GEVAERT CENTER

NV


Dénomination : GEVAERT CENTER
Forme juridique : NV
N° entreprise : 439.972.402

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 27.06.2014 14233-0182-012
12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 07.06.2013 13161-0007-012
26/04/2013
ÿþ mod 11.1





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..~~ ~.



ber

aG

Be

Star







Oudenaarde

1 7 AAR. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0439.972.402 Benaming (voluit) : Gevaert Center

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vlaamse Ardennendreef 14

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte :WIJZIGING EXTERNE VERTEGENWOORDIGING  AANPASSING

STATUTEN AAN DE GEWIJZIGDE VENNOOTSCHAPSWETGEVING 

AANVAARDING NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit de akte verleden op 10 april 2013 voor Meester Stéphane SAEY, Geassocieerd Notaris te;

Deerlijk dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap,

"GEVAERT CENTER", onder meer volgende beslissingen heeft genomen :

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de externe vertegenwoordiging te wijzigen zodat de vennootschap wordt;

vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk optredend.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit tot (her)formufering van de statutaire bepalingen dit alles zoals bepaald in het besluit,

hierna,

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de

voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden

bepalingen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van;

de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt :

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

Artikel één : Rechtsvorm - Naam

De vennootschap Es een naamloze vennootschap.

De naam luidt : "GEVAERT CENTER".

Artikel twee : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Vlaamse Ardennendreef 14.

De zetel kan verplaatst worden binnen het Vlaamse en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudige;

beslissing van de raad van bestuur, te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel drie : Doel

De vennootschap heeft tot doel :

1. Het bezitten en beheren van vermogen, bestaande uit onroerende goederen, alle zakelijke rechten daarop, onverdeelde rechten daarin, effecten, portefeuillewaarden, meubilair en aile roerende goederen, speciën, alle intellectuele en andere onlichamelijke rechten, zowel in België als in het buitenland, en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en/of tussenpersonen,

In het kader van die bedrijvigheid kan de vennootschap onroerende goederen aankopen en verkopen of op andere wijze vervreemden en met zakelijke rechten bezwaren of zakelijke rechten afstaan; gebouwen oprichten of gedeeltelijk verkopen, verhuren, onderverhuren, in erfpacht geven, verkavelen, vruchtgebruik of naakte eigendom afstaan,

De vennootschap kan eveneens roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarin begrepen effecten en portefeuillewaarden, al dan niet ter beurze genoteerd, aankopen, invoeren, verhandelen of ruilen.

2. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

3. Het optreden als bestuurder en/of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag daarenboven deelnemen aan alle burgerlijke, handels- en financiële venichtingen die ap directe of indirecte wijze met deze doelstellingen verbonden zijn of deze doelstellingen kunnen helpen _......,...._ L verwezenlijken of vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

 %

Voor-etnouden aan het Belgisch

Staatsblad

 e

De vennootschap kan eveneens bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op één of andere wijze deelnemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap met een gelijkaardige of analoge doelstelling, alles zowel in binnen- als in buitenland.

De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zal achten.

Artikel vier : Duur van de vennootschap

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel vijf : Geplaatst kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend honderdzevenendertig (1.137) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel elf : Benoeming bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van be-stuur, bestaande uit minstens drie leden, of indien wettelijk toegelaten, minstens twee leden, al dan niet aandeelhouders.

Wanneer op een algemene vergadering van aandeel-houders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt en hen te allen tijde Kan ontslaan_

De mandaten mogen, behalve bij herverkiezing, de termijn van zes jaar niet overschrijden.

De mandaten eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar waarin zij vervallen. De benoeming van de bestuurders geschiedt bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde aandelen, Ze zijn herkiesbaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. in dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel vijftien : Bevoegdheid raad van bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschappen aanbelangen, te stellen welke nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvan volgens de wet en de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel zestien : Delegatie bevoegdheden

Adviescomité - Directiecomité

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan. De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan dit directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die gedelegeerd bestuurder worden genoemd, hetzij aan één of meerdere directeurs.

Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, de gedelegeerd bestuurder en de directeur kan ook volmachten verlenen voor bepaalde doeleinden aan een bestuurder of aan derden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigde verbindt de vennootschap slechts als gewone lasthebber, binnen de perken van de verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever ingeval van overdreven volmacht.

De raad van bestuur bepaalt de vergoedingen verbonden aan de machtsafvaardigingen,

Artikel zeventien ; Vertegenwoordiging raad van bestuur

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders, gezamenlijk optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Artikel negentien : Samenstelling algemene vergadering

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algeheelheid van de aandeelhouders.

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Artikel twintig : Vertegenwoordiging op algemene vergadering

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke mandataris of vertegenwoordiger.

De raad van bestuur mag de formulering van de volmachten vaststellen en eisen dat laatstgenoemden neergelegd worden in de door hem aangeduide plaats en termijn.

De vertegenwoordiging kan geschieden door middel van een stuk dat hun handtekening draagt (kan voor toepassing hieraan voldoen: de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel éénentwintig : Bijeenroeping

De raad van bestuur en de commissarissen, zo die er zijn, zijn gerechtigd om de algemene vergadering bijeen te roepen. Zij zijn verplicht ze bijeen te roepen zodanig dat zij binnen de termijn van één maand gehouden wordt, wanneer aandeelhouders die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen dit vorderen bij middel van een schriftelijke aanvraag waarin de agenda vermeld is.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de wet.

Artikel tweeëntwintig : Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering komt van rechtswege elk jaar samen de laatste zaterdag van de maand mei om negen uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergade-'ring de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehou-iden.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de gemeente van de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Artikel drieéntwintig : Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen

Een algemene vergadering dient bijeengeroepen worden telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergadering wordt gehouden in de plaats aangeduid in de oproeping.

Artikel vierentwintig : Toelatingsvoorwaarden

Indien dit in de oproeping tot een algemene vergadering van aandeelhouders wordt vereist, dient elke aandeelhouder, minstens vijf werkdagen veer de datum die bepaald werd voor de vergadering, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen ter kennis te brengen van de raad van bestuur. De aan-deelhouders die dit niet hebben gedaan, worden niet toegela-ten tot de algemene vergadering indien dit in de oproeping wordt voorzien.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen aan de algemene vergadering deelnemen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de neerlegging voorgeschreven door de eerste alinea van dit artikel hebben verricht.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene ver-gadering behoren, met uitzondering van die welke bij authen-tieke akte moeten worden verleden. De houders van obliga-ties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van die besluiten ken-nis nemen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aan-deelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de sta-tutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aan-delen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel vijfentwintig : Stemrecht - Wijze van stemmen

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouders kunnen hun stem schriftelijk uitbrengen. Daartoe moet de stembrief, gedateerd en ondertekend, de vennootschap bereiken uiterlijk één dag voor de vergadering en het geschrift moet duidelijk blijken in welke zin de aandeelhouder wenst te stemmen.

Artikel éénendertig : Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint ieder jaar op éénendertig december en eindigt op dertig december van het jaar daarop.,

Artikel drieëndertig : Winstbestemming

Het saldo van de resultatenrekening vormt het te be-stemmen resultaat van de vennootschap.

Van de winst zal jaarlijks vijf ten honderd worden afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overschot van de winst wordt door de gewone algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur bij gewone meerderheid van stemmen beslist. Geen winstuitkering mag geschieden, indien op de datum van afslui-'ting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling van de dividenden.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften interim-dividenden uit te keren op het resultaat van het lopende boekjaar.

Artikel vierendertig : Vereffening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-4beitoudan aan hot Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in' functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe een of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en vergoedingen vaststelt.

De algemene vergadering regelt de wijze van vereffening bij gewone meerderheid van stemmen.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Artikel vijfendertig : Verdeling vereffeningsoverschot

In alle gevallen van ontbinding wordt het maatschappelijk bezit, na afbetaling van alle maatschappelijke lasten, verdeeld onder alle aandelen, bij gelijke delen, gebeurlijk na voorafgaande gelijkmaking van de aandelen, wat betreft hun afbetaling.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers moet steeds voorafgaandelijk goedgekeurd worden door de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen en gelast ondergetekende notaris met de coördinatie van de statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSELS

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie akte statutenwijziging, met aangehechte volmacht en de gecoördineerde statuten.

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie overeenkomstig artikel 173, 1 °bis van het Wetboek der Registratierechten.

Stéphane SAEY

Geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

beih owden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/11/2011
ÿþi

111111 1101 10

IIII

Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

O 8 NOV. 201f

Griffie

Ondernemingsnr : 0439 972 402

Benaming

(voluit) : GEVAERT CENTER

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Vlaamse Ardennendreef 14 - 9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : Benoeming en herbenoeming bestuurders, benoeming gedelegeerd bestuurder

Uit het verslag van de Algemene Vergadering dd. 28.05.2011 blijkt dat het mandaat van de bestuurders

komt te vervallen. Volgende bestuurders worden herbenoemd voor een periode van zes jaar, tot de Algemene

Vergadering van 2017:

- Delphine Van Damme, Vlaamse Ardennendreef 14 te 9700 Oudenaarde,

- Hubert Gevaert, Leupegemstraat 38 te 9700 Oudenaarde.

Volgende bestuurder wordt benoemd voor een periode van zes jaar, tot de Algemene Vergadering van

2017:

- Nicolas Gevaert, 4203 Bunker Hill Drive, IA 52722 Bettendorf (USA).

Uit het verslag van de Raad van Bestuur dd. 28.05.2011 blijkt dat dhr. Nicolas Gevaert wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder.

Delphine Van Da mme,

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 27.06.2011 11220-0590-011
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 24.06.2010 10210-0224-011
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 01.07.2009 09337-0228-011
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 25.06.2008 08287-0384-011
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 30.12.2006, GGK 26.05.2007, NGL 19.06.2007 07253-0356-012
12/12/2005 : OU034715
18/08/2005 : OU034715
27/06/2005 : OU034715
13/07/2004 : OU034715
01/07/2004 : OU034715
25/09/2003 : OU034715
24/06/2003 : OU034715
29/06/2002 : OU034715
21/06/2000 : OU034715
13/07/1999 : OU034715

Coordonnées
GEVAERT CENTER

Adresse
VLAAMSE ARDENNENDREEF 14 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande