GLOBAL FOODCARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLOBAL FOODCARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.706.288

Publication

16/12/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Weid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

01? DEC. 2013

RI':C.lri i OANKernie

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr : C .SL(~ -O G o`, s "Q

Benaming U (]

(voluit) : Global FoodCare

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Malsemstraat 19, 9880 Lotenhulle

(volledig adres)

Onderwerp akte : akte oprichting

ER BLIJKT UIT een proces-verbaal opgemaakt door notaris Tom de SAGHER ter standplaats Evergem, op2

december 2013, dat

1° Tussen:

1. De heer BAUWENS Hans, geboren te Assenede op 25 maart 1967, met rijksregistemummer 67.03.25-

413.71, gehuwd met mevrouw SCHATTEMAN Veerle, wonende te Lotenhulle, Malsem-straat 19 ;

en zijn echtgenote :

2. Mevrouw SCHATTEMAN Veerle Mia, geboren te Gent op 21 oktober 1966, met rijksregistemummer 66.10.21-276.65, gehuwd met de heer BAUWENS Hans, wonende te Lotenhulle, Malsemstraat 19 ;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht

2° De naam is Global FoodCare

3° de zetel is gevestigd te 9880 Lotenhulle, Malsemstraat 19

4° De vennootschap heeft tot doel : zowel voor eigen ais voor rekening van derden, in België of in het buitenland alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, om: het even welke industriële, handels-, financiële en onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of', onrechtstreeks betrekking hebben op :

1.1-let verstrekken van consultaties en advies op het gebied van beheer, organisatie, management, marketing, logistiek, financiën, handel, informatica en telecommunicatie en dit in de ruimste zin van het woord : zoals opleiding, onderzoek, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, administratieve organisatie, inrichting, planning en bestuur van ondernemingen, management, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Het opzetten, coördineren en beheren van allerlei projecten, het verstrekken van advies en instructies bij en het houden van toezicht op de uitvoering van projecten.

2.Studie, organisatie, ontwikkeling, onderzoek en advies inzake automatisering en systeemanalyse

3. Projectmanagement : transitie planning, implementaire planning, operationele opstart.

4. Procesmanagement, interim management en management assistentie,

5. Kwaliteitsbewaking, controle en budgetplanning.

6. Menu-engineering en maaltijdbeheersysteem.

7. Advies bij de uitbating van dieetzaken. Voedingsbegeleiding  en advies.

8. De begeleiding, oprichting en ontwikkeling van particuliere en openbare gezondheidscentra, de ontwikkeling en verkoop van particuliere preventie en rehabilitatieprogramma's op: medisch vlak alsook voor ander nauw hiermee aansluitende materies, de advisering van bestaande particuliere', en openbare gezondheidscentra, ontwikkeling en verkoop van trainingsconcepten- en instrumenten die: betrekking hebben op gezondheidsbevorderende maatregelen en producten.

9. Studie- en adviesbureau inzake keukeninfrastructuur, equipment, foodservice en cateringdiensten aan horeca, welzijn- en gezondheidsdiensten, onderwijs, ziekenhuizen, woonzorgcentra en diverse instanties. Realisatie en begeleiding van inrichtingsprojecten.

10. Het uitwerken van organisatieprojecten in ondernemingen.

11. Coaching, vorming en opleiding in sociale en communicatieve vaardigheden en prestaties. Het geven van opleidingen ter verbetering van de persoonlijke efficiëntie.

12, Aanbieden van ICT ondersteunende Cools.

13. Aile activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij,,

managementvennootschap, syndicus, expert, commissionair, adviseur, financier op aile domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

wiu1uii88usiu080" iiii

*31

iu

Op de laatste blz. van Luik @vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, en betreffen ondermeer:

1.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

-onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

-beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter,

-landbouwgronden verpachten of zelf landbouwbedrijven uitbaten.

2.Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service flats, rusthuizen, winkels horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren en exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

3. De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studie werk, en alle inrichtingen.

4.Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin; het exploiteren van handelszaken, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; verzekeringen; leasing; financieringen en leningen; verhuring van woningen, appartementen studentenhomes, staanplaatsen garages, ea.; verwerven, bouwen laten bouwen verbouwen, in huur geven of nemen, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen.

Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkenning- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe géén erkenning en inschrijving werd bekomen.

5. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van aile bestuursmandaten, dit alles in de meest ruime zin.

6. Het uitgeven van obligatieleningen en vastgoedcertificaten.

7. Advies, bijstand en know how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Deze opsomming is overigens niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commercië-'le, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen ver-'richten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemak-'kelijken of uit te brei-den, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelne-rming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwer-kingsverbanden, be-+roeps-'vereni-'gingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenland, die een gelijklui-dend, aanvullend of soortgelijk doel nastre-+ven, of die van aard zijn de ontwik-'keling van haar onderne-'ming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten ; ze kan verder alle hulp verle-nen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake be-istuur en/of admi-nistratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroe-'rende goede-wen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden ais zaakvoerder of vereïfe-'naar in andere vennoot-rschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschot-'ten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

5° Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk een fractiewaarde van het geplaatst kapitaal vertegen-woordigend en met stemrecht.

de in speciën onderschreven aandelen zijn volgestort voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) ais volgt

door voornoemde heer BAUWENS Hans: voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR),

door voornoemde mevrouw SCHATTEMAN Veerle: voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR)

6° De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf het ogenblik waarop zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

7° a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer-dere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, handelen zij samen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

b) De algemene vergadering kan met unanimiteit van stemmen een of meerdere statutaire zaakvoerders" benoemen.

Wordt hierbij met unanimiteit van stemmen tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: mevrouw SCHATTEMAN Veerie, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden door de algemene vergadering mits dit besluit met unanimiteit van de stemmen van alle vennoten genomen wordt, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Het statutair zaakvoerderschap eindigt tevens van rechtswege wanneer de statutaire zaakvoerder overlijdt of krachtens een definitieve rechterlijke uitspraak juridisch handelingsonbekwaam geworden is.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel,

Hij is bevoegd om aile daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk voor de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Bijzondere volmachten

Onder zijn/haar/hun verantwoordelijkheid kan (kunnen) de zaakvoerder(s) aan personen, volgens zijn/haar/hun goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen voor welbepaalde doeleinden; de kwijtschriften en facturen, kwijtingen en ont-vangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van spoorwegen, posterijen of andere, zullen geldig getekend worden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door de zaakvoerder(s) aangesteld of afgevaardigd.

8° De jaarvergadering wordt gehouden op 25 maart om 18 uur.

De buitengewone algemene vergadering wordt bijeenge-roepen telkens als het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer de venno-ten, die samen tenminste één/vijfde van het maat-schappelijk kapitaal bezitten, dit vragen.

De jaarvergadering of de algemene vergaderingen worden' gehouden in de maatschappelijke zetel of op de

plaats vermeld in de oproepingen. '

indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oe-fent deze alleen de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Deze bevoegdheden kan hij niet overdragen.

Van de jaarvergadering en van de algemene vergadering worden notulen gehouden die in een bijzonder daartoe gehouden register worden opgenomen, zelfs indien er slechts één vennoot is.

9° Het boekjaar loopt vanaf één oktober toten met dertig september van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van ieder boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op, alsmede de jaarrekening overeenkomstig de Wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarreke-ningen van de ondernemingen en de besluiten ter uitvoering ervan, voor zover de vennootschap daaraan onderworpen is, en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die daarop van toepassing zijn.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap. Het jaarverslag moet ook informatie bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden en voor zover zij niet van die aard zijn dat zij een ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden. Het jaarverslag bevat ook informatie omtrent de werkzaamheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

Tenminste één maand voor de jaarvergadering overhan-digt de zaakvoerder de stukken met het jaarverslag aan de commissarissen, die het in de artikelen 143 en 144 van het Wetboek van Vennootschappen, bedoelde verslag moeten opstellen,

10°Jaarlijks wordt, van de netto-winst vermeld in de jaarrekening, een bedrag van vijf procent ten honderd (5 %) vooraf genomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ieder jaar ter beschikking gehouden van de algemene vergadering, die hierover bij gewone meerderheid van stemmen beslist.

Het saldo wordt als dividend verdeeld onder de aan-deelhouders, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren.

11° In geval van ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zorg van de zaakvoerder, handelend als vereffenaar, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemd. De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

neergelegd voor registratie

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tom de Sagher

Notaris

Gelijktijdig hiermee neergelegd :

- afschrift van het proces-verbaal;

- bankattest

22/07/2015
ÿþ,.e'~

Mcd Word 11.1

13 = 3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Mille

ni~NioiMui~i 5488*

1111

I

INNI

NEERGELEGD

10 1U1.1 2015

i~oó HÁ~ál~tie~ VAN

Ondernemingsnr : 0542.706.288

Benaming

(voluit) : Global FoodCare

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Malsemstraat 19, 9880 Lotenhulle

(volledig adres)

Onderwerp akte : correctie prubilcatie oprichting

ER BLIJKT UIT een proces-verbaal opgemaakt door notaris Tom de SAGHER ter standplaats Evergem, op 2 december 2013, dat voor de oprichting van de BVBA Global FoodCare volgende overgangsbepalingen zijn opgenomen die niet gepubliceerd zijn in de eerdere publicatie in het Belgisch Staatsblad van 16 december 2013 onder nummer 0188080:

Jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 25 maart 2016 om 18 uur.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en wordt afgesloten op 30 september 2015.

Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt, die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen van 1 november 2013,

Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tom de Sagher

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

25/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 25.03.2017, NGL 18.04.2017 17095-0529-012

Coordonnées
GLOBAL FOODCARE

Adresse
MALSEMSTRAAT 19 9880 LOTENHULLE

Code postal : 9880
Localité : Lotenhulle
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande