GERIMMO


Dénomination : GERIMMO
Forme juridique :
N° entreprise : 431.543.694

Publication

08/07/2014 : DE044803
30/09/2014
ÿþA>

Lera.1.-) I

Mai Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0431.543.694 Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 9100 Sint-Niklaas, Passtraat 277

(volledig adres)

Onderwerp akte UITTREKSEL PROCES-VERBAAL VAN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING HOUDENDE: OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  VASTSTELLING STATUTEN  BENOEMINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Wim Verstraeten, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren op vier september tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, dat de volgende beslissingen werden genomen:

1) Goedkeuring van het verslag van de raad van bestuur de dato 2 juli 2014 betref-ifende de geplande omzehting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met aar-'gehecht de staat van activa en pas-isiva afge'sloten per 30 juni 2014.

2) Goedkeuring van het verslag opgemaakt door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A & F", gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Plezantstraat ab, vertegenwoordigd door de Heer Geert Van Hemelryck, bedrijfsrevisor, op 2 juli 2014.

De conclusie van dit verslag luidt ais volgt:

"6. Besluit

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen hebben wij de staat van activa en passiva per 30 juni 2014, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap "Gerimmo", aan een controle onderworpen, dit met het oog op de omzetting van voornoemde vennootschapsvorm in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Onze controles werden uitgevoerd conform de algemene controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en de normen betreffende de controle bij het voorstel tot omzetting van een vennootschapsvorm.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2014 blijkt, heeft plaatsgehad.. Wij kunnen op basis van onze werkzaamheden besluiten dat er geen overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Bij onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, blijkt dat de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 juni 2014 de verrnogenstoestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft op die datum.

Opgemaakt te Sint-Niklaas op 2 juli 2014,

A & F Bedrijfsrevisoren burg. BVBA

Vertegenwoordigd door

(g et)

Geert Van Hemelrijck

Bedrijfsrevisor"

3) Aanvaarding van het ontslag van de in functie zijnde bestuurders, zijnde de Heer GEER1NCK Roland, de Heer GEER1NCK Albertus en Mevrouw COOLS Justine, met het oog op de omzetting.-' Na be-'raadsla-ging heeft de verga-.dering unaniem verklaard décharge te ge-mien aan de bestuurders, voor aile daden door deze ge-isteld in uitoefe-ining van hun functie. Voor zoveel nodig zal deze dé-'charge beves-itigd worden door de eershvolgende jaarvergade-iring van de uit de omzehting ontsta-me besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

4) De vergadering heeft met unanimiteit beslist om de naamloze vennootschap "GERIMMO" om te zet-'ten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarbij de naam, de zetel, de duur en het doe van de omgezette vennoot-'schap het-'zelfde zullen zijn. Het ge-'plaatst ka-ipitaal van de vennoot-ischap is vast-gesteld op één miljoen vijfentwintigduizend euro (1.025.000,00 E) ver'tegen-iwoor-idigd door

_ ....  .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

GRIFFIE tZEurilicANK VA

KOOPHANDEL GENT

I 9 SEP. 20111

AFDELING--Grif DENDERMONDE

fie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

GER1MMO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

achtendertigduizend zevenhonderd (38.700) aandelen met een fractiewaarde van elk éérdachtendertig duizend

zevenhonderdste van het kapitaal.

Het kapitaal en de reserves blijven onaangetast zoals al de bestanddelen van het actief en passief, de

waardevermeerderingen of -verminderingen en de afschrij-vingen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de overeenkomsten, geschriften en de

boek-'hou-'ding van de omgezette naamloze vennootschap verder.

De eigenaars van aandelen zullen één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid ont-'vangen in ruil voor één aandeel van de omgezette naamloze vennootschap.

Alle verrichtingen gedaan sinds 1 juli 2014 worrden geacht gedaan te zijn voor reke-ining van de uit de

omzetting onbstane besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid.

De omzetting geschiedt op grond van:

artikel 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

artikel 121 van het wetboek der registratierechten

artikel 210 §1,3° van het wetboek van de inkom-istenbelastin-gen 1991.

5) Vaststelling van de statuten waarvan het uittreksel luidt ais volgt:

2. Naam en rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GERIMMO".

3. Zetel: 9100 Sint-Niklaas, Passtraat 277.

4. Doel: a) de aankoop, verkoop, bouw, inrichting, wederopbouw, expertise, huur, verhuring, leasing, onderhoud en afbraak van onroerende goederen met commerciële, industriële, landbouw- of private doeleinden, alsook hun exploitatie onder aile vormen.

b) Met beheer zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van aile onroerende goederen.

c) De verhuur en het huren van duurzame roerende goederen, en immateriële goederen, voor industriële, commerciële en andere toepassingen, in de meest ruime betekenis.

d) De vennootschap mag belangen nemen door inbreng, fusie, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in aile soorten vennootschappen van om het even welk doel, en welke van aard zijn de bedrijvigheid van de vennootschap uit te breiden of te vergemakkelijken.

e) De vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

f) Zij mag de functie van vereffenaar of bestuurder in andere vennootschappen uitoefenen.

5. Kapitaal: Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ÉÉN MILJOEN VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO (1.025.000,00 ¬ .). Het is verdeeld in achtendertig duizend zevenhonderd (38.700) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/achtendertig duizend zevenhonderdste van het kapitaal.

6. Boekjaar: Gaat in op één januari en eindigt op éénenclertig december van ieder jaar.

Het lopend boekjaar van de vennootschap zal worden afge-'sloten op éénendertig december tweeduizend

veertien, in verderizehting van het boek-ijaar ingegaan op één januari tweeduizend veertien.

7. Jaarvergadering, voorwaarden van toelating en van stemuitoefening: leder jaar op de laatste woensdag van de maand mei om zeventien uur.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

8. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat; Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

9. Bestuur: Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, niet de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

: 'voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, aile handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder..

HU kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend,

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is (in geld en/of in nature), dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van elle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten."

5) Aansluitend bij de omzetting, benoeming van de zaakvoerder, en vast-stelling van de overgangsbepalingen:

Met een-Iparig-iheid van stemmen werd aangeduid als niet-statutair zaakvoerder en dit met ingang van vier september tweeduizend veertien:'

Oe Naamloze Vennootschap "MCR-HOLDING", gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Passtraat 277.

Ingeschreven in het Rechtspersonenregister Gent afdeling Dendermonde met ondernemingsnummer 047E0 28143.

Hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger der Heer Roland Geerinck, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Passtraat 273.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd: Verstraelen Rae,c;iers

- afschrift van de akte; Geassocieerde notarissen

- uittreksel; Burg. ven, O.V.V. BVOA

- coördinatie der statuten; Kerkstraal 78

- Verslag van de raad van bestuur; 9120 VRASENE (Boveren)

Verslag bedrijfsrevisor 911N BE 0843 049 260

Tel 03-760 97 50 Fax 01765 16

info@nolarissr,-Ivr nn,-, t-n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

27/03/2014 : DE044803
09/08/2012 : DE044803
18/07/2011 : DE044803
25/01/2011 : DE044803
28/12/2009 : DE044803
03/07/2009 : DE044803
30/06/2008 : DE044803
27/06/2007 : DE044803
29/06/2006 : DE044803
23/06/2005 : SN044803
25/03/2005 : SN044803
23/06/2004 : SN044803
07/07/2003 : SN044803
03/08/2002 : SN044803
07/07/2000 : SN044803
01/01/1993 : SN44803
01/01/1990 : SN44803
08/06/1989 : SN44803
25/07/1987 : SN44803

Coordonnées
GERIMMO

Adresse
PASSTRAAT 277 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande