GEBROEDERS ROELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEBROEDERS ROELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.331.469

Publication

21/05/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na heerlegging ter griffie van d1ak FFl CHR KonpwANELÁ ,< VANGcNT

Voor-

behouden aan het -+ Belgisch 

Staatsblad

*lA1 2961* 111

09 MEI 2014

AFDELING DENDERMONDE Griffie

Ondememingsnr : 0454331469

Benaming

(voluit) : GEBROEDERS ROELS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Moortelstraat 17 - 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Wijziging doel - Aanpassing van de ; statuten aan het Wetboek van Vennootschappen, genome, beslissingen en diverse statutenwijzigingen - Aanneming van nieuwe statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren :

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op zes mei.

Buitengewone Algemene Vergadering gehouden van de aandeelhouder(s) der Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `GEBROEDERS ROELS' met maatschappelijke zetel te 9160 Lokeren, Moortelstraat 17.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Christiaan DE SMET te Wetteren op 12 januari 1995, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 7 februari erna onder nummer 950207-243, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij notariële akte verleden voor genoemde notaris Christiaan DE SMET op 21 december 2000, bekendgemaakt als voormeld op 9 januari erna, onder nummer 20010109-191.

De vennootschap is ingescheven in het rechtspersonenregister te Dendermonde en heeft als B.T.W. nummer : BE-0454.331,469 en als ondernemingsnummer 0454.331.469.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 15 uur onder Voorzitterschap van de heer ROELS Tom Maurits Maria, nagenoemd.

De heer ROELS Bart Lucien Christianne, nagenoemd, treedt op als secretaris en stemopnemer. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig de volgende vennoten die verklaren houder te zijn van de aandelen na hun identiteitsgeg avens vermeld

1. De heer ROELS Tom Maurits Maria,geboren te Zele op 20 december 1971, nationaal nummer 71.12.20061.41, hier vermeld riet zijn uitdrukkelijke instemming, wonende te 9750 Zingem; Kruishoutemsesteenweg 153.

Houder van achthonderd vijfenzeventig (875) aandelen

2. De heer ROELS Bart Lucien Christianne, geboren te Zele op 26 april 1973, nationaal nummer : 73.04.26063.39, hier vermeld met zijn uitdrukkelijke instemming, wonende te 9230 Wetteren, Stationsstraat 60 bus 0011. Houder van achthonderd vijfenzeventig (875) aandelen

Totaal : duizend zevenhonderd vijftig (1.750) aandelen, de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van drieënveertigduizend vierhonderd euro (43.400,00 EUR) vertegenwoordigende.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De Voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te akteren

1. Dat huidige algemene vergadering werd bijeengeroepen met de volgende dagorde

Punt 1: Verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap de dato 10 april 2014, met het oog op de wijziging (uitbreiding) van het doel van de vennootschap, met aangehechte staat van actief en passief, afgesloten op 31 maart 2014.

Punt 2: Wijziging van het doel om de redenen uiteengezet in het in het vorige agendapunt bedoelde verslag (uitbreiding activiteiten vennootschap) door de huidige tekst van artikel vier der statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel :

- De groet en kleinhandel en de handelsbemiddeling in, de in- en uitvoer van groenten, fruit en bloemen,

voedingswaren, dranken, toeleveringsproducten en toebehoren voor de landbouw- en tuinbouw en fruitteelt, in Op de làatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

A

x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

elektronische en telecommunicatieapparatuur, artikelen voor huishoudelijk en beroepsmatig gebruik, doe-het-zelfartikelen, bouwmaterialen; diensten, toestellen en producten inzake zonne-energie, zonnepanelen, artikelen voor verwarming, sanitair, bouwmaterialen, artikelen uit metaal, elektrisch installatiemateriaal, elektrische en elektronisch toestellen en benodigdheden, diverse technische installaties, diverse intermediaire producten, fabricaten en halffabricaten, grondstoffen, afvalstoffen, diverse consumentenartikelen, loten van falingen, tweedehandse goederen, menigvuldige goederen.

- Het kweken, behandelen, opslaan, verhandelen en verdelen van bloemen, planten, struiken, hagen, bomen, groenten en fruit, land- en tuinbouwgewassen en -producten, diverse afgeleide producten.

- Het uitvoeren van aile activiteiten en diensten in de landbouw, de tuinbouw, de bosbouw en de bosexploitatie; het uitbaten van een of meerdere land- en tuinbouwbedrijven, Het analyseren en het verstrekken van adviezen in verband met groenten, fruit en bloemen of de teelt ervan.

- Het verhuren, het onderhouden en het herstellen van land en tuinbouwmachines en  materieel, tractoren en toebehoren.

- Het plaatsen van elektrische en elektrotechnische installaties; het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers en installaties op zonne-energie; het plaatsen en toepassen van diverse installaties op basis van nieuwe energiebronnen, groené energie en milieuvriendelijke technieken; het plaatsen van installaties voor verwarming, klimaatregeling en ventilatie; het plaatsen van alarm- en beveiligingsinstallaties, installaties voor domotica, videofonie en automatisering; het plaatsen van diverse technische installaties; het uitvoeren van isolatiewerken, dakwerken, lood- en zinkwerk, sanitair, diverse bouwinstallaties; metalen schrijnwerk en metaalconstructie. Dit alles omvat benevens de plaatsing, tevens de ontwikkeling, de vervaardiging, de demontage, de herstelling en het onderhoud.

- In het algemeen het uitvoeren van alle activiteiten behorende tot de sectoren bouw, metaal en elektriciteit, al dan niet ín coördinatie met onderaannemers, omvattende (niet-limitatief) alle werkzaamheden en activiteiten gaande van de voorbereidingswerken tot de volledige afwerking en binneninrichting; omvat tevens alle onderhoudswerken, renovatie- en herstellingswerken; het uitvoeren van algemene en bijzondere aannemingen, in coördinatie met onderaannemers;

- Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

- De uitbouw van een of meerdere verkooporganisaties en verkoopsystemen: verkoop via internet en via diverse verkoopkanalen.

- Het optreden als toezichthoudende instantie, veiligheidscoórdinator; de coördinatie van werken en de werfopvolging; het aanbieden van diverse ondersteunende en begeleidende diensten in de bouw en aanverwante sectoren; het optreden als deskundige in materies inzake veiligheid, milieu- en energie.

- Consultancy en dienstverlening op het vlak van : milieu- en energiebesparing, duurzaam bouwen en wonen, diverse zorg-, kwaliteits - en veiligheidssystemen, bouwtechnische aangelegenheden en diverse technische aangelegenheden;

- Advies- en dienstverlening op het vlak van algemeen management, bedrijfsvoering en beheer; commercieel, strategisch, financieel, technisch en administratief management, informatica en automatisering, product - management, design en vormgeving, sales en marketing, business development, public relations, personeelsmanagement, human resources, milieu- en integrale kwaliteitszorg, corporate governance, changemanagement en begeleiding van reorganisaties, administratieve organisatie en implementatie van bedrijfsprocessen.

Projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

- Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

- Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door beheersdaden, zoals het huren en verhuren, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van alle daden in verband met alle onroerende, gebouwde en onbebouwde, gemeubelde en niet-gemeubelde goederen; het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen en verkopen van onroerende goederen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

- Het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten.

- De activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties.

- Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door

inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van

welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen

als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen, Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondememing(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holding en instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootsohap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap aile daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België ais in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening ais voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden, "

Punt 3: Volledige herwerking van de statuten van de vennootschap, naar aanleiding van de genomen beslissing(en) over voorgaande agendapunt(en) en de (recente) wijzigingen aan het vennootschapsrecht en diverse overeengekomen statutenwijzigingen.

Il. De voorzitter zet vervolgens uiteen

- er blijkt dat aile bestaande aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn;

- om geldig te kunnen besluiten over de onderwerpen van de agenda, moeten de besluiten worden genomen met de meerderheden als voorzien in het wetboek van vennootschappen,

Het bureau heeft vastgesteld dat alle aandeelhouders stemgerechtigd zijn, zodat de algemene vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten.

De zaakvoerders en tevens vennoten, de heer ROELS Tom en de heer ROELS Bart, beiden voornoemd, verklaren hierbij kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige vergadering en van haar agenda en te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Vaststelling dat de Algemene Vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de Voorzitter wordt nagegaan en als juist erkend.

De vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over voormelde punten van de dagorde, De Voorzitter zet de redenen uiteen die aanleiding hebben gegeven tot voormelde punten van de dagorde. De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen

Punt 1 Kennisneming bijzonder verslag met het oog op de wijziging van het doel

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag, opgesteld door het bestuursorgaan van de vennootschap op 10 april laatst, met het oog op de wijziging van het doel. De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

. Aan dit verslag is een staat van activa en passiva gehecht, gedagtekend minder dan 3 maanden oud, te weten op 31 maart 2014.

Punt 2  Wijziging van het doel der vennootschap  aanpassing artikel 4 der bestaande statuten

De vergadering beslist het doel der vennootschap te wijzigen zoals voorgesteld in de agenda en dienovereenkomstig de tekst van artikel vier der bestaande statuten aan te passen.

Punt 3 - Volledige herwerking van de statuten van de vennootschap, naar aanleiding van de genomen beslissing(en) over voorgaande agendapunten en de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht en diverse wijzigingen:

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap volledig te herwerken en nieuwe statuten aan te nemen die luiden als volgt:

STATUTEN;

HOOFDSTUK ÉÉN : AARD VAN DE VENNOOTSCHAP  VORM - BENAMING  DOEL Artikel één: Aard

De verschijnenden richten onder elkaar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op. Artikel twee; Benaming

Deze besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid zal de benaming 'GEBROEDERS ROELS' dragen.

Artikel drie: Zetel

De zetel is gevestigd te 9160 Lokeren, Moortelstraat 17.

a

Hij mag worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders binnen het Nederlands- en tweetalig Belgisch taalgebied.

De vennootschap kan, bij beslissing van de zaakvoerder, bijkantoren en agentschappen vestigen.

Artikel vier: Doel

De vennootschap heeft tot doel :

- De groot- en kleinhandel en de handelsbemiddeling in, de in- en uitvoer van groenten, fruit en bloemen, voedingswaren, dranken, toeleveringsproducten en toebehoren voor de landbouw- en tuinbouw en fruitteelt, in elektronische en telecommunicatieapparatuur, artikelen voor huishoudelijk en beroepsmatig gebruik, doe-het-zelfartikelen, bouwmaterialen; diensten, toestellen en producten inzake zonne-energie, zonnepanelen, artikelen vaar verwarming, sanitair, bouwmaterialen, artikelen uit metaal, elektrisch installatiemateriaal, elektrische en elektronisch toestellen en benodigdheden, diverse technische installaties, diverse intermediaire producten, fabricaten en halffabricaten, grondstoffen, afvalstoffen, diverse consumentenartikelen, loten van falingen, tweedehandse goederen, menigvuldige goederen.

- Het kweken, behandelen, opslaan, verhandelen en verdelen van bloemen, planten, struiken, hagen, bomen, groenten en fruit, land- en tuinbouwgewassen en -producten, diverse afgeleide producten.

- Het uitvoeren van alle activiteiten en diensten in de landbouw, de tuinbouw, de bosbouw en de bosexploitatie; het uitbaten van een of meerdere land- en tuinbouwbedrijven. Het analyseren en het verstrekken van adviezen in verband met groenten, fruit en bloemen of de teelt ervan.

- Het verhuren, het onderhouden en het herstellen van land en tuinbouwmachines en  materieel, tractoren en toebehoren.

- Het plaatsen van elektrische en elektrotechnische installaties; het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers en installaties op zonne-energie; het plaatsen en toepassen van diverse installaties op basis van nieuwe energiebronnen, groene energie en milieuvriendelijke technieken; het plaatsen van installaties voor verwarming, klimaatregeling en ventilatie; het plaatsen van alarm- en beveiligingsinstallaties, installaties voor domotica, videofonie en automatisering; het plaatsen van diverse technische installaties; het uitvoeren van isolatiewerken, dakwerken, lood- en zinkwerk, sanitair, diverse bouwinstallaties; metalen schrijnwerk en metaalconstructie. Dit alles omvat benevens de plaatsing, tevens de ontwikkeling, de vervaardiging, de demontage, de herstelling en het onderhoud.

- in het algemeen het uitvoeren van alle activiteiten behorende tot de sectoren bouw, metaal en elektriciteit, al dan niet in coördinatie met onderaannemers, omvattende (niet-limitatief) alle werkzaamheden en activiteiten gaande van de voorbereidingswerken tot de volledige afwerking en binneninrichting; omvat tevens alle

e onderhoudswerken, renovatie- en herstellingswerken; het uitvoeren van algemene en bijzondere aannemingen,

in coördinatie met onderaannemers;

- Het verrichten van aile handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in

diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

- De uitbouw van een of meerdere verkooporganisaties en verkoopsystemen: verkoop via internet en via

diverse verkoopkanalen.

- Het optreden als toezichthoudende instantie, veiligheidscol rdinator; de coördinatie van werken en de

r+ werfopvolging; het aanbieden van diverse ondersteunende en begeleidende diensten in de bouw en

Naanverwante sectoren; het optreden ais deskundige in materies inzake veiligheid, milieu- en energie.

u7

- Consultancy en dienstverlening op het vlak van : milieu- en energiebesparing, duurzaam bouwen en wonen, diverse zorg-, kwaliteits - en veiligheidssystemen, bouwtechnische aangelegenheden en diverse technische aangelegenheden;

- Advies- en dienstverlening op het vlak van algemeen management, bedrijfsvoering en beheer;

et commercieel, strategisch, financieel, technisch en administratief management, informatica en automatisering,

product - management, design en vormgeving, sales en marketing, business development, public relations,

personeelsmanagement, human resources, milieu- en integrale kwaliteitszorg, corporate governance,

et

et " changemanagement en begeleiding van reorganisaties, administratieve organisatie en implementatie van

bedrijfsprocessen.

Projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten,



' - Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

pq - Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in

verband met voormelde activiteiten,

,S - Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit

patrimonium door beheersdaden, zoals het huren en verhuren, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van alle daden in verband met alle onroerende, gebouwde en onbebouwde, gemeubelde en niet-

gemeubelde goederen; het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen en verkopen van onroerende

goederen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de et

huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen,

pq onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

- Het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten.

- De activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties.

- Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankocp en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondememing(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holding en instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verbcden door de wetgeving terzake.

AI deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België ais in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

Artikel vijf: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK TWEE: KAPITAAL - AANDELEN

Artikel zes: Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt drieënveertigduizend vierhonderd euro (43.400,00 EUR), Het is verdeeld in duizend zevenhonderd vijftig (1.750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van elk één / duizend zevenhonderd vijftigste (1/1.750ste) in het kapitaal.

Artikel zeven: Aandelen op naam en register

De aandelen en effecten zijn op naam en ondeelbaar.

Er wordt op de zetel een aandelenregister gehouden met de juiste aanduiding van elke vennoot, van het getal hem toebehorende aandelen en van de gedane stortingen.

Artikel acht Kapitaalverhoging in geld  Recht van voorkeur

Bij elke kapitaalsverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaaÎ door hun aandelen vertegenwoordigd. De houders van aandelen zonder stemrecht bezitten een voorkeurrecht bij de uitgifte van nieuwe aandelen met of zonder stemrecht, behalve wanneer de kapitaalverhoging geschiedt door de uitgifte van twee evenredige schijven van aandelen, de ene met stemrecht en de andere zonder stemrecht, met dien verstande dat de eerste bij voorkeur worden aangeboden aan de houders van aandelen met stemrecht en de tweede aan de houders van aandelen zonder stemrecht. Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving, hen bij aangetekende brief ter kennis gebracht. Van deze openstelling mag afgeweken worden zo alle vennoten hun voorkeurrecht, zoals hierboven vermeld, uitoefenen, of hiervan bij een unaniem besluit afstand doen.

Artikel negen: Overdracht van aandelen

De aandelen of effecten van een vennoot mogen, op straf van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden, noch overgedragen worden wegens overlijden, dan met toestemming van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierden van het maatschappelijk kapitaal, na aftrek van de rechten, waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is echter niet vereist wanneer de aandelen of effecten worden afgestaan of overgedragen aan een medevennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, voor zover er geen feitelijke scheiding bestaat en aan de bloedverwanten in de rechte lijn.

Artikel tien; Ondeelbaarheid van de effecten

De effecten zijn ondeelbaar.

De vennootschap erkent maar één eigenaar voor elk effect, wat de uitoefening van de aan de vennoten toegekende rechten betreft.

Indien het effect toebehoort aan verscheidene eigenaars, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan het effect verbonden rechten te schorsen totdat een enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge `-d In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, dan worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

HOOFDSTUK DRIE: BESTUUR EN TOEZICHT

Artikel elf: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd in de statuten of door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontstaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Artikel twaalf: Bevoegdheid van de zaakvoerders

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

leder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders mogen zich in hun betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van hun keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

Artikel dertien - Bezoldiging van de zaakvoerders

Het mandaat van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van en/of bevestiging van de algemene vergadering.

De vennoten die geen zaakvoerder zijn, doch daadwerkelijk in de vennootschap werken kunnen eveneens

bezoldigd worden. " "

De bezoldiging zal voor ieder afzonderlijk eveneens door de algemene vergadering bepaald worden. Zij kan

ten allen tijde worden aangepast.

Artikel veertien  Controle

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de

algemene vergadering van de aandeelhouders;

-hetzij wanneer de benoeming van een commissaris door de wet opgelegd wordt;

-hetzij wanneer de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen er zo over beslist.

Ingeval er geen commissaris benoemd is, bezit ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris.

HOOFDSTUK VIER: ALGEMENE VERGADERING

Artikel vijftien: Algemene beginselen.

De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de

vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Artikel zestien: Bijeenroeping,

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde (1/5) van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen, het vragen.

M V De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders.

Artikel zeventien: Volmachten.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Het bestuursorgaan mag de vorm van de volmachten bepalen.

Artikel achttien: Bureau.

De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de oudste in jaren aanwezige zaakvoerder, zit de algemene vergadering voor.

De voorzitter stelt een secretaris aan, die buiten de vennoten mag worden gekozen. De vergadering kiest twee stemopnemers indien zij dit nuttig of nodig acht,

De voorzitter, de secretaris en de stemopnemers vormen het bureau,

Het bureau onderzoekt de geldigheid van de samenstelling van de vergadering en bepaalt, aan de hand van de aanwezigheidslijst, het aantal stemmen waarmee iedere vennoot deelneemt aan de stemming.

Artikel negentien; Verloop van de algemene vergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De voorzitter leidt de vergadering waarbij elk op de agenda geplaatst voorstel na beraadslaging ter stemming wordt gebracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Het stemrecht, verbonden aan niet volgestorte aandelen waarvan de opgevraagde stortingen niet gedaan zijn, is geschorst.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en docr de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders, zoals bepaald in de statuten.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven per brief, fax of e-mail met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en de commissaris, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap,

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf ais met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden de voorgestelde beslissingen geacht niet te zijn genomen; hebben bepaalde voorstellen wel doch andere niet de unanieme goedkeuring van de vennoten gekregen, dan zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen.

Artikel twintig: Gewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen en behandelt de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders eh commissarissen te verlenen kwijting.

Een gewone algemene vergadering mag besluiten treffen ongeacht het aantal aandelen waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen.

De besluiten van een gewone en een bijzondere algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Artikel eenentwintig: Buitengewone algemene vergadering.

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten,

Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doe! van de vennootschap, moet het bestuursorgaan de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt, Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissarissen brengen afzonderlijk verslag uit over die staat. De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal,

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drielvierden (3/4) van de stemmen heeft verkregen, of vier/vijfden (4/5) wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel of de rechtsvorm van de vennootschap. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen,

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK VIJF: BOEKJAAR-WINSTVERDELING-RESERVES-JAARREKENING

Artikel tweeëntwintig: Boekjaar

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar zal/zullen de zaakvoerder(s) een inventaris en een jaarrekening opmaken,

overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel drieëntwintig: Verdeling van de winst

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de

winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen,

Een minimum van vijf (5) procent wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze

afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zat beslissen over de

aanwending ervan, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen,

HOOFDSTUK ZES: ONTBINDING- VEREFFENING

Artikel vierentwintig: Ontbinding

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde

zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering, die over de ontbinding besloot, één of meer andere

vereffenaars aanstelde, alles onder voorbehoud van goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel,

HOOFDSTUK ZEVEN : ALGEMENE SCHIKKING EN

Artikel vijfentwintig

De vennoten zullen zich gedragen naar de dwingende bepalingen van het wetboek van vennootschappen

mochten deze in strijd zijn of komen met deze statuten en naar de aanvullende bepalingen van zelfde wetboek

voor zover daarvan niet wordt afgeweken in de statuten.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd

-uitgifte akte

-bijzonder verslag van de zaakvoerders met staat van actief en passief

-coördinatie der statuten

Voor-e.hou ers aan he Belgisch Staatsblad

Op de laatst_ 'al=. var= Luik 3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nren) bevoegd de rechtspersoon ten aan:'_: van derden ta vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 23.07.2014 14336-0384-013
13/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 10.09.2013 13578-0036-013
24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 22.08.2012 12430-0425-013
06/07/2012 : DE050612
17/11/2011 : DE050612
17/11/2011 : DE050612
08/01/2010 : DE050612
03/09/2008 : DE050612
02/08/2007 : DE050612
05/07/2006 : DE050612
20/06/2005 : DE050612
07/07/2004 : DE050612
02/07/2003 : DE050612
12/07/2001 : DE050612
09/01/2001 : DE050612

Coordonnées
GEBROEDERS ROELS

Adresse
MOORTELSTRAAT 17 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande