GOETHALS PROMOTOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOETHALS PROMOTOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.514.025

Publication

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 08.07.2013 13271-0575-008
25/09/2012
ÿþOndernemingsnr : 0838.514.025

Benaming

(voluit) : GOETHALS PROMOTOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Grote Markt 6715

(volledig adres)

Onderroer. acte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de vergadering van de zaakvoerder gehouden op I mei 2012 blijkt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel vanaf 1 mei 2012 van Grote Markt 67 15 te 9100 Sint-Niklaas naar Antwerpse Steenweg 176 D te 9140 Tielrode (Temse).

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 25 juni 2012, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap blijkt met ingang vanaf 25 juni 2012:

- het vrijwillig ontslag als zaakvoerder van de heer Frédéric Goethals, wonende te 9250 Waasmunster, Rivierstraat 76;

- de benoeming tot zaakvoerder van de vennootschap FREDERIC GOETHALS MANAGEMENT BVBA, met maatschappelijke zetel te 9140 Temse (Tielrode), Antwerpse Steenweg 176/D, met ondememingsnummer 0837.153.352, RPR Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger de heer Frédéric Goethals.

- de benoeming tot zaakvoerder van vennootschap G.D.C. NV, met maatschappelijke zetel te 9140 Temse

(Tielrode), Molenstraat 2, met ondememingsnummer 0438.483.946, RPR Dendermonde, hierbij

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Luc Goethals.

FREDERIC GOETHALS MANAGEMENT BVBA,

zaakvoerder,

vertegenwoordigd door Frédéric Goethals,

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Nbam en handtekening.

L..115B

Vc baht aar Belt Staal

IW~~II'~WNNRI~I~N~I~I~

*12159739*

Mod Word t t.t

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(1 P 1 F rl r 7. ...frc  _.,..__

VAN KOOPT AN H

14 SEP. 2012

DENDERMGl`s , ~

ié  " ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/08/2011
ÿþ neoc 2.0

r~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*11130304"

VAN KOOPHANDEL

1 2. 08. 2011

DENDERMONDE

ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : g3' 5 .44 O2.S

Benaming

(voluit) : GOETHALS PROMOTOR

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Grote Markt 67/5

Onderwerp akte : OPRICHTING - UITTREKSEL DER STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Wim Verstraeten te Vrasene, gemeente Beveren, op 8 augustus 2011, geregistreerd tien bladen, geen verzendingen te Beveren, registratie, de 9 augustus 2011, boek 450, blad; 74, vak 06, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00) voor de ontvanger (get), de e.a. inspecteur ai. bij een fiscaal; bestuur DE SMIT G., dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht,; waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1. Oprichters: 1) de Heer GOETHALS Frédéric, wonende te 9250 Waasmunster, Rivierstraat 76, 2) Mevrouw GOETHALS Nathalie, wonende te 9250 Waasmunster, Kerkstraat 29 en 3) Mevrouw DE COCK] Christine, wonende te 9140 Temse, Molenstraat 2

2. Naam en rechtsvorm: "GOETHALS PROMOTOR" Besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid

3. Zetel: 9100 Sint-Niklaas, Grote Markt 67/5.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

I.De onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat:

a)De aan- en verkoop van onroerende goederen, het bouwrijp maken van terreinen, het bebouwen ervan met woningen en appartementen met het oog op de tekoopstelling, het verwerven, verbeteren, inrichten,; bezitten en beheren van onroerende goederen van alle aard; het verkavelen, het verhuren en ter beschikking stellen onder alle vormen van alle onroerende goederen van alle bestemmingen.

b)Adviesverlening inzake onroerende goederen en onroerende beleggingen;

c)Het beleggen van vermogens, het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede, alle herstellingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de aan- en verkoop, de huur en verhuring van deze goederen, alsmede de borgstelling voor de goede afloop van verbintenissen voor derde personen aangegaan die het genot zouden. hebben van deze onroerende goederen.

d)Het verwerven door inschrijvingen of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons en andere onroerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaand of nog op te richten vennootschap;

e)Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

f)Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, in het kader kan zij zich borg stellen of aval verlenen, in de meeste ruime zin, alle handels- en financiele operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

g)Het verlenen van diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste; zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

h)Het optreden als tussenpersoon .bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meeste ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het; verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille en kapitaalbestuur,

i)Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

j)Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële; duurzame activa.

I I. Projectontwikkeling Het leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidstudies, het opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2011- Annexes du Moniteur belge

ingelast het voorbereiden van documenten voor offerteaanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verfenen van bijstand bij voorlopige en definitieve oplevering.

111.0e uitoefening voor rekening van derden van de activiteit van vastgoedmakelaar

De activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen, alsmede de activiteiten van verhuurder van goederen in mede-eigendom.

De vennootschap zal bij uitoefening van haar activiteit de wet en de beginselen van waardigheid en discretie, inherent aan de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot het verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin genomen. Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht. De vennootschap mag zich voor andere vennootschappen en voor fysieke personen borg stellen, aval verlenen, voorschotten en/of kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstekken.

5. Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig duizend euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde die een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering onder de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

Alle aandelen werden onderschreven door inbreng in speciën en volgestort ten belope van de totaliteit of twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ).

6. Boekjaar: Gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

7. Jaarvergadering, voorwaarden van toelating en van stemuitoefening: leder jaar op de derde vrijdag van

de maand juni om twintig uur en voor de eerste maal in tweeduizend dertien.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

8. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat: Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de liquidatie, worden de netto - activa eerst aangewend om in geld of effecten het afbetaalde bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt eveneens tussen alle aandelen verdeeld.

Aandelen zonder stemrecht geven in geval van vereffening recht op een terugbetaling van de inbreng eventueel vermeerderd met de uitgiftepremie vooraleer er uitkering wordt gedaan aan de aandelen met stemrecht en ongeacht hun recht in het vereffeningsaldo waarvan het bedrag niet kleiner mag zijn dan dat uitgekeerd aan houders van aandelen met stemrecht.

9. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor

eigen rekening zou vervullen. ..

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. De algemene vergadering kan echter beslissen om hiervan af te wijken en beslissen over het al dan niet vergoeden van de opdracht van zaakvoerder door het toekennen van een vaste of variabele bezoldiging. In voorkomend geval wordt het bedrag ervan door de algemene vergadering vastgesteld en komt ten laste van de algemene kosten van de vennootschap.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten, welke de zaakvoerder(s) doen gelden als gedaan in de= uitoefening van hun mandaat, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden' gebracht.

Wanneer één of meer zaakvoerders rechtstreeks of onrechtstreeks een belang hebben van vermogensrechterlijke aard dat strijdig is'met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van het bestuursorgaan, zullen zij zich gedragen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beschikking en van bestuur, te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuursorgaan mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zou achten.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als een zaakvoerder, in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder alleen optredend.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig verbonden door een gedelegeerde tot dit bestuur.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

Als eenvoudige gelastigde van de vennootschap wordt door een zaakvoerder, wegens zijn functie, geen persoonlijke verplichtingen aangegaan betreffende de verbintenissen van de vennootschap.

Een zaakvoerder is slechts verantwoordelijk voor de ontvangen lastgeving.

10. Benoemingen:Werd tot zaakvoerder benoemd: de Heer Goethals Frédéric, wonende te 9250

Waasmunster, Rvierstraat 76.

Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

11. Overname verbintenissen: Aile verbintenissen en aile verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondemomen sinds 1 januari 2011 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

12. Volmacht: Bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (o.a. Ondememingsloket, rechtspersonenregister, BTW-nummer) wordt verleend aan Alaska Antwerpen - Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, accountants en belastingconsulenten met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 d, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu mevrouw Carine Dhaen, mevrouw Cindy Vervaet en mevrouw Eveline Smet, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd: Notaris Wim Verstraeten

- afschrift van de akte Burg. Venn. BVBA

- uittreksel Kerkstraat 78

9120 Vrasene (Beveren)

RPR 471.567.577

Tel. 03 750 97 50 " Fax 0; 755 15 53

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2015
ÿþ Mob Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOpHANnFt ncNT

8 JUNI 2015

AFDELING I~tii1dffiRMDNDE

Ondernemingsnr : 0838.574.025

Benaming

(voluit) : GOETHALS PROMOTOR

(verkort) :

Rechtsvorm : [3esloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpse Steenweg 176 D, 9140 Tielrode

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de buitengewone algemene vergadering de dato 08 mei 2015 blijkt er dat de maatschappelijke zetel verplaatst wordt naar de Nijverheidslaan 76, 9250 Waasmunster en dit vanaf 08 mei 2015

FREDERIC GOETHALS MANAGEMENT BVBA

Zaakvoerder

vertegenwoordigd daar Frédéric Goethals,

Vast vertegenwoordiger

111111111111111110111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 30.06.2016 16240-0366-014

Coordonnées
GOETHALS PROMOTOR

Adresse
NIJVERHEIDSLAAN 76 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande