordt slechts rekening gehouden met de formulieren die door de

vennootschap werden ontvangen ten minste acht dagen voor de voorziene datum van de vergadering.

Boekjaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Winstverdeling:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %)

voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk

kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van

bestuur, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van

vennootschappen en van deze statuten.

Saldo na vereffening:

Vooraleer de vereffening wordt afgestoten, legt de vereffenaar het plan van verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto activa verdeeld worden

op de volgende wijze:

a) bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b) hef gebeurlijk saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden.

DIVERSE BEPALINGEN

Inschrijving en volstorting van het kapitaal op de aandelen werd in geld als volgt ingeschreven:

1. De vennootschap "MASSIVE MEDIA", voornoemd, ten belope van tweehonderd

en negenenveertig duizend negenhonderd en achtennegentig aandelen º%49.998

2. De heer BOGAERT Lorenz, voornoemd, ten belope van één aandeel

3. De heer COPPENS Toon, voornoemd, ten berope van één aandeel

Samen: tweehonderd en vijftig duizend aandelen º%50.000

Elk aandeel werd volledig volstort.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het

Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij Dexia Bank.

Het door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn

dossier worden bewaard.

Benoeming

. Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op drie (3).

Werden tot bestuurder benoemd:

a) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUSINESS IT SERVICES", verkort "BITS", met zetel te Jette (B-1090 Brussel), Broustinlaan, 20, met ondernemingsnummer BTW BE 0461.858.075 RPR Brussel, dewelke voor het waarnemen van haar bestuursopdracht zal vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger, aangesteld conform artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, zijnde de heer BOGAERT Lorenz, geboren te Aalst op 6 mei 1976, wonende te Gavere (B-9890), Kloosterstraat, 8, zaakvoerder bij genoemde vennootschap;

b) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SPIDERWEB", met zetel te Gent (B-9000 Gent), Koning Leopold 11-laan, 24, met ondernemingsnummer BTW BE 0879.538.293 RPR Gent, dewelke voor het waarnemen van haar bestuursopdracht zal vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger, aangesteld conform artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, zijnde de heer COPPENS Toon August, geboren te Dendermonde op 5 november 1981, wonende te Gent (B-9000 Gent), Koning Leopold Il-laan, 24, zaakvoerder bij genoemde vennootschap;

c) De naamloze vennootschap "MASSIVE MEDIA", waarvan de zetel gevestigd is te Gent (B-9000 Gent), Emile Braunplein 18, met ondernemingsnummer BTW BE 0859.635.972 RPR Gent, dewelke voor het waarnemen van haar bestuursopdracht zal vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger, aangesteld conform artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, zijnde de heer BOGAERT Lorenz,

1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

geboren te Aalst op 6 mei 1976, wonende te Gavere (B-9890 Gavere), Kloosterstraat, 8 bestuurder bij genoemde vennootschap.

Werd benoemd tot directeur, belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap de heer PERRY Shimon, geboren te Hadera, Israël, op 28 januari 1965, gedomicilieerd te 64 W 108th Street, Apt. #2D, 10025 New York, Verenigde Staten van Amerika Zijn opdracht wordt niet vergoed.

Werd tot commissaris benoemd, voor een termijn die eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van 2014, die zich zal uitspreken over de jaarrekening afgesloten per 31 december 2013:

- de codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, waarvan de zetel gevestigd is te Diegem (B-1831 Diegem), Berkenlaan BB, met ondernemingsnummer BTW BE 0429.053.863 RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Leo VAN STEENBERGEN, bedrijfsrevisor.

Eerste boekaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31/12/2011. Eerste jaarveraaderinq: in 2012.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vóór registratie in toepassing van

artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten). Meester Joost EEMAN, notaris te Gent.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.





Op de laatste blz. van Luk B vermelden - Recta " Naam en hoedanigheid van ce instromen terende notaris, hetzij van de perso(otn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GATCHA!

Adresse
EMILE BRAUNPLEIN 18 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande