GOLDEN GOAL NO 17

Association sans but lucratif


Dénomination : GOLDEN GOAL NO 17
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 839.403.554

Publication

29/09/2011
ÿþS

MOO. 2.2

kt -,:i IndbiJlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

7t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

lI1I II I1 IIYI~I~YIIIIVI

*11167260*

k ~a~EE RGELEGD

~ ~._. .. ... ....ti.._..~;t

LC A ti 7" hrli.71.7 + \'n1=1 Tr

8 9 SEP. 2019

,

Ondernemingsnr : o$BL-(n Ssy

Benaming Golden Goal N° 17

(Voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Markt 104, 9800 Deinze, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

GOLDEN GOAL N° 17

Markt 104

9800 Deinze

De stichtingsvergadering van 18/07/2011

De volgende personen

1. Twum Sampson Gilbert, wonende te 9990 Maldegem, Harlingerhof26, geboren te Jumapo op 02 september 1987.

2. Dirk Bijn, wonende te 9800 Deinze, Centrumlaan 176, geboren te Deinze op 18 oktober 1968.

3. De Feudis Luigi, wonende te 9800 Deinze, Markt 104, geboren te Bisceglie (Italië) op 25 april 1969.

Stichtende Ieden, zijn overeengekomen onder elkaar en met allen die later zullen toetreden, een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, onder de hierna bepaalde voorwaarden.

Op de laatses b!z. van t_ufk B vermeiç?n : Recto : Naam en !" toedaYl!L;iS21G van de ':Si57uti`=e;lterei?':3 notaris, i?eizij, van de .^,ei's0(o3n(er) tevoegd de verenig?:\g, Gtioi;tiní4} or organisme ten aanzien van dertien te vertegenwoordigen

Verso : i\1a&ri? Mn handtekening.

4Y - vervolg

De vereniging draagt de benaming "GOLDEN GOAL N° 17"

Alle akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere stukken, uitgaande van de vereniging, moeten haar benaming, haar adres en haar rechtsvorm vermelden.

Artikel 2: Zetel en gerechtelijke arrondissement

De zetel is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Gent te 9800 Deinze, Markt 104. De zetel kan bij beslissing van de algemene vergadering elders overgebracht worden.

Artikel 3

De vereniging is opgerichtvooronbepaalde Buuren kan ten allen tijde ontbonden worden volgens de modaliteiten, voorzien in de statuten.

Artikel 4

De vereniging heeft als doel, zowel in het binnen- als buitenland, het stimuleren, promoten, organiseren en beoefenen van de voetbalsport in al zijn facetten, vormen en onderdelen. Deze lijst is niet limitatief. De vereniging mag tevens alle activiteiten organiseren die dit doel kunnen bevorderen. De vereniging kan ook bijkomende handelsactiviteiten stellen voor zover de opbrengst wordt besteed aan de doelstelling waarvoor de vereniging is opgericht. De vereniging richt zich hiervoor tot alle doelgroepen.

Titel II: Leden

Artikel 5: Soorten

De vereniging telt zowel effectieve als toegetreden leden.

Steunende leden zijn toegetreden leden die een bijzondere financiële bijdrage aan de vereniging hebben overgemaakt. De Raad van Bestuur bepaalt voor welke termijn de betreffende titel wordt toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD. 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Titel I: Benaming, zetel en doel

Artikel 1: Naam

STATUTEN

ble - vervolg naos. 2.2

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Artikel 6: Effectieve leden

De effectieve leden zijn dragers van alle maatschappelijke rechten en verplichtingen die hen door de wet en de statuten worden toegekend.

Zij zijn actief betrokken bij de realisatie van de maatschappelijke doelstellingen.

Er dienen minstens drie effectieve leden te zijn, de stichtende leden worden hierbij aangesteld als effectieve leden.

De effectieve leden dienen zich te houden aan de regels die omschreven zijn in de statuten en aan alle regels die krachtens de statuten zijn uitgevaardigd.

Een persoon die effectief lid wenst te worden dient zijn/haar kandidatuur te stellen per aangetekende gemotiveerde brief, gericht aan de voorzitter van de raad van bestuur.

Binnen de drie maanden na indiening van de kandidatuur, neemt de raad van bestuur een beslissing die, in geval van afwijzing van de kandidatuur, niet gemotiveerd dient te worden.

Artikel 7: Toegetreden leden

De raad van bestuur beslist over de al of niet aanvaarding van een toetredend lid, zonder dat de genomen beslissing dient gemotiveerd te worden.

De toegetreden leden hebben geen andere maatschappelijke rechten en verplichtingen dan diegene die hen door of krachtens de statuten worden toegekend.

De toegetreden leden genieten van de activiteiten van de vereniging en dragen op die manier bij tot de realisatie van haar maatschappelijkedoelstellingen.

Het aantal toegetreden leden is onbeperkt.

De duur van het lidmaatschap van een toegetreden lid eindigt bij het verloop van het evenement, maar kan elke keer worden hernieuwd door de eenvoudige en tijdige betaling van de bijdrage.

De toegetreden leden maken geenszins deel uit van de algemene vergadering, zodat zij er ook geen toegang toe hebben.

Artikel 8 : Bijdragen

Effectieve leden betalen een jaarbijdrage van maximum E 1.500,00. De bijdrage wordt elk jaar door de raad van bestuur vastgesteld, rekening houdend met de begroting van het volgende jaar.

Artikel 9: Schorsing, uitsluiting en ontslag

Op de ica:stv blz. vara Luik B vermeiden Recto : tVaari; vn hoedanigheid van da instrumenterende notaris, hetzij van de ,.)G:"so(o3;iswn? bevoegd de vereniging. stichting of organisme ren aarizlen van derden te vertegenwoordigen

Verso : tiaaar, en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Le: - vervolg

MOD. 2.2

De beslissing tot uitsluiting van een effectief lid kan enkel genomen worden door de Algemene Vergadering, beslissend bij twee/derde meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

Ieder effectief lid kan bij aangetekend schrijven aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur zijn ontslag geven.

De beslissing tot uitsluiting van een toegetreden lid kan door de Raad van Bestuur worden genomen, telkens beslissend bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

De Raad van Bestuur is evenwel gerechtigd dringende maatregelen te nementen aanzien van toegetreden leden die zich schuldig hebben gemaakt aan een zware inbreuk op de wet of de statuten of op de regels die krachtens de statuten zijn uitgevaardigd.

De ontslagnemende, uitgesloten of ontslagen effectieve oftoegetreden leden, evenals de rechthebbenden van een ontslagnemend, uitgesloten ofoverleden effectiefoftoegetreden lid kunnen geen rechten doen gelden op het maatschappelijk bezit van de vereniging. Ze kunnen evenmin de door hen zelf of door hun rechtsvoorganger betaalde bedragen terugvorderen.

Artikel 10: Aansprakelijkheid

De effectieve leden zijn in geen geval aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

Titellil: De Algemene Vergadering

Artikel 11: Samenstelling

De Algemene Vergadering bestaat uit de effectieve leden.

De Algemene Vergadering bezit de bevoegdheden die haar wettelijk ofstatutair zijn toegekend.

De wettelijke bevoegdheden zijn:

de wijziging van de statuten;

- de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

- de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun

bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

Op de laatste blz." ,i an Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende iiCteris, hetzij van de perso(o)n(mf?) bevoegd de Vereriigir5g, stichting o` organisme ten aanzien van derden ta v9riegcrl4t'corCiaen

Verso : Naam on nar,dtekenEng.

MOD. 2.2

L~`~tt rei - VervCig

de ontbinding van de vereniging;

de uitsluiting van een effectief lid;

de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

Artikel 12: Soorten

De jaarlijkse of gewone Algemene Vergadering wordt gehouden in de loop van eerste semester op een datum die wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur.

Op de laatste blz. van Luika vermeld

. Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de il2rso(o)rF{âí7j

bevoegd de vereniging., stichtiiiu of organisme., ten aanzien van derden te 49rtCgCr'tlJbC3rdtoer!

Verso : ?Jaarr? en handtekening.

De agenda van deze vergadering omvat ondermeer: de goedkeuring van de jaarrekening van het afgelopen boekjaar, de goedkeuring van de begroting van het komende boekjaar en décharge aan de bestuurders, eventueel aan de commissaris.

Bijzondere Algemene Vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen na beslissing van de Raad van Bestuur en telkens wanneer tenminste twintig procent van de effectieve leden daarom op schriftelijke wijze een verzoek richt aan de Raad van Bestuur.

Artikel 13: Bijeenroeping

De Algemene Vergadering wordt opgeroepen door de Voorzitter.

Alleen de effectieve leden worden opgeroepen voor de Algemene Vergadering, behoudens wanneer de Raad van Bestuur de beslissing heeft genomen om ook de toegetreden leden op te roepen om aan de Algemene Vergadering deel te nemen.

De oproeping gebeurt per elektronische post. De uitnodiging moet minstens 10 werkende dagen vooraf afgeleverd zijn (gestaafd door een ontvangst- en leesbevestiging) en vermeldt plaats, dag, uur en dagorde van de vergadering.

De Algemene Vergadering kan geen geldige beslissingen nemen buiten de agenda, behoudens wanneer alle effectieve leden aanwezig of op rechtsgeldige wijze vertegenwoordigd zijnen alle aanwezigen toestemming geven om over de voorgelegde agendapunten te beraadslagen en te stemmen.

Artikel 14: Verloop van de Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur.

Bij diens afwezigheid neemt de ondervoorzitter of cie bestuurder met de hoogste leeftijd de leiding op. Alleen de effectieve leden hebben toegang tot de algemene vergadering.

Alle effectieve leden beschikken over één stem.

De toegetreden leden, indien zij werden uitgenodigd, beschikken slechts over een raadgevende stem.

Een effectieflid kan zich laten vertegenwoordigen door een ander effectief lid dat daartoe een schriftelijke volmacht moet voorleggen. Geen enkel effectief lid mag meer dan één

Voor-

behouders aan het Belgisch

Staatsblad

f es,t.t, vervelg

effectief lid vertegenwoordigen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

MOD. 2.2

Bij het begin van de vergadering wordt een aanwezigheidslijst opgemaakt.

Deze beslissing worden verder genomen met de meerderheden die zijn vastgesteld door de wettelijke bepalingen die de vereniging beheersen, met dat verschil dat voor de wijziging van de statuten, een aanwezigheidsquorum is vereist van twee/derden van de effectieve leden en een beslissingsmeerderheid van eveneens twee/derden van de aanwezige en/of vertegenwoordigde effectieve leden. Wanneer het een wijziging van het doel ofde doeleinden van de vereniging betreft, is een bes liss ingsmeerderheid van vier/vijfden van de aanwezige en/ofvertegenwoordigde effectieve leden vereist.

Bij staking van stemmen, is de stem van de Voorzitter doorslaggevend

De beslissingen van de Algemene Vergadering zijn bindend voor alle effectieve leden, zelfs voor diegenen die niet op de vergadering aanwezig waren of die een andere mening zijn toegedaan.

De beslissingen worden opgetekend in een bijzonder register en ondertekend door de Voorzitter, Secretaris en Penningmeester en door alle effectieve leden die dit wensen.

Artikel 15: Inzagerecht

De effectieve leden kunnen kennis nemen van de beslissingen van de Algemene Vergadering door inzage ervan op de zetel van de vereniging.

Zij dienen daartoe wel een voorafgaande afspraak (minstens vijfwerkdagen op voorhand) met de Voorzitter te maken, die bij de inzage aanwezig zal zijn of zich ten dien einde zal laten vertegenwoordigen.

Titel IV: De Raad van Bestuur

Artikel 16: Samenstelling

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van minimum drie.

De leden van de Raad van Bestuur dienen effectieve leden te zijn.

De kandidaturen moeten ten minste veertien dagen voor de Algemene Vergadering ter kennis worden gebracht van de Voorzitter van de raad van bestuur.

De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering voor onbepaalde duur, doch kunnen ten allen tijde door de Algemene Vergadering worden ontslagen.

Een bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen via aangetekend schrijven gericht aan de voorzitter van de raad van bestuur of ontslagen worden door de algemene vergadering, beslissend bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en/ofvertegenwoordigde

Op de laatste Di?. van Luik t5 var rnelden : Recto : "s'aem en hoedeni, eio van de instrumenterende notaris, hetzij !an de perso(o)nte?7) bevoe.d de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te verteger.woordioen

Verso : Naam en handtekening.

LWY`r +br - "ervoig

MOD. 2.2

effectieve leden.

Onder zijn leden zal de Raad van Bestuur een Voorzitter, een Secretaris en een Penningmeesteraanduiden. Deze drie zijn afzonderlijk gemachtigd om poststukken, postassignaties, aangetekende brieven en dergelijke gericht aan de vereniging in ontvangst te nemen.

Artikel 17: Bevoegdheid

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

E .

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen te stellen en alle verrichtingen uitte voeren die noodzakelijk ofnuttig zijn voorde realisatie van de doelstellingen van de vereniging. Wat niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de Algemene Vergadering is voorbehouden, behoort tot de bevoegdheid van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur is belast met het bestuur van de vereniging en met de uitvoering van de beslissingen van de Algemene Vergadering.

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte.

Artikel 18: Delegatie van bevoegdheden

De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur en de vertegenwoordigingsbevoegdheid in het kadervan dat bestuur delegeren aan één ofmeerdere bestuurders, waaronder steeds de voorzitter van de raad van bestuur. Indien de Raad van Bestuur meerdere personen aanduidt, zijn zij elk afzonderlijk bevoegd.

De benoemingen, de ontslagen en de ambtsbeëindigingen van bestuurders en bestuurders die gemachtigd zijnde vereniging te vertegenwoordigen dienen, overeenkomsti g de wettelijke bepalingen, te worden bekendgemaakt.

Artikel 19: Bijeenkomsten

De Raad van Bestuur vergadert na bijeenroeping door de Voorzitter. De Voorzitter zal de Raad van Bestuur bijeenroepen telkens wanneer tenminste twee bestuurders daartoe een gemotiveerd verzoek doen.

De oproeping gebeurt per elektronische post (gestaafd door een ontvangst- en leesbevestiging), te versturen ten minste vijftien dagen voorafgaand aan de datum waarop de Raad van Bestuur zal samenkomen.

De oproeping vermeldt de agenda, de plaats, de datum en het uur van samenkomst.

Artikel 20: Verloop van de Raad van Bestuur

De Raad van Bestuurkan slechts geldig beraadslagen en beslissen wanneer tenminste de

Op de laatste blz. van Luik b'Je.rr2"13iden : Recto : Naafn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de raerso(o)niZnl beve?egt;, de vereniging, stic:îi:na of organisme ten aanzien van derden tf? vertegenwoordigen

Verso : Naam an handtekening.

Lº%ie vENOIg

helft van de bestuurders aanwezig zijn. De raad van bestuur treedt steeds op als een college.

Een bestuurder die verhinderd is, kan zich laten vertegenwoordigen door een andere

bestuurder die daartoe een schriftelijke volmacht moet voorleggen. Geen enkel bestuurder mag meer dan één andere bestuurder vertegenwoordigen.

Een beslissing wordt genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de Voorzitter doorslaggevend. Op verzoek van één bestuurder verloopt de stemming geheim.

De beslissingen worden opgetekend in een bijzonder register en ondertekend door de Voorzitter, de Secretaris en de Penningmeester.

Titel V: Begroting en rekeningen

Artikel 21

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

i1

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt evenwel vanafde stichtingsdatum tot 31/12/2011. De boekhouding wordt gevoerd conform de geldende VZW-wetgeving.

Ieder jaar, op het einde van het boekjaar, zullen de boeken afgesloten worden en zal de Raad van Bestuur de jaarrekening van het afgelopen boekjaar en de begroting voor het volgend boekjaar opmaken.

De jaarrekening van het afgelopen boekjaar ende begroting van het komende boekjaar worden goedgekeurd door de gewone Algemene Vergadering en neergelegd overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Titel VI: Publicatieverplichtingen

Artikel 22

De vereniging zal zich, voor wat betreft de verplichtingen inzake openbaarmaking en publicatie van haar beslissingen en akten, gedragen overeenkomstig de wettelijke regels terzake.

Titel VIL Statuten en reglementen

Artikel 23

De statuten en het doel van de vereniging kunnen worden gewijzigd overeenkomstig_ de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanisheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(an)

bevoegd veraft.ging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam an handtekening.

MOD. 2.2

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad tauktit - VervCF~ MOD. 2.2



wettelijke bepalingen terzake.

De Raad van Bestuur kan een reglement van inwendige orde opstellen, waarin alles kan geregeld worden wat niet in de statuten is geregeld. Dit reglement kan door de Raad van Bestuur ten allen tij de worden gewijzigd. Het reglement en alle wijzigingen liggen ter inzage op de maatschappelijke zetel van de vereniging.

Titel VIII: Ontbinding - vereffenaars

Artikel 24

De vereniging kan ontbonden worden door een bes luit van de Algemene Vergadering, genomen overeenkomstig de wettelijke bepalingenterzake, ofdooreen gerechtelijke beslissing.

De algemene vergadering benoemt tenminste twee vereffenaars en bepaalt hun bevoegdheden en de wijze van vereffening.

Bij ontbinding van de vereniging wordthet netto-actief, na voldoening van de schulden, overgedragen aan een vereniging met een gel ijkaardig doel. De keuze hiervan wordt voorgesteld door de vereffenaars en voorgelegd aan de Algemene Vergadering die hierover zal beraadslagen en beslissen.

Titel JX: Niet voorziene gevallen

Artikel 25

Alle bepalingen van huidige statuten die tegenstrijdig zouden zijn ofworden met de wet of het decreet dienen als ongeldig te worden beschouwd zonder dat daarom huidige akte als nietig dient te worden aanzien.

Artikel 26

Het huishoudelijke reglement bepaalt wat niet uitdrukkelijk in de statuten is voorzien.

Gedaan te Deinze op 18/07/2011 in drie exemplaren.

Twum Sampson Gilbert DirkBijn

De Feudis Luigi

Worden benoemd als bestuurders

Op de laatste blz. L'an Luik B V$T7a.Geii : Recto :Nceri3 en hoedanigheid van instrumenterende- notaris, î:9¬ Zil ?r3n de pffCS;i(0)nionl bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien :..^ derden ie vertegenwoordigen

Verso : haar en handtekening.

kat4i e - vervolg

Moo, 2.2

1. Twum Sampson Gilbert, wonende te 9990 Maldegem, Harlingerhof26, geboren te Jumapo op 02 september 1987.

2. Dirk Bijn, wonende te 9800 Deinze, Centrumlaan 176, geboren te Deinze op 18 oktober 1968.

3. De Fendis Luigi, wonende te 9800 Deinze, Markt 104, geboren te Bisceglie (Italië) op 25 april 1969.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

SOCIALE HANDTEKENING - TOEKENNING MACHTEN

Ingevolge de beslissing van de raad van bestuur van 18/07/2011, worden volgende personen aangesteld tot:

-voorzitter: Twum Sampson Gilbert, wonende te 9990 Maldegem, Hadingerhof

26

- secretaris: Dirk Bijn, wonende te 9800 Deinze, Centrumlaan 176

- penningmeester: De Feudis Luigi, wonende te 9800 Deinze, Markt 104

Voor alle administratieve verrichtingen wordt aan de voorzitter, de secretaris en de penningmeester een afzonderlijke en onbeperkte volmachttoegekend.

Getekend

Twum Sampson Gilbert Dirk Bijn De Feudis Luigi

Voorzitter Secretaris Penningmeester

`TeSz_ 8,ve~~ nestC'e %ct-- __ 0pr.~fi

~~~

keiiioh h tº%~t~~

m0,si,Ucº%,

Op de Iretstc blz. van Luik verrileld~n : Recto : Naam en hoedanigheid V3n ilo Instrumenterende notaris, hetzij van de ,í7F7:"sil>n(an)

bevoegd vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te ,yLtGn?rl dv~r^igOw

Verso: Naa~ cf} handtekening.

Coordonnées
GOLDEN GOAL NO 17

Adresse
MARKT 104 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande