GENERAL INDUSTRIAL ASSISTANCE CATARO, AFGEKORT : GIA CATARO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GENERAL INDUSTRIAL ASSISTANCE CATARO, AFGEKORT : GIA CATARO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 422.841.212

Publication

03/07/2014
ÿþ " Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 111111I1,11,111110111

aan het

Belgisch Staatsblei

2 4 JI.IN1 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHAND_ELTfflitiL.,

Ondernemingsnr 0422.841.212

Benaming

(voluit) : General industrial Assistance Cataro

(verkorty Gia Cataro

Rechtsvorm NV

Zetel Wiedauwkaal 52A, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte: Voorstel Partiële Splitsing

Verslag van de Raad van Bestuur van NV Gia Cataro dd. 10 juni 2014 m.b.t. het voorstel tot partièle

splitsing van Van NV GIA Cataro in

enerzijds de bestaande werkmaatschappij NV GIA Cataro en

anderzijds de nieuw op te richten beheersvennootschap NV Galveston

a.Situering van de operatie

De Raad van Bestuur van NV Gia Cataro, Wiedauwkaai 52A, 9000 Gent heeft beslist om aan de, aandeelhouders voor te stellen over te gaan tot een partiële splitsing van de NV Gia Cataro waarbij aile onroerende goederen, met uitzondering van het vruchtgebruik van de gebouwen die momenteel gebruikt worden voor de kernactiviteit van NV Gia Cataro, zullen ondergebracht worden in een nieuw op te richten naamloze vennootschap Galveston' met zetel te VViedauwkaai 52, 9000 Gent.

Deze vennootschap zal als hoofdactiviteit het beheer van een onroerende en roerend patrimonium hebben, in al zijn aspecten en binnen de grenzen van de toepasselijke wetgeving.

De afgesplitste elementen zullen zowel de activa als de rechtstreeks erbij behorende schulden bevatten evenals de operationele middelen die in het kader deze activiteit momenteel gebruikt worden.

De ingebracht activa en passiva kunnen aldus als een bedrijfsgeheel beschouwd worden.

De aandeelhouders van NV Gia Cataro zullen voor het afgesplitste vermogen aandelen krijgen in de nieuwe vennootschap Galveston in evenredigheid met hun participatie in NV Gia Cataro.

De afgesplitste onroerende goederen zullen aan nettoboekwaarde per 31/03/2014 in de nieuwe vennootschap Galveston ingebracht worden zodat de operatie volledig fiscaal neutraal zal gebeuren.

Aan de basis liggen zuivere zakelijke overwegingen nl. splitsing van meer en meer divergerende activiteiten van NV Gia Cataro:

Enerzijds behoud en verder specialisatie van de basisactiviteit van industriële schoonmaken , uitgeoefend in de oorspronkelijke Galveston burelen en garages, met mogelijkheid om aanverwante operationele activiteiten , te ontwikkelen,

Anderzijds de afsplitsing van het vastgoedbeheer, dat ingevolge de verbouwingswerken en commercialisering en verhuring van de resterende onroerende goederen een gespecialiseerde activiteit geworden is en geëigende financieringswijzen voor de toekomst noodzaakt.

De huidig geplande operatie is een update van het splitsingsvoorstel van 16 juli 20'12 dat ingevolge zekerheidsstelling van een derde schuldeiser niet verder ken uitgevoerd worden.

b.Vennootschapsrechtelijke aspecten

De partiële splitsing kadert in de herstructureringsverrichtingen bedoeld in artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen, afgekort W.Venn. , d.w.z. de met fusie of splitsing gelijkgestelde verrichtingen omschreven in artikelen 671 tot 675, zonder dat de overdragende vennootschappen ophouden te bestaan.

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

fttilagen-bit het-Betgisrch-Staatsbiwd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De toe te passen procedure voor de partiële splitsing met oprichting van een nieuwe vennootschap is deze beschreven in de artikelen 742 tot 758 VV.Venn.

Een gedetailleerde (indicatieve) tijdstabel is opgenomen in het verslag van de raad van bestuur van 10 juni 2014

c.Fiscale aspecten

Inzake directe belastingen (art 211Wib92), BTW (art 11 W.BIW) en registratierechten (art. 117 §2 W.Reg ) zal de operatie volledig fiscaal neutraal gebeuren : de afgesplitste afdeling is een zelfstandige divisie , de inbrengen gebeuren aan netto-boekwaarde, de ingebrachte nettowaarde wordt volledig vergoed door aandelen, de nieuwe vennootschap NV Galveston heeft haar zetel in een EG-land (België) en de operatie kadert in een logische herstructurering waarbij de vastgoedactiviteit van de huidige NV Gia Cataro dermate uitbreidt en een gespecialiseerde aanpak vraagt die fundamenteel afwijkt van de bestaande hoofdactiviteit zijnde industriële reiniging , dat die nieuwe activiteit bij voorkeur wordt ondergebracht in een aparte vennootschap.

d.lnformatie in het splitsingsvoorstel

Overeenkomstig art. 743 W.Venn wordt in huidig splitsingsvoorstel volgende informatie bezorgd :

1.De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te splitsen vennootschap en van de nieuwe vennootschappen

1.1 De partieel gesplitste vennootschap is NV General Industriel Cataro, afgekort G.I.A Cataro, met maatschappelijke zetel gevestigd te 9000 Gent, Wiedauwkaai 52A, ingeschreven in het RPR Gent onder het nummer 0422.841.212

De vennootschap heeft tot doel:

De industriële reiniging, ontsmetting, en ontvetting in het algemeen van huizen, fabrieken, werkplaatsen, schepen en alles wat gekuist kan worden, rioleringswerken, aanleg en onderhoud van terreinen, afbraakwerken, herstellen van metselwerk, asfalt- en bitumeringswerken, alle isolatiewerken, opkuisen van gevels, maken en plaatsen van stellingen, industrieel schilderen, zandstralen, reinigen en ontmossen van daken en dakgoten, schouwvegen en regelen van branders, in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag , voor eigen rekening of voor rekening van derden, aile commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen die haar het best lijken om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijke doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard om de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap werd opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verieden voor notaris De Cooman te Sint- Arnandsberg op 2 juli 1982 (BS 17/07/1982 nr.1486-20)

De statuten werden verschillende malen gewijzigd en de vennootschap werd omgevormd tot naamloze vennootschap op 29/09/1988 (BS 26/10/1988 nr. 881026-58).

De statuten werden een laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Verschueren met standplaats te Nazareth op 18/08/1997 (BS 9 september 1997, nr970909-32)

1.2 De nieuw op te richten vennootschap zal de vorm aannemen van NV met als benaming `Galveston'

De maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 9000 Gent, Wiedauwkaai 52

De vennootschap zal tot doel hebben:

De aan- en verkoop, beheer van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van

derden voor zover toegelaten door wettelijke beschikkingen;

Het verwerven, aankopen en verkopen, beheren van deelnemingen in diverse vennootschappen;

Het waarnemen van zaken en optreden als zaakvoerder of bestuurder in vennootschappen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het optreden als consultant inzake vastgoed en patrimoniumbeheer;

Het verstrekken van adviezen in verband met algemeen, operationeel en strategisch ondernemingsbeleid; Het optreden als tussenpersoon in de handel;

Voor zover er geen wettelijke beperkingen zijn, leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden en belangen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wiens doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen;

In het algemeen zal zij in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen mogen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

2.De Ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval het bedrag van de opleg

Overwegende dat

-het een partiële splitsing betreft waarbij de aandeelhouders van NV Gia Cataro rechtstreeks vergoed zullen worden door aandelen van de nieuwe vennootschap Galveston voor het afgesplitste vermogen van NV Gia Cataro

-dat op datum van heden het volledige kapitaal van NV Gia Cataro, bestaande uit 750 aandelen in handen is van de hierna genoemde aandeelhouders:

a.nv "X.L. GROUP", met maatschappelijke zetel te 4550 Nandrin,Rue de la petite vaux 13, vertegenwoordigd door de Heer Xavier LALOUX ,Côte d'Eisch 36, 1450 Luxembourg (aDiuxembourg) , aandeelhouder voor 375 aandelen en

b.heer GOOSSENS Johan, Vogelheide 23,9052 Gent, aandeelhouder voor 375 aandelen

-dat het stichtingskapitaal van de op te richten NV Galveston eveneens zal bestaan uit 750 aandelen en dat deze 750 nieuw uit te geven aandelen integraal toegekend worden aan de voornoemde aandeelhouders in dezelfde verhouding als hun participatie in NV Gia Cataro

blijkt dat de ruilverhouding 1 aandeel van de NV Gia Cetera t.o.v. 1 aandeel van de nieuw op te richten NV Galveston.

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

3.0e wijze waarop de aandelen in de nieuwe vennootschap worden uitgereikt.

De huidige aandelen van NV Gia Cataro zijn nominatief ingeschreven in een aandeelhoudersregister.

De 750 nieuw uit te geven aandelen zullen eveneens ingeschreven worden in het aandeelhoudersregister

van NV Galveston,

4.0e Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede de bijzondere regeling betreffende dit recht.

De nieuwe aandelen van de op te richten NV Galveston zullen deelnemen in de winst vanaf de oprichting van de vennootschap. De oprichting zal retroactief worden vastgesteld vanaf 1 april 2014.

5.De datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap

De handelingen zullen geacht worden te zijn verricht voor de nieuw op te richten NV Galveston vanaf 1 april 2014.

6.De rechten die de nieuwe vennootschap toekent aan de vennoten van de te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

De nieuw op te richten NV Galveston zal geen bijzondere rechten toekennen aan de aandeelhouders van

NV Gia Cataro. Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen en er zijn geen bijzondere

maatregelen jegens hen.

... 7.De bezoldigingen die worden toegekend aan de commissaris, de bedrijfsrevisor of de externe accountant

voor het opstellen van het in artikel 746 bedoelde verslag.

Zoals hiervoor vermeld wordt door de raad van bestuur van NV Gia Cataro vrijstelling gevraagd van de formaliteiten zoals opgenomen in artikel 746 en zal enkel een verslag dienen opgesteld m.b.t. de inbreng in natura overeenkomstig de bepalingen van artikel 444 VV.Venn. Dit zal gebeuren aan de courant vigerende tarieven.

8.1eder bijzonder voordeel toegekend aan de ledenvan de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen.

Ter zake wordt gesteld dat er geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen, zowel van de partieel te splitsen NV Gia Cataro als van de op te richten NV Galveston.

9.0e nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan elke nieuwe vennootschap over fe dragen delen van de activa en passiva van het vermogen.

Op het hierna volgend schema worden de activa en passiva weergegeven die uit NV Gia Cataro worden overgedragen aan de op te richten NV Galveston in het kader van onderhavige partiële splitsing.

Verdeling Partiële splifisng NV Gia Cataro - NV Galveston toestand: 31103/2014

(Na voorafgaandelijk geplande kapitaalverhoging van 61.0 26,62 -¬ )

Aile bedragen aan Nettoboekwaarden (NBW) NBW NBW NBW

OLD CATARO NWCATARO GALVESTON

ACTIVA

Materiële vaste activa 3241627,72 859311,54 2382316,18

Terreinen en gebouwen 2695314,40 312998,22 2382316,18

Terrein 1 Wiedauwkaal+gebouw+verbouwingswerken 1604748,46 260961,68 1343786,78

Terrein 2 VViedauwkaai 432750,00 0100 432750,00

Terrein Beervelde 141300,00 0,00 141300,00

Terrein UCO loods wiedauwkaai 52036,54 52036,54 0,00

Terrein Koopvaardijlaan 220000,00 220000,00

Gebouw Beervelde 244479,40 0,00 244479,40

gebouw Uco loods VViedauwkaai 0,00 0,00 0,00

Installaties,machines & uitrusting 146528,08 146528,08 0,00

Meubilair & Rollend materiaal 399785,24 399785,24 0,00

Financiële vaste activa 8786,49 8786,49 0,00

Vorderingen op ten hoogste één jaar 2622681,54 2622681,54 0,00

Handelsvorderingen 2239011,48 2239011,48 0,00

Op te maken verkoopfacturen 125000,00 125000,00 0,00

Dubieuze debiteuren 4259,60 4259,60 0,00

Andere vorderingen 154410,46 154410,46 0,00

raming excedent Venb aj2014 interimbalans 31032014

100000,00 100000,00 0,00

Beschikbare waarden 122791,88 122791,88 0,00

Overlopende rekeningen 97779,23 97779,23 0,00

TOTAAL ACTIEF 6093666,86 3711350,68 2382316,18

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

'PASSIVA NBW NBW NBW

OLD CATARO NW CATARO GALVESTON

Eigen Middelen 1550675,57 172314,48 1378361,09

kapitaal na kap.verhogng 123000,00 61500,00 61500,00

Wettelijke reserve 6197,34 614,08 5583,26

Belastingvrije reserves 322546,06 0,00 322546,06

Beschikbare reserves na incorporatie kapitaal 37673,38 15581,74 922091,64

overgedragen winst 25461,39 2522,91 22938,48

Winst van het boekj 7/2013-3/2014 na WIU, TOF en pro visie Venb

92095,75 92095,75 0,00

Kapitaalsubsidie 43701,65 0,00 43701,65

Provisies 188336,37 0,00 188336,37

Uitgestelde belastingen op vrijgest.meerwaarden 165833,42 0,00 165833,42

Uitgestelde belastingen op kapitaalsubsidies 22502,95 0,00 22502,95

Schulden 4354654,92 3539036,20 815618,72

Schulden op meer dan één jaar 948812,16 237528,62 711283,54

Financiële schulden 948812,16 237528,62 711283,54

Schulden op ten hoogste één jaar 3355318,86 3250983,68 104335,18

Schulden op meer dan één jaar vervallend binnen jaar 74865,47 35530,29 39335,18

Financiële schulden 200000,00 200000,00 0,00

Handelsschulden 1002636,63 1002636,63 0,00

Te ontvangen facturen/op te stellen KN 131190,03 131190,03 0,00

Schulden ingevolge belastingen 614659,00 614659,00 0,00

Schulden ingevolge bezoldigingen en sociale lasten 383068,98 383068,98 0,00

Oveige schulden 948898,75 883898,75 65000,00

Overlopende rekeningen 50523,90 50523,90 0,00

TOTAAL PASSIEF 6093666,86 3711350,68 2382316,18

Verdeling van de netto activa Giacataro

totaal gia cataro Galveston

totaal activa 6093666,86 3711350,68 2382316,18

100,00 60,91 39,09

totaal schulden 4354654,92 3539036,20 815618,72

100,00 81,27 18,73

netto actief (incl, provisie uitgest.belastingen) 1739011,94 172314,48 1566697,46

percentage 100,00 9,91 90,09

De aan de nieuwe vennootschap NV Galveston overgedragen activa en passiva behelzen in het bijzonder:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

m.b.t. de activa:

Terreinen en gebouwen : globale netto-boekwaarde (NBW) E 2.382.316,18

Omvatten:

a.Terreinen en gebouwen gelegen Wiedauwkaai 52, 9000 Gent, genoemd 'terrein 1':

NBW: ¬ 1.343.786,78 en bestaande uit:

1.De blote eigendom van een gedeelte van de gebouwen op en met grond zoals aangeduid in gele kleur op het metingsplan van de meetkundig schatter W. De Rouck dd, 14111/2012, copie hierbij gevoegd en aan te hechten bij de authentieke akte van splitsing. Deze gebouwen zijn gelegen VViedauwkaai 52 A, Gent, en omvatten burelen, magazijnen, parkingplaats en garages. Ze hebben een oppervlakte van 5,487,52 m2 hetzij ca 35% van de totale oppervlakte (15.643 m2) en worden momenteel gebruikt door NV Gia Cataro voor haar courante schoonmaakactiviteiten.

De betreffende blote eigendom van deze gebouwen heeft een NBW van E 65.240,42 (20% van volle eigendom).

Het vruchtgebruik is geraamd op 80% van de volle eigendom, heeft een NBW van 260.961,68 en blijft gedurende 18 jaar in handen van NV Gia Cataro

2.De volte eigendom van de andere gebouwen gelegen op dezelfde grond zoals aangeduid op voornoemd metingsplan, omvattende een woning, burelen, evenementen- en sportzalen momenteel verhuurd aan diverse ondernemingen, met een totale NBW van E 1.278.546,37 en een oppervlakte van 10.155 m2

De gebouwen sub 1 en 2, vormen samen de Galveston Site en werden in volle eigendom aangekocht door NV Gia Cataro op 30/06/2003. en hebben momenteel een globale oppervlakte van 15.643 m2 en een in te brengen NBW van E 1.343.786,78 . Daarboven op worden eveneens ingebracht in NV Galveston de onverdeelde rechten in een gemeenschappelijke toegangsweg van 3.557 m2

b.'Terrein 2' : Terreinen gelegen eveneens Wiedauwkaai 52 palende aan en dienstig als parking voor voormelde gebouwen, aangekocht in groter geheel op 02/06/2005 , met een resterende in te brengen oppervlakte van 9.093,37 m2 en een NBW van E 432.750,00

c.Industrieel gebouw op en met grond gelegen te Lochristi (Beervelde), Rivierstraat 54 , aangekocht op 14/01/2010 met een totale opp. van 7.389,23 m2, verhuurd aan derden, globale NBW per 31/03/2014 : E 385.779,40 (grond : 141.300,00 gebouw: 244.479,40)

cl.Terrein Koopvaardijlaan Gent, palend aan Oceaniëstraat met een oppervlakte van 2.054 m2, aangekocht op 23/08/2013 voor 220.000,00 E.

m.b.t. de passiva:

a.Financiële schulden :totaal openstaand saldo 31/03/2014 E 1.023.677,63

Waarvan vervallend meer dan één jaar: E 948.812,16

Waarvan vervallend minder dan één jaar: ¬ 74.865,47

Dit omvat het saldo van 4 investeringskredieten m.b.t. de voornoemde ingebrachte gebouwen, nl,

-Investeringskrediet BNP-Fortis-Paribas dd... /09/2004 (contract 245-4203906-19), looptijd 10 jaar,

eveneens bestemd voor de financiering van de verbouwingswerken van voormelde ingebrachte gebouwen

Wiedauwkaal 52, oorspronkelijk leningsbedrag E 250.00000;

saldo per 31/03/2014: E 13.287,72

-Investeringskrediet KBC dd. 30/05/2005 (contract 726-3616694-32), looptijd 15 jaar, bestemd voor de aankoop van voormelde terreinen/parkings Wiedauwkaa152 Gent ('terrein 2), oorspronkelijk bedrag E 900.000,00, saldo per 31/03/2014 : E 445.897,01

-Investeringskrediet KBC dd. 13/07/2007 (contract 726-4714664-59), looptijd 10 jaar, bestemd voor de aankoop van een industriëel gebouw Driemasterstraat , Gent, initieel ook verhuurd. Dit gebouw is inmiddels verkocht en met de opbrengsten is voormeld industrieel pand te Lochristi (Beervelde) aangeschaft. De lening wordt nog verder afgelost. Oorspronkelijk bedrag E 240.000,00, saldo per 31/03/2014 : ¬ 110.164,80.

-Investeringskrediet BNP Paribas Fortis dd. 23/08/ 2013 (contract 245-7296964-38), looptijd 5 jaar, bestemd voor de aankoop van hoger vermelde grond Koopvaardijlaan Gent, aangekocht 23/8/2013. Het oorspronkelijk saldo bedroeg 200.000,00, saldo per 31/03/2014: E 181.269,19

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

b.Overige schulden 65.000,00

Het betreft de helft van de intra-groeps schulden ten bedrage van 130.000,00 die per 31/03/2014 open staan. Deze groepsfinancieringen onder vorm van Rekening Courant worden zowel gebruikt voor de financiering van de operationele als de investeringsuitgaven in de gebouwen van Gia Cataro en daarom is 50% ervan ten laste gelegd van Galveston.

In het kader van deze partièle splisting en op basis van bovenstaande activa en passiva elementen zullen :

-activa worden overgedragen voor een totale nettoboekwaarde van E 2.382.316,18 -passive worden overgedragen voor een totaal bedrag van 815.618,72

De netto boekhoudkundige waarde die in het kader van deze partiële splitsing wordt toebedeeld aan NV Galveston bedraagt derhalve E 1.566.697,46 of 90,09 % van de netto-activa van de huidige NV Gia Catarp

De elementen van het eigen vermogen zijn proportioneel aan de respectieve netto-activa toebedeeld, niet uitzondering van volgende bestanddelen:

a.teneinde voor beide vennootschappen het wettelijk minimum kapitaal van 61.500,00 te bereiken dient voorafgaandelijk een kapitaalverhoging uitgevoerd ten bedrage van 61.026,62 E om het kapitaal van huidige NV Gia Cataro te brengen op E 123,000,00 " Dit zal gebeuren door incorporatie van beschikbare reserves. Dit kapitaal zal op 50-50 basis toegewezen worden aan de gesplitste vennootschappen.

Met de betreffende voorafgaande kapitaalverhoging in NV Gia Cataro zullen geen nieuwe aandelen gecreëerd worden zodat de gelijkberechtiging tussen de aandeelhouders blijft bestaan.

b.de gespreid te belasten meerwaarden en de kapitaalsubsidies, en de uitgestelde belastingen op deze elementen zijn integraal toegewezen aan de nieuw op te richten vennootschap Galveston omdat de betreffende meerwaarden en subsidies verbonden zijn met de in deze vennootschap ingebrachte onroerende goederen en de uitgevoerde herbeleggingen.

c.liit de beschikbare reserves zijn naast de sub a vermelde in kapitaal geïncorporeerde reserves ten bedrage van 61.026,62 een bijkomend bedrag van E 77.330,04 beschikbare reserves toegewezen aan de nieuw op te richten NV Galveston teneinde globaal een eigen vermogen (inclusief uitgestelde belastingen) te bekomen van 90,09 % dat overeenstemt met de ingebrachte activa.

De raad van bestuur van NV Gia Cataro bevestigt bij deze dat met het oog op de partiële splitsing de tussentijdse balans per 31 maart 2014 waaruit bovenstaande staat van actief en passief is afgeleid , overeenstemt met de wettelijke bepalingen terzake.

De afgesplitste activa en passiva van de bestaande vennootschap NV Gia Cataro naar de op te richten vennootschap NV Galveston zullen toelaten aan deze laatste haar activiteiten van management- en patrimonium- vennootschap te kunnen realiseren.

De niet afgesplitste activa en passive blijven in de NV Gia Cataro omdat ze zowel qua investeringen en leningen ais inzake werkkapitaal noodzakelijk en voldoende zijn voor haar hoofdactiviteit van algemene onderhoudsfirma

De afgesplitste gebouwen zijn bezwaard met volmachten tot hypotheek en volmachten pand handelszaak.

Het akkoord werd gevraagd aan de zekerheidshoudencte financiële instellingen (BNP-Fortis-Paribas en KBC) m.b.t. de overname van de kredieten en de zekerheden door de nieuw op te richten vennootschap NV Galveston die de onroerende goederen verwerft.

Terzake wordt verwezen naar de hypothecaire staat die zal aangehecht worden aan de akte van de buitengewone algemene vergadering m.b.t. beslissing inzake partiële splitsing.

m.b.t. De overdracht van de onroerende goederen is er volgens de beschikbare attesten (dd. november 2012) geen beperkende historische vervuiling en is er geen bijkomend beschrijvend bodemonderzoek nodig. Er zal zoals vereist, melding gemaakt worden aan OVAM van de overdracht van de gronden en bevestiging dat er sinds de laatste bodemonderzoeken geen vervuilende activiteit is uitgeoefend.

Voor-, 10. De verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de nieuwe vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Overwegende dat het een partiële splitsing betreft uitgevoerd aan netto boekwaarden zullen de 750 nieuw uit te geven aandelen van NV Galveston toebedeeld worden in dezelfde verhouding als dat de aandeelhouders bezitten in de te splitsen vennootschap NV Gia Cataro, d.w.z.

Group' NV voornoemd: 375 aandelen

De hr. Johan Goossens voornoemd : 375 aandelen

4.BIjkomende informatie

De raad van bestuur wijst hier op de mogelijkheid om in onderhavige partiële splitsing gebruik te maken van enerzijds de vrijstelling van de verplichting om een omstandig schriftelijk verslag op te stellen overeenkomstig artikel 746 W.Venn m.b.t. de verantwoording en vermogenseffecten van de operatie, en anderzijds van de vrijstelling van de verplichting om een controleverslag te laten opstellen door een bedrijfsrevisor of een externe accountant m.b.t. toegepaste ruilverhouding overeenkomstig art 746 W.Venn.

Bijlagen -bij- het-Belgisch-Staatsblad- 03/0712014---Annext s-du Moniteurtrelge .

Overeenkomstig art. 749 W.Venn zullen de aandeelhouders n.a.v.. de buitengewone algemene vergadering waarin de partiële splitsing beslist wordt, verzocht worden af te zien van vorengenoemde verplichtingen zoals weergegeven in de artikelen 745 en 748 W.Venn. De afstand van dit redit wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de betreffende algemene vergadering.

In de agenda van die algemene vergadering wordt vermeld dat de venncotschap voornemens is deze bepaling toe te passen en wordt het eerste en tweede lid van art. 749 W.Venn. opgenomen.

Aldus opgesteld te Gent, 10 juni 2014

Voix de raad van bestuur van NV Gia Cataro,

Johan Goossens,

Gedelegeerd bestuurder.



Tegelijk hierbij neergelegd:

Verslag van de Raad van Bestuur van 10 juni 2014

Interimbalans NV Gia Cataro 31/03/2014



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.01.2014, NGL 28.02.2014 14057-0363-041
15/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11,1111111111

*1500725

NEERGELEGD

-5 JAN. 2015

RECHTSKAN

KOOPHAND g LINT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0422.841.212

Benaming

(voluit) : GENERAL INDUSTRIAL ASSISTANCE CATARO (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Wiedauwkaai 52 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : SPLITSING -- OPRICHTING NIEUWE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP  KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op drieëntwintig december tweeduizend veertien, aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "General Industrial Assistance Cataro", met afkorting "G.I.A. Cataro", met zetel te 9000 Gent, Wiedauwkaai 52A, met ondememingsnummer 0422.841.212, en met B.T.W. nummer BE422.841.212., de volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen:

1) Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met EENENZESTIGDUIZEND ZESENTWINTIG EURO TWEEËNZESTIG EUROCENT (¬ 61.026,62), om het kapitaal van EENENZESTIGDUIZEND NEGENHONDERDDRIEËNZEVENTIG EURO ACHTENDERTIG EUROCENT (¬ 61.973,38) te brengen op HONDERDDRIEËNTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 123.000,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

2) Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van EENENZEST1GDU1ZEND ZESENTWINTIG EURO TWEEËNZESTIG EUROCENT (¬ 61.026,62), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op. HONDERDDRIEËNTWINTIGDU1ZEND EURO (¬ 123.000,00), vertegenwoordigd doorzevenhonderd vijftig (750) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

3) Statutenwijziging

a) De tekst van artikel 5 paragraaf 1 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende nieuwe. tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDDRIEËNTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 123.000,00),' vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het maatschappelijk kapitaal."

b) Artikel 5 paragraaf 2 van de statuten wordt verder aangevuld met volgende tekst:

"Het kapitaal werd door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves verhoogd ingevolge akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren op drieëntwintig december tweeduizend veertien, met. EENENZESTIGDUIZEND ZESENTWINTIG EURO TWEEENZESTIG EUROCENT (¬ 61.026,62). Hierdoor komt het kapitaal in totaal op HONDERDDRIEËNTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 123.000,00)), zonder creatie van: nieuwe aandelen."

4) De vergadering aanvaart het aangekondigde splitsingsvoorstel. Zij besluit aldus dat aile onroerend& goederen van de naamloze vennootschap "G.I.A. CATARO", met uitzondering van het vruchtgebruik van de'. gebouwen die momenteel gebruikt worden voor de kemactiviteit van de naamloze vennootschap "G.I.A. CATARO", worden afgesplitst en overgedragen in een nieuw op te richten vennootschap "GALVESTON" waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 9000 Gent, Hurstweg 1.

5) De vergadering beslist tot partiële splitsing waarbij de naamloze vennootschap "G.I.A. CATARO", gevestigd te 9000 Gent, Wiedauwkaai 52 A, alle onroerende goederen, met uitzondering van het vruchtgebruik van de gebouwen die momenteel gebruikt worden voor de kemactiviteit van de naamloze vennootschap "G.I.A. CATARO", afsplitst en overdraagt in een nieuw op te richten vennootschap "GALVESTON" waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 9000 Gent, Hurstweg 1, overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden van het splitsingsvoorstel vermeld onder punt 4 hierboven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti x

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Volgende onroerende goederen behoren  volgens verklaring van de Naamloze Vennootschap "G.i.A.

CATARO"  toe aan de Naamloze Vennootschap "G.I.A. CATARO" en

gaan over op de nieuw op te richten vennootschap "Galveston", dit alles onder de lasten en voorwaarden

hiervoor vermeld en de voorwaarden hierna verder gespecifieerd:

De volle eigendom van en in:

11 Terrein 1

STAD GENT -- ZEVENDE AFDELING  GENT

a) Een fabrieksgebouw met aanhorigheden en medegaande grond, staande en gelegen

te Gent, aan de Wiedauwkaai 52, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel onder sectie G, nummer 316X, met een oppervlakte volgens kadaster van veertienduizend zevenhonderd tweeënzestig vierkante meter (14.762,00 m2); met een kadastraal inkomen van vierenvijftigduizend zeshonderd achtentwintig euro (¬ 54.628,00).

Voorbehoud wordt gemaakt van het vruchtgebruik op een deel van perceel nummer 316X, met een oppervlakte volgens hierna vermelde meting van vijfduizend vierhonderd zevenentachtig vierkante meter tweeënvijftig vierkanter decimeter (5.487,52 m2), dat aan de gesplitste naamloze vennootschap "G.I.A. CATARO" blijft toebehoren, dit voor een periode van achttien jaar te rekenen vanaf één april tweeduizend veertien.

b) Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te 9000 Gent, Buitensingel 44, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel onder sectie G nummer 330/x/2, met een oppervlakte van vijfhonderd tweeënveertig vierkante meter (542,00 m2); met een kadastraal inkomen van zevenhonderd

vierenvijftig euro (¬ 754,00).

c) Een perceel grond dienstig als uitweg gelegen te Gent, aan de Wiedauwkaai, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel onder sectie G nummer 316/T, met een oppervlakte van drieduizend vijfhonderd zevenenvijftig vierkante meter (3.557 m2); met een kadastraal inkomen van zeven euro (¬ 7,00).

2/ Terrein 2

STAD GENT  ZEVENDE AFDELING -- GENT

Een parking, gelegen te Gent, Wiedauwkaai +52, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel onder sectie G nummer 3421C, met een oppervlakte van zevenduizend driehonderd drieëndertig vierkante meter (7.333 ma); met een kadastraal inkomen van tweeduizend achthonderd tweeënnegentig euro (¬ 2.892).

3/ GEMEENTE LOCHRISTI VIERDE AFDELING  BEERVELDE

Een nijverheidsgebouw met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te 9080 Lochristi (Beervelde), Rivierstraat 54 en +54, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel en volgens titel onder sectie D, nummers 171/N en 1731E met een gezamenlijke oppervlakte van zevenduizend driehonderdnegentig vierkante meter (7.390 m2), met een gezamenlijk kadastraal inkomen van vijftienduizend negenhonderd negenenzeventig euro (¬ 15.979,00).

41 STAD GENT  ZEVENDE AFDELING - GENT

Een perceel grond, gelegen te 9000 Gent, aan de Koopvaardijlaan en tevens palend aan de Oceaniëstraat, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel en volgens titel onder sectie G nummer 736/H/2, met een oppervlakte van tweeduizend vierenvijftig vierkante meter (2.054 m2).

5/ Stad Gent  zevende afdeling

Een perceel grond, gelegen te Gent, aan de Wondelgem Meerschen, kadastraal gekend, zevende afdeling, sectie G, deel van nummer 342/D, groot volgens meting negenenvijftig vierkante meter zevenendertig vierkante decimeter (59,37 m9.

6) Oprichting van de naamloze vennootschap "GALVESTON"

8) Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan de instrumenterende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

9) Machtiging van de bestuurders

De vergadering geeft machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de voorgaande beslissingen.

Aile voorgaande beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 29.01.2013, NGL 28.02.2013 13058-0234-039
28/02/2013
ÿþ .'i Mod2.1

..,....~,.,," :::.:" ~.~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken Kopie na neerlegging ter griffie van de akte

........, .~.,~.. .i.~.:.. -_~

11111,111311131 uhIi

I

be

8r Sta

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0422.841.212

Benaming

(volut) : General Industrial Assistance Cataro

Rechtsvorm : NV

Zetel : Wiedauwkaal, 52A, 9000 Gent

Onderwerp akte : Ontslag en Benoeming Commissaris

Blijkens Bijzondere Algemene Vergadering van 22 mei 2012

- is akte genomen van het ontslag als commissaris, om persoonlijke redenen, van Mv Estella Verschueren,: mandaatdrager van BVBA burg.v. Estella Verschueren & Co Bedrijfsrevisoren, Smalle Heerweg 221, 9080: Lochristi,

- Is benoemd tot commissaris voor de boekjaren eindigend 30/06/2012, 30/0612013 en 30/06/2014 WF&Co Bedrijfsrevisoren, Kortrijksesteenweg 1126, 9051 St.Denijs Western, vertegenwoordigd door Mv Ann! Van Vlaanderen, vennoot.

Johan Goossens

Op do laatste Ulo, van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumsnlerende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2012
ÿþ r-; ' I ~~~~gM1 Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch 5taatsbiad I II 11111 III IIUI III II 1IHhI



NEERGELEGD

18 JULI 2012

RECHTBANK VAN

KOOBHANïefteE GENT



Ondernemingsnr : 0422.841.212

Benaming

(voluit) : General Industrial Assistance Cataro

(verkort) : Gia Cataro

Rechtsvorm : NV

Zetel : Wiedauwkaai 52 A, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte Splitsingsvoorstel

a. Situering van de operatie

De Raad van Bestuur van NV Gia Cataro, Wiedauwkaai 52A, 9000 Gent heeft beslist om aan de aandeelhouders voor te stellen over te gaan tot een splitsing van de NV Gia Cataro.

Hierbij zullen alle onroerende goederen ondergebracht worden in een nieuw op te richten naamloze vennootschap 'Galvesten' met zetel te Wiedauwkaai 52, 9000 Gent, met als hoofdactiviteit het beheer van een onroerende patrimonium. De schulden die rechtstreeks verband houden met deze onroerende goederen zullen eveneens ondergebracht worden in deze nieuwe vennootschap. De ingebracht activa en passiva kunnen aldus als een zelfstandig bedrijfsgeheel beschouwd worden. NV Gia Cataro zal het vruchtgebruik behouden van de gebouwen die momenteel gebruikt worden voor haar kernactiviteit.

De aandeelhouders van NV Gia Cataro zullen voor het afgesplitste vermogen aandelen krijgen in de nieuwe vennootschap Galveston in evenredigheid met hun participatie in NV Gia Cataro.

De afgesplitste onroerende goederen zullen aan nettoboekwaarde per 30/04/2012 in de nieuwe vennootschap Galveston ingebracht worden en de inbreng wordt volledig vergoed door aandelen zodat de operatie volledig fiscaal neutraal zal gebeuren.

Aan de basis liggen zuivere zakelijke overwegingen nl, splitsing van meer en meer divergerende activiteiten van NV Gia Cataro

Enerzijds behoud en verder specialisatie van de basisactiviteit van industriële schoonmaken , uitgeoefend in de oorspronkelijke Galveston burelen en garages, met mogelijkheid om aanverwante operationele activiteiten te ontwikkelen,

Anderzijds de afsplitsing van het vastgoedbeheer, dat ingevolge de verbouwingswerken en

commercialisering en verhuring van de resterende onroerende goederen een gespecialiseerde activiteit geworden is en geëigende financieringswijzen voor de toekomst noodzaakt.

b. Vennootschapsrechtelijke aspecten

De partiële splitsing kadert in de herstructureringsverrichtingen bedoeld in artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen, afgekort W.Venn. , d.w.z. de met fusie of splitsing gelijkgestelde verrichtingen omschreven in artikelen 671 tot 675, zonder dat de overdragende vennootschappen ophouden te bestaan,

De toe te passen procedure voor de partiële splitsing met oprichting van een nieuwe vennootschap is deze beschreven in de artikelen 742 tot 758 W.Venn.

Essentieel is dat overeenkomstig art 743 W.Venn. door de raad van bestuur een gedetailleerd splitsingsvoorstel opgesteld en neergelegd wordt op de handelsrechtbank en bij ulttreksel gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad of via een mededeling die een hyperlink bevat naar haar website.

Daar de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap in dezelfde verhouding zullen participeren in het kapitaal van de nieuw opgerichte vennootschap zal er overeenkomstig art. 745 W.Venn geen afzonderlijk verslag van de raad van bestuur opgesteld te worden m.b.t. de economische en juridische redenen van de partiële splitsing en de toegepaste ruilverhouding tussen de nieuwe en oude aandelen en dient er ook

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomstig art.t.746 W.Venn geen controleverslag van de commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant over het splitsingsvoorstel en over de toegepaste ruilverhouding opgesteld te worden.

Daar de nieuwe vennootschap NV Galveston wordt opgericht door inbreng van alle onroerende goederen van NV Gia Cataro dient er overeenkomstig art.444 W.Venn, wel een controleverslag opgemaakt over die inbreng in natura.

De partiële splitsing wordt uitgevoerd op een tussentijdse staat van actief en passief per 30 april 2012.

Het splitsingsvoorstel moet uiterlijk 3 maanden na die tussentijdse staat worden neergelegd.

De bijzondere algemene vergadering van de overdragende en verkrijgende vennootschap beslist ten

vroegste 6 weken na neerlegging en publicatie in het BS van het splitsingsvoorstel, bij authentieke akte over de

partiële splitsing. Onmiddellijk erna wordt bij authentieke akte de oprichting beslist van de nieuwe

(verkrijgende) vennootschap.

Toegepast op huidige partiële splitsing wordt volgende tijdstabel gepland

30/06/2011 : laatste goedgekeurde jaarrekening NV Gia Cabra

30/04/2012 : Interimcijfers NV Gia Cataro met pro rata afschrijvingen en voorzieningen

(art 748 2e lid, 5°)

30/06/2012 : Ontwerp splitsingsvoorstel en verslag meetkundig schatter m.b.t. fysische opdeling te splitsen

gebouwen Wiedauwkaai 52, Gent

16/07/2012 Raad van bestuur met goedkeuring van het splitsingsvoorstel en neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent van het splitsingsvoorstel,

31/07/2012 Uiterste datum neerlegging splitsingsvoorstel t.o.v. de geplande BAV m.b.t. beslissing over de

partiële splitsing (30/09/2012)

(art 743 3e lid)

30/08/2012 Uiterste datum controleverslag Commissaris/Revisor/Externe accountant m.b.t. inbreng in natura voor oprichting NV Galveston (art 444) en beschikbaar stellen informatie voor aandeelhouders bedoeld in art 748

30/09/2012 : vroegste datum voor de BAV die over de splitsing moet beslissen (ten vroegste 6 weken na neerlegging splitsingsvoorstel) en de BAV m.b.t. de oprichting van NV Galveston (art 743)

15/10/2012 Uiterste datum neerlegging ter publicatie BS verslagen BAV splitsing en opriching NV Galveston en controleverslag inbreng in natura (art 68)

15/12/2012 : uiterste datum voor eisen van zekerheid van schuldeisers

c. Informatie in het splitsingsvoorstel

Overeenkomstig art. 743 W.Venn moet het splitsingsvoorstel minstens omvatten :

1, De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te splitsen vennootschap en van de nieuwe vennootschappen

1,1 De partieel gesplitste vennootschap is NV General Industrial Cataro, afgekort G.1.A Cataro, met maatschappelijke zetel gevestigd te 9000 Gent, Wiedauwkaai 52A, ingeschreven in het RPR Gent onder het nummer 0422.841.212

De vennootschap heeft tot doel

De industriële reiniging, ontsmetting, en ontvetting in het algemeen van huizen, fabrieken, werkplaatsen, schepen en alles wat gekuist kan worden, rioleringswerken, aanleg en onderhoud van terreinen, afbraakwerken, herstellen van metselwerk, asfalt- en bitumeringswerken, alle isolatiewerken, opkuisen van gevels, maken en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

plaatsen van stellingen, industrieel schilderen, zandstralen, reinigen en ontmossen van daken en dakgoten, schouwvegen en regelen van branders, in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag , voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen die haar het best lijken om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijke doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard om de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap werd opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris De Cooman met standplaats te Sint- Amandsberg op 2 juli 1982 (BS 17/07/1982 nr.1486-20)

De statuten werden verschillende malen gewijzigd en de vennootschap werd omgevormd tot naamloze venncotschap op 29/09/1988 (BS 26/10/1988 nr, 881026-58).

De statuten werden een laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Verschueren met standplaats te Nazareth op 18/08/1997 (BS 9 september 1997, nr970909-32)

1.2 De nieuw op te richten vennootschap zal de vorm aannemen van NV met ais benaming `Galveston'

De maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 9000 Gent, Wiedauwkaai 52

De vennootschap zal tot doel hebben ;

De aan- en verkoop, beheer van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van

derden voor zover toegelaten door wettelijke beschikkingen;

Het verwerven, aankopen en verkopen, beheren van deelnemingen in diverse vennootschappen;

Het waarnemen van zaken en optreden als zaakvoerder of bestuurder in vennootschappen;

Het optreden als consultant inzake vastgoed en patrimoniumbeheer;

Het het verstrekken van adviezen in verband met algemeen, operationeel en strategisch

ondernemingsbeleid;

Het optreden als tussenpersoon in de handel;

Voor zover er geen wettelijke beperkingen zijn, leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden en

belangen nemen in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of

aanverwant doel nastreven of wiens doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen;

In het algemeen zal zij in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en

onroerende verrichtingen mogen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

maatschappelijk doel.

Zij mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het

best geschikt zou achten.

2.De Ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval het bedrag van de opleg

Overwegende dat het een partiële splitsing betreft waarbij de aandeelhouders van NV Gia Cataro rechtstreeks vergoed zullen worden door aandelen van de nieuwe vennootschap Galveston voor het afgesplitste vermogen van NV Gia Cataro, zullen deze aandeelhouders

die op datum van heden het volledige kapitaal van NV Gia Cataro, bestaande uit 750 aandelen bezitten, zijnde

- nv "X.L. GROUP", met maatschappelijke zetel te 4550 Nandrin,Rue de fa petite vaux 13, vertegenwoordigd door de Heer Xavier LALOUX ,Côte d'Eisch 36, 1450 Luxembourg (G.D.Luxembourg) , aandeelhouder voor 375 aandelen

- de heer GOOSSENS Johan, Vogelheide 23,9052 Gent , aandeelhouder voor 375 aandelen

en dat het stichtingskapitaal van de op te richten NV Galveston eveneens zal bestaan uit 750 aandelen, zullen deze 750 nieuw uit te geven aandelen integraal toegekend worden aan de de voornoemde aandeelhouders in dezelfde verhouding als hun participatie in NV Gia Cataro.

Derhalve is de ruilverhouding 1 aandeel van de NV Gia Cataro t.o.v. 1 aandeel van de nieuw op te richten NV Galveston.

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

3.De wijze waarop de aandelen in de nieuwe vennootschap worden uitgereikt

De huidige aandelen van NV Gia Cataro zijn nominatief ingeschreven in een aandeelhoudersregister.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De 750 nieuw uit te geven aandelen zullen eveneens ingeschreven worden in het aandeelhoudersregister van NV Galveston.

4.De Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede de bijzondere regeling betreffende dit recht.

De nieuwe aandelen van de op te richten NV Galveston zullen deelnemen in de winst vanaf de oprichting van de vennootschap. De oprichting zal retroactief worden vastgesteld vanaf 1 mei 2012.

5.De datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap

De partiële splitsing wordt verricht op basis van de tussentijdse boekhoudkundige staat per 30/04/2012. De handelingen van de partieel af te splitsen activa en passiva van NV Gia Cataro naar de op te richten NV Galveston zullen geacht worden te zijn verricht voor rekening van deze laatste vanaf 1 mei 2012.

6.De rechten die de nieuwe vennootschap toekent aan de vennoten van de te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

De nieuw op te richten NV Galveston zal geen bijzondere rechten toekennen aan de aandeelhouders van

NV Gia Cataro. Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen en er zijn geen bijzondere

maatregelen jegens hen.

7.De bezoldigingen die worden toegekend aan de commissaris, de bedrijfsrevisor of de externe accountant voor het opstellen van het in artikel 746 bedoelde verslag.

Zoals hiervoor vermeld wordt door de raad van bestuur van NV Gia Cataro vrijstelling gevraagd van de formaliteiten zoals opgenomen in artikel 746 en zal enkel een verslag dienen opgesteld m.b.t. de inbreng in natura overeenkomstig de bepalingen van artikel 444 W.Venn. Hiervoor wordt een bezoldiging voorgesteld van 2500,00 euro (excl.BTW).

8.leder bijzonder voordeel toegekend aan de ledenvan de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen,

Ter zake wordt gesteld dat er geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen, zowel van de partieel te splitsen NV Gia Cataro als van de op te richten NV Galveston.

9.De nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan elke nieuwe vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen.

Op het hierna volgend schema worden de activa en passiva weergegeven die uit NV Gia Cataro worden overgedragen aan de op te richten NV Galveston in het kader van onderhavige partiële splitsing.

Partiële verdeling NV Gia Cataro - NV Galveston in euro toestand 30/04/2012

ACTIEF NBW NBW CATARO NBW

CATARO GALVESTON

Materiële vaste activa 3960971,53 721820,81 3239150,72

Terreinen en gebouwen 3587052, 03 347901,31 3239150,72

Terrein 1 Wiedauwkaai+gebouw+verbouwsw. 1782373,30 347901,31 1434471,99

Terrein 2 Wiedauwkaai 432750,00 0,00 432750,00

Terrein +gebouw Beervelde 403251,12 0,00 403251,12

Terrein UCO+ loods wiedauwkaai 968677,61 0,00 968677,61

Installaties,machines & uitrusting 90972,51 90972,51 0,00

Meubilair & Rollend materiaal 282946,99 282946,99 0,00

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Financiële vaste activa 13296,49 13296,49 0,00

Participaties verbonden ondernemingen 6820,40 6820,40 0,00

Waarborgen 6476,09 6476,09 0,00

Vorderingen op ten hoogste één jaar 2424607,99 2377007,15 47600,84

Handelsvorderingen 2210214,60 2210214,60 0,00

Andere vorderingen 214393,39 166792,55 47600,84

Beschikbare waarden 61159,08 61159,08 0,00

Overlopende rekeningen 69527,90 69527,90 0,00

TOTAAL ACTIEF 6529562,99 3242811,43 3286751,56

PASSIEF

Eigen Middelen 2142231,29 102289,63 2039941,66

Kapitaal 61973,38 2617,97 59355,41

Wettelijke reserve 6197,34 261,80 5935,54

Belastingvrije reserves 489303,82 0,00 489303,82

Beschikbare reserves 735147,37 65755,05 669392,32

overgedragen winst 263552,63 11133,36 252419,27

Geraamde Winst periode 7/2011-4/2012 533135,57 22521,45 510614,12

Kapitaalsubsidie 52921,18 0,00 52921,18

Provisies 279203,57 0,00 279203,57

Uitgestelde belastingen op vrijgest.meerw. 251953,29 0,00 251953,29

Uitgestelde belastingen op kapitaalsubsidies 27250,28 0,00 27250,28

Schulden 4108128,13 3140521,81 967606,32

Schulden op meer dan één jaar 1075622,61 261936,66 813685,95

Financiële schulden 1075622,61 261936,66 813685,95

Schulden op ten hoogste één jaar 3004281,91 2850361,54 153920,37

Schulden op meer dan één jaar verv.in 1 jaar 381498,03 358577,66 22920,37

Financiële schulden 725000,00 725000,00 0,00

Handelsschulden 881781,93 881781,93 0,00

Schulden ingevolge bel., soc.last, bezold. 801558,20 770558,20 31000,00

Andere Schulden 214443,75 114443,75 100000,00

Overlopende rekeningen 28223,61 28223,61 0,00

TOTAAL PASSIEF 6529562,99 3242811,44 3286751,55

Verdeling van de netto activa Gia cataro gia cataro Galveston

totaal activa 6529562,99 3242811,43 3286751,56

totaal schulden 4108128,13 3140521,81 967606,32

netto actief 2421434,86 102289,62 2319145,24

percentage 100,00% 4,22% 95,78%

De aan de nieuwe vennootschap NV Galveston overgedragen activa en passiva behelzen in het bijzonder : m.b.t, de activa

a. Terreinen en gebouwen : globale netto-boekwaarde (NBW} ¬ 3.239.150,72 Omvatten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Terreinen en gebouwen gelegen Wiedauwkaal 52 , 9000 Gent , genoemd 'terrein 1' en bestaande uit :

1.De blote eigendom van een gedeelte van de gebouwen op en met grond zoals aangeduid op het metingsplan aan te hechten bij de authentieke akte van splitsing, gelegen Wiedauwkaal 52 A, Gent, en omvattende burelen, magazijnen en garages. Deze gebouwen worden momenteel gebruikt door NV Gia Cataro voor haar courante schoonmaakactiviteiten en voor de toekomst behoudt NV Gia Cataro er een vruchtgebruik over.

De betreffende blote eigendom van deze gebouwen heeft een NBW van ¬ 86.975,33

Het vruchtgebruik is geraamd op 80% van de volle eigendom, heeft een NBW van ¬ 347,901,31 en blijft gedurende 18 jaar in handen van NV Gia Cataro.

2.De volle eigendom van de andere gebouwen gelegen op dezelfde grond zoals aangeduid op het metingsplan aan te hechten bij de authentieke akte van splitsing , omvattende een woning, burelen, evenementen- en sportzalen momenteel verhuurd aan diverse ondernemingen, met een totale NBW van ¬ 1.347.496,67

Vorengenoemde gebouwen , meer de onverdeelde rechten in een gemeenschappelijke toegangsweg van 3.557 m2, vormen samen de Galveston Site en werden in volle eigendom aangekocht door NV Gia Cataro op 30/06/2003 en hebben een globale oppervlakte van 15.295 m2 en een in te brengen NBW van ¬ 1.434.471,99

'Terrein 2' : Terreinen gelegen eveneens Wiedauwkaai 52 palende aan en dienstig als parking voor voormelde gebouwen, aangekocht in groter geheel op 02/06/2005 , met een resterende in te brengen oppervlakte van 9.093,37 m2 en een NBW van ¬ 432.750,00

-Terrein en industrieel gebouw gelegen te Lochristi (Beervelde), Rivierstraat 54 , aangekocht op 14/01/2010 met een totale opp. van 7,389,23 m2, verhuurd aan derden, globale NBW ¬ 403,251,12

-Terrein en industrieel gebouw gelegen te Gent Wiedauwkaai 52 (de UCO loodsen), meer de onverdeelde rechten in een gemeenschappelijke toegangsweg van 3.557 m2, aangekocht op 07/07/2011 met een totale opp. van 9.574 m2, bestemd voor verhuur aan derden, globale NBW ¬ 968.677,61

b. Toegekende, nog te ontvangen subsidies ¬ 47.600,84

-Het betreft het saldo van de op 0310612005 toegekende subsidie van het Vlaams Gewest ten bedrage van ¬ 119.002,12 voor een globaal investeringsproject in de Galveston site van ¬ 2.500.00,00. Betreffende subsidie (en de latente belasting erop) wordt gespreid in resultaat genomen en staat momenteel nog voor ¬ 80.171,47 in het vermogen van NV Gia Cataro, en wordt met deze partiële splitsing integraal overgedragen aan de op te richten NV Galveston

m.b.t. de passiva

a.Fínancële schulden :totaal openstaand saldo 30/04/2012 ¬ 836.606,32

Waarvan vervallend meer dan één jaar ; ¬ 813.685,95

Waarvan vervallend minder dan één jaar : ¬ 22.920,37

Dit omvat het saldo van 4 investeringskredieten m.b.t. de voornoemde ingebrachte gebouwen, nl.

-Investeringskrediet BNP-Fortis-Paribas ddr 24/06/2003 (contract 245-3986326-10), looptijd 10 jaar, bestemd voor de financiering van de verbouwingswerken van voormelde ingebrachte gebouwen Wiedauwkaai 52, oorspronkelijk bedrag : ¬ 250.000,00 ;-

saldo per 30104/2012 van ¬ 49.473,63

-Investeringskrediet BNP-Fortis-Paribas dd... /09/2004 (contract 245-4203906-19), looptijd 10 jaar, eveneens bestemd voor de financiering van de verbouwingswerken van voormelde ingebrachte gebouwen Wiedauwkaai 52, oorspronkelijk bedrag : ¬ 250.000,00 ;

saldo per 30/04/2012 van ¬ 70.762,88

-Investeringskrediet KBC dd. 30/05/2005 (contract 726-3616694-32), looptijd 15 jaar, bestemd voor de aankoop van voormelde terreinen/parkings Wiedauwkaai52 Gent, oorspronkelijk bedrag ¬ 900,000,00, saldo per 3010412012: ¬ 560.447,87

-Investeringskrediet KBC dd. 13/07/2007 (contract 726-4714664-59), looptijd 10 jaar, bestemd voor de aankoop van een industriëel gebouw Driemasterstraat , Gent, initieel ook verhuurd. Dit gebouw is Inmiddels verkocht en met de opbrengsten is voormeld industrieel pand te Lochristi (Beervelde) aangeschaft. De lening wordt nog verder afgelost. Oorspronkelijk bedrag ¬ 240.000,00, saldo per 30/04/2012 : ¬ 155.921,94.

b.Provisie vennootschapsbelasting balans 30/04/2012 ¬ 31.000,00

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Betreft geraamde ven.belasting op tussentijds resultaat uit de verhuringen van de afdeling `Galvesten; deze laatste worden geraamd op 10 % van de globale resultaten van NV Gia Cataro

c.Voorschot van BVBA XL Group Vlaanderen, ¬ 100.000,00

Betreft tijdelijk voorschot van BVBA XL Group Vlaanderen van Wiedauwkaai 52 l-I, Gent, dd, 27/04/2012 ten bedrage van ¬ 100.000,00 m.b.t. de financiering van verbouwingswerken in voornoemde ingebrachte pand Wiedauwkaai 52, Gent.

In het kader van deze partiêle splisting en op basis van bovenstaande activa en passiva elementen zal :

-Een bedrag aan actief worden overgedragen voor een totaal bedrag van ¬ 3.266.751,56

-Een bedrag aan passiva worden overgedragen voor een totaal bedrag van ¬ 967.606,32

De netto boekhoudkundige waarde die in het kader van deze partiële splitsing wordt toebedeeld aan NV Galveston bedraagt derhalve ¬ 2.319.145,24

De elementen van het eigen vermogen, inclusief de nettowinst van het lopend boekjaar, zijn proportioneel aan de respectieve netto-activa toebedeeld, met uitzondering van de gespreid te belasten meerwaarden en de kapitaalsubsidies, en de uitgestelde belastingen op deze elementen. Deze zijn integraal toegewezen aan de nieuw op te richten vennootschap Galveston omdat de betreffende meerwaarden en subsidies verbonden zijn met de in deze vennootschap ingebrachte onroerende goederen en de resterende herbeleggingen ook daar zullen gebeuren.

De raad van bestuur van NV Gia Cataro bevestigt bij deze dat met het oog op de partiële splitsing de tussentijdse balans per 30 april 2012 waaruit bovenstaande staat van actief en passief is afgeleid , overeenstemt met de wettelijke bepalingen terzake.

De afgesplitste activa en passiva van de bestaande vennootschap NV Gia Cataro naar de op te richten vennootschap NV Galveston zullen toelaten aan deze laatste om haar activiteiten inzake privé-vastgoedbeheer te kunnen realiseren.

De niet afgesplitste activa en passiva blijven in de NV Gia Cataro omdat ze zowel qua investeringen en leningen als inzake werkkapitaal noodzakelijk en voldoende zijn voor haar hoofdactiviteit van algemene onderhoudsfirma.

De rechten en verplichtingen buiten balans hebben betrekking op de hypothecaire en zakelijke zekerheden die verstrekt werden m.b.t, de leningen op de onroerende goederen begrepen in deze overdracht, en de e.v. waarborgen 'pand handelszaak'.

Terzake wordt verwezen naar de hypothecaire staat die zal aangehecht worden aan de akte van de buitengewone algemene vergadering m.b.t, beslissing inzake partiële splitsing.

m.b.t. De overdracht van de onroerende goederen zullen eveneens de bodemattesten en overige vergunningen en attesten opgenomen worden als bijlage bij het verlijden van de akte van de buitengewone algemene vergadering van NV Gia Cataro inzake de partiële splitsing.

10.De verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de nieuwe vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd.

Overwegende dat het een partiële splitsing betreft uitgevoerd aan netto boekwaarden zullen de 750 nieuw uit te geven aandelen van NV Galveston toebedeeld worden in dezelfde verhouding als dat de aandeelhouders bezitten in de te splitsen vennootschap NV Gia Cataro, d.w.z.

'XL croup' NV voornoemd : 375 aandelen

De hr, Johan Goossens voornoemd : 375 aandelen

4

I

w s

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11.Bijkomende informatie

ln de overdragende vennootschap NV Gia Cataro en in de nieuw op te richten vennootschap NV Galveston zal een kapitaalverhoging dienen plaats te vinden om het uit de partiële splitsing overgebleven kapitaal in elke vennootschap te brengen op het wettelijk minimum voor een NV, zijnde ¬ 61.500,00 .

Gegeven het resterende kapitaal van ¬ 2.617,97 zal dit bij NV Gia Cataro gebeuren door incorporatie van de beschikbare reserves voor een bedrag van ¬ 58.882,03

Bij NV Galveston met een overgedragen kapitaal van ¬ 59.355,41 zal dit gebeuren door incorporatie van de beschikbare reserves voor een bedrag van ¬ 2.144,59 .

Voornoemde kapitaalverhogingen zullen gebeuren zonder toekenning van bijkomende aandelen.

Overeenkomstig artikel 744 W.Venn. wordt vermeld dat wanneer een gedeelte van de activa van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel worden toebedeeld en de interpretatie van dit splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde ervan verdeeld over de bestaande en nieuwe vennootschap, naar evenredigheid met de ingebrachte netto-activa.

Wanneer een gedeelte van de passiva van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel worden toebedeeld en de interpretatie ervan in het splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, zijn de bestaande en de nieuwe vennootschap daarvoor aansprakelijk.

De raad van bestuur wijst hier nogmaals op het voorstel om in onderhavige partiële splitsing gebruik te maken van enerzijds de vrijstelling van de verplichting om een omstandig schriftelijk verslag op te stellen overeenkomstig artikel 745 W.Venn m.b.t. de verantwoording en vermogenseffecten van de operatie, en anderzijds van de vrijstelling van de verplichting om een controleverslag te laten opstellen door een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig art 746 W.Venn.

Overeenkomstig art. 749 W,Venn zullen de aandeelhouders n.a.v, de buitengewone algemene vergadering waarin de partiële splitsing beslist wordt, afzien van vorengenoemde verplichtingen zoals weergegeven in de artikelen 745 en 748 W.Venn. De afstand van dit recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de betreffende algemene vergadering.

In de agenda van die algemene vergadering wordt vermeld dat de vennootschap voornemens deze bepaling toe te passen en wordt het eerste en tweede lid van art. 749 W,Venn, opgenomen.

Aldus opgesteld te Gent, 16 juli .2012

Voor de raad van bestuur van NV Gia Cataro,

Johan Goossens,

Gedelegeerd bestuurder.

tegelijk hierbij neergelegd

verslag Raad van Bestuur met splitsingsvoorstel

Interimbalans per 30/04/2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 29.12.2011, NGL 28.02.2012 12047-0350-039
08/03/2011 : GE132686
19/02/2010 : GE132686
14/04/2009 : GE132686
20/02/2009 : GE132686
07/02/2008 : GE132686
07/02/2007 : GE132686
15/03/2006 : GE132686
03/02/2006 : GE132686
15/12/2005 : GE132686
04/02/2005 : GE132686
12/02/2004 : GE132686
19/01/2004 : GE132686
06/03/2003 : GE132686
04/02/2003 : GE132686
11/01/2001 : GE132686
01/01/1997 : GE132686
16/04/1996 : GE132686
16/04/1996 : GE132686
01/01/1995 : GE132686
01/01/1993 : GE132686
01/01/1992 : GE132686
01/01/1990 : GE132686
01/01/1989 : GE132686
07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 25.01.2016, NGL 29.02.2016 16055-0257-039
09/09/1987 : GE132686

Coordonnées
GENERAL INDUSTRIAL ASSISTANCE CATARO, AFGEKO…

Adresse
WIEDAUWKAAI 52A 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande