GIMMO INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GIMMO INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.042.424

Publication

01/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 05.09.2014, NGL 24.11.2014 14675-0571-009
03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 06.09.2013, NGL 27.09.2013 13602-0408-009
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 07.09.2012, NGL 30.10.2012 12625-0248-013
08/03/2011
ÿþº%bd 2.0

r'~ I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V, 1111111 0

beh. aai Bel Staa 11111

" 11036676"

Ondernemingsnr : er, fle o 4 2 42 4

Benaming

(voluit) : GIMMO INVEST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9810 Nazareth, Huisepontweg 47

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een proces-verbaalverleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 22 februari 2011, blijkt dat SPLITSING - VERMOGENSOVERGANG

de vergadering van de BVBA GT-vastgoed beslist tot de splitsing van de bedrijfstak 'Beheer van: onbebouwd onroerend goed' met alle rechten en plichten over te dragen op de nieuw op te richten; vennootschap "GIMMO INVEST" volgens de modaliteiten vastgesteld in het splitsingsvoorstel.

Het besluit van de bedrijfsrevisor de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, wordt hierna letterlijk weergegeven:

CONCLUSIES OVER DE INBRENG IN NATURA

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA GIMMO INVEST middels partiële afsplitsing van de bedrijfstak "beheer van onbebouwd onroerend goed" van de NV GT INVEST, naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA GIMMO INVEST, kan ik besluiten dat :

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten: vennootschap uit te geven aandelen gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten: gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passiva vanuit de NV GT  VASTGOED volgens het: boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de op te richten vennootschap.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de NV GT  VASTGOED bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze: methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verbeterd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding: van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschap. De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de NV GT  VASTGOED volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe leidt tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een bedrag van 323.725,02 EUR, bestaande uit geplaatst: kapitaal voor een bedrag van 326.051,61 EUR, verminderd met 2.326,59 EUR overige eigen vermogensbestanddelen. Op het onderliggend onroerend werd een inschrijving genomen in het voordeel van de: NV KBC bank. Het expliciet akkoord van de bank werd op datum van verslag nog niet bekomen.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 100 aandelen zonder vermelding van nominale:

" waarde van de op te richten vennootschap, toegekend aan de aandeelhouders van de NV GT  VASTGOED in verhouding van 1 aandeel van de verkrijgende vennootschap voor 1 aandeel van de partieel te splitsen: vennootschap.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN

Inbreng in de op te richten vennootschap "GIMMO INVEST"

De activa- en passivabestanddelen gerelateerd aan de bedrijfstak "beheer van onbebouwd onroerend goed" welke in de op te richten vennootschap "GIMMO INVEST" worden ingebracht, naar aanleiding van de overgang; onder algemene titel van een deel van het vermogen van de gesplitste vennootschap, zijn bepaald in het: splitsingsvoorstel en in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Gemeente Haaltert - eerste afdeling

Percelen grond, zonder de opstallen, gelegen aan de Stationsstraat 86-88 gekend volgens titel ten kadaster.; sectie B, deel van nummers 317K, 317/G, 317/L, 3171H en nummer 318/D en thans gekend ten kadaster sectie: B, deel van nummer 317/S en deel van nummer 318/D, met een totale oppervlakte van dertig aren:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

FEB. 2011

It Eti ï'; ~:: 1' F:. 3.',4 °11 KOt31'I-lA A.ii.91el't. GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge " éénnennegentig centiaren ( 30 a 91 ca) zoals blijkt uit het metingsplan opgemaakt door de Heer De Rouck Willy, Beëdigd landmeter, te Haaltert in datum van 7 oktober 2010, aangeduid als de loten I en Il,

OPRICHTING NIEUWE VENNOOTSCHAP

De vennoten van de gesplitste vennootschap "GT-VASTGOED" worden vennoot van deze nieuwe vennootschap de bvba "GIMMO INVEST".

De statuten worden aldus vast gesteld als volgt:

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "GIMMO INVEST"

Artikel 2. ZETEL. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9810 Nazareth, Huisepontweg 47

Artikel 3. DOEL. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland: Onderneming in onroerende goederen, omvattende ondermeer voor eigen rekening, en/of voor rekening van derden en/of als tussenpersoon alle onroerende operaties in de ruimste zin van het woord, zoals het kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, in leasing geven en nemen verkavelen en valoriseren van onroerende goederen. De uitbating en het op waarde brengen van alle stedelijke en landelijke gebieden, en de aanpassing door uitvoering van allerhande werken, ontginnen, bebossen, ontbossen, exploiteren en beheren van alle gebouwde en ongebouwde eigendommen. Het ontwerpen, inrichten en exploitatie van nieuwe residentiële woonwijken, het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, de bebouwing en de vergunning ervan, kortom alle verrichtingen van onroerende aard. Het beheer, instandhouden, valoriseren van een onroerend patrimonium in de ruimste zin van het woord. De expertise van onroerende goederen Het beheer als syndicus of anderszins van onroerende goederen. Adviesverlening aan derden inzake de voormelde verrichtingen. Het optreden ais tussenpersoon, commissionair of makelaar bij de aankoop, verkoop, huur of verhuur van onroerende goederen. Het vervullen van aile formaliteiten met betrekking tot alle voomoemde activiteiten met inbegrip van het aanvragen van verkavelingvergunningen, stedenbouwkundige attesten, bouwtoelatingen voor eigen rekening en voor derden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven. Het aanhouden en het beheren van aandelen in andere vennootschappen, hetzij in Belgische, hetzij in buitenlandse, en van de inkomsten die hieraan verbonden zijn. Het uitoefenen van controle en het beheer van vennootschappen die zij in haar bezit heeft. Het uitoefenen van managementopdrachten, bestuurders-, zaakvoerders- en vereffeningopdrachten in andere vennootschappen, Belgische en buitenlandse. De participatie onder welke vorm het ook zij in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische en buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en andere de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 5.- KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 326.051,61 (driehonderd zesentwintigduizend éénenvijftig euro eenenzestig cent)

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van september om 18.00 uur.

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR - Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar

Artikel 25.- WINSTVERDELING. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Voor-bebouden aan het Belgisch Staatsblad

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

- Overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot zaakvoerder benoemd

voor onbepaalde duur:

De heer Goeminne Tom, woonachtig te Middelkerke, Zeedijk 1451904 .

- Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en zal worden afgesloten op 31 maart 2012.

-De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

5. UITREIKING NIEUWE AANDELEN

De voorzitter dezer vergadering verklaart dat iedere vennoot van de gesplitste vennootschap voldoet aan

de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van vennoot in de nieuw opgerichte vennootschap BVBA'

GIMMO INVEST".

- Er worden aldus 100 aandelen uitgereikt door de nieuwe vennootschap, toekomende aan de

aandeelhouders van de gesplitste vennootschap BVBA "GT-VASTGOED"

-De uitreiking van de nieuwe aandelen zal gebeuren door de raad van bestuur van de BVBA "GT-

VASTGOED"

7. TOEKENNING VAN BEVOEGDHEDEN

- De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Accountantskantoor Vandorpe, Provoost, De Lille &

C°, te 9870 Olsene, Oudenaardestraat 113/A, RPR 0452.032.272, vertegenwoordigd door de heer Vandorpe

Jos.

om, afzonderlijk optredend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke

formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van onder andere BTW-nummer en de aansluiting bij het;

Ondememingsloket voor zowel "GIMMO INVEST" en als voor de wijzigingen van de bestaande BVBA "GT-'

VASTGOED".

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expeditie-verslag raad van

bestuur - verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GIMMO INVEST

Adresse
HUISEPONTWEG 47 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande