GRAPHIC WORKSHOP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GRAPHIC WORKSHOP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 428.931.921

Publication

18/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 01.12.2013, NGL 13.02.2014 14036-0211-009
20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 15.02.2013 13037-0188-010
20/07/2012
ÿþ Mod Wort 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0428.931.921

Benaming

(voluit) : GRAPHIC WORKSHOP

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Burg 18 bus 404 te 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Lucie Vandermeersch met standplaats te; Oudenaarde op 28 juni 2012, geregistreerd te Oudenaarde op 3 juli 2012, 9 bladen 1 verzending, boek 756 blad; 98 vak 19, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger H. De Greve,dat er door de buitengewone algemene' vergadering beslist wordt :

-de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van de verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor welke bij deze akte zullen worden gevoegd. Ieder der vennoten verklaart kennis van deze verslagen te hebben genomen,

De besluiten van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2012 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de NV GRAPHIC WORKSHOP werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 104.515,40 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 62.000,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de NV GRAPHIC WORKSHOP in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Merelbeke, 30 mei 2012 BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA Vertegenwoordigd door Veerle CATRY"

- de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar activiteit, doel, kapitaal, reserves, alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen blijven ongewijzigd. De boeken en comptabiliteitstukken van de naamloze vennootschap worden voortgezet,

Dé vennootschap behoudt haar nummer in het handelsregister.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten op 31 maart 2012 waarvan een exemplaar hierbij gevoegd zal worden.

Aile verrichtingen sedert die datum worden geacht te zijn gedaan voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

- het ontslag van de heer DESAEVER Dirk, wonende te 9940 Evergem, Elslo 6 en de heer VAN SCHOORISSE Patrick, ,wonende te Oudenaarde, Riedekens 91 te aanvaarden en wordt er décharge verleend aan de bestuurders.

-De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast als

volgt:

'Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij

draagt de naam "GRAPHIC WORKSHOP".

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Burg, 18 bus 404.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

il 11111111111111111111

*12128632*

be a

Sta

il

Oudenaarde

1,1 JUL1 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve ketels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

-research en development, onderzoek en ontwikkeling in verband met alle takken van de grafische nijverheid in het algemeen.

-aankoop en verkoop, import en export, verhuur van alle grafische materiaal

-Lay-out van algemeen drukwerk, grafische ontwerpen van advertenties, reclamedrukwerk, industrieel drukwerk, kunstdrukwerk en illustraties

- Productie-, grafische ontwerpen van tijdschriften, jaarboeken, algemeen drukwerk, technische en commerciële begeleiding van tijdschriften, reclamedrukwerk, beelddrukwerk, industrieel drukwerk, kunstdrukwerk, afwerking en verzending

-verkoop van kleurenselectie quadretone, zetwerk, algemeen drukwerk (onder andere rotatiedrukwerk, vellenpersdrukwerk, paperbacks, enveloppen, bureeldrukwerk, reklamedrukwerk, enz) Aan- en verkoop en verhuring van grafische machines en toebehoren in binnen- en buitenland.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap heeft verder tot doel het patrimonium gevormd door de inbrengsten en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te behouden, te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld en eveneens het verhuren van rollend materiaal.

In België of in het buitenland voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle immobilaire operaties of ermede verband houdende verrichtingen, te doen met name aankoop, verkoop, ruilen, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing en valoristatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen, in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw, of verbouwing, voorts het

" ~ kopen, verkopen en ruilen van aile welkdanige aandelen, delen en andere maatschappelijke rechten, obligaties

en in het algemeen van alle roerende waarden.

Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en

e ondernemingen. Het beheren en valoriseren van roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële, roerende, onroerende en alle welkdanige andere verrichtingen en handelingen stellen of laten stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks; geheel of gedeeltelijk in verband staan met een of andere branche van haar maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

De vennootschap zal er zorg voor dragen hun onroerende goederen slechts te vervreemden, wanneer deze bouwrijp geworden zijn of wanneer gebiedende omstandigheden hun daartoe dwingen.

. Artikel 4, DUUR.

N De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

Artikel 5.- KAPITAAL,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEENZESTIG DUIZEND EURO (¬ 62.000,00), en wordt

N vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2500) aandelen op naam, zonder nominale waarde, Artikel 11,- JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

et De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar de eerste december om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

et Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang

et van de vennootschap zulks véreist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die éénvijfde van het maatschappelijk Kapitaal vertegenwoordigen. De aandeethou-'dersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

pQ Artikel 12 OPROEPINGEN

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten,

Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen,

Artikel 13,-TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen

en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van

t vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals uiteengezet in artikel twintig van deze statuten, zal de zaakvoerder (s), samen niet haar rondschrijven, waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 14.- STEMRECHT VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags , voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 21. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 22: BESTUURSBEVOEGDHEID

De zaakvoerder(s) kan/kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn torverwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 23. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 25.- BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint jaarlijks op een juli en eindigt op 30 juni daarna.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen,. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste !id 1 van het Wetboek van vennootschappen,

Artikel 26, WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27,- ONTBINDING.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft nièt tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbin-'tenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee (2) maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennr otschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen,

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 28.- ONTBINDING EN VEREFFENING - LIQUIDATIESALDO

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, De aanstelling van de vereffenaar(s) dient gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel.

De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

-te benoemen tot niet statutair zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duurt

-de heer Lauwaert Eric, voornoemd en mevrouw Diana van de Gracht, voornoemd, elk afzonderlijk

kunnende handelen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering,"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Lucie Vandermeersch

Burgschelde 13

9700 Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd

uitgifte proces-verbaal dd 28/6/2012

-verslag bedrijfsrevisor

-verslag van het bestuursorgaan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 07.12.2011, NGL 16.02.2012 12038-0502-010
23/01/2012
ÿþ Mad wond 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc

aar

Belt Staa'

12111JIIII2 !e! n

Ondernemingsnr : 0428.931.921

Benaming

(voluit) : GRAPHIC WORKSHOP

(verkort)

Staatsblad---2310172012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Burg 18 bus 404 te 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Lucie Vandermeersch met standplaats te Oudenaarde op negenentwintig december 2011, geregistreerd te Oudenaarde op 4 januari 2012, 2 bladen 0' verzending, boek 756 blad 36 vak 12, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger H. De Greve,dat er door de buitengewone algemene vergadering beslist wordt

de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en de statuten dienaangaande aan te passen. de tekst van artikel 9 te schrappen en te vervangen door :

" De volgestorte aandelen zijn op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

aan de raad van bestuur de bevoegdheid toe te kennen om de statuten aan te passen aan voorgaande beslissingen.

De vergadering verklaart dat de gedrukte aandelen werden vernietigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Lucie Vandermeersch

Burgschelde 13

9700 Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd

uitgifte proces-verbaal dd 29/12/2011

gecoördineerde tekst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 13.12.2010, NGL 15.02.2011 11032-0600-011
05/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 14.12.2009, NGL 26.02.2010 10055-0568-012
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.12.2008, NGL 12.02.2009 09043-0371-012
10/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 27.12.2007, NGL 29.02.2008 08060-0251-011
16/03/2007 : GE145258
15/01/2007 : GE145258
18/01/2006 : GE145258
28/01/2005 : GE145258
04/05/2004 : GE145258
26/01/2004 : GE145258
03/03/2003 : GE145258
31/01/2003 : GE145258
23/02/2002 : GE145258
19/04/2001 : GE145258
16/03/2001 : GE145258
03/06/2000 : GE145258
16/01/1999 : GE145258
01/01/1997 : GE145258
10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 01.12.2015, NGL 05.02.2016 16040-0147-009
13/05/1989 : GE145258
15/01/1988 : GE145258

Coordonnées
GRAPHIC WORKSHOP

Adresse
BURG 18, BUS 404 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande