GILLIS ADVOCATENKANTOOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GILLIS ADVOCATENKANTOOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.202.869

Publication

07/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 30.04.2014 14112-0489-010
07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 30.04.2013 13111-0054-010
14/03/2011
ÿþRechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : te 9000 Gent, Vlaanderenstraat 78

Onderwerp akte : BVBA Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Frits GUISSON te Aalter, op 28 februari 2011, nog te registreren, blijkt dat een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht:

- rechtsvorm en naam: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GILLIS ADVOCATENKANTOOR".

- zetel: 9000 Gent, Vlaanderenstraat 78.

-oprichter: de Heer GILLIS Thomas Andries Robert, advocaat, geboren te Gent op 23 juni 1975, wonende te 9000 Gent, Hoogpoort 4 bus A000.

- kapitaal: ¬ 18.800,00, vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Gans het kapitaal is onderschreven en op alle aandelen is ingeschreven middels inbreng in geld, als volgt:

-voomoemde Heer GILLIS Thomas voor ¬ 18.600,00, volstort ten belope van ¬ 12.500,00 en waarvoor hem 186 aandelen worden toegekend.

-duur: Onbepaald vanaf oprichting.

-doel: De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven. De vennootschap kan bestuursmandaten uitoefenen.

Verder heeft de vennootschap tot doel om voor eigen rekening een onroerend vermogen aan te leggen, uit te bouwen en te beheren, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. Met het oog hierop kan de vennootschap, voor eigen rekening, alle verrichtingen stellen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van deze roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het doel van de vennootschap omvat eveneens het voor eigen rekening aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. Met het oog hierop kan de vennootschap, voor eigen rekening, alle verrichtingen stellen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald, door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

-bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door 1 of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder dient advocaat te zijn en opgenomen op het Tableau.

2 -03- 2011

IIiI IVIO 111GIINIdIRNIIIIENA

*11039773*

RECHTBANK VAN,

KOOPHAffiga., TE GENT

Mol 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : GILLIS ADVOCATENKANTOOR

o

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In geval een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, dient de persoon die gelast is met het dagelijks bestuur van deze rechtspersoon, eveneens de hoedanigheid te hebben van advocaat en opgenomen te zijn op het Tableau.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan 1 werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

- jaarvergadering: Jaarlijks op de 1 ste zaterdag van de maand maart, om 14.00 uur en voor de eerste keer in 2013.

- boekjaar: Gaat in op 1 oktober van ieder jaar om te eindigen op 30 september van het volgend jaar; het eerste eindigend op 30 september 2012.

-Reserves, winstverdeling en verdeling van saldo: Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst.

Van de nettowinst wordt 5 % voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die 1/10de van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Onmiddellijk na de oprichting heeft de vennoot-oprichter volgende beslissingen genomen:

a. Benoeming van de eerste zaakvoerder

Wordt als zaakvoerder aangesteld, voornoemde Heer GILLIS Thomas Andries Robert, wonende te 9000

Gent, Hoogpoort 4 bus A000, voor onbepaalde duur en onbezoldigd.

b. Retroactiviteit

Alle handelingen en daden van de oprichter in deze welke werden verricht vanaf 1 juli 2010 in het kader van het doel van de op heden opgerichte vennootschap, worden hierbij, voor zoveel als nodig, bekrachtigd en zullen worden geacht te zijn gesteld voor rekening en in naam van deze vennootschap, dit in overeenstemming met de wettelijke bepalingen inzake "verbintenissen voor een vennootschap in oprichting" van het Wetboek van Vennootschappen.

c. Machten

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparant aan de Heer DE COSTER Roland, boekhouder-fiscalist, te 9880 Aalter, Weibroekdreef 8b, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister of de Kruispuntbank der Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Federale, Gewestelijke en Lokale Diensten van de Directe en Indirecte Belastingen, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen en dit met macht tot indeplaatsstelling.

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Frits GUISSON

Notaris



"Teqe4h 1-º% %c cerf. c ( n ec,r3cle23 . op<<clrIi" cngno~h~t

Coordonnées
GILLIS ADVOCATENKANTOOR

Adresse
VLAANDERENSTRAAT 78 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande