GEBROEDERS VERSTRAETE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEBROEDERS VERSTRAETE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 422.495.079

Publication

09/04/2014
ÿþMoa Word 11.1

;ir: ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE FiLt;HTbANK

VAN hOOPl-l;°nIA:r)E1.

2 leAff 201.4

DENEWTHONDE

Voor-

behouder aan het Belgisch

5taatsbia

Ondememingsnr : 0422.495.079

Benaming

(voluit) : Gebroeders Verstraete

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Groenstraat 90, 9111 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING TER PUBLICATIE VOORSTEL TOT PARTIELE SPLITSING DOOR OPRICHTING

Overeenkomstig artikels 677 en 743 van het Wetboek van vennootschappen hebben de zaakvoerders van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 9111 Sint-Niklaas, Groenstraat 90, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder het ondernemingsnummer BTW BE 0422.495.079, een voorstel tot partiële splitsing opgesteld waarin wordt voorgesteld dat de terreinen, gebouwen en een parking, alsook 50.000 EUR aan liquide middelen zullen worden afgesplitst en ingebracht in de nieuw op te richten vennootschap VERSTRAETE ESTATES BVBA.

Ten gevolge van de partiële splitsing zal een deel van het vermogen van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA, met inbegrip van de rechten en plichten, aan de nieuw op te richten vennootschap VERSTRAETE

ESTATES BVBA worden overgedragen. De beschrijving van de overdracht wordt hierna bepaald.

De vooropgestelde partiële splitsing kadert in de beslissing tot het scheiden van de operationele activiteiten van de vennootschap en het onroerend goed.

De wenselijkheid van de vooropgestelde partiële splitsing Is gebaseerd op onderstaande rechtmatige financiële en economische behoeften:

Momenteel wordt in de vennootschap GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA zowel vastgoed aangehouden, als operationele activiteiten uitgevoerd. Het onroerend patrimonium omvat het magazijn dat gebruikt wordt voor', de operationele werkzaamheden, alsook een voormalige conciërgewoning waarvan de benedenverdieping als appartement verhuurd wordt aan natuurlijke personen voor privé-doeleinden.

De huidige situatie geeft aanleiding tot een onaangepaste structuur met als gevolg een inefficiënt beheer. van de operationele activiteiten enerzijds en de onroerende goederen anderzijds.

Het beheer en de kapitalisatie van het onroerend goed vergt immers een verschillende aanpak dan het, beheer van de operationele activiteit en heeft een ander risicoprofiel. Vandaar dat een herschikking waarbij het' onroerend goed wordt afgezonderd van de operationele activiteiten, sterk aangewezen is om de continuïteit en groei van beide activiteiten te bestendigen op een autonome wijze. Deze herschikking zal leiden tot een efficiënter beheer en een betere transparantie, zowel voor de vennoten als voor toekomstige klanten/projectenfpartners. Tevens wordt er door de partiële splitsing een betere rentabilisering en diversificatie van het onroerend patrimonium bewerkstelligd.

Het onroerend goed in het bezit van de vennootschap heeft deels (i.e. de voormalige conciërgewoning) geen onmiddellijke relatie met de operationele activiteit. De benedenverdieping van de voormalige conciërgewoning wordt verhuurd aan natuurlijke personen voor privé-doeleinden.

Uiteindelijk zal de verrichting toelaten dat de operationele activiteit via GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA enerzijds en het beheer van het onroerend patrimonium via VERSTRAETE ESTATES BVBA anderzijds zich operationeel en financieel onafhankelijk kunnen ontwikkelen. In wezen gaat het om twee te onderscheiden activiteiten, die nood hebben aan een eigen professioneel beheer en investeringsbeleid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daarnaast is de voorgestelde partiële splitsing ingegeven door financieringsbehoeften van de betrokken vennootschappen, alsook door een behoefte aan risicospreiding en biedt deze reorganisatie de nodige flexibiliteit in het kader van toekomstige erfopvolging, alsook zekerheid om de tewerkstelling te bestendigen.

De zaakvoerders van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA stellen daarom het volgende voor:

1.Rechtsvorm, naam, doel en maatschappelijke zetel van de splitsende vennootschap en van de op te richten vennootschap.

1.1. De splitsende vennootschap: GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA

GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 9111 Sint-Niklaas, Groenstraat 90, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder het ondememingsnummer BTW BE 0422.495.079.

De vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Rafaël Van Landschoot, Notaris verbleven hebbende te Belsele, op 26 februari 1982, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 maart daarna, onder nummer 598-8.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Henri Meert te Sint-Niklaas op 20 december 2007, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 januari 2008 onder het nummer 2008-01-04 f 0002614.

Overeenkomstig artikel 4 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, het uitvoeren van alle werkzaamheden met betrekking tot de afbraak, de montage, het stutten, het schilderen, de assemblage van gebouwen en van constructies van elke aard, zo van openbare als private bouwwerken; het uitvoeren van alle graaf- en kraanwerk; de opbouw en afbraak van stellingen van elke aard, het zandstralen en metalliseren van metalen en niet-metalen voorwerpen, zowel als de fabricatie van alle mogelijke machines, materieel en gereedschap en dito onderdelen en hulpstoffen, die rechtstreeks of zijdelings in verband staan met alle bovengenoemde werkzaamheden of de daarbij benodigde materialen, machines en toestellen, zomede het verhuren of anderszins ter beschikking stellen, alle vervoer, opslag, bewaring en onderhoud van gezegde materialen, machines en toestellen.

Alle bovengenoemde werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd voor eigen rekening, voor rekening van derden, bij deelneming, als tussenpersoon of op enige andere wijze.

Alle voormelde bedrijvigheden kunnen worden uitgevoerd, zowel in België als in het buitenland.

Dit doel mag bereikt worden door inbrengen, samensmelting, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst en in het algemeen op iedere wijzer in of met soortgelijke ondernemingen of ondernemingen waarvan de aard de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kan vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, lichamelijke en onlichamelijke goederen verwerven, bouwen, vervreemden, in leasing geven en nemen, ruilen, in vruchtgebruik nemen en geven, huren of verhuren. Zij mag alle financiële handelingen (binnen de wettelijke begrenzingen) en alle commerciële of industriële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot verwezenlijking van haar maatschappelijk doel."

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintig duizend euro en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend aandelen zonder nominale waarde die elk één/tweeduizendste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van eik jaar.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur. indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De zaakvoerders van de vennootschap zijn:

-Jacques Verstraete, zaakvoerder;

-Arthur Verstraete, zaakvoerder.

1.2. De op te richten vennootschap: VERSTRAETE ESTATES BVBA

De vennootschap VERSTRAETE ESTATES BVBA zal een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zijn met maatschappelijke zetel te 9111 Sint-Niklaas, Groenstraat 90, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De activiteiten die zullen voorzien worden in de doelomschrijving van VERSTRAETE ESTATES BVBA zijn:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belg'ie als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake:

- de samenstelling en het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering of onroerende leasing van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het verhuren, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen.

- het stellen van aile handelingen met betrekking tot de aan- en verkoop, de huur en verhuur, het bouwen, het verkavelen, het beheren, het ruilen, de promotie en de verbouwing, het toekennen van rechten op onroerende goederen en gebouwen, het in opstal of erfpacht geven of nemen van onroerende goederen, evenals het in vruchtgebruik of concessie geven of nemen van onroerende goederen. Dit alles zonder als aannemer van werken in onroerende staat op te treden.

- de exploitatie van een bouwonderneming; het oprichten van gebouwen, zowel woningen, kantoren als nijverheids- en handelsgebouwen, hetzij als bouwheer voor eigen rekening, hetzij als bouwpromotor met het oog op de verkoop, hetzij door coördinatie in de bouw in samenwerking met onderaannemers.

- alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- het coordineren en begeleiden van bouwwerken, projectmanagement in de meest ruime zin (planning, financieel, veiligheid, kwaliteit, ontwerp, onderhoud, bouw, ...).

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande enfof op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coordineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt; daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng of investering; het verstrekken van risicodragend kapitaal aan (niet) verbonden ondernemingen door het nemen van participaties of het financieren ervan onder gelijk welke vorm.

- de vennootschap kan geldleningen toekennen aan elke natuurlijke of rechtspersoon met wie de vennootschap op welke wijze dan ook een band heeft.

- de vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypctheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- het verstrekken van adviezen en opleiding met betrekking tot projectmanagement, veiligheids-, milieu- en kwaliteitssystemen.

- het verstrekken van managementadviezen en uitoefenen van consultancyactiviteiten in de meest ruime zin van het woord. Het verlenen van adviezen van financiële, technische of administratieve aard,

- het uitvoeren van administratieve werkzaamheden in de ruime zin van het woord.

- het uitvoeren van zoekopdrachten en marktonderzoeken.

- het uitoefenen van mandaten van bestuurder/zaakvoerder/vereffenaar in andere ondernemingen.

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke producten, kortom tussenpersoon in de handel.

- zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optredend als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals onder meer de aankoop, het verhuren en het oprichten van roerende en onroerende goederen) met het oog op het vertonen van haar zaakvoerder(s) in geld of in natura.

De vennootschap is gemachtigd tot alle industriële, financiële en handelsverrichtingen, roerende of onroerende operaties die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met haar doel en zal onder andere mogen deelnemen, op om het even welke manier, aan aile bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, met een analoog of samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van de ondernemingen te begunstigen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap deze activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bijvoorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten.

De algemene vergadering kan het doei van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.Ruilverhouding

2.1. Partiële afsplitsing naar VERSTRAETE ESTATES BVBA

Gezien het in casu een partiële splitsing betreft, waarbij het onroerend goed en een bedrag ten belope van 50.000,00 EUR aan liquide middelen van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA overgaan naar VERSTRAETE ESTATES BVBA, zonder dat GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA ophoudt te bestaan, dienen de bestaande aandelen van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA niet te worden ingeruild.

De zaakvoerders van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA stellen voor dat in ruil voor deze afgesplitste activiteiten, de aandelen van de nieuw op te richten vennootschap VERSTRAETE ESTATES BVBA worden uitgereikt aan de vennoten van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA volgens de huidige verhouding, zijnde 1 aandeel van de op te richten vennootschap VERSTRAETE ESTATES BVBA voor I aandeel van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA.

Op basis van de huidige vennotenstructuur van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA, zullen 205 aandelen VERSTRAETE ESTATES BVBA in volle eigendom worden toegekend worden aan de heer Jacques Verstraete, zullen 1.795 aandelen in blote eigendom worden toegekend aan de heer Jacques Verstraete en zal het vruchtgebruik van de voormelde 1.795 aandelen VERSTRAETE ESTATES BVBA toegekend worden aan de heer Arthur Verstraete.

Er zal geen opleg in geld worden toegekend aan de vennoten van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA . 3.Wijze waarop de aandelen in VERSTRAETE ESTATES BVBA worden uitgereikt.

Bij de oprichting van VERSTRAETE ESTATES BVBA zullen de vennoten van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA als oprichters worden aangeduid. Het aantal aandelen, dat aan de oprichters zal worden toegekend, zal bepaald worden op basis van dezelfde verhouding als deze van hun participatie in GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA op het ogenblik van de partiële splitsing.

Deze aandelen zullen worden verdeeld en ingeschreven in het register van aandelen van VERSTRAETE ESTATES BVBA, door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders van VERSTRAETE ESTATES BVBA.

4.Datum van winstdeelname  Datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht.

De uitgereikte aandelen van VERSTRAETE ESTATES BVBA zullen recht geven te delen in de winst van de datum van oprichting.

5.Boekhoudkundige datum -- Datum vanaf welke de handelingen van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van VERSTRAETE ESTATES BVBA.

Alle handelingen die GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA vanaf 1 januari 2014 heeft verricht met betrekking tot het afgesplitste vermogen zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van VERSTRAETE ESTATES BVBA, in zoverre de wetgeving dit toelaat.

6. Rechten toegekend aan de vennoten van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Daar de vennoten van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA geen speciale rechten hebben en GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA geen effecten andere dan aandelen heeft uitgegeven, is deze bepaling niet van toepassing.

7.Bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerders van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de zaakvoerders van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA of VERSTRAETE ESTATES BVBA.

8.Opmaak bijzondere verslagen in het kader van de partiële splitsing.

Aangezien de aandelen van de nieuw op te richten vennootschap VERSTRAETE ESTATES BVBA worden uitgegeven aan de vennoten van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA, evenredig aan de rechten die zij hebben In het kapitaal van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA, zijn de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van vennootschappen niet van toepassing (artikel 745, laatste lid en artikel 746, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA dienen dan ook geen bijzonder verslag in toepassing van artikel 745 van het Wetboek van vennootschappen op te maken omtrent de partiële splitsing.

Evenmin dienen de zaakvoerders van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA een bedrijfsrevisor aan te wijzen om een bijzonder verslag op te maken in toepassing van artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen omtrent de partiële splitsing.

9.De bezoldiging die wordt toegekend aan de bedrijfsrevisor voor het opstellen van het in het artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag.

Aangezien geen bedrijfsrevisor wordt aangesteld voor de opmaak van het in artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag (zie hoger onder punt 8), wordt dienaangaande dan ook geen bezoldiging vastgesteld.

10.Beschrijving en verdeling van de aan VERSTRAETE ESTATES BVBA over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen.

10.1. Partiële afsplitsing naar VERSTRAETE ESTATES BVBA

Alle activa, passiva, rechten en verplichtingen, hierin begrepen elke latente schuld of verplichting, van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA betreffende haar onroerende goederen (met inbegrip van 50.000,00 EUR aan liquide middelen), zullen worden afgesplitst aan de op te richten vennootschap VERSTRAETE ESTATES BVBA op basis van de situatie per 31 december 2013, zoals opgenomen in bijlage. Een overeenkomstig deel van het kapitaal en de reserves van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA zal eveneens overgedragen worden aan VERSTRAETE ESTATES BVBA.

De af te splitsen activa kunnen ais volgt samengevat worden:

EUR

Terreinen 73.109,48

Gebouwen 14.874,45

Parking 2.013,45

Liquide middelen 50.000,00

Totaal der activa 139.997,38

De totale boekhoudkundige waarde per 31 december 2013 van de af te splitsen activa bedraagt 139.997,38 EUR.

Er is geen af te splitsen vreemd vermogen.

De totale boekhoudkundige waarde per 31 december 2013 van deze passiva bedraagt 139.997,38 Et}R.

Bijgevolg bedraagt de boekhoudkundige waarde per 31 december 2013 van het netto-actief dat zal worden afgesplitst 139.997,38 EUR.

Voorzover de in de splitsingsbalans omschreven verdeling van het vermogen niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die tengevolge van nalatigheid niet in de opsomming van de toegekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, dat alle vermogensbestanddelen waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan VERSTRAETE ESTATES BVBA voor zover deze vermogensbestanddelen betrekking hebben op de afgesplitste onroerende goederen, dit gelet op de bepalingen van artikel 744 van het Wetboek van vennootschappen.

In afwijking van de bepalingen van artikel 744 van het Wetboek van vennootschappen zullen de vermogensbestanddelen waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toebehoren aan GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA, voor zover deze vermogensbestanddelen betrekking hebben op de activiteiten die geen verband houden met de afgesplitste onroerende goederen.

10.2. SplitsingNerdeling eigen vermogen.

Het eigen vermogen van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA per 31 december 2013 kan als volgt worden samengevat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

EUR

Kapitaal 20.000,00

Wettelijke reserve 2.000, 00

Belastingvrije reserve ander verwezenlijkte 991,57

meerwaarden

Belastingvrije reserve investeringsreserve 13.604,44

Beschikbare reserves 418.000,00

Overgedragen winst 233,11

Eigen vermogen 454.829,12

De afgesplitste vermogensbestanddelen zullen als volgt worden aangerekend op het eigen vermogen;

BEHOUD IN GEBROEDERS TOEVOEGING IN

VERSTRAETE BVBA VERSTRAETE ESTATES BVBA EUR

EUR

-Kapitaal 13.843, 96 6.156,04

-Wettelijke reserve 1.384,40 615,60

- Belastingvrije reserve 0,00 991,57

(andere verwezenlijkte meerwaarden)

- Belastingvrije reserve (investeringsreserve) 10.103,33 3.501,11

-Beschikbare reserves 289.338,70 128.661,30

-Overgedragen winst 161,36 71,75

Eigen Vermogen 314.831,74 139.997, 38

Het maatschappelijk kapitaal van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA zou ingevolge de partiële splitsing dan ook 13.843,96 EUR bedragen.

Er wordt dan ook voorgesteld om bij GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA reserves te incorporeren ten belope van 4.706,04 EUR zodat het wettelijk vereiste minimumkapitaal van 18.550,00 EUR wordt bereikt.

Het maatschappelijk kapitaal van VERSTRAETE ESTATES BVBA zou 6.156,04 EUR bedragen.

Er wordt dan ook voorgesteld om bij VERSTRAETE ESTATES BVBA reserves te incorporeren ten belope van 12.393,96 EUR zodat het wettelijk vereiste minimumkapitaal van 18.550,00 EUR wordt bereikt.

11. Onroerende goederen

Overeenkomstig artikel 2, 19° b) van het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming, wordt onderhavig splitsingsvoorstel beschouwd als een overeenkomst betreffende de overdracht van grond. Uit artikel 101 van voormeld decreet volgt dat de inhoud van de eventuele bodemattesten moet opgenomen worden in dit splitsingsvoorstel.

Het bodemattest met betrekking tot het perceel gelegen te Europark Oost 12, 9111 Sint-Niklaas, wordt in bijlage bij dit splitsingsvoorstel gevoegd en maakt er integraal deel van uit.

Het betreft het bodemattest met betrekking tot het hierna vermeld onroerend goed:

Gemeente Afdeling Ligging Sectie Perceel Aard

Sint-Niklaas 2 Europark Oost 12 C 04121005000 Huis

De inhoud van het bodemattest luidt als volgt:

'1. Kadastrale gegevens

Datum toestand op: 01.01.2014

Afdeling: 46442 SINT-NIKLAAS 2 AFD

Straat + nr.: Europark-Oost 12

Sectie: C

Nummer: 0412/00S000

Verder 'deze grond' genoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemmkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.befgrondverzet

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens?

De zaakvoerders van Gebroeders Verstraete BVBA verklaren nog niet in het bezit te zijn van het definitieve bodemattest dat betrekking heeft op het perceel gelegen te Europark-Oost 10, 9111 Sint-Niklaas.

Het betreft het bodemattest met betrekking tot het hierna vermeld onroerend goed:

Gemeente Afdeling Ligging Sectie Perceel Aard

Sint-Niklaas 2 Europark-Oost 10 C 0193C CONSTRNVPL

De inhoud van het voorlopig bodemattest luidt als volgt

"1. Kadastrale gegevens

Datum toestand op: 01.01.2000

Afdeling 46442 SINT-NIKLAAS 2 AFD

Straat + nr.: Europark-Oost 10

Sectie: C

Nummer: 01931000000

Verder `deze grond' genoemd.

2. Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

Op basis van beschikbare informatie bij de gemeente is of was er op deze grond een risico-inrichting aanwezig.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

Voor dit perceel is een oriënterend bodemonderzoek vereist.

Het definitieve bodemattest zal ten laatste bij de algemene vergadering van vennoten die de splitsing goedkeurt, beschikbaar zijn. De heer Jacques Verstraete en de heer Arthur Verstraete verbinden er zich thans reeds toe te verzaken aan de nietigheidsvordering die ze op grond van het Bodemdecreet zouden hebben.

De eventuele kosten verbonden aan een mogelijke bodemsanering of overige werkzaamheden naar aanleiding van de bodemverontreiniging van het perceel gelegen te Europark-Oost 10, 9111 Sint-Niklaas, worden gedragen door GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA, zijnde de overdrager.

~

!

4

Voor,

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Annexes cru 1Vlónïteur bëlgë

Bij lagen-trij-het Betgfsch-stxe3trati-- 09104i201'zt

12. Goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering en nëëridgging ter griffie  Kosten.

Dit voorstel tot partiële splitsing zal door de zaakvoerders van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde.

De buitengewone algemene vergadering van vennoten van GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA en de oprichtingsvergadering van VERSTRAETE ESTATES BVBA, waarop dit voorstel tot partiële splitsing ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen niet eerder dan zes weken na deze neerlegging worden gehouden.

Indien het voorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door GEBROEDERS VERSTRAETE BVBA

Tegelijk hierbij neergelegd voorstel tot partiële splitsing door oprichting.

Arthur Verstraete

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/09/2014
ÿþMel Word 11,1

In de bij lagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTRANK VAN KOOPHANDEL GENT

11.114

lbdr

Voor- iJIIIIiJIll 1/JIJ If1111111111111 11111 1/JIJ 111! liii

behouden *14170643*

aan het

E3elgisch

Staatsblad

04 SEP. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

0422.495.079

GEBROEDERS VERSTRAETE

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

9111 Sint-Niklaas, Groenstraat 90

PARTIËLE SPLITSING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "GEBROEDERS VERSTRAETE" DOOR OPRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "VERSTRAETE ESTATES" GESPLITSTE VENNOOTSCHAP - STATUTENWIJZIGING

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte:

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Notaris Philippe Verlinden, te Sint-Niklaas, op achtentwintig augustus tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEBROEDERS VERSTRAETE", met maatschappelijke zetel te 9111 Sint-Niklaas, Groenstraat 90 BTW BE 0422.495.079, RPR Gent afdeling Dendermonde, werd gehouden, waarop onder andere met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken:

- het voorstel tot partiële splitsing, waarvan de vennoten kosteloos de mogelijkheid hebben een afschrift te bekomen;

- de jaarrekeningen nopens de laatste drie boekjaren van de overdragende vennootschap;

tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden v(56r de datum van, het splitsingsvoorstel zijn vastgesteld, te weten per eenendertig december tweeduizend dertien;

- het bijzonder verslag van de oprichters van de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERSTRAETE ESTATES", en het bijzonder verslag' van een bedrijfsrevisor nopens de inbreng in nature, opgesteld in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERNST & YOUNG LIPPENS & RABAEY AUDIT", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, met betrekking tot de inbreng in nature in de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERSTRAETE ESTATES" luiden letterlijk als volgt:

De besloten vennootschap met be-'perkte aansprakelijkheid - burgerlijke vennootschap met handelsvorm - Ernst & Young, Lippens & Rabaey Audit BV CVBA, met vesti-'ging te 9000 Gent, Moutstraat 54, vertegenwoordigd door Leen Defoer, bedrijfsrevi-osor, verklaart, overeen-'kom-ostig de bepaling van het artikel 219 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen dat de activa- en passivabestanddelen, omvattende alle onroerende goederen alsook een deel van de liquide middelen, alsmede alle hieraan verbonden rechten en verplich-gingen worden ingebracht aan de netto boek-'waarde of de nominale waarde in het kader van het boek-ihoudkun-,dig continuïteitsprin-cipe en dat uit het verricht ondenzoek van de voorgenomen in-Ibreng in nature naar aanleiding van de oprichting van de BVBA VERSTRAETE ESTATES overeenkomstig de controlenorm van het Instituut der bedrijfsrevisoren, is geble-iken dat

1.de beschrijving van de inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de BVBA VERSTRAETE ESTATES aan de normale vereis-den van nauwkeurigheid en duide-gijk-lheid beantwoordt;

2.de toegepaste methoden van waardering van de in te brengen vermogensbestanddelen aan de op 31 december 2013 weergegeven netto boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde voor de inbreng In nature verantwoord zijn, rekening-' houdend met de in dit verslag weerge-'geven vennootschapsrechtelijke context van de continuïteit in het kader van de voorgenomen partiële

splitsingsope-Tatie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

3.de als tegenprestatie te verstrekken netto vergoeding ¬ 139.997,38 bedraagt voor de hiervoor be-'schreven in-ibreng in natura met de uitgifte van 2.000 nieuwe aandelen van de BVBA VERSTRAETE ESTATES zonder de vermelding van een nominale waarde per aan-deel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/2.000ste van het maatschappelijk vermogen.

Bovendien kan verklaard worden dat de vermogensbestanddelen, deel-uitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in nature naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd. De waarde waartoe de methode van waardering overeen-.kom-istig het conti-inuileitsprincipe aan de netto boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde heeft geleid ko-'men ten-'minste overeen met het aantal aan de be-.staande aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap, de BVBA GEBROEDERS VERSTRAETE toe te kennen 2.000 nieuwe aandelen van de BVBA VERSTRAETE ESTATES.

De toevertrouwde opdracht bestaat er niet in een uit-'spraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, het huidig verslag bevat geen 'fairness opinion'.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het antikel 219 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen In het kader van de voorgeno-'men inbreng in nature bij de oprichting van de BVBA VERSTRAETE ESTATES onder de opschortende voorwaarde van de re-mlisatie van de partiële splibsing van de BVBA GEBROEDERS VERSTRAETE en het huNdig verslag mag niet voor an-dere doeheinden gebruikt of aangewend worden."

Aan de voorzitter wordt door de vergadering ontslag verleend van de integrale voorlezing van het voormeld voorstel tot partiële splitsing en van de voormelde verslagen nopens de inbreng in nature.

TWEEDE BESLUIT  VASTSTELLING GEEN VEREISTE BIJZONDERE VERSLAGGEVING

De vergadering stelt vast dat overeenkomstig de artikelen 745 in fine en 746 in fine van het Wetboek van vennootschappen de bijzondere verslaggeving, te weten een omstandig verslag van de zaakvoerders en een controleverslag van een revisor, niet vereist zijn gelet op het gegeven dat de aandelen van elk van de nieuwe vennootschappen worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap.

DERDE BESLUIT  BESLUIT TOT PARTIËLE SPLITSING EN OPRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Partiële splitsingsverrichting

De vergadering besluit het voorstel tot partiële splitsing goed te keuren.

De vergadering besluit tot partiële splitsing in toepassing van de artikelen 677 en 742 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden uiteengezet in het desbetreffend vcorstel van partiële splitsing door inbreng in nature door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEBROEDERS VERSTRAETE" van aile onroerende goederen, en een deel van de liquide middelen, alsmede aile hieraan verbonden rechten en verplichtingen van de overdragende vennootschap in een nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERSTRAETE ESTATES", en waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEBROEDERS VERSTRAETE" niet ophoudt te bestaan.

Bijgevolg zullen de hierna vermelde vermogensbestanddelen van de overdragende vennootschap met alle rechten en verplichtingen overgaan onder algemene titel op de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERSTRAETE ESTATES".

De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERSTRAETE ESTATES' zullen geen bijzondere rechten toekennen aan de vennoten.

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de zaakvoerders van zowel de partieel te splitsen vennootschap als van de nieuw op te richten vennootschap.

Algemene voorwaarden van de inbreng

Voormelde activa- en passivabestanddelen worden afgesplitst naar de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERSTRAETE ESTATES" volgens de hierna vermelde voorwaarden:.

1/ De inbreng geschiedt op basis van de jaarrekening van de overgedragen vennootschap per eenendertig december tweeduizend dertien. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend veertien met betrekking tot de overgedragen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap "VERSTRAETE ESTATES", waarin de betrokken activa- en passivabestanddelen worden ingebracht,

2/ Aile verbintenissen verbonden aan de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort oves op de nieuwe vennootschap ''VERSTRAETE ESTATES'', met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk

voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

3/ De verkrijgende vennootschap heeft de voile eigendom van de ingebrachte activa- en passivabestanddelen vanaf haar oplichting. Zij wordt geacht het genot er van te hebben vanaf één januari tweeduizend veertien en draagt vanaf zelfde datum aile belastingen en taksen die betrekking hebben op de ingebrachte goederen;

4/ De verkrijgende vennootschap ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte activa- en passivabestanddelen.

4 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de mate dat deze documenten niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de verkrijgende vennootschap waar ze ter inzage gehouden worden van de overdragende vennootschap en haar bestuursorgaan. Deze laatsten kunnen er op verzoek door het bestuur van de bewaarnemende vennootschap echtverklaarde afschriften van bekomen.

5/ Aile niet-geboekte, niet gekende of vergeten activa en passive en aile activa en passive die later zouden ontdekt worden betreffende de overgedragen vermogensbestanddelen, worden geacht toe te behoren aan de verkrijgende vennootschap ''VERSTRAETE ESTATES".

In afwijking van de bepalingen van artikel 744 van het Wetboek van vennootschappen zullen de vermogensbestanddelen waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toebehoren aan de overdragende vennootschap "GEBROEDERS VERSTRAETE", voor zover deze vermogensbestanddelen betrekking hebben op de activiteiten die geen verband houden met de afgesplitste onroerende goederen.

6/ Voor zoveel en in zoverre als nodig, zullen aile lopende geschillen met betrekking tot de ingebrachte bestanddelen, te weten de onroerende goederen en liquide middelen zoals voormeld, verder gezet worden door de overdragende vennootschap, maar voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap "VERSTRAETE ESTATES'', die aile lasten of baten zef dragen, met uitdrukkelijke uitsluiting van aile lasten of baten die verband houden met andere mogelijke lopende geschillen naar aanleiding van de uitoefening van de activiteiten door de overdragende vennootschap "GEBROEDERS VERSTRAETE".

71 Overeenkomstig artikel 767 van het Wetboek van vennootschappen blijft de overdragende vennootschap hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden die op heden zeker en opeisbaar zijn en die worden overgedragen aan de verkrijgende vennootschap, alsook voor de schulden waarvoor in rechte of via arbitrage een bezwaar werd ingesteld tegen de inbrengende vennootschap vb5r de algemene vergadering die zich over de inbreng moet uitspreken. De aansprakelijkheid is beperkt tot het netto-actief dat cie overdragende vennootschap behoudt buiten het ingebrachte vermogen.

Als vergoeding voor deze inbreng worden er aan de vennoten van de overdragende vennootschap in totaal tweeduizend (2.000) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, waarbij de verdeling geschiedt a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap, die zin dat elke vennoot één (1) aandeel verkrijgt van de verkrijgende vennootschap voor elk aandeel dat hij aanhoudt in de overdragende vennootschap, te weten:

ai aan de heer Jacques YERSTRAETE, voornoemd, clie aanvaardt tweehonderd en vijf (205) aandelen in voile eigendom en duizend zevenhonderd vijfennegentig (1.795) aandelen in blote eigendom;

b/ aan de heer Arthur VERSTRAETE, voornoemd, die aanvaardt duizend zevenhonderd vijfennegentig (1.795) aandelen in vruchtgebruik.

Deelname in de winst

De nieuw uit te geven aandelen van de verkrijgende vennootschap "VERSTRAETE ESTATES", te weten tweeduizend (2.000) aandelen, zullen deelnemen in het bedrijfsresultaat en recht geven te delen in de winst vanaf de datum van oprichting van de BVBA "VERSTRAETE ESTATES".

VIERDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING PARTIËLE SPLITSING

De vergadering stelt vast dat de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"VERSTRAETE ESTATES", zoals vernield in het derde besluit hiervoor, effectief verwezenlijkt is.

De vergadering stelt vervolgens vast dat de partiële splitsing eveneens verwezenlijkt is, en dat de afsplitsing

van voormelde activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap definitief is geworden.

De ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid

kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking.

VIJFDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING IN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP DOOR INLIJVING RESERVES

De vergadering stelt vast dat ingevolge de overdracht van voormelde activa- en passivabestanddelen naar aanleiding van de partiële splitsing het kapitaal van de overdragende vennootschap "GEBROEDERS VERSTRAETE" thans dertienduizend achthonderd drieënveertig euro en zesennegentig eurocent (¬ 13.843,96) bedraagt.

Vermits het huidige kapitaal van de vennootschap minder bedraagt dan het door de wet vooropgestelde minimum, besluit de vergadering onmiddellijk het kapitaal van de overdragende vennootschap "GEBROEDERS VERSTRAETE" te verhogen met vierduizend zevenhonderd en zes euro en vier eurocent (¬ 4.706,04) om het te brengen van dertienduizend achthonderd drieënveertig euro en zesennegentig eurocent (¬ 13.843,96) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), en dit door inlijving van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

ZESDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt ls zodat het kapitaal van overdragende vennootschap "GEBROEDERS VERSTRAETE" thans achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen.

ZEVENDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP OVEREENKOMSTIG DE VOORGAANDE BESLUITEN

De vergadering besluit om de tekst van artikel vijf van de statuten van de overdragende vennootschap '

"GEBROEDERS VERSTRAETE" te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Artikel 5.- Kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬

18.550,00), vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) gelijke aandelen zonder nominale waarde."

ACHTSTE BESLUIT  OPDRACHT TOT COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan van de overdragende vennootschap tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten van de overdragende vennootschap. De vergadering en de hier aanwezige zaakvoerders van de overdragende vennootschap stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap nar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, aile inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, aan de heer Paul VAN LAERE, wonende te 9111 Belsele, Kwade Pies 1.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte en uittreksel van de akte, evenals gecoördineerde statuten en

controleverslag revisor.

le-

-e--

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

,--

e

,:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de leotste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 12.06.2013 13175-0143-013
19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 13.06.2012 12173-0269-013
21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 15.06.2011 11171-0244-013
14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 09.06.2010 10163-0220-014
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 08.06.2009 09203-0334-014
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 30.05.2008 08174-0234-013
05/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 31.05.2007 07175-0292-015
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 08.07.2015 15290-0444-017
17/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 15.06.2005 05264-4339-012
25/06/2004 : SN039350
09/07/2003 : SN039350
15/06/2002 : SN039350
19/12/2001 : SN039350
06/10/2001 : SN039350
25/07/2000 : SN039350
24/08/1999 : SN039350
01/01/1993 : SN39350
01/01/1986 : SN39350

Coordonnées
GEBROEDERS VERSTRAETE

Adresse
GROENSTRAAT 90 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande