GEES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.569.992

Publication

29/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 25.11.2013 13667-0476-014
06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 03.08.2012 12378-0080-012
03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 30.09.2011 11560-0053-012
02/02/2011
ÿþOndernemingsnr : 0887569992

Benaming

(voluit) : WETTEREN PROJECTS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9230 Wetteren, Stationsplein, 7

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bracke Hildegard, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001  RPR Dendermonde 0812.317.491 op 12 januari 2011, geregistreerd ter Registratiekantoor Wetteren de 17.01.2011, boek 441, blad 98, vak 08, 7 bladen, geen verzending, ontvangen 25 euro, De Ontvanger (getek.)A. Bollaert, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WETTEREN PROJECTS", waarvan de zetel gevestigd is te 9230 Wetteren, Stationsplein, 7.

Opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van notaris Hildegard Bracke te Wichelen op 26 februari 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 maart nadien onder nr 07037292. Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0887.569.992  BTW 0887.569.992., waarbij met algemeenheid van stemmen navolgende beslissingen werden getroffen: Eerste beslissing:

De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen de huidige naam van de vennootschap te wijzigen in " GEES BVBA ".

Dienovereenkomstige aanpassing van artikel één van de statuten als volgt:

" De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming GEES BVBA.

Tweede beslissing:

Verslagen.

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslagen van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 31 december 2010; alle aanwezige aandeelhouders erkenden daarenboven een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Derde beslissing:

Wijziging van het maatschappelijk doel.

De vergadering besliste om het maatschappelijk doel te wijzigen als volgt:

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in participatie met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

Het inrichten, beheren en uitbaten van één of meerdere horecazaken, waaronder restaurants, pizzeria's, spijshuizen, snackbars, verbruikerssalons, tearooms, bars, clubs, cafés, milk-bars, bodega's en tavernes, brasseries, bistrots, "guest-house ", hotels, motels, logernentshuizen, evenals alle drankgelegenheden allerhande met al of niet alcoholhoudende dranken, alsook wijnbars, dancings en discotheken, nightclubs, feestzalen, sport-en fitnesscentra, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabak- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Mod 2.0

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 111 III111110111111111

*11018023*

Voor la

-

behouden aan het Belgisch Staatsblad



17,rdn',7VAiree

21 01, 2011

DENDERMONDE Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en foikioreartikelen evenals luxeartikelen.

De verhuring van feestzalen en tenten en het terbeschikking stellen van allerhande ruimten. De bereiding, de handel en in-en uitvoer van al dan niet bereide, koude en warme voedingswaren, vleeswaren en afgeleide producten, dranken, wijnen, groeten en fruit, rookwaren en geschenkartikelen.

De handel, in-en uitvoer, huur en verhuur, herstelling, installatie en uitbating en onderhoud van alle materialen, toestellen, uitrusting, kledij en toebehoren voor de horecasector, alsook van alle automatische en ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en bijbehoren;

Het verzorgen van catering en uitzendkoks, traiteursdiensten alsook het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel ter plaatse afwerken en/of serveren van maaltijden en bereide schotels; alle aanverwante activiteiten zoals de verkoop van voorbereide maaltijden en alle toebehoren;

Het inrichten van schouwspelen en culturele evenementen van om het even welke aard, zoals ballet-, dans- en toneelvoorstellingen en modeshows, tentoonstellingen en kunstgalerijen; Alle verrichtingen van platenmaatschappijen zoals (niet limitatieve opsomming) : het verzorgen van opnames, het promoten van artiesten, het uitgeven van muziek en aanverwanten, ...

Het organiseren en verzorgen van conferenties en seminaries, bruiloften, ceremonies en feesten allerhande, banketten, cocktails, wijndegustaties, lunches, recepties, barbecues en alle andere activiteiten hiermee rechtsreeks of onrechtstreeks verband houdende;

Consulting in horeca; het begeleiden en het adviseren van derden bij het inrichten en beheer van horeca en aanverwante bedrijven;

Het verlenen van culinair en keukenadvies; lesgeven in horeca; het geven van kookcursussen; Vertaalwerk, copywriting, redactie en lay-out, uitgeven en publiceren van boeken betreffende voorgaande ondernemingen en activiteiten.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap mag bovendien alle burgerlijke, commerciële, roerende en onroerende, industriële offinanciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op één of andere werkzaamheid die tot haar doel behoort.

De vennootschap mag zich door inbreng, fusie, deelneming of op eender welke andere wijze interesseren in alle in België of in het buitenland bestaande of op te richten ondernemingen of vennootschappen waarvan het doel analoog aan/of samenhangend is met het hare of van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Het patrimonium grotendeels bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden, te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot :

- het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten,verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen en in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

de verwerving van participaties onder gelijk welke vorm, ook in handels- industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het ten gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. - de engineering, leasing, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot welkdanige roerende goederen, materieel, machines en outillage, en in het bijzonder met betrekking tot hardware, software en toebehoren.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, voor zover wettelijk toegelaten, in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin en alle handels-en financiële operaties verrichten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid.van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam,en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





- het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen, het verstrekken van bijstand in het management van ondernemingen.

het verstrekken aan ondernemingen, vennootschappen en personen van alle diensten en adviezen, onder meer op financieel, technisch, commercieel, fiscaal, juridisch vlak en op het gebied van administratie, management en informatica. Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en van alle technieken, dit alles in verband met het technisch, commercieel, administratief financieel, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

Deze opsomming is aanduidend en niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard. De vennootschap kan, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen ondermeer opdrachten van bestuur of vereffenaar. Zij mag zich borg stellen voor andere ondernemingen met al of niet gelijkaardige activiteiten. De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

Dienovereenkomstige aanpassing van artikel drie van de statuten als volgt:

Artikel 3- Doel.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in participatie met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

Het inrichten, beheren en uitbaten van één of meerdere horecazaken, waaronder restaurants, pizzeria's, spijshuizen, snackbars, verbruikerssalons, tearooms, bars, clubs, cafés, milk-bars, bodega's en tavernes, brasseries, bistrots, "guest-house", hotels, motels, logementshuizen, evenals alle drankgelegenheden allerhande met al of niet alcoholhoudende dranken, alsook wijnbars, dancings en discotheken, nightclubs, feestzalen, sport-en fitnesscentra, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabak- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen.

De verhuring van feestzalen en tenten en het terbeschikking stellen van allerhande ruimten. De bereiding, de handel en in-en uitvoer van al dan niet bereide, koude en warme voedingswaren, vleeswaren en afgeleide producten, dranken, wijnen, groeten en fruit, rookwaren en geschenkartikelen.

De handel, in-en uitvoer, huur en verhuur, herstelling, installatie en uitbating en onderhoud van alle materialen, toestellen, uitrusting, kledij en toebehoren voor de horecasector, alsook van alle automatische en ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en bijbehoren;

Het verzorgen van catering en uitzendkoks, traiteursdiensten alsook het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel ter plaatse afwerken en/of serveren van maaltijden en bereide schotels; alle aanverwante activiteiten zoals de verkoop van voorbereide maaltijden en alle toebehoren;

Het inrichten van schouwspelen en culturele evenementen van om het even welke aard, zoals ballet-, dans- en toneelvoorstellingen en modeshows, tentoonstellingen en kunstgalerijen; Alle verrichtingen van platenmaatschappijen zoals (niet limitatieve opsomming) : het verzorgen van opnames, het promoten van artiesten, het uitgeven van muziek en aanverwanten,... Het organiseren en verzorgen van conferenties en seminaries, bruiloften, ceremonies en feesten allerhande, banketten, cocktails, wijndegustaties, lunches, recepties, barbecues en alle andere activiteiten hiermee rechtsreeks of onrechtstreeks verband houdende;

Consulting in horeca; het begeleiden en het adviseren van derden bij het inrichten en beheer van horeca en aanverwante bedrijven;

Het verlenen van culinair en keukenadvies; lesgeven in horeca; het geven van kookcursussen;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

Vertaalwerk, copywriting, redactie en lay-out, uitgeven en publiceren van boeken betreffende voorgaande ondernemingen en activiteiten.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap mag bovendien alle burgerlijke, commerciële, roerende en onroerende, industriële of financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op één of andere werkzaamheid die tot haar doel behoort.

De vennootschap mag zich door inbreng, fusie, deelneming of op eender welke andere wijze interesseren in alle in België of in het buitenland bestaande of op te richten ondernemingen of vennootschappen waarvan het doel analoog aan/of samenhangend is met het hare of van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Het patrimonium grotendeels bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden, te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot :

- het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten,verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen en in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

de verwerving van participaties onder gelijk welke vorm, ook in handels- industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het ten gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van aIIe deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

- de engineering, leasing, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot welkdanige roerende goederen, materieel, machines en outillage, en in het bijzonder met betrekking tot hardware, software en toebehoren.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, voor zover wettelijk toegelaten, in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin en alle handels-en financiële operaties verrichten.

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen, het verstrekken van bijstand in het management van ondernemingen.

- het verstrekken aan ondernemingen, vennootschappen en personen van alle diensten en adviezen, onder meer op financieel, technisch, commercieel, fiscaal, juridisch vlak en op het gebied van administratie, management en informatica. Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en van alle technieken, dit alles in verband met het technisch, commercieel, administratief, financieel, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

Deze opsomming is aanduidend en niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard. De vennootschap kan, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen ondermeer opdrachten van bestuur of vereffenaar. Zij mag zich borg stellen voor andere ondernemingen met aI of niet gelijkaardige activiteiten. De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren. Vierde beslissing:

De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen volmacht te geven aan de heer Koen Van Der Stuyft, accountant-belastingconsulent, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ID-Fisc te 9230 Wetteren, Dendermondsesteenweg 121 evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, alle nuttige of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : New-men handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket voor de inschrijving van de

vennootschap bij de KBO en voor de inschrijving bij de BTW-administratie en tevens voor het

bekomen van alle vergunningen en attesten.

Vijfde beslissingj

De vergadering verleende elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te

voeren.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte akte statutenwijziging dd.12.01.2011

- Verslag van de zaakvoerders dd. 31/12/2010 met aangehechte staat van actief en passief

opgesteld per 31/12/2010 dit alles inzake de doelswijziging

- gecoördineerde statuten

Notaris H.ILDEGARD BRACKE, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 751001 RPR Dendermonde 0812.317.491,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

18/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 15.06.2010 10182-0303-008
15/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 14.10.2009 09808-0363-008
30/07/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

lli

u

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111!IIRII°19114111

\----

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPH4NDEt. GENT

2 6 JULI 2015

AFDELING ertMONDE

Ondememingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

0887569992

Gees

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Markt 7, 9230 Wetteren

bijzondere algemene vergadering dd 2310612015

1.0ntslag zaakvoerder

Dhr Gees Rien geeft met onmiddellijke ingang zijn ontslag als zaakvoerder. De BAV verleent unaniem décharge aan Rien Gees voor zijn uitgeoefende mandaat.

Jente Gees zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 23.09.2015 15593-0448-016
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 31.08.2016 16516-0183-014

Coordonnées
GEES

Adresse
MARKT 7 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande