GOLDSPRING

Association sans but lucratif


Dénomination : GOLDSPRING
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 629.745.873

Publication

06/05/2015
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Hoofdstuk I. Benaming, maatschappelijke zetel, doel, duur.

Art. 1. De vereniging draagt de naam  GOLDSPRING .Deze naam moet steeds door de woorden  vereniging

zonder winstoogmerk of de afkorting  vzw worden voorafgaan of gevolgd.

Art. 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9160 Lokeren, Azalealaan 2, in het gerechtelijk arrondissement

Dendermonde. Hij mag worden overgebracht naar een ander plaats bij besluit van de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan kantoren en filialen oprichten waar hij dit nuttig zou achten.

Art. 3. De vereniging heeft tot doel om voor basisschool De Springplank Lokeren met

onderwijsinstellingsnummer 2709, hierna kortweg de  school genoemd

1. de samenwerking tussen ouders, leerlingen en leraars te verstevigen;

2. de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van de leerlingen te bevorderen;

3. alle initiatieven te nemen in het belang van de leerlingen en van de bloei van de school ;

Teneinde haar doel te verwezenlijken kan de vereniging alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledige zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet winstgevende doelstellingen.

Art. 4. De vereniging is van onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden overeenkomstig de Wet en haar statuten.

Hoofdstuk II. Leden  plichten en rechten  jaarlijkse bijdrage

Art. 5. 1. De vereniging is samengesteld uit volgende deelgroepen:

a) Feestcomité van de school

b) Oudervereniging van de school

c) Sportraad van de school

d) Sympathisanten van de school

Het aantal deelgroepen mag echter niet minder bedragen dan 2 deelgroepen

2. De rechten en plichten van elke deelgroep t.o.v. de andere en t.o.v. de vereniging worden bepaald in het huishoudelijk reglement.

3. De leden van de vereniging bestaan uit vaste en toegetreden leden, die zowel natuurlijke als rechtspersonen kunnen zijn.

De vaste leden zijn de stemgerechtigden op de bijeenkomsten van de Algemene Vergadering. Hun naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden.

Toegetreden leden zijn enkel aangesloten leden die kunnen deelnemen aan de activiteiten van de vereniging, of derden die een band hebben met de vereniging en die de vereniging in haar werking wenst te betrekken. De raad van bestuur kan de toegetreden leden uitnodigen op haar activiteiten en op de algemene vergaderingen indien zij dit nodig acht. Indien zij ingaan op een uitnodiging om de algemene vergadering bij te wonen, dan hebben zij op

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : GOLDSPRING

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Azalealaan 2

*15307575*

Luik B

9160

België

0629745873

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lokeren

Griffie

Neergelegd

04-05-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

deze vergadering geen enkel stemrecht en kunnen zij er ook geen vast lid vertegenwoordigen. Informatiebladen en nieuwsbrieven kunnen hen toegestuurd worden. De verdere uitwerking en de toepassing van deze voorwaarden zal gebeuren door de raad van bestuur. Hun rechten en plichten kunnen vermeld worden in een huishoudelijk reglement.

Wordt hierna in deze statuten over  leden of  lid gesproken, dan wordt hiermee enkel de vaste leden bedoeld.

4. De vaste leden van de vereniging worden gevormd door:

a) De vertegenwoordigers van de deelgroepen, waarbij het aantal vaste leden per deelgroep niet minder mag bedragen dan twee met een maximum van vier.

b) De directie van de school, die van ambtswege lid is van de vereniging.

De initiële vaste leden of stichtende leden zijn de ondertekenaars van onderhavige akte.

5.Behoudens de stichtende leden worden de door de deelgroep naar voor geschoven vertegenwoordigers pas

vaste leden na aanvaarding bij besluit van de algemene vergadering genomen met een meerderheid van twee

derden der aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

6. Indien voor een bepaalde deelgroep, ten gevolge eender welke oorzaak, het aantal leden daalt beneden het minimum vereiste aantal dan dient deze deelgroep deze situatie te regulariseren binnen een periode van 2 maand gerekend vanaf het moment waarop de oorzaak van deze situatie zich feitelijk heeft voorgedaan. Wanneer het ledenaantal van de deelgroep niet op peil gebracht is binnen de vooropgestelde periode dan wordt de deelgroep geschorst tot wanneer het ledenaantal van de deelgroep voldoet aan de gestelde criteria, met een maximum schorsingsperiode van 4 maand.

Indien de deelgroep er niet in slaagt om binnen de maximum schorsingsperiode aan de gestelde criteria te voldoen wordt deze geacht ontslag te nemen.

7. Eenieder die wenst toegetreden lid te worden, moet een schriftelijke aanvraag indienen bij de raad van bestuur. De kandidatuur wordt voorgelegd aan de raad van bestuur. De raad van bestuur onderzoekt de kandidatuur op zijn eerstvolgende vergadering Zijn beslissing is zonder beroep en moet niet gemotiveerd worden. Zij wordt per brief bekendgemaakt aan de kandidaat. Diegene die niet werd aangenomen kan zich slechts één jaar na de datum van de beslissing opnieuw kandidaat stellen.

8. Een nieuwe deelgroep kan toetreden tot de vereniging wanneer deze op voorstel van ten minste twee vaste leden, welke niet dezelfde deelgroep vertegenwoordigen, wordt aanvaard bij besluit van de algemene vergadering met een meerderheid van twee derden der aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

Een voorstel tot opname van een nieuwe deelgroep kan ten vroegste een jaar na de oprichting van de vereniging of effectieve toetreding van een andere deelgroep ingediend worden.

Het voorstel tot opname van een nieuwe deelgroep moet door de initiërende leden per aangetekend schrijven ingediend worden bij de voorzitter van de raad van bestuur die de ontvankelijkheid volgens bovenstaande voorwaarden zal bepalen. Als het voorstel ontvankelijk is zal de raad van bestuur de algemene vergadering samen roepen binnen de eenentwintig kalenderdagen gerekend vanaf de dag van eerste aanbieding door de post instantie. De algemene vergadering wordt uiterlijk gehouden op de tweeënveertigste kalenderdag na de dag van eerste aanbieding.

9. De vaste en de toegetreden leden betalen een jaarlijkse bijdrage, die bepaald wordt door de algemene vergadering. Zij mag het bedrag van 250 euro per jaar niet overschrijden. Behoudens een andere beslissing door de raad van bestuur worden de vaste leden van de vereniging vrijgesteld van het betalen van deze bijdrage. Art. 6. Het lidmaatschap van een deelgroep en/of de leden van een deelgroep houdt op:

1. door schriftelijk ontslag aan de raad van bestuur,

2. door uitsluiting door de AV zoals voorzien in art. 12 van de wet,

3. van rechtswege wanneer het lid niet meer voldoet aan de bijzondere voorwaarden zoals bepaald in het huishoudelijk reglement.

Hoofdstuk III. De raad van bestuur  dagelijks bestuur

Art. 7. 1. De vereniging wordt bestuurd door een raad samengesteld uit leden, gekozen door de algemene vergadering, onder de vaste leden. Behalve voor de leden van de eerste raad van bestuur welke gekozen wordt bij oprichting, is het bestuurdersmandaat voor een termijn van vier jaar steeds hernieuwbaar en afzetbaar waarbij om de twee jaar een bestuurder per deelgroep uittredend en herkiesbaar is.

Voor de eerste raad van bestuur kiest elke deelgroep onder zijn leden een bestuurder voor wie de termijn van het mandaat bepaald wordt op 2 jaar.

2. De raad van bestuur heeft onder zijn leden:

" een voorzitter

" een ondervoorzitter

" een penningmeester

" een secretaris

" gewone bestuurders

Alle mandaten zijn onbezoldigd

3. Er wordt voorzien in 2 cycli verkiezingen. Enerzijds de verkiezing van de voorzitter, anderzijds de verkiezing van alle andere bestuurders.

4. Om gekozen te zijn dient men de helft van het aantal uitgebrachte stemmen te bekomen; de leden met het grootst aantal stemmen zijn verkozen. De algemene vergadering kan te allen tijde een einde stellen aan hun mandaat bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. De leden van de raad van bestuur kunnen hun mandaat beëindigen door het versturen van een aangetekend schrijven, dat uitwerking krijgt de derde dag na datum van verzending. Er dient een opzeggingstermijn van één maand te worden in acht genomen, die ingaat op de eerste dag van de maand volgend op de maand waarin de opzegging uitwerking heeft gekregen.

5. De raad van bestuur omvat een gelijk aantal leden per deelgroep, welke gekozen worden door de algemene

Luik B - vervolg MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vergadering uit de door de deelgroepen vertegenwoordigende leden die zich kandidaat stellen voor een bestuurders functie.

6. Het aantal leden per deelgroep wordt bepaald op twee behalve wanneer dit er toe zou leiden dat het aantal leden van de raad van bestuur gelijk is aan het aantal leden van de algemene vergadering. In dit geval wordt het aantal leden per deelgroep op één bepaald.

7. De directie van de school maakt van ambtswege additioneel deel uit van de raad van bestuur met het mandaat van gewone bestuurder.

8. Het mandaat eindigt bij verlies van het lidmaatschap, herroeping door de deelgroep, ontslag of overlijden.

9. Bij onmacht, overlijden, ontslag of afzetting van een bestuurder behoudt de betrokken deelgroep diens stemrecht tot uit zijn leden een vervanger is benoemd om het mandaat van de weggevallen bestuurder te voleindigen, volgens de normen bepaald in het huishoudelijk reglement.

10. De bestuurders kunnen te allen tijde bij de raad van bestuur andere personen, dan voornoemd betrekken.

11. De raad van bestuur kiest onder zijn leden een ondervoorzitter, een penningmeester en een secretaris. Art. 8. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke of buitengerechtelijke actie. Hij bepaalt het huishoudelijk reglement en is bevoegd om alle daden van bestuur te stellen en daden van beschikking die niet uitdrukkelijk door de Wet of de statuten aan de algemene vergadering worden voorbehouden, onder meer alle betalingen te doen of te ontvangen, daarvan kwijtschrift te geven of te eisen, het doen van aankopen, ruilingen, verkopen van roerende en onroerende goederen, aanvaarden of verwerpen van toelagen, giften of legaten, sluiten van alle contracten, pleiten, als eiser of verweerder, voor alle gerechtelijke instanties en dergelijke.

Art.9. Het huishoudelijk reglement wordt na aanpassing bekrachtigd door de Algemene Vergadering.

Art. 10. De voorzitter is, samen met de secretaris, penningmeester en directie gelast met het dagelijks bestuur van de vereniging. Zij zijn gemachtigd de lopende zaken af te handelen. De raad van bestuur kan aan het dagelijks bestuur ook andere bevoegdheden toevertrouwen.

Alle betalingsopdrachten, ontvangstbewijzen of andere financiële verrichtingen zullen ondertekend worden door één of meerdere bestuurders, zoals bepaald in het huishoudelijk reglement.

De akten die de vereniging binden, andere dan deze van het dagelijks bestuur, worden, na goedkeuring door de raad van bestuur, ondertekend door de voorzitter en minstens één bestuurder van elke deel deelgroep. Art. 11. 1. De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter, telkens wanneer de belangen van de vereniging het eisen, of op verzoek van een deelgroep of een derde van de bestuurders. Hij kan slechts besluiten indien twee derden van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derden van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering wordt ten vroegste binnen acht dagen en ten laatste binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering gehouden.

2. De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en bij zijn afwezigheid door een ondervoorzitter of de oudste bestuurder.

3. Ieder lid heeft het recht de vergadering bij te wonen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf een lid van de vereniging dient te zijn. Ieder lid kan slechts één enkel ander lid vertegenwoordigen. De geschreven volmachten moeten voor de vergadering worden neergelegd.

4. De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen geeft de

stem van de voorzitter, of van diegene die hem vervangt, de doorslag.

Onthoudingen en ongeldige stemmen worden niet meegerekend. Indien de helft of meer dan de helft van de

stemmen onthouding of ongeldig zijn, wordt de stemming als ongeldig beschouwd.

Besluiten betreffende het inrichten van activiteiten zijn echter slechts bindend voor de deelgroepen die het

betrokken voorstel hebben goedgekeurd.

Van de besluiten worden notulen opgemaakt.

5. De notulen worden gehouden in een daartoe bestemd register. Zij worden op de eerst volgende vergadering

goedgekeurd en door de voorzitter en de secretaris ondertekend.

Hoofdstuk IV. De algemene vergadering.

Art. 12. 1. De regelmatig bijeengeroepen algemene vergadering is samengesteld uit alle leden.

2. Haar besluiten zijn bindend voor alle leden.

3. Zij beslist in alle zaken die haar aanbelangen en die niet uitdrukkelijk door de statuten of het huishoudelijk reglement aan de raad van bestuur zijn opgedragen.

Art. 13. 1. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur, telkens als het belang van de vereniging dit vereist of na gemotiveerd verzoek met opgave der agendapunten aan de voorzitter door ten minste een vijfde van de vaste leden.

Het verzoek moet per aangetekend schrijven gericht worden aan de voorzitter van de raad van bestuur en de te behandelen agendapunten vermelden. In dit geval is de raad van bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de eenentwintig kalenderdagen, gerekend vanaf de dag van eerste aanbieding door de post instantie, met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten. De algemene vergadering wordt uiterlijk gehouden op de tweeënveertigste kalenderdag na de dag van eerste aanbieding.

2. Zij moet ten minste éénmaal per jaar gehouden worden, binnen de periode van zes maanden volgend op het

afsluiten van de rekeningen, voor goedkeuring van de rekeningen, van de begroting en van het beleid van de

bestuurders.

Iedere vergadering wordt gehouden op de dag, het uur en de plaats vermeld in de oproeping.

Alle leden moeten erop worden uitgenodigd.

3. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur bij gewone brief of email,

Luik B - vervolg MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ondertekend door de secretaris in naam van de raad van bestuur, die minstens veertien dagen voor de

vergadering aan ieder lid wordt gestuurd.

De agenda wordt vermeld in het oproepingsbericht.

De vergadering kan enkel geldig beraadslagen over punten die op de agenda vermeld zijn.

Art. 14. 1. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter en, bij zijn afwezigheid, door de

ondervoorzitter of de oudste bestuurder.

2. Ieder lid heeft het recht de vergadering bij te wonen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber

die zelf een lid van de vereniging dient te zijn. Ieder lid kan slechts één enkel ander lid vertegenwoordigen.

De geschreven volmachten moeten voor de vergadering worden neergelegd.

Art. 15. 1. Behoudens de in de wet of deze statuten voorziene uitzonderingen is de vergadering geldig

samengesteld, welk ook het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden of deelgroepen is.

2. Behoudens de in de wet of deze statuten voorziene uitzonderingen worden de beslissingen genomen bij

gewone meerderheid van stemmen.

Onthoudingen en ongeldige stemmen worden niet meegerekend. Indien de helft of meer dan de helft van de

stemmen onthouding of ongeldig zijn, wordt de stemming als ongeldig beschouwd.

Bij staking van stemmen, is de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt beslissend.

Art. 16. De notulen der algemene vergadering worden opgenomen in een bijzonder register en ondertekend door

de voorzitter, de secretaris en directie.

Dit register wordt bewaard op de zetel, waar alle effectieve leden, en eventuele belanghebbende derden er

inzage kunnen van nemen, zonder verplaatsing van het register.

Hoofdstuk V. Jaarrekeningen en begroting.

Art. 17. 1. Het boekjaar der vereniging loopt van 1 januari 31 december van ieder jaar, bij afwijking hiervan loopt

het eerste boekjaar vanaf heden tot en met 31 december 2016.

2. Bij het einde van elk werkjaar worden de jaarrekeningen van het verlopen werkjaar afgesloten en de begroting voor het volgend werkjaar opgemaakt.

3. Het batig saldo vergroot het vermogen der vereniging en kan aan niemand van de leden onder de vorm van dividenden of welke andere vorm ook worden uitgekeerd.

Hoofdstuk VI. Ontbinding en vereffening.

Art. 18. 1. De vereniging wordt ontbonden wanneer het aantal deelgroepen minder dan twee bedraagt, of zo de algemene vergadering hiertoe besluit mits tegenwoordigheid of vertegenwoordiging conform de wettelijke bepalingen.

Is dit quorum niet bereikt dan kan, na een tweede oproeping, de ontbinding bevolen worden door twee derden van de tegenwoordige of vertegenwoordigde stemgerechtigden.

2. In geval van vrijwillige ontbinding worden door de algemene vergadering, en bij gebreke daarvan door de rechtbank, één of meer vereffenaars benoemd, hun bevoegdheid bepaald en de wijze van vereffening der schulden en van de tegeldemaking der goederen vastgesteld.

3. De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of het uittreden van een lid, in zover het aantal

werkelijke leden daardoor niet minder dan drie bedraagt.

De vereniging kan vóór het verstrijken van haar duur ontbonden worden door een besluit van de algemene

vergadering overeenkomstig artikel 20 van de V&S-wet, of door een gerechtelijke beslissing.

Art. 19. 1. In geval van ontbinding zal het actief, na aanzuivering van de schulden, overgedragen worden aan een

instelling van het Gemeenschapsonderwijs en/of één of meerdere verenigingen die eenzelfde doel nastreven ten

opzichte van een instelling van het Gemeenschapsonderwijs.

2. De algemene vergadering zal deze vereniging(en) en/of instelling aanduiden.

BIJZONDERE BEPALINGEN

A. Bekrachtiging aangegane verbintenissen

De oprichters verklaren uitdrukkelijk alle verbintenissen die door één van hen werden afgesloten in naam van de vereniging in oprichting, te bekrachtigen, onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de vereniging.

B. Alle voormelde stichters van de vereniging zijn na de oprichting bijeengekomen in algemene vergadering en

beslissen met eenparigheid van stemmen

De aanvaarding van de onderstaande door de deelgroepen voorgestelde vertegenwoordigers als vaste leden:

Voor de deelgroep feestcomité van basisschool De Springplank:

Clauwaert Marijke - Akkerstraat 50 9220 Hamme

Dhaemers Vanessa - Vlasdam 5 9160 Lokeren

Duyts Xandrine, Scholeksterhof 10, 9080 Lochristi

Van Goethem Kristine - Pijlstraat 16 9160 Lokeren

Voor de deelgroep oudervereniging van basisschool De Springplank:

Baeyens Axel - Kerkstraat 119 9280 Overmere

Heeze Annelies - Hillarestraat 32 9160 Lokeren

Smet Leentje - Pontweg 56 9160 Daknam - Lokeren

Wittebolle Eveline - Wolfsakker 9 9160 Lokeren

Voor de deelgroep Sportraad van bassischool De Springplank:

Creve Astrid - Lange Halsbeekstraat 55 bus 2 9100 Sint - Niklaas

De Brandt Elise - Rootputstraat 16 9100 Sint - Niklaas.

Platinck Giresse - Nijverheidsstraat 24 9160 Lokeren

Vermeulen Bram - Poststraat 19 9160 Lokeren

Luik B - vervolg MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor de deelgroep Sympathisanten van basisschool De Springplank:

Baes Erika - Dalialaan 19 9160 Lokeren

De Brauwer Alex - Gerard Walschapstraat 3 9160 Lokeren

De Gelder Dirk - Clotilde De Spiegeleirestraat 7 9160 Lokeren

Verder wordt genotuleerd dat van ambtswege, als directie van basisschool De Springplank tevens lid is:

Van Boxlaer Irmgard - Gerard Walschapstraat 3 9160 Lokeren

C. Alle vaste leden, zijnde stichtende en nieuwe leden, van de vereniging zijn vervolgens bijeengekomen in algemene vergadering voor de verkiezing van de voorzitter en overige bestuurders.

1. Werd verkozen en wordt aangesteld als voorzitter voor een termijn van 4 jaar, ingaand op heden:

De Gelder Dirk  Clotilde De Spiegeleirestraat 7 9160 Lokeren - rijksregisternummer 70.09.26-027.47

Die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

2. Werden verkozen en worden aangesteld als bestuurders voor een termijn van respectievelijk 2 of 4 jaar zoals

aangegeven, ingaand op heden:

Voor de deelgroep feestcomité van basisschool De Springplank:

Clauwaert Marijke - Akkerstraat 50 9220 Hamme

rijksregisternummer 73.03.16-076.28

termijn : 4 jaar

Duyts Xandrine, Scholeksterhof 10, 9080 Lochristi

rijksregisternummer 90.12.21-296.78

termijn : 2 jaar

Voor de deelgroep oudervereniging van basisschool De Springplank:

Baeyens Axel - Kerkstraat 119 9280 Overmere

rijksregisternummer 73.03.27-129.334

termijn : 2 jaar

Heeze Annelies - Hillarestraat 32 9160 Lokeren

rijksregisternummer 83.02.14-054.22

termijn : 4 jaar

Voor de deelgroep Sportraad van bassischool De Springplank:

Platinck Giresse - Nijverheidsstraat 24 9160 Lokeren

rijksregisternummer 86.05.16-272.22

termijn : 2 jaar

Vermeulen Bram - Poststraat 19 9160 Lokeren

rijksregisternummer 86.06.09-041.82

termijn : 4 jaar

Voor de deelgroep Sympathisanten van basisschool De Springplank:

De Brauwer Alex - Gerard Walschapstraat 3 9160 Lokeren

rijksregisternummer 63.05.04-037.37

termijn : 2 jaar

Die allen verklaren hun mandaat te aanvaarden

3. Wordt aangesteld van ambtswege, als directie van basisschool De Springplank:

Van Boxlaer Irmgard - Gerard Walschapstraat 3 9160 Lokeren

rijksregisternummer 65.12.03-040.58

Die verklaart haar mandaat te aanvaarden.

D. De verkozen voorzitter en overige bestuurders zijn vervolgens bijeengekomen in een raad van bestuur en hebben met eenparigheid van stemmen aangesteld als

1. Ondervoorzitter:

De Brauwer Alex - Gerard Walschapstraat 3 9160 Lokeren,

rijksregisternummer 63.05.04-037.37

2. Penningmeester:

Vermeulen Bram - Poststraat 19 9160 Lokeren

rijksregisternummer 86.06.09-041.82

3. Secretaris:

Duyts Xandrine, Scholeksterhof 10, 9080 Lochristi

rijksregisternummer 90.12.21-296.78

Die allen verklaren deze functie te aanvaarden.

Luik B - vervolg MOD 2.2

Opgemaakt in drie exemplaren.

Gedaan te Lokeren 26 februari 2015

Coordonnées
GOLDSPRING

Adresse
AZALEALAAN 2 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande