GILBO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GILBO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.857.593

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.06.2014, NGL 26.06.2014 14225-0563-031
13/09/2013
ÿþ Mod Word 1i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iuu~~uiW~u~~~iu~~uu

81319 2*

fit+ beht

aar

Bel Staa

»usa%

e sEp Ztilâ,

eº% A a J

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondemerningsnr : 0438.857.593

Benaming

(voluit) : GILBO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Heide, 7, (1780) Wemmel

(volledig adres)

Onderwerp akte : verrichting gelijkgesteld met een fusie door overneming - proces-verbaal van de overnemende vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal gesloten door notaris Paul Dauwe te Oudergem, op éénentwintig augustus tweeduizend dertien, geregistreerd vijf bladen, geen renvooien, op het derde Registratiekantoor van Elsene, op 22 augustus 2013, boek 75, blad 93, vak 11, ontvangen vijftig euro, getekend MARCHAL D., dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "GILBO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te (1780) Wemmel, Heide, 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel, onder nummer 0438.857,593, volgende beslissingen heeft genomen:

"EERSTE BESLISSING: Kennisname van het fusievoorstel

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de aandeelhouders, hier aanwezig of vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaren dat het fusievoorstel op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en dat de aandeelhouders er kosteloos een afschrift van konden bekomen,

Het fusievoorstel werd opgesteld op 28 mei 2013 door de respectievelijke bestuursorganen van de overnemende vennootschap en van de overgenomen vennootschap "G. ENGINEERING & DESIGN" met zetel te (1780) Wemmel, Heide, 7, hierna "de overgenomen vennootschap" in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 11 juni daarna, inmiddels bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 juni daarna, onder nummers 13093307 voor de vennootschap "GILBO" en 13093304 voor de vennootschap "G. ENGINEERING & DESIGN".

Il. De aandeelhouders bevestigen in hun hoedanigheid van houders van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van artikel 720, §1, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen.,

De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en = documenten, in toepassing van artikel 720, §2 van het Wetboek van vennootschappen, te weten : 1° de fusievoorstellen, 2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elke bij de fusie betrokken vennootschap, 3° de jaarverslagen en de verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren.

De vergadering verzaakt aan de tussentijdse cijfers overeenkomstig artikel 720 § 2 van het Wetboek van vennootsohappen..

V11. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van enige voorlezing. Een kopie van het fusievoorstel wordt ne varietur ondertekend door de voorzitter en door ondergetekende notaris en zal in het dossier van laatstgenoemde bewaard blijven.

TWEEDE BESLISSING: Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting - Overgang onder algemene titel van het vermogen

1. Fusie door overneming van de naamloze vennootschap "G. ENGINEERING & DESIGN" en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 28 mei 2013 door de bestuursorganen van de overgenomen vennootschap "G. ENGINEERING & DESIGN" en van de overnemende vennootschap "GILBO", en dat werd neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staasblad, zoals voormeld,

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "GILBO", met zetel te (1780) Wemmel, Heide, 7, hierna genoemd "de overnemende vennootschap" de naamloze vennootschap "G. ENGINEERING & DESIGN", met zetel te (1780) Wemmel, Heide, 7, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt,





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanig held van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 geacht boekhoudkundig

verricht te zijn voor rekening van de ovememende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorga-'nen van de fuserende

vennootschappen.

5. Eigendomsovergang - elementen van het overgedragen vermogen

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgeno-'men vennootschap goed. ,

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom aile immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens, voor zover van toepassing:

-alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de , voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

-aile handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

-alle intellectuele rechten omvattende ondermeer : alle tekeningen, logo's, de fabriek- en handelsmerken, waarvan de overgenomen ven-'nootschap tituiarls of beneficiaris is.

-wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen teneinde de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving terzake.

' Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel aile lopende

overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werkne-'mers, die de overgenomen vennootschap heeft , aangegaan, met inbegrip van alle extralegale pensioenvoorzieningen.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken. Er wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in het voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De eventuele zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Aile eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

DERDE BESLISSING: Machten

De vergadering verleent aile machten aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen.'

Voor analytisch uittreksel

Paul Dauwe

Notaris

Wordt tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte proces-verbaal dd. 21/08/2013 met volmachten

~ Vear-

" behouden

V aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 01.07.2013 13250-0337-032
20/06/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11,1

i

lI

Vo beha aan Bote Staat

lIi

*13093 Jil

11 JUIN 2

tesitlE9,eddi

Griffie

13

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0438.857.593

Benaming

(voluit) : GILBO

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : HEIDE 7 -1780 WEMMEL (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van fusievoorstel

Neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel van het fusievoorstel de dato

28 mei 2013 betreffende de geruisloze fusie waarbij het gehele vermogen van de NV

'G. ENGINEERING & DESIGN', met zetel te 1780 Wemmel, Heide 7; ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Brussel en met ondernemingsnummer 0469.577.097, zowel de rechten als de

verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de NV 'GILBO', met zetel te 1780

Wemmel, Heide 7; ingeschreven in het rechtspersonen register te Brussel en met

ondernemingsnummer 0438.857.593, die reeds houdster is van aile aandelen van de NV

'G. ENGINEERING & DESIGN'.

BVBA ELIAS WHEMAB vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Bart Elias,

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/11/2012 : BL528210
03/07/2012 : BL528210
20/07/2011 : BL528210
08/07/2011 : BL528210
14/07/2010 : BL528210
25/11/2009 : BL528210
18/09/2009 : BL528210
18/09/2009 : BL528210
13/07/2009 : BL528210
10/07/2008 : BL528210
21/05/2015
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!U MM I II neergelegd/ontvangen

op



1 1 MEI 2015





ter griffie van de Nederlandgtalige eicet-leren artdel Brussel

Ondernemingsnr : 0438.857.593

Benaming

(voluit) : GILBO

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : HEIDE 7 -1780 WEMMEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

TIJDENS DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 30 APRIL 2015 GEHOUDEN OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL TE WEMMEL OM 11.00 UUR WERD MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN BESLIST OM DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP TE VERPLAATSEN NAAR:

SLUISWEG 1 BUS 13 TE 9000 GENT,

EN DIT MET INGANG PER 11 MEI 2015.

BVBA ELIAS WHEMAB

VERTEGENWOORDIGD DOOR HAAR

VASTE VERTEGENWOORDIGER

DE HEER BART ELIAS

GEDELEGEERD BESTUURDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

dt~lkettee" IuUik «ffleil:: eftefee': estpfltseel*NllfverpdeiemeïtsiefeerRíift*.tibittàJ1midie rfereeee

eiegoierresiteeffeïº%temuiempeenetameevafflulen

*.leee: ttigew ee I#ernekreteciirts

09/07/2007 : BL528210
07/09/2006 : BL528210
29/06/2015
ÿþ Mod wort! 11.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0438.857.593

Benaming

(voluit) : GILBO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Sluisweg 1 bus 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel partiële splitsing van de NV ODEBRECHT door overneming door de NV GILBO

, Uit een voorstel tot partiële splitsing, opgemaakt op 15 juni 2015 door de bestuurders van de NV

ODEBRECHT en de bestuurders van de NV GILBO, overeenkomstig de artikelen 677 en 728 van het Wetboek; `; van Vennootschappen, blijkt het volgende:

De partiële splitsing betreft de overname van een deel van het vermogen van NV ODEBRECHT, met; maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Sluisweg 1 bus 13, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent,; afdeling Gent en met BTW-nummer BE0452.758.386, waarbij zowel de rechten als de verplichtingen ais gevolg' van de partiële splitsing zullen overgaan op de NV GILBO met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Sluisweg 1; bus 13, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent, afdeling Gent en met BTW-nummer BE0438.857.593, tegen uitkering aan de aandeelhouders van de NV ODEBRECHT van aandelen van de verkrijgende vennootschap NV GILBO.

De inhoud van het partieel splitsingsvoorstel luidt als volgt:

1. Beschrijving

De raden van bestuur van de naamloze vennootschap ODEBRECHT (de te splitsen vennootschap) en de; naamloze vennootschap GILBO (de verkrijgende vennootschap) stellen voor, conform artikelen 673 en 677 van' het Wetboek van vennootschappen, een deel van het vermogen van de naamloze vennootschap ODEBRECHT af te splitsen en In te brengen in het vermogen van de naamloze vennootschap GILBO. De bestuursorganen' stellen aan de algemene vergadering van de aandeelhouders van de betrokken vennootschappen voor,, conform artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen, te verzaken aan artikelen 730 en 731 van het; Wetboek van vennootschappen ("vereenvoudigde procedure"), Het recht om te verzaken aan de opmaak van' de bijzondere verslagen waarvan sprake in artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen en de controleversiaggeving waarvan sprake in artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen, dient uitdrukkelijk; te worden vastgesteld in de algemene vergadering die over de partiële splitsing moet besluiten.

2.De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen

2.10DEBRECHT NV (te splitsen vennootschap)

De te splitsen vennootschap heeft als maatschappelijke benaming "ODEBRECHT" en is een naamloze:

vennootschap,

De vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Sluisweg 1, bus 13.

De vennootschap heeft tot doel:

"a) Alle roerende en onroerende verrichtingen te doen, namelijk het kopen, verkopen, huren, verhuren,'

bouwen en verbouwen, het in waarde brengen van alle onroerende goederen, deze te beheren, hetzij voor

eigen rekening, hetzij voor rekeningvan derden of bij deelneming. Zij zal ook mogen optreden ais promotoren

als vastgoedmakelaar.

De algemene bouwonderneming toe te vertrouwen aan onderaannemers.

b) Het verlenen van adviezen op gebied van produktontwikkeling en produktverbetering, produktieplanning

en produktiemethoden, het verbeteren van efficienties, het opbouwen en opvolgen van verkoopsorganisatiies,

het opzetten en verbeteren van financiële systemen en procedures.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

u

V

NEERGELEGD

1 0 JUNI 2015

l3rCHelee VAN

KnnQ¬ a.nn:riFi TF r:tt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

c) Het nemen van participaties en deelnemingen in bedrijven, het aankopen, verkopen, huren en verhuren van onroerende goederen,

d) Het geven van adviezen in de meest ruime betekenis.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle om het even welke verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bijlof bijdragen tot de bevordering van haar doel.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan niet haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden. De vennootschap mag optreden als bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen."

2.2GILBO NV (verkrijgende vennootschap)

De verkrijgende vennootschap heeft als maatschappelijke benaming "GILBO" en is een naamloze vennootschap.

De vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Sluisweg 1, bus 13.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

"- alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot aile roerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en de onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de verkaveling en in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het produktief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde eigendommen.

- de promotie, de ontwikkeling en marketing van alle onroerende goederen, rechten en projecten in de meest ruime zin genomen.

- alle verrichtingen van mandaat agentuur of van commissie in verband met de hoger omschreven operaties.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciëler industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van onderaanneming in het algemene, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen, Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen."

3.De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

3.1 Waardebepaling af te splitsen vermogen van ODEBRECHT NV

De onroerende goederen die het voorwerp uitmaken van de partiële splitsing en eigendom zijn van ODEBRECHT NV betreffen enerzijds een kantoorpand (genaamd Montgomery) gelegen te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, op de hoek van de Tervurenlaan 126 en de Hertoginnestraat 11-13, waarvan de boekwaarde per 3112-2014 813A81,12 EUR bedraagt en anderzijds 17 parkeerplaatsen gelegen te 1082 Sint-Agatha-Berchem, Vliegvelddreef 5-7, waarvan de boekwaarde per 31-12-2014 196.198,00 EUR bedraagt. De venale waarde van deze panden wordt geraamd op respectievelijk 3.000.000,00 EUR voor het kantoorgebouw en 250.000,00 EUR voor de parkeerplaatsen. Om de ruilverhouding te berekenen wordt rekening gehouden met een belastinglatentie op de niet gerealiseerde meerwaarde van 17%.

Het maatschappelijk kapitaal van ODEBRECHT NV wordt vertegenwoordigd door 60.000 aandelen.

We berekenen de waarde van de in te brengen onroerende goederen per aandeel ais volgt:

Venale geschatte waarde 3.250.000,00 EUR Boekwaarde per 31-12-2014 -1.009.679,12 EUR

Bruto latente meerwaarde 2.240.320,88 EUR x 17% = 380.854,55 EUR

Belastinglatentie -380.854,55 EUR

Netto latente meerwaarde 1.859.466,33 EUR Boekwaarde per 31-12-2014 1.009.679,12 EUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Waarde in te brengen

onroerende goederen 2.869.145,45 EUR

Aantal aandelen 60.000

Waarde per aandeel 47,82

3.2Waardebepaling GILBO NV

De waarde van de onroerende goederen van GILBO NV per 31 december 2014 wordt bepaald op 27.657.465,23 EUR. Deze waarde wordt bepaald op basis van de potentiële huuropbrengsten. De meerwaarde op deze onroerende goederen betreft bijgevolg 13.503.336,89 EUR. Hierbij is rekening gehouden met een belastinglatentie van 2.042.709,52 EUR. De leningen op lange termijn bedragen 6.821.318,00 EUR.

Per 31 december 2014 is de boekwaarde van de deelnemingen 8.603.152,30 EUR. De deelneming in ODEBRECHT NV en de deelneming in Immo WL Leuven BVBA zullen na de partiële splitsing verkocht worden voor een bedrag van respectievelijk 3.794.258,12 EUR en 822.967,51 EUR. Hierdoor zal er een belastingvrije meerwaarde gerealiseerd worden ten bedrage van 1.294.925,63 EUR. Wij houden rekening met deze meerwaarde voor de waardering van GILBO NV.

Het maatschappelijk kapitaal van GILBO NV wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Voor de gemakkelijkheid van de berekeningen vermenigvuldigen wij het aantal aandelen met 10.000.

We berekenen de waarde van GILBO NV als volgt:

Waarde onroerende goederen 27.657.465,23 EUR

Belastinglatentie op OG -2.042.709,52 EUR

Leningen op lange termijn -6.821.318,00 EUR

Deelnemingen per 31-12-2014 8.603.152,30 EUR Meerwaarde op deelnemingen 1.294.925,63 EUR

Waarde GILBO NV 28.691.515,64 EUR

Aantal aandelen 1.000.000

Waarde per aandeel 28,69

Voormelde bedragen opgenomen in de paragrafen 3.1 en 3.2 zijn tot stand gekomen in onderling overleg en

met akkoord van alle aandeelhouders, zijnde de aandeelhouders van GILBO NV en ODEBRECHT NV.

3.3Berekening ruilverhouding

De ruilverhouding wordt als volgt berekend:

Ru ilverhoud ing47,82128,69 = 1.667

Uit bovenstaande berekening kunnen we besluiten dat de aandeelhouders van ODEBRECHT NV voor elke

1.000 aandelen 1.667 aandelen van GILBO NV krijgen.

wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen van de verkrijgende

vennootschap.

4.De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt

Elke aandeelhouder van te splitsen vennootschap (ODEBRECHT NV) zal aandelen in de verkrijgende vennootschap (GILBO NV) ontvangen evenredig aan het percentage dat deze aandeelhouder aanhoudt in de gesplitste vennootschap. Bovenstaande gaat op voor alle aandeelhouders, behalve voor GILBO NV. GILBO NV bezit een participatie van 25% in ODEBRECHT NV. Als gevolg daarvan zal bij de boekhoudkundige verwerking van de partiële splitsing van ODEBRECHT NV ten name van GSLBO NV een fusie-inbrengmeerwaarde worden vastgesteld ten belope van het verschil tussen het gedeelte van de fiscale waarde van de aandelen ODEBRECHT NV in de boeken van GILBO NV en het overeenkomstig gedeelte van het ingebrachte netto actief van ODEBRECHT NV, zijnde 193.116,10 EUR. Dit verschil zal ten name van GILBO NV worden geboekt ais een herwaardering van de materiële vaste activa. GILBO NV zal bijgevolg geen aandelen van zichzelf ontvangen.

De aandelen die door de verkrijgende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap GILBO NV.

De aandelen van de verkrijgende vennootschap zijn aandelen op naam en zullen overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van vennootschappen ingeschreven worden in het register van aandelen van deze vennootschap op naam van de nieuwe aandeelhouders.

5.De datum vanaf welke de nieuw uitgegeven aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 januari 2015, zijnde de datum vanaf welke de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap, wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, ais bepaald in de volgende paragraaf.

6.De datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap, wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap , wordt bepaald op 1 januari 2015.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de partieel te splitsen vennootschap gedaan, wat het af te splitsen vermogen betreft, komen voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

7.De rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of jegens hen voorgestelde maatregelen

De te splitsen vennootschap heeft geen aandelen met bijzondere rechten, nog andere effecten dan aandelen.

Er worden aldus geen bijzondere rechten toegekend door de verkrijgende vennootschap aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap.

8.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 731 bedoelde verslag

De bestuursorganen stellen voor aan de algemene vergaderingen, overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen, te verzaken aan artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen. Bijgevolg zal er geen bedrijfsrevisor of externe accountant aangesteld worden ter beoordeling van de hierboven beschreven ruilverhouding. In voorkomend geval kan de bezoldiging van de bedrijfsrevisor of externe accountant niet worden opgenomen in het splitsingsvoorstel.

9.Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

10,De nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan de verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen

10.1Beschrijving van de over te dragen delen

De onroerende goederen die het voorwerp uitmaken van de partiële splitsing en eigendom zijn van

ODEBRECHT NV betreffen enerzijds een kantoorpand (genaamd Montgomery) gelegen te 1150 Sint-Pieters-

Woluwe, op de hoek van de Tervurenlaan 126 en de Hertoginnestraat 11-13, waarvan de boekwaarde per 31-

12-2014 813.481,12 EUR bedraagt en anderzijds 17 parkeerplaatsen gelegen te 1082 Sint Agatha-Berchem,

Vliegvelddreef 5-7, waarvan de boekwaarde per 31-12-2014 196.198,00 EUR bedraagt. De venale waarde van

deze panden wordt geraamd op respectievelijk 3.000.000,00 EUR voor het kantoorgebouw en 250.000,00 EUR

voor de parkeerplaatsen.

Ingevolge de splitsing vindt met betrekking tot dit onroerend goed een overdracht van gronden plaats in de

zin van het Bodemsaneringsdecreet. Met betrekking tot deze gronden dient aldus een bodemattest te worden

afgeleverd.

Op 29 mei 2015 werd voor de 17 parkeerplaatsen een bodemattest afgeleverd waarvan de inhoud als volgt

luidt:

"1. Identificatie van het perceel

Gemeentenr, : 21003

Sectie : A

Perceelsnr. : 21003_ A_0289_W_010_00

Adressen :

Gentsesteenweg 1432, 1082 Brussel

Vliegvelddreef 3,1082 Brussel

Vliegvelddreef 7,1082 Brussel

Viiegvelddreef 5, 1082 Brussel

Oppervlakte : 1566,77 m2

2.Statuut van het perceel

Het perceel is momenteel niet opgenomen in de inventaris van de bodemtoestand.

3.Gedetailleerde informatie beschikbaar in de inventaris van de bodemtoestand

Aard en houders van verplichtingen

Er zijn momenteel geen verplichtingen voor wat betreft de vervreemding van zakelijke rechten (bv. verkoop)

of de overdracht van een milieuvergunning op dit perceel.

Een verkennend bodemonderzoek dient uitgevoerd te worden als het bovenvermelde perceel het voorwerp

uitmaakt van

-de inplanting van een nieuwe risicoactiviteit, en dit ten laste van de aanvrager van de milieuvergunning (art.

13§3)

-de ontdekking van een verontreiniging bij uitgravingswerken, en dit ten laste van de persoon die de

uitgravingswerken verricht of voor wiens rekening deze werken worden verricht. (art 13§6)

-een gebeurtenis die bodemverontreiniging veroorzaakt, en dit ten laste van de persoon die de gebeurtenis

heeft veroorzaakt (art. 13§7),

u . +

e -lie r . lb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Weet dat er vrijstelling voor de verplichting tot het uitvoeren van een verkennend bodemonderzoek voorzien zijn in artikel 60 en 61 van de ordonnantie van 5 maart 2009. Deze vrijstellingen moeten via het betrokken formulier per aangetekend schrijven bij Leefmilieu Brussel - BIM aangevraagd of gemeld worden (www.l eefmilieu.brussel}bodemvrijstelling).

4.Geldigheid van het bodemattest

Dit attest is maximum 6 maanden geldig, vanaf de datum van aflevering.

In het algemeen komt de hierboven vermelde geldigheid van het bodemattest te vervallen indien er zich één

van volgende veranderingen heeft voorgedaan:

-Voormalige of huidige uitbating van andere risicoactiviteiten dan diegene die in dit bodemattest vernield

werden;

-Ontdekking van bodemverontreiniging gedurende uitgravingswerken;

-Elke andere gebeurtenis dan de risicoactiviteiten die een vermoeden van verontreiniging rechtvaardigt of

een bodemverontreiniging heeft veroorzaakt;

-Administratieve gegevens van het perceel, o.a. haar afperking, haar bestemming enz.

-Betekening van gelijkvomiigheidsverkfaringen, slotverklaringen of oplegging van veiligheidsmaatregelen

conform de bepalingen van de Ordonnantie van 5 maart 2009;

-Het niet respecteren van of een verandering in de voorwaarden vermeld in de conformiteitsverklaringen of

slotverklaringen zoals bepaald in de artikelen 15, 27, 31, 35, 40, 43 en 48 van de Ordonnantie van 5/3/2009 met

betrekking ott het beheer en de sanering van verontreinigde bodems (B.S. 10/3/2009)

Dit bodemattest heft alle eerder afgeleverde bodemattesten op."

Op 21 mei 2015 werd voor het kantoorgebouw een bodemattest afgeleverd waarvan de inhoud als volgt

luidt:

"1.Identificatie van het perceel

Gemeentenr.: 21019

Sectie : A

Perceelsnr, ; 21019 A_0209 W_005_00

Adressen :

Hertoginnestraat 13, 1150 Brussel

Hertoginnestraat 11, 1150 Brussel

Tervurenlaan 118, 1150 Brussel

Oppervlakte : 1117,96 m2

2.Statuut van het perceel

Het perceel is momenteel niet opgenomen in de inventaris van de bodemtoestand.

3.Gedetailleerde informatie beschikbaar in de inventaris van de bodentoestand

Aard en houders van verplichtingen

Er zijn momenteel geen verplichtingen voor wat betreft de vervreemding van zakelijke rechten (bv. verkoop)

of de overdracht van een milieuvergunning op dit perceel.

Een verkennend bodemonderzoek dient uitgevoerd te worden ais het bovenvermelde perceel het voorwerp

uitmaakt van :

-de inplanting van een nieuwe risicoactiviteit, en dit ten laste van de aanvrager van de milieuvergunning (art.

13§3)

-de ontdekking van een verontreiniging bij uitgravingswerken, en dit ten laste van de persoon die de

uitgravingswerken verricht of voor wiens rekening deze werken worden verricht. (art 13§6)

-een gebeurtenis die bodemverontreiniging veroorzaakt, en dit ten laste van de persoon die de gebeurtenis

heeft veroorzaakt (art. 13§7).

Weet dat er vrijstelling voor de verplichting tot het uitvoeren van een verkennend bodemonderzoek voorzien

zijn in artikel 60 en 61 van de ordonnantie van 5 maart 2009, Deze vrijstellingen moeten via het betrokken

formulier per aangetekend schrijven bij Leefmilieu Brussel - BIM aangevraagd of gemeld worden

(www.leefmilieu.brussellbodemvrijstef ling).

4.Geldigheid van het bodemattest

Dit attest is maximum 6 maanden geldig, vanaf de datum van aflevering.

In het algemeen komt de hierboven vermelde geldigheid van het bodemattest te vervallen indien er zich één

van volgende veranderingen heeft voorgedaan:

-Voormalige of huidige uitbating van andere risicoactiviteiten dan diegene die in dit bodemattest vermeld

werden;

-Ontdekking van bodemverontreiniging gedurende uitgravingswerken;

-Elke andere gebeurtenis dan de risicoactiviteiten die een vermoeden van verontreiniging rechtvaardigt of

een bodemverontreiniging heeft veroorzaakt;

-Administratieve gegevens van het perceel, o.a. haar afperking, haar bestemming enz.

-Betekening van gelijkvomiigheidsverklaringen, slotverklaringen of oplegging van veiligheidsmaatregelen conform de bepalingen van de Ordonnantie van 5 maart 2009;

-Het niet respecteren van of een verandering in de voorwaarden vermeld in de conformiteitsverklaringen of slotverklaringen zoals bepaald in de artikelen 15, 27, 31, 35, 40, 43 en 48 van de Ordonnantie van 5/3/2009 met betrekking ott het beheer en de sanering van verontreinigde bodems (B.S. 10/3/2009)

Dit bodemattest heft alle eerder afgeleverde bodemattesten op,"

10.2 Verdeling van de over te dragen delen

De af te splitsen activa bestanddelen van NV ODEBRECHT naar NV GILBO zijn de volgende: - Materiële vaste activa: 1.009.679,12

De af te splitsen passiva bestanddelen van NV ODEBRECHT naar NV GILBO zijn de volgende:

- Kapitaal: 199.754,21

- Reserves: 19.975,42

- Overgedragen winstfverlies: 789.949,49

GILBO NV bezit een participatie van 25% in ODEBRECHT NV. Ais gevolg daarvan zal bij de boekhoudkundige verwerking van de partiële splitsing van ODEBRECHT NV ten name van GILBO NV een fusie-inbrengmeerwaarde worden vastgesteld ten belope van het verschil tussen het gedeelte van de fiscale waarde van de aandelen ODEBRECHT NV in de boeken van GILBO NV en het overeenkomstig gedeelte van het ingebrachte netto actief van ODEBRECHT NV, zijnde 193.116,10 EUR. Dit verschil zal ten name van GILBO NV worden geboekt ais een herwaardering van de materiële vaste activa.

11.0e verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de

verkrijgende vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling gebaseerd is

De aandeelhoudersstructuur van ODEBRECHT NV is de volgende:

- BVBA STRACO 27.000 aandelen

- NV GILBO 15.000 aandelen

- BVBA ELIAS WHEMAB 9.000 aandelen

- BVBA DONA 9.000 aandelen

60.000 aandelen

Aangezien de ruilverhouding hierboven bepaald werd op 1.667 aandelen van GILBO NV voor 1.000 aandelen van ODEBRECHT NV en de nieuwe aandelen evenredig verdeeld zullen worden onder de aandeelhouders van ODEBRECHT NV, behalve GILBO NV (zie hieronder), ziet de verdeling van de nieuw uit te geven aandelen er als volgt uit:

- BVBA STRACO 45.009 aandelen

- BVBA ELIAS WHEMAB 15.003 aandelen

- BVBA DONA 15.003 aandelen

75.015 aandelen

GILBO NV bezit een participatie van 25% in ODEBRECHT NV. Als gevolg daarvan zal bij de boekhoudkundige verwerking van de partiële splitsing van ODEBRECHT NV ten name van GILBO NV een fusie-inbrengmeerwaarde worden vastgesteld ten belope van het verschil tussen het gedeelte van de fiscale waarde van de aandelen ODEBRECHT NV in de boeken van GILBO NV en het overeenkomstig gedeelte van het ingebrachte netto actief van ODEBRECHT NV, zijnde 193.116,10 EUR.. Dit verschil zal ten name van GILBO NV worden geboekt als een herwaardering van de materiële vaste activa.

12.Fiscale verklaringen

De voorgenomen partiële splitsing vindt (belastingvrij) plaats onder toepassing van artikel 211 §1 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992, van artikel 11 van het BTW-wetboek en van de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der registratierechten.

13.Slotverklaring

Dit voorstel tot partiële splitsing zal door de zorgen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen uiterlijk zes weken voor de algemene vergaderingen die over de partiële splitsing moeten besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel worden neergelegd.

Opgemaakt in zes exemplaren te Wemmel, 15 juni 2015

Elke raad van bestuur erkent drie door of namens alle raden van bestuur getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd, een ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap en het laatste om aan de notaris te worden afgegeven.

Voor BVBA STRACO

Gedelegeerd bestuurder

Gino DE RAEDT

Vaste vertegenwoordiger

Tegelijk hiermee neergelegd: voorstel partiële splitsing dd. 15 juni 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

h T It. .1FVoo" r-behouden maan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2005 : BL528210
22/12/2004 : BL528210
24/12/2003 : BL528210
28/08/2015
ÿþOndernemingsnr ; 0438.857.593

Benaming

(voluit) : GILBO

(verkort)

Rechtsvorm " naamloze vennootschap

Zete4 : Sluisweg 1 bus 13, (9000 Gent)

(volledig adres)

Onderwerp akte : splitsing door partiële overneming - notulen van de buitengewone

algemene vergadering van de overnemende vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Paul Dauwe te Oudergem, op 30 juli 2015 "ter registratie neergelegd binnen de wettelijke termijn", dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap «GILBO», niet maatschappelijke zetel te (9000) Gent, Sluisweg, 1 bus 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Gent), onder nummer 0438.857.593 en onderworpen aan de BTW, onder nummer BE 0438.857.593, de volgende besluiten heeft genomen

"EERSTE BESLISSING - Onderzoek van documenten en splitsingsvoorstel

De vergadering heeft de documenten en verslagen die haar ter beschikking werden gesteld onderzocht en t

a)heeft eenparig en uitdrukkelijk beslist om overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen om de artikelen 730 en 731 van het gezegd wetboek niet toe te passen, in zoverre dit laatste artikel op de verslagen betrekking heeft.

b)de aandeelhouders hebben verklaard sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van de in de agenda aangekondigde verslagen te hebben ontvangen, met name: het verslag opgesteld door BV CVBA "VGD" Bedrijfsrevisoren (2000) Antwerpen, Schaliënstraat, 5, bus 2, vertegenwoordigd door de Heer Guy De Vooght, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld. De conclusies van dit verslag worden hierna letterlijk weergegeven:

"9. BESLUITEN

Ons verslag kadert in de inbreng in natura tot kapitaalsverhoging van de naamloze vennootschap GILBO ingevolge de partiële splitsing van de naamloze vennootschap ODEBRECHT, bestaande uit enerzijds een kantoorpand (genaamd Montgomery) gelegen te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, op de hoek van de Tervurenlaan 126 en de Hertoginnestraat 11-13 en anderzijds 17 parkeerplaatsen gelegen te 1082 Sint-Agatha-Berchem, Vliegvelddreef 5-7.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de gezamelijke bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) Daar de inbreng kadert in de partiële splitsing van naamloze vennootschap ODEBRECHT zullen de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, opgenomen worden in de boekhouding van de naamloze vennootschap GILBO op basis van het boekhoudkundig continuïteitsbeginsel, met name de boekwaarde op 31 december 2014, blijkend uit de splitsingsstaat. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de in te brengen activa-bestanddelen, zodat hiervoor, vanuit theoretisch standpunt een voorbehoud dient te worden geformuleerd;

d) Voor de waardering van de inbrenggenietende vennootschap hebben de raden van bestuur van de betrokken vennootschappen rekening gehouden met een herwaardering van de onroerende goederen op basis van de potiëntiele huuropbrengsten en de boekwaarde of de realisatiewaarde van de deelnemingen, Wij kunnen niet oordelen of deze potentiële huuropbrengsten realistisch zijn en bijgevolg of deze waardering bedrijfseconomisch verantwoord is. Wij kunnen aldus niet oordelen of de door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dal de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op Je .e atste Ur van Luik 88 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzst van de persololn(en)

bevoegd de re,htÿpersoon ten aanzien van derden te vertegenwcordrgen

Verso Naam en handtekening

Mod Wortl 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

II II III IV I~IIII

*15123725*

AI

A

IN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

e) M.b.t. de hierboven beschreven onroerende goederen kan ons voor het verstrijken van de notariële akte geen hypothecaire staat voorgelegd worden. Wij kunnen aldus niet nagaan of op de onroerende goederen geen hypothecaire inschrijving rust. Een voorbehoud dient hiervoor geformuleerd te worden.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 75.015 aandelen van de naamloze vennootschap GILl3O zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1l75.015ste deel van het kapitaal elk. Deze aandelen

- hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van de naamloze vennootschap GILBO; - zullen deelnemen in de resultaten van de naamloze vennootschap GILBO vanaf 1 januari 2015.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura van de naamloze vennootschap GILBO en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Antwerpen, 15 juli 2015"

Deze verslagen worden hier aan gehecht doch niet overgeschreven.

TWEEDE BESLISSING - Omzetting van aandelen

De vergadering heeft eenparig beslist om de honderd (100) thans bestaande aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen om te zetten in één miljoen (1.000.000) aandelen genummerd van 1 tot 1.000.000,

DERDE BESLISSING - Besluit tot partiële splitsing door overneming

De vergadering heeft kennis genomen van de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ODEBRECHT` houdende de partiële afsplitsing van het geheel van haar onroerende goederen en rechten uitsluitend aangewend voor de uitbating van de bedrijfstak "verhuur van onroerende goederen" door de overdracht van deze enige onroerende goederen bestemd voor verhuur (met name een kantoorpand "genaamd Montgomery" te Sint-Pieters-Woluwe, op de hoek van de Tervurenlaan, 126, en de Hertoginnestraat, 3-13, waarvan de boekwaarde per 31 december 2014 813.481,12 ¬ bedraagt, en 17 parkeerplaatsen gelegen te Sint-Agatha-Berchem, Gentsesteenweg, 14321 Vliegveld-'dreef, 57, waarvan de boekwaarde per 31 december 2014 196.198,00 ¬ , bedraagt) om ze schuldenvrij als bedrijfstak over te dragen aan de onder-havige vennootschap "GILBO", hetgeen de vergadering eenparig aanvaardt. Met dien verstande dat:

a)de overdrachten gebeuren op basis van de boekhoudkundige staat van de partieel gesplitste vennootschap afgesloten per 31 december 2014, De afgesplitste activa en passiva van het vermogen van de naamloze vennootschap "ODEBRECHT" zullen worden opgenomen in de boekhouding van de overnemende naamloze vennoot-'schap "GILBO" tegen de waarde vermeld in het voorstel partiële splitsing;

b)de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap worden, boek'houd'kundig, enkel voor wat bedrijfstak "verhuur van onroerende goederen" betreft, vanaf 1 januari 2015 geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende ven'noot'schap, zodat al deze handelingen van na die datum betrekkelijk deze bedrijfstak in het voordeel en onder het risico van de naamloze vennootschap "GILBO" zijn;

Naar aanleiding van deze aanvaarding, is de opschortende voorwaarde vervat in de partiële splitsingsakte van de naamloze vennootschap "ODEBRECHT" gerealiseerd.

VIERDE BESLISSING -ANDERE BEPALINGEN

Overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de vergadering het volgende vastgesteld

a)De rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de aan'deel'houders van de partieel te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of jegens hen voorgestelde maatregelen. De partieel te splitsen vennootschap heeft geen aandelen met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen. Er werden aldus geen bijzondere rechten toegekend door de verkrijgende vennootschap aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap.

b) De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 731 bedoelde verslag. De bestuursorganen stellen voor aan de algemene vergaderingen, overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen, te verzaken aan artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen. Bijgevolg zal er geen bedrijfsrevisor of externe accountant aangesteld worden ter beoordeling van de hieronder beschreven ruilverhouding. In voorkomend geval kan de bezoldiging van de bedrijfsrevisor of externe accountant niet worden opgenomen in het splitsingsvoorstel.

c) Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen. Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen,

VIJFDE BESLISSING - Beschrijving van de overgedragen onroerende goederen van de partieel gesplitste vennootschap

De vergadering heeft de werkende notaris verzocht om te akteren dat volgende onroerende goederen afgesplitst worden van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap:

I. Gemeente Sint-Pieters-Woluwe (eerste afdeling).

In een onroerend complex: a) opgericht op een grond gelegen aan de Tervurenlaan, 118-120, volgens titel gekadastreerd sectie A nummer 209/S/5 voor 4 are 95 centiare; b) opgericht op een grond gelegen aan de Tervurenlaan, 126, volgens titel gekadastreerd sectie A nummer 209N/5 voor 2 are 50 centiare; c) en een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

gebouw aan de Hertoginnestraat, 3-13, volgens titel gekadastreerd sectie A nummer 209/T/5 voor 3 are 83 centiare. Het geheel zijnde thans gekadastreerd onder Sint-Pieters-Woluwe, eerste afdeling, artikel 10934 sectie A nummer 0209W.

Blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Paul Dauwe op 27 fe'bru-.ari 2006, overgeschreven op het vijfde hypotheekkantoor van Brussel, op dertig maart daarna onder referte 51-T-3010312006-04325 werden de overkoepelende statuten voor het gehele complex opgemaakt door de creatie van vier afzonderlijke volumes: a) het VOLUME 1 omvattende de twee ondergrondse verdiepingen als-ime-.-»de de toegang voor wagens tot de Hertoginnestraat alsmede 12.320 / 100.000 van de grond groot 11 are 28 centiare; b) het VOLUME 2 aan de Hertoginnestraat, 3/13, hierna uitvoeriger be-schreven alsmede 27,4001100.000 van de grond groot 11 are 28 centiare; c) het VOLUME 3 aan de Tervurentaan, 118-120, alsmede 32.880/100.000 van de grond groot 11 are 28 centiare; d) het VOLUME 4 aan de Tervurenlaan, 126, alsmede 27.4001100.000 van de grond groot 11 are 28 centiare.

VOLGENDE ONROERENDE GOEDEREN

In het VOLUME 1 ; omvattende de twee ondergrondse verdiepingen alsmede de toegang voor wagens tot de Hertoginnestraat alsmede 12.3201100.000 van de grond groot 11 are 28 centiare;

Op de eerste ondergrondse verdieping negen gewone autostaanplaatsen genummerd: P8, P13, P14, P15, P16, P17, P18, P19 en P20, omvattende elk:

a)in privatieve en uitsluitende eigendom de autostaanplaats zelf met zijn afbakening op de grond.

-in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid éénlzesenveertigste (1/46ste) in de gemeenschappelijke gedeelten van volume 1 en tweehonderd zevenenzestig komma tweeëntachtig I honderdduizendsten (267,82/100.000sten) van de grond.

Op de tweede ondergrondse verdieping drie gewone autostaanplaatsen genummerd: P23, P24, P28, omvattende elk:

a)in privatieve en uitsluitende eigendom de autostaanplaats zelf met zijn afbakening op de grond,

-in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid - één/zesenveertigste (1/46ste) in de gemeenschappelijke gedeelten van volume 1 en tweehonderd zevenenzestig komma tweeëntachtig / honderdduizendsten (267,821100.000sten) van de grond.

Op de tweede ondergrondse verdieping zeven dubbele autostaanplaatsen genummerd: P33-34, P35-36, P37-38, P39-40, P41-42, P43-44 en P45-46, omvattende elk;

a)in privatieve en uitsluitende eigendom de autostaanplaats zelf met zijn afbakening op de grond.

-in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid - twee/zesenveertigsten (2146ste) in de gemeenschappelijke gedeelten van volume 1 en vijfhonderd vijfendertig komma achtenzestig / honderdduizendsten (535,68/100.000sten) van de grond.

Basisakte

Zo en gelijk deze goederen beschreven zijn in de statuten van het gebouw opgemaakt door ondergetekende notaris, op 27 februari 2006, overgeschreven op het vijfde hypothéekkantoor van Brussel, op 30 maart daarna, onder formaliteit 51-T-30/03/2006-04326,

Het VOLUME 2, aan de Hertoginnestraat, 3/13, omvattende volgens voorzegde basisakte

-in privatieve en uitsluitende eigendom - het gebouw in groene arcering op de plannen van het gelijkvloers gehecht aan voorzegde overkoepelende statuten met uitsluiting van de toegang tot de garages die deel uitmaakt van het volume 1. - De lokalen genaamd "archives" op het plan van het niveau -2, alsmede de traphall, de liftkaker en de doorgang op het zelfde niveau - De traphall, de liftkoker en de doorgang op het niveau -1, Het privatief en uitsluitend genot van dit perceel, zijn infrastructuren en kanalisa-'ties die het bedienen

-in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid De zevenentwintig duizend vierhonderd / honderd

duizendsten (27.400 / 100.000sten) van de grond

Zo en gelijk dit goed gekadastreerd is als bureel (#BU.2/BUREAUX2/ et #BU.3/BUREAUX31) onder voormeld nummer met een kadastraal inkomen van 6.405 euro.

In het VOLUME 3, zijnde het gebouw opgericht aan de Tervurenlaan, 118-120, omvattende tweeëndertigduizend achthonderd tachtig I honderd duizendsten (32.8801100.000sten) van de gemeenschappelijke gedeelten van de grond:

in de ondergrondse verdieping:

1, het grote lokaal genaamd « archives » gelegen rechts als men het gebouw bekijkt vanop de Tervurenlaan, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom : het lokaal zelf met zijn deur.

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid : negenenzestig 1 tienduizendsten (69/10.000sten) in de gemeenschappelijke gedeelten van volume 3 en tweehonderd zesentwintig komma zevenentachtig / honderd duizendsten (226,87 / 100.000sten) van de grond.

2. het kleine lokaal genaamd « archives » gelegen links als men het gebouw bekijkt vanop de Tervurenlaan, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom : het lokaal zelf met zijn deur.

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid : vijfendertig / tien-'duizendsten (35/10.000sten) in de gemeenschappelijke gedeelten van volume 3 en tweehonderd honderd vijftien komma nui acht 1 honderd duizendsten (115,08 1100.000sten) van de grond.

Op de gelijkvloerse verdieping:

De entiteit op het gelijkvloers 0, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de privatieve ruimte onder groene arcering op het plan van de gelijkvloerse en eerste verdieping gehecht aan de basisakte, met zijn privatieve toegangsdeur vooraan, de niet doorzichtige glazen koepel in het dak achteraan en de binnentrap toegang verlenende tot deze entiteit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

b) in privatief en uitsluitend genot onder last van onderhoud: de volledige tuin aan de achterkant van het gebouw gelegen aan de Hertoginnestraat, aan de Tervurenlaan, 126 en aan de Tervurenlaan, 118-120 met uitsluiting van een strook gelegen achteraan het gebouw Tervurenlaan, 126, met een breedte van ongeveer 2 meter 10 cm te rekenen vanaf de achtergevel van dit gebouw.

c) in medeëigendont en gedwongen onverdeeldheid: tweeduizend vijftig 1 tienduizendsten (2050(10.000sten) in de gemeenschappelijke gedeelten van volume 3 en zesduizend zevenhonderd veertig komma veertig / honderd duizendsten (6.740,40/ 100.000sten) van de grond.

Basisakte

Zo en gelijk deze goederen beschreven zijn in de statuten van het gebouw opgemaakt door ondergetekende notaris, op 27 februari 2006, overgeschreven op het vijfde hypotheekkantoor van Brussel, op 30 maart daarna, onder formaliteit 51-T-30/03/2006-04327

in het VOLUME 4, zijnde het gebouw opgericht aan de Tervurenlaan, 126, omvattende zevenentwintigduizend vierhonderd 1 honderd duizendsten (27.4001 100.000sten) van de gemeenschappelijke gedeelten van de grond:

In de tweede ondergrondse verdieping:

Twee kelders genummerd C12 en C13, omvattende elk:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de kelder zelf met zijn deur.

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweeëntwintig / tienduizendsten (22/10.000sten) in de gemeenschappelijke gedeelten van volume 4 en zestig komma achtentwintig I honderd duizendsten (60,28 / 100.000sten) van de grond.

Basisakte

Zo en gelijk deze goederen beschreven zijn in de statuten van het gebouw opgemaakt door ondergetekende notaris, op 27 februari 2006, overgeschreven op het vijfde hypotheekkantoor van Brussel, op 30 maart daarna, onder formaliteit 51-T-30/03/2006-04328.

Il, Gemeente Sint-Agatha-Berchem (eerste afdeling).

In een appartementsgebouw gelegen aan de Gentsesteenweg, 1432 / Vlieg-'velddreef, 3-5, gekend ten kadaster volgens titel en recent uittreksel onder Sint-Agatha-Berchem, eerste afdeling, sectie A, nummer 289/!110 voor 16 are 69 centiare:

De elf autostaanplaatsen genummerd 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 16, 17 en 18 gelegen op NiVEAU 1 (de ondergrondse verdieping -1 volgens het plan), omvattende elk:

a) in privatieve en exclusieve eigendom: de eigenlijke parkeerplaats met de markering op de grond als afbakening;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: zestien/negenduizend negenhonderd negenentachtigsten in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

De dubbele autostaanplaatsen genummerd P11119, P12120, P13121, gelegen op NIVEAU 1 (de ondergrondse verdieping -1 volgens het plan), omvattende elk:

a) in privatieve en exclusieve eigendom: de eigenlijke parkeerplaats met de markering op de grond als afbakening;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweeëndertig / negenduizend negenhonderd

negenentachtigsten in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

De kelder nummer 10 gelegen op NIVEAU 1 (de ondergrondse verdieping -1 volgens het plan), omvattende:

a) in privatieve en exclusieve eigendom: de eigenlijke kelder met deur.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: elf/ negenduizend negenhonderd negenentachtigsten in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

Zo en gelijk deze goederen beschreven zijn in de statuten van het gebouw opgemaakt door ondergetekende notaris Paul Dauwe, op dertien februari tweeduizend en zeven, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Brussel op zevenentwintig februari daarna, onder referte 50-T-27/0212007-02660 en in de wijzigende basisakte verleden voor ondergetekende notaris Paul Dauwe op zeventien maart tweeduizend en elf, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Brussel, op tweeëntwintig maart daarna, onder referte 50-722/0312011-03885.

IiI. voorwaarden eigen aan de afsplitsing van de onroerende goederen vermeld sub I. en Il.

Voornoemde onroerende goederen worden onder de volgende voorwaarden afgesplitst en overgedragen aan onderhavige vennootschap "GILBO".

1)Staat van het goed  erfdienstbaarheden - oppervlakte

De onroerende goederen worden overgedragen in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder enige garantie voor gebreken, ouderdom, slechte staat van de gebouwen, gebreken in de grond of de ondergrond, met alle heersende en lijdende, zichtbare en onzichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden die het kunnen bezwaren of bevoordeligen. Nochtans staat het de verkrijgende vennootschap vrij de ene in haar voordeel in te roepen en zich te verzetten tegen de uitoefening van de andere, maar op haar kosten en risico en zonder verhaal tegen of tussenkomst van de partieel gesplitste vennootschap. De oppervlakte wordt niet gewaarborgd. Elk verschil in meer of in min, zelfs indien groter dan één twintigste, blijft in het voordeel of het nadeel van de betrokken partijen. De kadastrale gegevens warden louter ter informatie verstrekt. (...weggelaten).

3)Eigendomsoverdracht -- Ingenottreding - Belastingen

De verkrijgende vennootschap heeft het genotsrecht sinds 1 januari 2015. (...)

Met ingang van 1 januari 2015 draagt de verkrijgende vennootschap, wat betreft de aan haar overgedragen onroerende goederen, alle belastingen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen alsook alle lasten van welke aard ook, die de hun overgedragen goederen (kunnen) bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en het

Voor-behduden

aan het

Belgisch Staatsblad

genot ervan dit echter onder voorbehoud van het recht in hoofde van de overnemende vennootschap om deze belastingen en lasten ten faste te leggen van de huurder. (... weggelaten).

ZESDE BESLISSING - Ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg. Uit voorzegd splitsingsvoorstel blijkt dat daar de aandeelhouders van beide vennootschappen de waarde van de aandelen werd vastgelegd op:

-zevenenveertig komma tweeëntachtig euro (47,82 ¬ ) per aandeel voor elk van de 60.000 aandelen van de naamloze vennootschap "ODEBRECHT"; en

-achtentwintig komma negenenzestig euro (28,69 ¬ ) per aandeel voor elk van de 1.000.000 aandelen (oorspronkelijk honderd (100) aandelen omgezet in 1.000.000 aandelen) van de naamloze vennootschap "GILBO";

De ruilverhouding werd als volgt berekend: ruilverhouding 47,82128,69 =1,667. Uit deze berekening kan besloten worden dat de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ODEBRECHT voor elke 1.000 aandelen 1.667 aandelen van de naam-loze vennootschap "GILBO" krijgen.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap.

ZEVENDE BESLISSING - Kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen heeft de vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 ¬ ), mits de gezegde schuldenvrije inbreng van het geheel van goederen exclusief aangewend voor de uitbating van de bedrijfstak "verhuur van onroerende goederen" door de vennoot-schap "ODEBRECHT', in het vermogen van de vennootschap "GILBO", te verhogen met honderd negenenveertig duizend achthonderd vijftien euro zesenzestig cent (149.815,66 ¬ ) om het te brengen op tweehonderd elfduizend achthonderd-'vijftien euro zesenzestig cent (211,815,66 ¬ ) door de uitgifte van vijfenzeventig duizend vijftien (75.015) aandelen.

Deze aandelen komen toe aan de aandeelhouders die niet participeren in het kapitaal van de naamloze vennootschap "ODEBRECHT' en die in de winst zullen delen te rekenen vanaf 1 januari 2015,

ACHTSTE BESLISSING - Wijze waarop de aandelen van de verkrijgende vennoot-schap worden uitgereikt. (... weggelaten).

NEGENDE BESLISSING  Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft ten gevolge van de verwezenlijking van de partiële splitsing vastgesteld dat deze kapitaalverhoging gerealiseerd is en dat het kapitaal op twee-honderd en elfduizend achthonderd-vijftien euro zesenzestig cent (211.815,66 ¬ ) ge-tracht werd, vertegenwoordigd door één miljoen vijfenzeventigduizend vijftien aandelen (1.075.015).

Zij heeft derhalve beslist om artikel 5 van de statuten te vervangen door de vol-Egende tekst

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERD EN ELFDUI-hZEND ACHTHONDERDVIJFTIEN EURO ZESENZESTIG CENT (211.815,66 ¬ )

Het wordt vertegenwoordigd door EEN MILJOEN VIJFENZEVENTIG DUIZEND VIJFTIEN (1.075.015) aandelen, zonder nominale waarde, die elk éën miljoen vijfenzeventigduizend vijftiende (1/1.075.015de) van het kapitaal vertegenwoordigen."

TIENDE BESLISSING  Uitvoerings- en vaststellingsbevoegdheden en coordinatie van statuten.

Aile bevoegdheden die nodig zijn voor de uitvoering van voorgaande besluiten, werden, zoveel als mogelijk, (met mogelijkheid tot subdelegatie), verleend aan elke (gedelegeerd) bestuurder van de raden van bestuur of aan de raden zelf om

1.alle formaliteiten bij de bevoegde overheden te vervullen met het oog op de uitvoering van onderhavige aktes;

2.de nieuwe aandelen onder de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap te verdelen en om in de registers van de nominatieve aandelen bij te werken, waarbij de kosten van deze verrichtingen door de verkrijgende vennootschappen worden gedragen;

3.in het kader van deze overdracht door splitsing de hypotheek-bewaarder vrijstelling te verlenen om een ambtshalve inschrijving te nemen, te verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, vorderingen tot ontbinding, handlichting te verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzetten of andere beletsels_

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan Mevrouw STEVENS Martine, wonende te (1745), Opwijk, Steenweg op Vilvoorde, 36, met macht tot in de plaatsstelling.

De vergadering heeft bovendien aan de werkende notaris de nodige machten verleend tot coördinatie van de statuten en tot schrapping in het eerste lid van artikel 33 van de statuten van de boekhoudkundig incoherente woorden "van het" en "jaar. Hierdoor dient het eerste lid van artikel 33 in de toekomst ais volgt gelezen te worden: "Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december daaropvolgend.""





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge



Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor bekendmaking.

Paul Dauwe

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie met als bijlage de volmachten en de voormelde bijzondere verslagen.

De gecoordineerde versie van de statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/12/2002 : BL528210
05/01/2001 : BL528210
21/01/2000 : BL528210
01/01/1997 : BL528210
01/01/1996 : BL528210
01/01/1992 : BL528210
06/07/1990 : BL528210
02/12/1989 : BLA52005

Coordonnées
GILBO

Adresse
SLUISWEG 1, BUS 13 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande