GENT-EURIMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GENT-EURIMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.831.492

Publication

19/03/2013
ÿþmod 11,1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : Q 5 . (-g2 f t J ,

" Benaming (voluit) : GENT-EURIMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kunstlaan 15

9000 Gent

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Delbaere te Gent (Ledeberg), op 21 februari 2013, neergelegd te registratie, blijkt dat door:

1. De Heer RENARD, Maurice Serge Roger, geboren te Vorst op zeven december negentienhonderd zestig, nationaal nummer 60.12.07-391.64, elD kaartnummer 591-0446179-81, niet meer gehuwd, wonende te Cyprus, 4048 Germasogeía Limassol Pervolas 2 Iris Court F -- Flat 103,

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORIDHE", met zetel te 9000 Gent, Kunstlaan 15, ondernemingsnummer 0.466.465.476 en belasting over de toegevoegde waarde: plichtig onder nummer BE 466.465.476.

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met als:

NAAM: GENT-EURIMMO

ZETEL: 9000 Gent, Kunstlaan 15

DUUR: de vennootschap bestaat voor onbepaalde duur;

DOEL: Het optreden als agent of makelaar in verzekeringen, van spaarkassen, financiële instellingen, het beheer van verzekeringsportefeuilles, het bemiddelen en adviseren bij het beleggen van geld, titels en stukken, alsook bij financiële transakties van alle aard, reisagentschap, het verlenen van juridische adviezen. De aankoop, de verkoop, het in huur of leasing geven of nemen, de exploitatie, de financiering, het beheer en het onderhoud van onroerende goederen en elke bemiddeling hierbij, de makelarij in onroerende goederen en in verzekeringen, boekhoudingskantoor, de promotie in het algemeen, de studie, het verlenen van deskundig advies en de schatting van;, onroerende goederen, de ontwikkeling, de commercialisatie van en de begeleiding bij alle projekten;' betreffende onroerende goederen, de verkaveling in het in staat brengen door urbanisatie. Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle oktrooien, licenties en handelsmerken in verband met haar doel.

In België of in het buitenland, voor haar rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen,;; aile immabitlaire operaties of armada verband houdende verrichtingen te doen, met name aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing of valorisatie van onroerende goederen van aile aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland' als in bebouwde kommen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling,;: nieuwbouw, heropbouw of verbouwing,

De vennootschap mag alle burgerlijk, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en alle welkdanige verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar maatschappelijk doel ofi' 1 die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te, verwezenlijken.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin.

KAPITAAL: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend;: zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder;,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

*13044 7*

1111

V

bah

aa

Bai

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEÉRGEilEGP

- 7 WRt

RECH' BAtvK VAN

KOOPT NCdEkTTE CENT

mod 11.1

Voorbehouden * aan itet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

aanduiding van nominale waarde, elk één/honderd zesentachtigste (1!186°) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigend.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht.

Op de aandelen zonder stemrecht en hun houders zijn de artikelen 238, 240, 241 en 331 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

BOEKJAAR: Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

WINSTVERDELING -- RESERVES: Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile tasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

VEREFFENING: Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is van rechtswege vereffenaar.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

BESTUUR: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, bezoldigd of onbezoldigd, benoemd voor beperkte of onbeperkte duur, al dan niet statutair benoemd, met de mogelijkheid om een deel der machten te delegeren binnen de wettelijke beperkingen.

BENOEMING ZAAKVOERDER: Als statutair zaakvoerder wordt aangesteld voor de duur van de vennootschap, de heer RENARD Maurice, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en dat de uitoefening van dit mandaat hem niet verboden is.

Wanneer de vennootschap zou bestuurd worden door meerdere zaakvoerders, dienen zij te handelen als een college.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Onverminderd de vergoeding van zijn kosten, kent de algemene vergadering aan de zaakvoerder een vergoeding toe, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

BEVOEGDHEID: leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn,

De handtekening van de zaakvoerder(s) moet in elk geschrift dat de verantwoordelijkheid van de vennootschap engageert, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid van de ondertekenende zaakvoerder, alsmede door de vermelding "voor de BVBA GENT-EURIMMO".

ALGEMENE VERGADERING: De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt af de vennoten. Ze beraadslaagt en beslist over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegen stemmen.

leder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden de laatste zaterdag van de maand mei om achttien uur op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven, Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats, telkens om achttien uur.

De oproepingen voor de algemene vergadering gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN:

Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien. De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds één november tweeduizend en twaalf tot de dag van de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

overneemt. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Alle verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan gezegd artikel 60 en dienen, van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT: De zaakvoerder verleent bijzondere volmacht aan de Heer DE COEN Guy, accountant, gevestigd te 9031 Gent(Drongen), Deinsesteenweg 114 teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen bij een Ondernemingsloket, bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde en andere belastingadministraties en bij alle overheden, bij een Sociaal Verzekeringsfonds voor Zelfstandigen, teneinde de vereiste inschrijvingen, aansluitingen en ; vergunningen te bekomen en al het nodige te doen voor het bekomen van het ondernemingsnummer, de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de registratie bij de ondernemingsloketten en het verrichten van alle nodige formaliteiten bij de BTW-administratie; dit alles tot schriftelijke herroeping.

Voor eensluitend ontledend uittreksel

Te Gent (Ledeberg),

Tegelijk hiermee neergelegd

- Een expeditie van de oprichtingsakte, bestemd voor neerlegging op de Rechtbank van

Koophandel te Gent

Notaris Dirk Delbaere

Voor-

behouden

`' aan rtet

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 27.08.2015 15549-0486-014

Coordonnées
GENT-EURIMMO

Adresse
KUNSTLAAN 15 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande