GAVA RENT

CVBA


Dénomination : GAVA RENT
Forme juridique : CVBA
N° entreprise : 849.131.565

Publication

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.03.2014, NGL 20.03.2014 14071-0277-011
10/10/2012
ÿþY X"

t

Mod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu " iaisvaae*

Oudenaarde

0 f OKT, 2012

Griffie

Ondernemingsnr : n?y9 . X131. S

Benaming

(voluit) : GAVA RENT

(verkort):

Rechtsvorm : Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9550 Herzele, Pijpketel 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-B, op 25 september 2012, dat tussen volgende partijen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht :

1/ De heer VAN DURME Marc Antoine Louis Henri, wonende te 9620 Zottegem, Pandelaarstraat 10.

2/ Mevrouw VAN DORME Els, wonende te 9620 Zottegem, Pandelaarstraat 8 B.

3/ De heer GABRIELS Danny Willy Suzy, wonende te 9550 Herzele, Pijpketel 2.

Volmacht

Mevrouw Els Van Durme, verschijnster sub 2 wordt hier vertegenwoordigd door de heer Marc Van Durme, verschijner sub 1 krachtens onderhandse volmacht de dato 21 september 2012, welke volmacht aan huidige akte zal gehecht blijven.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de verschijnende partijen mij een door hen ondertekend financieel plan overhandigd, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden. Dit financieel plan zal door mij, notaris, bewaard worden, overeenkomstig de vereisten gesteld door artikel 215 van het Wetboek Vennootschappen.

Waarvan de statuten bij uittreksel luiden :

ARTIKEL 1. NAAM

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "GAVA RENT".

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9550 Herzele, Pijpketel 2...

ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden en/of in samenwerking met derden,, prestaties te verrichten in België en het buitenland die rechtstreeks of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ilTágéiïbir liàllériikli Siat`ibTàd - IÜ/lÜ71012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

onrechtstreeks betrekking hebben op verhuring, groot- en kleinhandel, onderhoud, import, export en beheren van machines en installaties voor de burgerlijke en utiliteitsbouw en voor de weg- en waterbouw (kranen, graafmachines, betonmolens, enz.), landbouwtractoren, motoculteurs, machines en werktuigen voor de landbouw, veeteelt, bosbouw, motoren, turbines, compressoren, gereedschapswerktuigen, steigers en werkplatforms alsook alle onderdelen behorende tot voornoemde machines. Alsook alle

commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met het maatschappelijk doel, of van aard de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap kan ook alle grond- en funderingswerken verrichten.

Ze zal deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel en dit door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur. Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van een vennoot.

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is onbeperkt en bedraagt de som van het vaste en veranderlijk gedeelte van het kapitaal. Het kapitaal is samengesteld uit een veranderlijk aantal aandelen, allen zonder aanduiding van nominale waarde. Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend Euro (20.000¬ ), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het vast gedeelte van het kapitaal is onderschreven als volgt door:

-de heer Marc Van Durme, op vijftig (50) aandelen

-mevrouw Els Van Durme, op vijftig (50) aandelen

-de heer Danny Gabriëls, op honderd (100) aandelen

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal volledig volstort is, door een storting in geld verricht op rekeningnummer BE28 0688 9565 8520, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank, zodat een totaal bedrag van twintigduizend Euro (20.000¬ ) vanaf heden ter beschikking is van huidige vennootschap.

Het bewijs van deponering van de gelden op datum van 21 september 2012 zal in het dossier bewaard blijven.

Artikel 9. VENNOTEN

Zijn vennoot:

1. de ondertekenaars van deze akte, hierna «oprichters» genoemd,

2. de rechtspersonen door het bestuursorgaan aanvaard.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wordt de aanvaarding geweigerd, dan hoeft het bestuursorgaan haar beslissing niet te verantwoorden.

Om als vennoot te worden aanvaard, moet de aanvrager ten minste op één aandeel inschrijven tegen de voorwaarden vastgesteld door het bestuursorgaan en op elk aandeel ten minste één vierde storten. De aanvaarding houdt in dat de vennoot instemt met de statuten en in voorkomend geval met de huishoudelijke reglementen.

De vaststelling van de aanvaarding van een vennoot geschiedt door een inschrijving in het aandelenregister, zoals bepaald in artikel 357 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 17. BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit twee leden, natuurlijke- of rechtspersonen, al dan niet vennoten, welke worden benoemd door de algemene vergadering.

De bestuurders zullen worden verkozen voor onbepaalde duur. Een bestuurder die ontslagen wordt, ontslag neemt of in de onmogelijkheid verkeert om het bestuur waar te nemen, zal onmiddellijk vervangen worden. Dergelijke vervanging van een bestuurder dient eveneens goedgekeurd te worden door de algemene vergadering van de vennootschap met gewone meerderheid van stemmen.

De leden van de raad van bestuur zullen voor hun beleid geen vergoeding ontvangen, tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 19. VERGADERINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur zal samenkomen telkens als het nodig is binnen het kader van het goed bestuur van de vennootschap en telkens als de gang van zaken dit vereist.

De raad vergadert minstens éénmaal per maand.

De raad van bestuur is slechts geldig samengesteld en kan slechts geldig beraadslagen indien één ieder van zijn leden aanwezig dan wel geldig vertegenwoordigd zijn. Indien aan deze aanwezigheidsvereiste niet voldaan is, wordt de vergadering uitgesteld met minimaal veertien en maximaal dertig kalenderdagen (uitgestelde raad van bestuur). De bestuurders die aanwezig zijn op zulke uitgestelde vergadering, met name de vergadering volgend op de vergadering waarop niet voldaan werd aan de aanwezigheidsvereiste, zullen gerechtigd zijn te beslissen over de agendapunten die voorzien waren voor de vorige vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur vergadert op vaste data of wordt bijeengeroepen door één van de bestuurders, door middel van een eenvoudig schrijven (brief, fax of E-mail die wordt bevestigd), dat minstens vijf kalenderdagen voor de geplande vergadering wordt verstuurd, behoudens hetgeen hiervoor werd vermeld inzake de uitgestelde raad van bestuur.

Daarnaast kunnen vergaderingen ook rechtsgeldig per E-mail gebeuren en dit onder de voorwaarden hierboven uiteengezet.

Artikel 20. BEVOEGDHEDEN -VERTEGENWOORDIGING

De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het maatschappelijk doel van de vennootschap, uitgezonderd de bevoegdheden die volgens de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De beslissingen van de raad van bestuur kunnen slechts rechtsgeldig worden genomen met unanimiteit van alle aanwezige of geldig vertegenwoordigde bestuurders. Iedere bestuurder heeft één stem.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap. Bovendien komt de bevoegdheid tot vertegenwoordiging tegenover derden, met inbegrip van rechtszaken en zaken waar de tussenkomst van een notaris is vereist, toe aan twee bestuurders, samen handelend.

De vennootschap zal eveneens rechtsgeldig, maar dit slechts binnen de grenzen van zijn mandaat, kunnen worden vertegenwoordigd door een speciaal daartoe aangestelde gevolmachtigde, welke hiertoe wordt aangeduid door de raad van bestuur.

ARTIKEL 21. CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke

criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 22. SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEID

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar beslissingen zijn bindend voor allen, ook voor de afwezigen of dissidenten.

Ze bezit de bevoegdheden die de wet en deze statuten haar toekennen.

Ze mag de statuten aanvullen en hun toepassing regelen door middel van huishoudelijke reglementen waaraan de vennoten, louter door het feit van hun toetreding tot de vennootschap, zijn onderworpen.

De algemene vergadering kan deze reglementen evenwel alleen invoeren, wijzigen of opheffen met inachtname van de voorwaarden van aanwezigheid voorgeschreven voor wijzigingen in de statuten.

ARTIKEL 23. OPROEPING

De vennoten komen overeen om, naast de wettelijk vereiste vergaderingen, telkens het belang van de vennootschap het vereist en minstens éénmaal per jaar te vergaderen, op verzoek van één der vennoten.

De algemene vergadering wordt opgeroepen door de raad van bestuur (die hiertoe het initiatief neemt, desgevallend op verzoek van één der vennoten).

De bijeenroeping gebeurt schriftelijk, per brief, per telefax of op een andere wijze verzonden, mits ontvangstbevestiging, met vermelding van plaats, datum, uur en agenda van de vergadering.

In dringende gevallen kan de bijeenroeping eveneens plaatsvinden per email, mits schriftelijke bevestiging van ontvangst door de ontvanger.

Indien alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan de regelmatigheid van de bijeenroeping niet worden betwist. De vennootschap kan eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die behoren tot de bevoegdheid van de algemene vergadering, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Jaarlijks wordt een gewone algemene vergadering gehouden op de derde zaterdag van de maand maart om twintig uur (2Ou) om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de kwijting aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

De algemene vergadering kan in haar midden een voorzitter benoemen.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur en, zo deze afwezig of verlet is, door de bestuurder daartoe door de raad aangewezen of bij gebrek aan een dergelijke aanwijzing, door de oudste bestuurder aanwezig op de vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter wijst de secretaris aan die weliswaar geen vennoot hoeft te zijn.

De vergadering wijst onder de aanwezige vennoten een stemopnemer aan.

ARTIKEL 26. STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Van de aandelen waarop de eisbare stortingen niet werden

uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort.

ARTIKEL 27. NOTULEN

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door

de leden van het bureau en de vennoten die zulks wensen.

De afschriften en uittreksels van die notulen worden door twee

bestuurders getekend.

ARTIKEL 28. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op

dertig september van elk jaar.

ARTIKEL 30. WINSTVERDELING

Op de nettowinst van de vennootschap wordt enerzijds vijf percent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en dit tot deze gelijk is aan één tiende van het geplaatste kapitaal.

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder voorbehoud van de toepassing van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het bestuursorgaan vastgesteld.

Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot (vennoten) belast met de controle.

ARTIKEL 31. VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

ARTIKEL 32. SLOTAFREKENING

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

OVERGANGSBEPALINGEN

Nu de vennootschap op dit ogenblik opgericht is, verklaren de oprichters--vennoten met eenparigheid van stemmen over te gaan tot de benoeming van de eerste bestuurders, de eerste jaarvergadering vast te stellen en het eerste maatschappelijk boekjaar te bepalen

Met eenparigheid van stemmen beslissen de vennoten :

1) de eerste jaarvergadering zal vastgesteld worden in het jaar tweeduizend veertien.

2) het eerste maatschappelijk boekjaar zal afsluiten op dertig september tweeduizend dertien.

3) als bestuurders te benoemen voor een onbepaalde duur:

-de heer Marc Van Durme, *

-de heer Danny Gabriëls, *beide voornoemd.

Het mandaat van de aldus benoemde bestuurders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist.

Hun benoeming heeft slechts uitwerking op datum dat het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank van Koophandel werd neergelegd.

4) Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen, verklaren de comparanten, ter gelegenheid van de oprichting van huidige vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen die in haar naam en voor haar rekening werden aangegaan vóór haar oprichtingsdatum overneemt onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek Vennootschappen.

VOLMACHT

Bij deze worden alle machten toegekend aan "A3 GROUP", met zetel te 9320 Aalst-Erembodegem, Industrielaan 27 bus 1, vertegenwoordigd door mevrouw Veerle Baeyens, accountant, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen uit te voeren, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het algemeen, ook qua aansluiting sociale kassen en Btw-administratie, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte en volmacht.

Frederic `iAUDRON, Tim HERZEEL

Op de IageM1i~~1eltaétWcto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en}

Hogeweg 3 b - 9320 Erembodegem $ voegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel, +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)5 so :am en handtekening

e-mail: info@ notariscaudron.b

Coordonnées
GAVA RENT

Adresse
PIJPKETEL 2 9550 HERZELE

Code postal : 9550
Localité : HERZELE
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande