GLOBAL PMI PARTNERS, AFGEKORT : GPMIP

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLOBAL PMI PARTNERS, AFGEKORT : GPMIP
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.459.965

Publication

18/09/2013
ÿþMod PDF 11.r

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIai l~Ji~~!~iii

NEERGELEGD

-9 SEP 2M

RECHTBANK VAN

KOOPHANUEUR GENT

Ondernemingsnr : 0533j " t1 bJ

Benaming (voluit): ,GLOBAL PMI PARTNERS

(verkort): GPMIP

Rechtsvorm : ,Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : ;9051 Gent, Beukenlaan 91

(volledig adres)

Onderwerpen) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats te Gentbrugge op

26 augustus 2013, akte welke eerlang zal geregistreerd worden op het tweede registratiekantoor te;

Gent, dat:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE VAN GAMPELAERE", met maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Beukenlaan 91, rechtspersonenregister RPR Gent 809119857.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris VANDAELE Angélique te Sint-Denijs-Westrem op negen januari tweeduizend en negen, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig januari tweeduizend en negen onder nummer 09013269.

2. De vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (entreprise unipersonnelle à responsabilité limitée) PMI Factory, met maatschappelijke zetel te 75001 Paris, Avenue de l'Opéra 27, RCS Paris 501 300 412  SIRET 50130041200019  VAT FR 5650130041200019.

Oprichtingsakte gedeponeerd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Nanterre op 5 december 2007, gepubliceerd in Journal Echo d'Ile de France van 611212007, zoals blijkt uit het uittreksel van de griffie van de rechtbank van koophandel te Paris van 8 augustus 2013.

3. De vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, lntegrationSuccess GmbH, met' maatschappelijke zetel te Ubierstr" 83 D-53173 Bonn (Duitsland).

Opgericht blijkens notariële akte verleden voor notaris Michael Uerlings te Bonn op 15 januari 2013 onder nummer 58/2013, bekend te Amtsgericht Bonn onder nummer HRB 19941.

Een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de benaming

GLOBAL PMI PARTNERS afgekort GPMIP met zetel te 9051 Gent, Beukenlaan 91.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening

Actief te zijn in zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, of in onderaanneming voor derden, of in samenwerking met derden:

" investeren in, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, warrants, obligatieleningen, certificaten en schulden die zowel in België ais in het buitenland zijn uitgegeven, door Belgische of door buitenlandse bedrijven, zowel handelsvennootschappen, administratieve kantoren, samenwerkingsverbanden, joint ventures, Verenigingen zonder Winstoogmerk, inclusief inbrengen in natura, overnames, afsplitisingen, financiële participaties of soortgelijke.

" met dit doel kan de onderneming samenwerken met, een deelneming verwerven in andere ondernemingen, direct of indirect, op elke mogelijke wijze.

" functies opnemen als daar zijn: zetelen in Raden van Bestuur, directiefuncties, manager, vereffenaar, of elke andere functie die wordt nodig geacht om controle uit te oefenen over een of meerdere van de wettelijke entiteiten hierboven vernoemd

'O de-taatste blz van Luik-B vermeiden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

advies verstrekken, ondersteuning verlenen, en diensten - in de breedste zin van het woord - leveren op gebied van financiën, boekhouding, facturatie, informatie en communicatie technologie, werkkapitaal, betalingsverkeer, personeelsadministratie, organisationeel management, marketing en communicatie, commerciële activiteiten, administratie, sociale aangelegenheden, onderzoek en ontwikkeling, licenties en patenten

advies verlenen met betrekking to fusies, overnames, joint ventures, inclusies vennootschapsintegratie en -afsplitsingsadvies

" opleidingen verstrekken aangaande het bovenstaande

" deze diensten kunnen worden verleend door middel van een contractuele overeenkomst, een statutaire aanstelling, of in de hoedanigheid van extern advies orgaan naar de klant

" onderpand verschaffen, zowel voor eigen verplichtingen als voor verplichtingen van derden, inclusief het verstrekken van hypothecair onderpand of zekerheid stelling op haar activa, inclusief haar eigen handelsfonds.

" investeren in vaste en vlottende active, inclusief grond en gebouwen. Deze vaste activa actief beheren, inclusief de aankoop, verkoop, ruil, optimalisatie en aanpassing van deze activa.

" de verkoop, productie en distributie van materiaal gerelateerd aan het bovenstaande, inclusief de verwerving, het beheer of de creatie van licenties en andere wettelijke rechten, inclusief de publicatie en commercialisatie van boeken, artikels en aanverwante middelen.

" commercieel handelen, inclusief kopen, verkopen en verhandelen met als doel bovenstaande activiteiten te verrichten,

In het algemeen kan de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, persoonlijke en vastgoedtransacties uitvoeren, op een directe of indirecte manier, om op die manier de al dan niet, gedeeltelijke realisatie van haar doelstelling te bereiken.De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Het maatschappelijk deel van het kapitaal is deels vast en deels veranderlijk.

Het vast gedeelte van het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in 18.600 aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van 1/18.600ste deel van het maatschappelijk kapitaal.

Op de 18.600 aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van 1 euro per stuk, als volgt:

1, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE VAN GAMPELAERE", voornoemd voor 6.200 aandelen, hetzij 6.200 ¬ .

2. De entreprise unipersonnelle à responsabilité limitée PMI Factory, voornoemd voor 6.200 aandelen, hetzij 6.200 E.

3. De vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, IntegrationSuccess GmbH, met maatschappelijke zetel te Ubierstr. 83 D-53173 Bonn (Duitsland), voornoemd voor 6.200 aandelen, hetzij 6.200 ¬ .

Samen: 18.600 aandelen.

Op elk ingetekend aandeel gestort is ten belope van één/derde, zij voor samen zesduizend tweehonderd euro (6 200,00 EUR)

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer bestuurders al dan niet vennoten, benoemd naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap of door de algemene vergadering.

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

E3elgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om 16.00 uur in de namiddag om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissarissen of aan de vennoten, belast met de controle.

Boekjaar stemt overeen met kalenderjaar :

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op de nettowinst van de vennootschap wordt enerzijds vijf percent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en dit tot deze gelijk is aan één/tiende van het geplaatste kapitaal.

De vergadering beslist, op voorstel van de raad van bestuur, over de besteding van het saldo bij gewone meerderheid,

De vennoten delen in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal. Onmiddellijk na de oprichting werden volgende beslissingen genomen:

1. Benoeming eerste bestuurders.

Onmiddellijk daarop hebben de oprichters van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid besloten het aantal bestuurders vast te stellen op drie en voor die functie te benoemen :

- De heer VAN GAMPELAERE Christophe Bernard, (rijksregisternummer: 67.01.22-237.32 - nummer identiteitskaart: 591-4939932-18), geboren te Gent op tweeëntwintig januari negentienhonderdzevenenzestig, wonend te 9051 Gent (Afsnee), Beukenlaan 91.

- de heer OURVOIE Gilles Daniel Gérard, geboren te Paris (Frankrijk) op 16 september 1962 (carte nationale d'identité: 030292102447), wonend te 92160 Antony (France), Rue de Châtenay 49;

- de heer Thomas H Kessler, geboren te St. Ingbert / Saar (Duitsland) op 29 april 1965, (nummer paspoort C73TRVXK3D), wonend te Am Draitschbusch 18 D-53177 Bonn (Duitsland).

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde 3 jaar te rekenen vanaf de publicatie van de oprichting van deze vennootschap in het Belgisch Staatsblad

Onbezoldigd mandaat

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

2. Herneming van verbintenissen namens de vennootschap in oprichting.

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf datum oprichtingsakte.

3. Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op 31 december 2014.

4. Machtiging tot verrichten van formaliteiten inzake rechtspersonenregister.

De voormelde oprichters verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan voornoemde heer VAN GAMPELAERE Christophe, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen", alsook bij de diensten van de betasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit),

Voor Ontledend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 31.07.2015 15369-0406-011
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 29.07.2016 16369-0491-011

Coordonnées
GLOBAL PMI PARTNERS, AFGEKORT : GPMIP

Adresse
BEUKENLAAN 91 9051 GENT

Code postal : 9051
Localité : Afsnee
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande