GLOCAL BUSINESS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLOCAL BUSINESS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.447.564

Publication

12/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.04.2014, NGL 05.05.2014 14115-0487-011
30/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*13306477*

Neergelegd

28-10-2013



Griffie

Ondernemingsnr : 0886.447.564

Benaming (voluit): WALKIERS & CO BELASTINGCONSULENTEN (verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9220 Hamme (Vl.), Tramstraat 38

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Modificatie

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Vicky Duymelinck, notaris te Beveren, op zeventien oktober tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden op het registratiekantoor te Beveren,

BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing:

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering tot wijziging van de maatschappelijke naam van de vennootschap van  WALKIERS & CO BELASTINGCONSULENTEN naar  GLOCAL BUSINESS .

Tweede beslissing:

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering ondergetekende notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerders de dato acht oktober tweeduizend dertien, waarin deze de hierna door te voeren doelswijziging verantwoordt, evenals van de staat van activa en passiva van eenendertig augustus tweeduizend dertien.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag en van deze staat van activa en passiva.

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van artikel drie van de statuten aan te passen met de tekst zoals voorgesteld onder punt twee van de agenda.

Derde beslissing:

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering om artikel één, twee en drie van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen. Deze artikelen zullen voortaan luiden als volgt:  ...ARTIKEL ÉÉN

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "GLOCAL BUSINESS".

ARTIKEL TWEE

De zetel van de vennootschap kan, zonder statutenwijziging, door beslissing van de enige zaakvoerder, of alle zaakvoerders samen, overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandstalige taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De enige zaakvoerder, of alle zaakvoerders samen, mogen ook bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels.

ARTIKEL DRIE

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

1. alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2. alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;4. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

5. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

6. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. ... .

Vierde beslissing:

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering bijzondere volmacht te verlenen aan Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0451.657.041, en aan al diens werknemers en medewerkers, met macht ieder afzonderlijk te handelen om voor en namens de vennootschap alle verrichtingen te doen teneinde de inschrijving van huidige en alle latere wijzigingen tot stand te brengen in het ondernemingsloket, bij de administratie van de directe belastingen, de B.T.W.-administratie, de sociale kas en bij elke andere administratieve dienst, alle verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL: Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde: uittreksel akte, kopij verslag zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/10/2013
ÿþci Mod Wo rd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NeergBilrwt tg en8 van de

Rechtbank van Keer,rs ;`d}(f e2D1~c

nn _.

Griffie

III~~I~~VWNNAI~NI

" 1316A436

Ondernemingsnr 0886.447.564

Benaming

(voluit) : Walkiers & Co Belastingconsulenten

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eglantierlaan 5 - 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslagen en benoemingen - zetelverplaatsing

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 10 oktober 2013:

De algemene vergadering bevestigt dat de heer Walter Aerts en de heer Mark Joris met ingang van 9 september 2013 werden ontslagen als zaakvoerders van de vennootschap.

De algemene vergadering bevestigt vervolgens dat de volgende personen met ingang van 9 september 2013 en voor onbepaalde duur werden benoemd tot zaakvoerders van de vennootschap:

-De heer Frans Verschelden, geboren te Dendermonde op 25 april 1952, wonende te 9220 Hamme, Tramstraat 38;

-Mevrouw Anouk Vercauteren, geboren te Dendermonde op 18 september 1959, wonende te 9220 Hamme, Tramstraat 38.

Onmiddellijk na de algemene vergadering bevestigen de zaakvoerders dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 9 september 2013 werd verplaatst van 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5 naar 9220 Hamme, Tramstraat 38.

Frans Verschelden

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-Bijlagen bij Tièt Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 18.09.2013 13585-0515-009
09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 04.07.2012 12259-0177-009
22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 15.07.2011 11306-0248-009
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.06.2010, NGL 28.07.2010 10362-0359-009
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 29.07.2009 09531-0324-009
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 30.07.2008 08513-0278-009
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 19.07.2016 16334-0258-010

Coordonnées
GLOCAL BUSINESS

Adresse
TRAMSTRAAT 38 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande