GLORELL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLORELL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.974.988

Publication

01/10/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ModWoe111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0847.974.988

Benaming

(voluit) : GLORELL

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Nieuwevaart 245, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding -sluiting vereffening GLORELL BVBA

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Stijn RAES, geassocieerd notaris te Gent, vervangende zijn ambtsgenoot, meester Barbara GLORIEUX, plaatsvervangend notaris, daartoe aangesteld bij beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Gent op 14 juli 2014, vervangende Angélique VANDAELE, met standplaats te Gent - Sint-Denijs-Westrem, wettelijk belet, op 16 september 2014 vétfir registratie.

Uit deze aide blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten de volgende te publiceren beslissingen heeft genomen:

- De vergadering heeft de voorzitter met éénparigheid van stemmen ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerders, houdende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag van de accountant, opgesteld overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen. Bij het verslag van de zaakvoerders is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per 10 september 2014 De voorzitter heeft toelichting gegeven aan de vergadering omtrent de voormelde verslagen en de staat van activa en passive.

De vergadering heeft verklaard voldoende te zijn Ingelicht en geen opmerkingen te hebben. De vergadering heeft voormelde verslagen en de staat van activa en passive goedgekeurd.

Besluit verslag accountant:

'In het kader van de procedure van ontbinding en vereffening in één akte voorzien door het artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen hebben de zaakvoerders van de BVBA Glorell met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Nieuwe Vaart 246 , een staat van activa en passiva opgesteld per 10 september 2014 die rekening houdt met de vooruitzichten van de vereffening en ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 85,91 EUR en een netto-actief van  1.842,38 EUR.

De staat van activa en passive op datum van 10 september 2014 werd opgesteld overeenkomstig artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001.

De voorwaarden door de wet vereist onder artikel 184 § 5 Wetboek Vennoot-schapen en art. 108 van de Wet van 26 april 2014 houdende diverse bepa-lingen betreffende Justitie werden voldaan.

- Er is geen vereffenaar aangeduid

- De beslissing tot ontbinding en vereffening in één akte werd eenparig genomen door de Algemene Vergadering, waarop aile aandeelhouders of vennoten aanwezig waren

- Alle schulden ten aanzien van derden werden terugbetaald of alle vennoten aanwezig zijn op de Buitengewone Algemene Vergadering die op 16 september 2014 zal plaats vinden voor Notaris Vandaele Angelique, moet door de Notaris worden beoordeeld. (op basis van artikel 181, § 4 Wetboek Vennootschappen)

Uit de controlewerkzaamheden die werden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft

Naar aanleiding van onze controle heb ik geen inbreuken op de reglementaire of statutaire bepalingen vastgesteld.

Wij maken een voorbehoud voor wat betreft de fiscale controles die nog moeten gebeuren voor de 2 bestaande boekjaren. Voormelde fiscale controles zullen onder normale omstandigheden geen substantiële wijziging betekenen van de financiële toestand per 10 september 2014.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld

Gent, 16 september 2014:

r" I G E

22 SEP. 20lit

RECHTBANK W.N

KOOPHANDEL T e-1,CMT

Griffie

man

Voor- 111%11111111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De vergadering heeft besloten tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en dit vanaf 16 september 2014,

- De vergadering heeft de rekeningen en de verrichtingen van het lopende boekjaar tot de datum van onderhavige algemene vergadering goedgekeurd.

- De vergadering heeft kennis genomen van de beëindiging van het mandaat van de zaakvoerders, cie heer Hannes Glorieux, wonende te 9080 Lochristi, Dorp-Oost 90 E en mevrouw Ellie De Grauwe, wonende te 9000 Gent, Nieuwevaart 245, tengevolge van de ontbinding van de vennootschap op 16 september 2014.

De vergadering heeft hen volledige en algehele kwijting verleend voor de uitoefening van hun opdracht, zonder enig voorbehoud of beperking.

- De vergadering heeft vastgesteld dat er geen schulden ten aanzien van derden zijn luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.,

- De vergadering heeft besloten tot onmiddellijke sluiting van de vereffening, overeenkomstig artikel 184 §5 Wetboek van Vennootschappen.

Ze heeft uitdrukkelijk verklaard dat er voldaan werd aan de toepassingsvoorwaarden van genoemd artikel 184 §5 W.Venn, en heeft daarbij tevens verwezen naar artikel 108 van de wet van 25 april 2014 houdende diverse bepalingen betreffende Justitie, hetwelk de tweede voorwaarde van artikel 184 §S W.Venn, wijzigt als volgt: "alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd,"

Tevens en voor zoveel als nodig hebben de vennoten verklaard, gezien zij alle rechten kunnen uitoefenen welke verbonden zijn aan de eigendom van de hen respectievelijk toebehorende aandelen der vennootschap, alle resterende activa van de vennootschap in hun respectievelijk vermogen, dit alles in verhouding tot ieders aandelenbezit, op te nemen, zodat de vereffening van de vennootschap meteen afgesloten is. Zij hebben tevens verklaard dat zij in voorkomend geval alle toekomstige activa en passiva, alle rechten en verplichtingen van de vennootschap overnemen.

- De boeken en bescheiden der vennootschap zullen neergelegd worden te 9080 Lochristi, Dorp-Oost 90 E, alwaar zij gedurende vijf jaar zullen bewaard worden, overeenkomstig artikel 195 Wetboek van Vennootschappen-

- De vergadering heeft besloten volmacht te verlenen aan de heer Glorieux Hannes en mevrouw De Grauwe Ellie, beiden voornoemd, teneinde alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Rechtspersonenregister en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal de dato 16 september 2014,

- verslag van de zaakvoerders over het voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel

181§1 Wetboek van Vennootschappen.

- verslag van de externe accountant over de staat van activa en passiva overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen,

Meester STIJN RAES, geassocieerd notaris te Gent, vervangende zijn ambtsgenoct, BARBARA GLORIEUX, plaatsvervangend notaris ingevolge beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Gent de dato 14 juli 2014, vervangende Angélique Vandaele, met standplaats te Gent  Sint-Denijs-Westrem,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Neem en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.07.2014, NGL 29.08.2014 14542-0513-009
22/08/2012
ÿþr.' Y3

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 û -08- "ffi

RECHTBANK VAN

KOOPHANDerTi ENT

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : O tt n- g t 4 'e)

Benaming (voluit): GLORELL

(verkort) ;

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwevaart 245

9000 Gent

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Bael, geassocieerd notaris met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op acht augustus tweeduizend en. twaalf, ter neerlegging vóór registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen volgt:

Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door:

iI 1. De heer GLORIEUX Hannes Cari Joost Korneel, geboren te Gent op 26 september 1984,; wonende te 9000 Gent, Nieuwevaart 245, ongehuwd.

2. Mevrouw DE GRAUWE Ellie, geboren te Merchtem op 28 juni 1981, wonende te 9000 Gent, Nieuwevaart 245, ongehuwd.

£, De naam van de vennootschap luidt: "GLORELL".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Nieuwevaart 245,

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands&

taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap heeft tot doel:

- De (online) aankoop, verkoop, groothandel en detailhandel van dierbenodigheden

dierenverzorgingsproducten, d ierenvoeding, EHBO kits, verzorgingskits.

- De (online) aankoop, verkoop, groothandel en detailhandel van kledij, schoenen, seksartikelen,

elektronische producten, oliën, lichaamsverzorging.

- Consultancy en management activiteiten

=i - het verlenen van advies en diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve, aard, in de meest ruime zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het] vlak van administratie, financiën, verkoop, productie, marketing, algemeen bestuur, enz. zowel aani de private als de publieke sector;

- aan- en verkoop van goederen, tussenpersoon;

Het geven van scholing in verband met dit alles

- Het verrichten van consulting opdrachten van allerlei aard, meestal maar niet uitsluitend gelinkt aan de andere doelen van de vennootschap

- het uitvoeren van alle studies en onderzoeken, alsmede het verlenen van adviezen en bijstand aan vennootschappen, ondernemingen en natuurlijke personen;

het verstrekken van technische, organisatorische, commerciële, juridische, administratieve, consultatieve en financiële bijstand en advies aan alle ondernemingen en natuurlijke personen;

- het organiseren van evenementen en seminaries; het inrichten en verzorgen van feesten in. welke vorm dan ook ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen, groeperingen, organisaties en particulieren, alles in de meest ruime zin

- lesonderricht in al zijn mogelijke vormen en aan elke mogelijke doelgroep via alle mondelinge, en schriftelijke methodes en middelen om de kennis uit te breiden en het praktisch gebruik op alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11111111 q II I IIAA VIII VII

*12144833*

tll

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

t-1

.J

mal 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vlakken te ontwikkelen; het organiseren van cursussen, methodologie advies en ondersteuning, het gebruik van alle verspreidingstechnieken, de uitgave en de publicatie van cursusmateriaal;

De vennootschap kan bestuurdersmandaten aannemen ter verwezenlijking van haar doel;

Zij mag eveneens alle belangen hebben bij wijze van associatie, inbreng, inschrijvingen, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden,

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, omvattend aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzondere het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het toestaan van leningen en kredietopening aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; ln dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alsmede haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve deze welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieonderne-mingen.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel, of van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De hiervoor vermelde activiteiten en omschrijvingen dienen in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd voor zoveel de eventuele benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ [8.600,00) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van zestienduizend euro (¬ 16.000,00),

Geassocieerd notaris Jan Baal bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van zestienduizend euro (16.000,00 EUR) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GLORELL" in oprichting bij ING.

De heer Hannes Glorieux dient nog een bedrag van duizend driehonderd euro (1,300,00 EUR) te volstorten.

Mevrouw Ellie De Grauwe dient nog een bedrag van duizend driehonderd euro (1.300,00 EUR) te volstorten,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Tot gewone zaakvoerders werden voor onbepaalde duur benoemd:

- De heer Hannes Glorieux, wonende te 9000 Gent, Nieuwevaart 245.

- Mevrouw Ellie De Grauwe, wonende te 9000 Gent, Nieuwevaart 245.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies' en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar,

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van huidige akte op de griffie van de rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op twintig juni om veertien uur (14u00). Indien die dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om veertien uur (14u00).

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen

of voorbehoud strijdig met de inhoud

van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris lise De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 08/08/2012, met bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GLORELL

Adresse
NIEUWEVAART 245 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande