GOOSSENS & LANNOO VERZEKERINGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOOSSENS & LANNOO VERZEKERINGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.092.911

Publication

13/03/2012
ÿþa

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l'Hl I 11,1 u

*12055371*

1

be

a

BI

st

NEERGELEGD

- 1 MM 2012

RECKOOPHH~w VAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

oe-14 acU_3i~

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Goossens & Lannoo Verzekeringen

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Plein 50 B11, 9970 Kaprijke

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jozef Van Eeckhoudt, notaris met standplaats te Kaprijke, op 24 februari 2012, "Geregistreerd te Zelzate op 27 februari 2012, zeven bladen geen verzendingen, boek 288 blad) 33 vak 20, ontvangen: vijfentwintig euro, e.a, inspecteur a.i, (gel) Van den Broeke Dirk", dat door de heer GOOSSENS Patrick Albert Martha, geboren te Sleidinge op 5 mei 1966, ongehuwd, wonende te 3370 Kaprijke, Plein 50113002, en de heer LANNOO Jan Romain, geboren te Gent op 9 maart 1969, echtgenoot van mevrouw BRUYNINCKX Ingrid, samen wonende te 9982 Sint-Laurelns (Sint-Jan-in-Eremo), Sint-Jansstraat 79, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, onder de naam "Goossens & Lannoo Verzekeringen", met maatschappelijke zetel te 9970 Kaprijke, Plein 50 811, waarvan het geplaatst: maatschappelijk kapitaal twintigduizend euro (20.000,00) bedraagt en verdeeld is in honderd (100) gelijke; aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

De heer Patrick GOOSSENS, voornoemd, tekent in voor tienduizend euro (10.000,00 EUR), volledig: volstort, waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend:

De heer Jan LANNOO tekent in voor tienduizend euro (10.000,00 EUR), volledig volstort, waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend.

De vennootschap heeft tot doel hetgeen volgt:

Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar mede-werkers en/of fysische of rechtspersonen ermee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten zou sluiten, de nodige: erkenningen en/of vergunningen heeft, het uitvoeren van de hierna vernielde activiteiten zowel in eigen naam als in naam en voor rekening van derden:

-het uitoefenen van alle agentschapsactiviteiten van spaarbanken, financiële instellingen en vennootschappen.

-Het bemiddelen bij het afsluiten van leningen en financieringen tussen erkende financiële instellingen en derden, voor rekening van deze financiële instellingen.

-De uitbating van een verzekeringskantoor, dit in de meeste algemene zin, het bemiddelen als. verzekeringsmakelaar tussen divers erkende verzekeringsmaatschappijen en derden, prospecteren van klanten, afsluiten van polissen, bemiddelen bij schadegevallen en alles wat met het beroep van verzekeringsmakelaar of  agent verband houdt of kan houden.

-Het optreden als tussenpersoon inzake verzekeringen, financiële verrich-tingen, en aile verrichtingen inzake. het aanbrengen van kredieten.

-Het optreden als agent of aanbrenger/bemiddelaar voor financiële instellingen.

-De verhuring van kluizen.

-Het verlenen van diensten aan personen en bedrijven, meer bepaald, een studie- en raadgevend bureau inzake verzekeringen, juridische en financiële aangelegenheden.

-Het beheren van bedrijven en vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze

vennootschappen ook mogen hebben; het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en:

vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen

of andere rechtspersonen. Ze mag deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

-Het verwerven van deelnemingen, aandelen, obligaties en andere effecten.

-De vennootschap mag zich borg stellen voor aandeelhouders, bestuurders en derden.

-onroerend goed verwerven.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor

rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken. De vennootschap:

mag ook filialen openen.

De vennootschap werd voor onbepaalde duur aangegaan,

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparige goedkeuring van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging,

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elke zaakvoerder afzonderlijk deze bevoegdheid.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel of op enig andere plaats in de oproepingen bepaald op de eerste vrijdag van de maand juni om 17 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde burgerlijk jaar,

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en de geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de artikelen 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

De zaakvoerders stellen bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

Het jaarverslag moet ook informatie bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden en, voor zover zij niet van die aard zijn dart zij ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van de zaakvoerders bij de balanscentrale van de Nationale Bank worden neergelegd.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de zuivere winst uit,

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden dit peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zal dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege wordt ontbonden.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de buitengewone algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 188 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestorte bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen. Er werden geen commissarissen aangeduid.

Slotbepalingen:

1/ Het eerste boekjaar begint evenwel op het ogenblik dat de rechtspersoon ontstaat en eindigt op 31 december 2013.

21 Zaakvoering:

a)dat de vennootschap zal bestuurd worden door twee zaakvoerders,

b)dat als zaakvoerders worden aangesteld

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Goossens Patrick", met maatschappelijke zetel

te 9970 Kaprijke, Plein 50 B/1, met ondernemingsnummer 0864.347.895, vertegenwoordigd door haar vast

vertegenwoordiger, Patrick Goossens, voornoemd;

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Matthijs-Van Petegem", met maatschappelijke

zetel te 9970 Lembeke, Gentstraat 2, met ondernemingsnummer 0440.781.856, vertegenwoordigd door haar

vast vertegenwoordiger, Jan Lannoo, voornoemd.

Voor ontledend uittreksel

Jozef Van Eeckhoudt, notaris

Gelijktijdig neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 31.08.2015 15560-0531-016

Coordonnées
GOOSSENS & LANNOO VERZEKERINGEN

Adresse
PLEIN 50, BUS 1 9970 KAPRIJKE

Code postal : 9970
Localité : KAPRIJKE
Commune : KAPRIJKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande