GENEESHEER-BIOLOOG PEGGY BRUYNSEELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GENEESHEER-BIOLOOG PEGGY BRUYNSEELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.165.609

Publication

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.12.2013, NGL 30.01.2014 14023-0026-011
24/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 10.12.2012, NGL 18.01.2013 13011-0489-010
05/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 12.12.2011, NGL 29.02.2012 12051-0424-011
22/02/2012
ÿþMad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-KEnYieN

VAN KOOP~-IANDEL

- 9. 02. 21312

DENDE~rtefeINDE

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

*12043314*

Ondernemingsnr : 0882.165.609

Benaming

(voluit) : GENEESHEER-BIOLOOG PEGGY BRUYNSEELS (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stijn Streuvelslaan 33 te 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 7 februari' 2012, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ", GENEESHEER-BIOLOOG PEGGY BRUYNSEELS ", gevestigd te 9120 Beveren, Stijn Streuvelslaan, 33.' Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer : BE 0882.165.609.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Joost Vercouteren te Beveren op 28 juni: 2006, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 juli 2006 onder nummer 20060710-' 0111137 en niet gewijzigd tot op heden.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen: genomen:

Eerste beslissing : aanvulling aan de maatschappelijke benaming

De vergadering beslist de afkorting `BVBA' aan de maatschappelijke benaming toe te voegen.

Uit hoofde hiervan wordt de tekst van artikel 1 van de statuten geschrapt en vervangen door de volgende zin,

De vennootschap is opgericht als Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam " Geneesheer-Bioloog Peggy Bruynseels BVBA".

Tweede beslissing : maatschappelijke zetel

De vergadering beslist de volgende zin aan artikel 3 van de statuten bij te voegen, ingeval de zetel zou

worden verplaatst

`...en na dit voorafgaand gemeld te hebben aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van-

Geneesheren'.

Derde beslissing : aanpassing maatschappelijk doel.

De vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap aan te passen, aan de huidige

situatie.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 18 januari 2011 met het oog op de aanpassing van het doel en van de staat van actief en passief afgesloten per 31 december 2011.

Vierde beslissing :

De aanpassing van het doe! door de schrapping van de bestaande tekst van artikel 3 van de statuten en t&

vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap heeft als doel de uitoefening van de klinische biologie door de geneesheer-vennoot. Te

dien einde handelen de vennoten in naam van en voor rekening van de vennootschap, dit omvat de inning en

het beheer van de erelonen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap realiseert haar doel door de activiteiten van de vennoten die klinische biologen zijn. Zij oefenen de klinische biologie uit onder hun eigen onbeperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap betaalt de vennoten een vergoeding in verhouding tot de door hen voor rekening van de vennootschap geleverde prestaties. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijnfhaar medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dienst eveneens verzekerd te zijn.

De vennootschap laat de vennoten de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hen beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking, De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven,"

De vennootschap heeft eveneens tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam alle roerende of onroerende verhandelingen te doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt.

Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Het doei kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de bepalingen voorzien in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vijfde beslissing : aanpassing verscheidene artikelen van de statuten.

De vergadering beslist de aanpassing van verscheidene artikelen van de statuten, zodat zij beantwoorden aan de Code plichtenleer van de geneesheren en de huidige situatie.

Uit hoofde van de voormelde agendapunten en de situatie waarin de vennootschap zich bevindt, worden de statuten van de onderhavige vennootschap herschreven en goedkeuring hiervan, zodat de statuten zullen luiden als volgt

STATUTEN

ARTIKEL 1: Naam.

De vennootschap is opgericht als Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam

"Geneesheer- Bioloog Peggy Bruynseels BVBA".

ARTIKEL 2: Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de

buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL 3: Zetel,

De werkelijke zetel van vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren  Waas, Stijn Streuvelslaan, 33.

ARTIKEL 4: Doel.

"De vennootschap heeft als doel de uitoefening van de klinische biologie door de geneesheer-vennoot. Te dien einde handelen de vennoten in naam van en voor rekening van de vennootschap, dit omvat de inning en het beheer van de erelonen.

De vennootschap realiseert haar doel door de activiteiten van de vennoten die klinische biologen zijn. Zij oefenen de klinische biologie uit onder hun eigen onbeperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap betaalt de vennoten een vergoeding in verhouding tot de door hen voor rekening van de vennootschap geleverde prestaties. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn/haar medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dienst eveneens verzekerd te zijn.

De vennootschap laat de vennoten de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hen beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader aile mogelijke middelen ter beschikking. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven."

"De vennootschap heeft eveneens tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam alle roerende of onroerende verhandelingen te doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt.

Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de bepalingen voorzien in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 5. Kapitaal.

a) Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) euro. Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. Deze aandelen zijn genummerd van één tot honderd.

b) Zolang het kapitaal niet volgestort is, is de (elke) inschrijver op aandelen verbonden voor het totale bedrag van zijn aandelen.

ARTIKEL 11: Benoeming - Ontslag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of eenpersoonsrechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in tijd en wordt uitgeoefend voor een herkiesbare termijn van tien jaar.

b) Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is, Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

c)Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

ARTIKEL 14: Intern bestuur - Beperkingen.

a) De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

b) Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ARTIKEL 15: Externe vertegenwoordigingsmacht.

De (iedere) zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ARTIKEL 18: Gewone, bijzondere en buitengewone vergadering.

a) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand december om twintig (20) uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

b) Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

c) Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

d)De algemene vergaderingen worden gehouden In de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

e) Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

f)lndien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

ARTIKEL 21: Vertegenwoordiging van vennoten.

a)Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde vennoot.

Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

b) De enige vennoot kan zich niet laten vertegenwoordigen op de vergadering.

ARTIKEL 24: Stemrecht.

a)Elk aandeel geeft recht op één stem.

b) Wanneer effecten, aandelen en andere in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, wordt de uitoefening geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen, Hij oefent ten aanzien

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

van de vennootschap die rechten uit. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

o) Splitsing van de eigendom van aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik is bezwaard moet de blote eigenaar dit vruchtgebruik afkopen of andersom. De uiteindelijke vennoot dient te voldoen aan de voorwaarden gesteld door de deonthologische regels inzake professionele artsenvennootschappen om vennoot te kunnen worden.

ARTIKEL 26: Boekjaar - jaarrekening.

a) Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

De vennootschap voert een boekhouding volgens de voorschriften van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig en haar uitvoeringsbesluiten.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening en handelt verder naar artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Indien de vennootschap beantwoordt aan de criteria bepaald in artikel 93 van het Wetboek van Vennootschappen is zij niet verplicht een jaarverslag op te maken.

b) Vijftien dagen voor de gewone algemene vergadering, die binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar moet bijeenkomen, mogen de vennoten in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het Wetboek van Vennootschappen.

c) Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris te verlenen kwijting. Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is, kan hem kwijting verleend worden.

ARTIKEL 27: Bestemming van de winst - Reserve.

a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is unanimiteit van alle vennoten vereist.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

e) De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder op een zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 28: Benoeming en bevoegdheid vereffenaars.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar(s) is bevoegd tot aile verrichtingen toegelaten door artikel 186 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit en rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht. Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.

Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Vijfde beslissing

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en de vergadering verleent bijzondere volmacht aan Fiduciaire Verdyck & Partners bv bvba, accountants en belastingconsulenten, met maatschappelijke zetel te 2170 Antwerpen (Merksem) Bredabaan, 885, evenals aan

haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot vervullen van alle wijzigingen via de ondernemingsloketten.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP

E3EKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD,

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

indeplaatsstelling, om de formaliteiten te

ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerder en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

a

Annexes-du Moniteur belge

$ijiagen-bij-hetiklgisch 'Stautgbrád =-22-0O2/20IZ

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 29.12.2010, NGL 11.02.2011 11030-0470-011
09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 29.12.2009, NGL 28.01.2010 10029-0343-011
13/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 29.12.2008, NGL 10.02.2009 09040-0251-010
16/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 17.12.2007, NGL 11.01.2008 08012-0326-008
04/06/2015
ÿþ Mod Warti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111 GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

26 MEI 2015

AFDELING gil[%RMONDE





*15078906*







Ondernemingsnr : 0882.165.609

Benaming

(voluit) : Geneesheer-Bioloog Peggy Bruynseels

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stijn Streuvelslaan 33 te 9120 Beveren

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJK ZETEL EN EXPLOITATIEZETEL

Uit het verslag van de zaakvoerder van 18 april 2015 blijkt dat er werd beslist om de maatschappelijke zetel, alsook de exploitatiezetel, te verplaatsen naar

Paul Van Ostayenstraat 10 te 9120 Beveren

en dit vanaf 1810412015.

Handtekening,

Peggy Bruynseels

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GENEESHEER-BIOLOOG PEGGY BRUYNSEELS

Adresse
STIJN STREUVELSLAAN 33 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande