GK FUTURE PROJECTS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GK FUTURE PROJECTS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 563.591.180

Publication

07/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Benaming  zetel  doel  duur:

Artikel 1:

Bij deze wordt tussen de comparanten een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming  GK

FUTURE PROJECTS.

Artikel 2:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9420 Erpe-Mere, Oudenaardsesteenweg 338.

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland,

op te richten.

De zetel van de vennootschap mag bij beslissing van het bestuursorgaan naar elke plaats in het Nederlandse

taalgebied overgebracht worden.

Artikel 3:

De vennootschap heeft als doel:

- de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

- alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

- al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enz;

- de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen

Heden 01/10/2014 zijn volgende natuurlijke personen verschenen in algemene vergadering op de

maatschappelijke zetel:

- de heer Gaêl Denis, wonende te 9280 Lebbeke, Dendermondsesteenweg 68;

- de heer Karim Doukkali Hachtouki, wonende te 9420 Erpe-Mere, Oudenaardsesteenweg 338.

De comparanten, hier aanwezig verklaren een vennootschap onder firma op te richten, waarvan zij de statuten

hebben vastgesteld als volgt:

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : GK FUTURE PROJECTS

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Oudenaardsesteenweg 338

*14309002*

Luik B

9420

België

0563591180

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Erpe-Mere

Griffie

Neergelegd

02-10-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

-Het beheer en exploitatie van gebouwen. Het aanleggen. oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend en roerend vermogen. De vennootschap mag in dit verband alle verrichtingen van aankoop, bouw: verbouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur. verkaveling, urbanisatie. ruil. expertise. beheer, valorisatie en verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren met uitzondering van die activiteiten voorbehouden aan vastgoedmakelaars en interim-kantoren. Zij mag dienaangaande alle diensten verlenen zowel aan privé-personen als aan bedrijven en de overheid. Zij mag verder onroerende goederen verwerven: en vervreemden Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Verder kan zij optreden als studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, juridische, administratieve en technische aangelegenheden, alle verrichtingen van projectmanagement en coordinatie

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf voor de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden gegeven.

Artikel 6:

Artikel 7:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4:

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te

zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikel 5 :

De comparanten brengen elk 100 euro in de vennootschap, in gemeen overleg worden aldus 200 aandelen

toegekend, zijnde 100 aandelen aan elk.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 200 euro, vertegenwoordigd

door 200 aandelen, volledig volgestort.

Artikel 8:

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Nochtans mogen de verbintenissen boven 5.000 euro enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee zaakvoerders.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking het maatschappelijk doel, evenwel rekening houdend met de beperking van 5.000 euro, waarvan hiervoor sprake: Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

- de heer Gaêl Denis, voornoemd

- de heer Karim Doukkali Hachtouki, voornoemd

Aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan, bij gewone meerderheid van stemmen, een verloning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

Voor iedere vennoot mag een rekening courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn. Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen de wettelijke rentevoet, betaalbaar om de zes maanden.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 9:

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard,  met uitzondering van de op heden reeds bestaande deelnemingen tenzij in gemeen overleg met al de vennoten.

Artikel 10:

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de tweede dinsdag van de maand maart om 20 uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Artikel 11:

Ieder boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daarop volgende jaar

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 12:

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit. De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgelopen jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13:

Bij beslissing van de vennoten met tweederde-meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 14:

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor

de verdeling van de winsten.

Artikel 15:

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de agenda vermelden.

De vergadering zal voorgezeten worden door de heer Karim Doukkali Hachtouki, zij zal gehouden worden ter maatschappelijke zetel.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in de huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 16:

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 17 hierna.

Artikel 17:

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Ze blijft voort bestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die

opgemaakt werd voor het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld

overeenkomstig artikelen 12 en 13 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen

rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

Artikel 18:

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, weduwnaar of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 19:

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene beslissen dat zij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 17.

Artikel 20:

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten,

vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het wetboek van vennootschappen. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 21:

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden

verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 12 en 13.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Slot en overgangsbepalingen

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 30 september 2015.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag .van de maand maart van het jaar 2016

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. Volmacht:

De oprichter geven bij deze bijzondere volmacht aan de Burg BVBA Van Cauter- Saeys & Co, Gentse steenweg 55, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten ( waaronder KBO, BTW, en sociaal secretariaat) te verzekeren. De oprichters

Karim Doukkali Hachtouki Gaël Denis

Coordonnées
GK FUTURE PROJECTS

Adresse
OUDENAARDSESTEENWEG 338 9420 ERPE-MERE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande