GRAPHINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GRAPHINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.835.704

Publication

21/05/2014
ÿþOndernemingsnr : 0526.835.704

Benaming (voluit) : GRAPH1NE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : François Laurentplein I bus 4

9000 Gent

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering: kapitaalverhoging door inbreng in natura en door incorporatie uitgiftepremie

Uit het proces-verbaal, verleden voor Jeroen PARMENTIER, geassocieerd notaris in de burgerlijke; vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE! GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te; 9000 Gent, Kouter 27, de dato 30 april 2014, eerstdaags te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "GRAPHINE", met= maatschappelijke zetel te 9000 Gent, François Laurentplein 1 bus 4, ondernemingsnummer BE0526.835.704,j 11 RPR Gent volgende te publiceren besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

WIJZIGING VAN HET AANTAL AANDELEN

; De vergadering beslist tot wijziging van het aantal aandelen om het totaal aantal aandelen van zeshonderd; (600) te brengen naar drieduizend zeshonderd (3.600) nieuwe aandelen van gelijke fractiewaarde waardoor, het kapitaal voortaan zal worden vertegenwoordigd door drieduizend zeshonderd (3.600) aandelen. KAPITAALVERHOGING IN NATURA

- Verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 602 W. Venn.

j De voorzitter legt het controleverslag voor van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke besloten vennootschap met; j beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter  Saeys & Co Bedrijfsrevisarenkantoor" vertegenwoordigd door de;

burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "I. Saeys Bedrijfsrevisor" met als vastei

vertegenwoordiger mevrouw Inge Saeys, bedrijfsrevisor, de data 29 april 2014, opgesteld overeenkomstig ` artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, op de toegepaste methoden van] waardering en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

j! Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de NV GRAPHINE. bestaat uit de inbreng'

;, van een schuld ten belope van in totaal ¬ 99.999,89 welke eigendom is van VZW iMinds. j

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en op basis van de ons voorgelegde documenten in; aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, zijn wij van oordeel, onder] voorbehoud van de vermenigvuldiging van het aantal aandelen, dat:

1 De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van del Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap! verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantali door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2 De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid etij

;1

duidelijkheid;

'

3 De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch; verantwoord zijn maar dat, gezien de conventionele beslissing om 199 nieuwe aandelen uit te geven, wij ons; dienen te onthouden over het feit dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden; tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen;

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffi

I1t1iwu~umuw~iNi~un1uiw

*191039 9

Voor-

behouden aan het Belgisch -

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

i.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsalad

mod 11.1

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 199 nieuwe aandelen van de vennootschap NV GRAPHINE' zonder vermelding van nominale waarde verhoogd met een uitgifte premie van ¬ 93.996,06 in totaal toegekend aan VZW iMinds.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aalst, 29 apri12014"

De vergadering stelt vervolgens vast dat er op de staat van activa en passiva en op voormelde verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouders.

Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

- Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van van zesduizend en drie euro drieëntachtig cent (¬ 6.003,83) om het kapitaal te brengen van honderdenachtduizend zeshonderd euro (¬ 108.600,00) naar honderdveertienduizend zeshonderdendrie euro drieëntachtig cent (¬ 114.603,83). De totale uitgifteprijs van de aandelen wordt bepaald op negenennegentigduizend negenhonderdnegenennegentig euro negenentachtig cent (¬ 99.999,89), waarvan zesduizend en drie euro drieëntachtig cent (¬ 6.003,83) als onmiddellijke kapitaalstorting en als drieënnegentigduizend negenhonderdzesennegentig euro zes cent (¬ 93.996,06) uitgiftepremie.

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng van achtergestelde lening gewaard op negenennegentigduizend negenhonderdnegenennegentig euro negenentachtig cent (¬ 99.999,89) door voornoemde vereniging sub 4.

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van honderdnegenennegentig (199) nieuwe aandelen zonder nominale waarde die volledig volgestort aan de inbrenger worden toegekend.

- Vergoeding van de inbreng

Ais vergoeding voor deze inbreng, waarvan de vergadering volledig op de hoogte verklaart te zijn, worden aan de vennoot sub 4 honderdnegenennegentig (199) nieuwe aandelen zonder nominale waarde toegekend. - Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging in natura daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdveertienduizend zeshonderdendrie euro drieëntachtig cent (¬ 114.603,83) vertegenwoordigd door drieduizend zevenhonderdnegenennegentig (3.799) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

- Boeking uitgiftepremie

De vergadering besluit het bedrag van de uitgiftepremie, hetzij negenhonderdzesennegentig euro zes cent (¬ 93.996,06) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie". Deze uitgiftepremie wordt op het passief van de balans vermeld onder het eigen vermogen, op een rekening die, zoals het maatschappelijk kapitaal, de waarborg voor derden vormt en alleen kan worden verminderd ter uitvoering van een regelmatige beslissing van de algemene vergadering, getroffen met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen die van toepassing zijn op statutenwijzigingen.

INCORPORATIE UITGIFTEPREMIE IN HET KAPITAAL

De vergadering beslist het kapitaal andermaal te verhogen door middel van incorporatie van voormelde uitgiftepremie ten bedrage van drieënnegentigduizend negenhonderdzesennegentig komma nul zes (93.996,06) om het kapitaal te brengen van honderdveertienduizend zeshonderdendrie komma drieëntachtig (114.603,83), naar tweehonderdenachtduizend vijfhonderdnegenennegentig euro negenentachtig cent (¬ 208.599,89) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

UITGIFTE WARRANT

- Beslissing tot uitgifte van één warrant.

In het kader van verdere financiering van de activiteiten van de NV GRAPHINE, voor het IWT project 130333 met de naam " Geavanceerde compressie en streaming van texturen in 3D-spellen", is er op 28 februari 2014 met de naamloze vennootschap "Participatiemaatschappij Vlaanderen, afgekort NV PMV, met zetel te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63, RPR Brussel 0455.777.660 die optreedt in naam en voor rekening van het Vlaams gewest een achtergestelde lening (subordinated Joan agreement) afgesloten (hierna te noemen de "lening"). De lening zal in totaal ¬ 500.000,00 bedragen, op te nemen in twee schijven van elk ¬ 250.000,00. In het kader van de voorwaarden van deze overeenkomst stellen we de uitgifte van 1 warrant voor. Deze warrant za! worden toegekend aan de naamloze vennootschap ParticipatieMaatschappij Vlaanderen, die optreedt in naam en voor rekening van het Vlaams Gewest.

De vergadering beslist tot uitgifte van één warrant.

De voorwaarden van deze warrant zijn de volgende:

al Uitgifteprijs

De warrant wordt toegekend aan de begunstigde voor geen andere vergoeding dan de verplichtingen die de

inschrijvers-op.de-warrant-op.zich-nemenIn de-Lening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

s

mod 11.1

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisph Staatslllad

131 Op naam

De warrant is en blijft op naam. De warrant en de eigendom ervan evenals ieder recht hierop of belang daarin zal worden geregistreerd in een register van warrants dat zal worden bijgehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

elOverdrachtbeperkingen

De warrant kan enkel worden overgedragen aan een vennootschap welke verbonden is aan de warranthouder, aan Participatie Maatschappij Vlaanderen NV of aan eender welk fonds of investeringsvennootschap die beheerd wordt door Participatie Maatschappij Vlaanderen NV.

dÿ Uitoefenvoorwaarden en uitoefentermiin

De warrant heeft een uîtoefentermijn van vijf (5) jaar te rekenen vanaf de datum van uitgifte. De warranthouder kan zijn warrant enkel uitoefenen op het moment van de volgende kapitaalverhoging, waarbij een derde partij (geen aandeelhouder van Graphine of een aanverwante vennootschap van zo'n aandeelhouder) betrokken is. De warranthouder za! de Raad van bestuur in kennis stellen van de uitoefening van de warrant.

e) Uitoefenprils

De uitoefenprijs bedraagt een bedrag gelijk aan P * 0.80 per aandeel, onmiddellijk en volledig te betalen bij uitoefening van de warrant, en de warrant geeft de houder ervan het recht om in te schrijven op een aantal aandelen van de vennootschap dat het resultaat is van de formules zoals hierna bepaald. "P" zoals in de voormelde formule van berekening van de uitoefenprijs betekent in voorkomend geval (I) de

onderschijvingsprijs per aandeel van de onderschrijvers (andere dan de warranthouders en/of hun verbonden ondernemingen of affiliates) van een kapitaalverhoging van de vennootschap; of (ii) de prijs per aandeel aan dewelke de aandelen aan de warranthouders toegelaten worden tot de beurs of de financiële markten (zoals gedefinieerd in de Wet van 2 augustus 2002 betreffende het toezicht van de financiële sector en de financiële diensten): of (iii) de prijs per aandeel aan welke een nieuwe aandeelhouder de controle over de vennootschap verwerft.

flAandelen

Het aantal Aandelen dat de warranthouder zal gerechtigd zijn te onderschrijven (welke onderschrijving, voor alle duidelijkheid zal dienen te gebeuren middels een inbreng in specien) in uitoefening van diens warrant, zal bepaald worden als volgt;

Uitstaande bedrag van de Lening ter

beschikking gesteld door die bepaalde

Aantal Aandelen voor de warranthouder -1- niet terugbetaalde interesten

warranthouder = verworven op het voormelde bedrag van de

Lening

Uitoefenprijs

Ingeval de uitoefening van de warrant gebeurt ingevolge een kapitaalverhoging van de vennootschap, zullen de aandelen die door de vennootschap worden uitgegeven ten gevolge van de uitoefening van de warrant dezelfde rechten en plichten hebben als de aandelen welke uitgegeven werden naar aanleiding van die kapitaalverhoging.

Voor de overige modaliteiten wordt verwezen naar de subordinated Joan agreement opgesteld tussen de hogervermelde aandeelhouders en de hierna vermelde inschrijvers op datum van 28 februari 2014 of hierin ook genoemd de "Lening".

- Opheffing van het voorkeurrecht

De vergadering beslist het voorkeurrecht van de bestaande aandeelhouders, om op de warrants in te schrijven, op te heffen ten voordele van de voornoemde vennootschap "Participatie Maatschappij Vlaanderen".

Dit besluit wordt goedgekeurd met eenparigheid van stemmen,

- Inschrijving op de warrant

Het Vlaams Gewest, vertegenwoordigd door de Vlaamse regering, voor wie optreedt mevrouw Ingrid Lieten, Viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Innovatie, Overheidsinvesteringen, Media en Armoedebestrijding, Martelaarsplein 7, 1000 Brussel en hier vertegenwoordigd door de naamloze vennootschap "Participatiemaatschappij Vlaanderen, afgekort NV PMV, met zetel te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63, RPR Brussel 0455.777.660 ingevolge de onderhandse volmacht de dato 28 april 2014, komt hier tussen en verklaart in te schrijven op één warrant onder voormelde voorwaarden.

KAPITAALVERHOGING ONDER OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De vergadering beslist, onder de opschortende voorwaarde van de gehele of gedeeltelijke uitvoering van de vraag tot uitoefening van zelfde warrant, het maatschappelijk kapitaal te vermeerderen in de mate waarin de uitoefening van de uitgegeven warrant gerealiseerd is, tot beloop van het bedrag dat (inclusief uitgiftepremie)gelijk is aan het product van

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

a) het aantal aandelen waarop de warranthouder, bij uitoefening van de warrant, zal kunnen inschrijven volgens de daartoe bepaalde uitoefenmodaliteiten van de warrant

b) de uitoefenprijs per aandeel van de warrant.

MACHTIGING

De vergadering beslist volmacht te geven aan ieder lid van de raad van bestuur om de uitoefening van de warrant en de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging authentiek te laten vaststellen, evenals het aantal nieuwe aandelen ter vertegenwoordiging van de kapitaalverhoging en de wijziging van de statuten die eruit voortvloeit, evenals tot coördinatie van de statuten en de neerlegging ter griffie.

WIJZIGING STATUTEN

Ingevolge voormelde beslissingen beslist de vergadering de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt tweehonderdenachtduizend vijfhonderdnegenennegentig euro negenentachtig cent (¬ 208.599,89), vertegenwoordigd door drieduizend zevenhonderdnegenennegentig (3.799) aandelen zonder nominale waarde.

Indien een aandeelhouder nieuwe aandelen verwerft, hetzij door kapitaalverhoging, hetzij door overname, zullen deze aandelen automatisch omgezet worden in aandelen van de soort die deze aandeelhouder voordien reeds bezat,

De vennootschap kan soorten van aandelen uitgeven."

MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SBB ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Vuurkruisenlaán 2, ondernemingsnummer 0459.609.556, evenals aan haar bedienden, aangestelden en' lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij aile private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap aile documenten 'te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal;

- verslag van de raad van bestuur de dato 22 april 2014 overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek

van vennootschappen

-verslag van de bedrijfsrevisor de dato 29 april 2014 overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek

van vennootschappen

-verslag van de raad van bestuur de dato 9 april 2014 overeenkomstig artikelen 582, 583, 596 en

598 van het Wetboek van vennootschappen

-verslag van de revisor de dato 29 april 2014 overeenkomstig artikel 582, 596 en 598 van het

Wetboek van vennootschappen

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beltouden

aan" het

Belgisch

Staatsblad

V

24/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

CCiEGI)

IlLLl1~~~~~,~~~g 1 ]rE01R 2014

BELGE

1 029 55' ,Iscn STAATSBLAD

0 7 MAAI. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHA)\r,BE,L TE GENT

Griffie

~ S

k ;

, Ondernemingsnr : 0526.835.704

Benaming (voluit) : GRAPHINE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gaston Crommenlaan 101102

9050 Gent (Ledeberg)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - omzetting in een naamloze vennootschap

Uit het proces-verbaal verleden op 19 december 2013 voor Christian VAN BELLE, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROG, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE: NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GRAPHINE", met maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Gaston Crommenlaan 101102, BTW BE 0526.835.704, RPR; Gent, is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen heeft genomen:

BUREAU

;; De vergadering is geopend om zestien uur, onder het voorzitterschap van de heer Aljosha Demeulemeester, hierna genoemd,

Gezien het beperkt aantal vennoten, wordt er niet overgegaan tot het samenstellen van een bureau.

DE SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

1.. De heer Hollemeersch, Charles-Frederik Jozef, geboren te Brugge op 22 februari 1982, gedomicilieerd en verblijvende te 9000 Gent, Charles de Kerchovelaan 153. B2

Eigenaar van tweeënzestig aandelen.

2. De heer Pieters, Bart Marc Annie, geboren te Eeklo op 18 februari 1984, gedomicilieerd en verblijvende te 9000 Gent, Willem van Nassaustraat 26 C. 62

Eigenaar van tweeënzestig aandelen.

3. De heer Demeulemeester, Aljosha Edgard Roger, geboren te Waregem op 15 mei 1985, gedomicilieerd en verblijvende te 9000 Gent, Gelukstraat 17. B2

Eigenaar van tweeënzestig aandelen,

Totaal: honderdzesentachtig aandelen, vertegenwoordigend het volledige maatschappelijk kapitaal van de vennootschap. 186

Rechtsbekwaamheid van partijen

Alle partijen verklaren op uitdrukkelijke vraag van de notaris volledig rechtsbekwaam te zijn en dus:

- geen bijstand nodig te hebben van een bewindvoerder, gerechtelijk raadsman of curator;

- niet in staat van faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamheid te verkeren;

- geen bestuurder of zaakvoerder te zijn geweest in een failliete vennootschap waarbij toepassing gemaakt

4 werd van artikel 3 § bis van het KB van 24 oktober 1934;

- niet te vallen onder toepassing van de wet op de collectieve schuldenregeling.

Toelichting - voorlezing

;, De volledige akte zal door de notaris worden toegelicht en het staat de partijen steeds vrij bijkomende uitleg te

vragen over om het even welke bepaling van deze akte, alvorens de akte te ondertekenen.

;l De partijen erkennen een volledige voorlezing te hebben gekregen van al hetgeen voorafgaat, en verklaren dat;

hun voormelde identiteitsgegevens volledig en correct zijn.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De notaris deelt de partijen vervolgens mee dat de akte integraal zal worden voorgelezen, indien minstens één' van hen er om verzoekt, alsook indien minstens één van hen van oordeel is dat het ontwerp van deze akte hem of haar niet tijdig is meegedeeld.

Hierop verklaren alle partijen dat zij het ontwerp tijdig hebben ontvangen en dat zij hiervan kennis hebben genomen. Zij verklaren geen integrale voorlezing van de akte te wensen, Eventuele wijzigingen die werden of nog zullen worden aangebracht aan het ontwerp van de akte zullen steeds integraal worden voorgelezen.

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter deelt mee en verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren wat volgt:

(.Deze vergadering heeft als agenda:

1. Wijziging van het aantal aandelen,

2. Kapitaalverhoging door inbreng in natura.

- Kennisname van het verslag van de zaakvoerders en het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 van het W. Venn.

- Kapitaalverhoging in natura ten belope van vierduizend achthonderdzevenentachtig euro (¬ 4.887,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar drieëntwintigduizend vierhonderdzevenentachtig euro (¬ 23.487,00).

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in natura van een achtergestelde lening, gewaardeerd op negentigduizend euro (¬ 90.000,00).

Deze inbreng wordt vergoed door uitgifte van zevenentwintig (27) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde die van dezelfde aard zullen zijn en dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

De totale uitgifteprijs van de aandelen wordt bepaald op negentigduizend euro (E 90.000,00), waarvan vierduizend achthonderdzevenentachtig euro (¬ 4.887,00) ais onmiddellijke kapitaalstorting en vijfentachtigduizend honderddertien euro (¬ 85.113,00) als uitgiftepremie.

- Inschrijving op de kapitaalverhoging.

3. - Boeking van de uitgiftepremie ten bedrage van vijfentachtigduizend honderddertien euro (¬ 85,113,00)

op een onbeschikbare reserverekening.

- Kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

- Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

4. Wijziging van de maatschappelijke zetel.

5. Omzetting vennootschap in een naamloze vennootschap

- Voorlegging, lezing en onderzoek van:

a.het verslag van de zaakvoerders overeenkomstig artikel 778 van het W. Venn. over de omzetting van

de vennootschap. Bij dit verslag wordt een staat gevoegd van de activa en passiva van de vennootschap

afgesloten op 30 september 2013.

b.het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig het artikel 777 van het W. Venn, over de omzetting

van de vennootschap.

- Omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap.

- ingevolge de omzetting van de vennootschap, beëindiging van het mandaat van de zaakvoerders van

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en benoeming van 3 bestuurders van de

naamloze vennootschap.

6. Aanneming nieuwe versie van de statuten die zullen gelden ais coördinatie.

7. Machtiging tot vervullen van administratieve formaliteiten.

II. Het maatschappelijk kapitaal is volledig vertegenwoordigd op de algemene vergadering. De vennootschap heeft 3 zaakvoerders te weten:

1. Voornoemde heer Charles-Frederik Hollemeersch;

2. Voornoemde heer Bart Pieters;

3. Voornoemde heer Aljosha Demeulemeester,

De vennootschap heeft geen commissaris benoemd.

W. Gezien het maatschappelijk kapitaal volledig vertegenwoordigd is en alle voornoemde zaakvoerders aanwezig zijn, bestaat er geen reden om de bijeenroeping van de algemene vergadering te verantwoorden en kan zij geldig beraadslagen.

iV.Om aangenomen te worden, dienen de voorstellen in de agenda het minimum aantal stemmen te bekomen voorzien bij de wet en de statuten.

V. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Vl.De vennootschap heeft geen obligaties of andere effecten uitgegeven.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD

Al deze feiten zijn nagezien en juist bevonden door de vergadering, die erkent geldig te zijn samengesteld en

bevoegd om over de agenda te beraadslagen.

De voorzitter zet de redenen uiteen, die de grondslag vormen van de inhoud van de agenda.

BERAADSLAGING

Vervolgens vat de vergadering de agenda aan en neemt zij, na beraadslaging, de volgende besluiten;

EERSTE BESLUIT : WIJZIGING VAN HET AANTAL AANDELEN



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.7

De vergadering beslist tot wijziging van het aantal aandelen om het totaal aantal aandelen van honderdzesentachtig (186) te brengen naar vijfhonderddrieënzeventig (573) nieuwe aandelen van gelijke fractiewaarde waardoor het kapitaal voortaan zal worden vertegenwoordigd door vijfhonderddrieënzeventig (573) aandelen.

Tengevolge van deze wijziging zullen de vennoten het volgend aantal aandelen bezitten:

- voornoemde heer Charles-Frederik Hollemeersch: honderdeenennegentig (191) aandelen;

- voornoemde heer Bart Pieters, honderdeenennegentig (191) aandelen;

- voornoemde heer Aljosha Demeulemeester, honderdeenennegentig (191) aandelen.

TWEEDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING IN NATURA

- Verslag van de zaakvoerders - artikel 313 W. Venn.

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerders de dato 18 december 2013, opgesteld overeenkomstig

artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de

inbreng in natura en het belang van de inbreng voor de vennootschap.

- Verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 W. Venn.

De voorzitter legt het controleverslag voor van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm

van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jacques Steyaert", vertegenwoordigd door de

heer Jacques Steyaert de dato 17 december 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van

vennootschappen.

Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, op de toegepaste methoden van

waardering en op de vergoeding die ais tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

Het besluit van dit verslag luidt ais volgt:

"BESLUITEN BIJ DE KAPITAALVERHOGING

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA "GRAPHJNE" bestaat uit de inbreng van een schuld

voor een bedrag van 90.000,00 SUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte

bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding

van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel:

- de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de nominale vereisten van

nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering is in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord;

de weerhouden methode van waardering leidt echter tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen;

- de inbreng in natura is niet overgewaardeerd.

De vergoeding van de inbreng ín natura bestaat in 27 aandelen van BVBA "GRAPHJNE; zonder vermelding

van een nominale waarde.

ik wil er ten slotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billjkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Sint Denijs-Westrem op 17 december2013."

De vergadering stelt vervolgens vast dat er op voormeld verslag van de bedrijfsrevisor opmerkingen worden

gemaakt door de vennoten die zich aansluiten bij het hierna genoemd verslag van de zaakvoerders.

Het verslag van de zaakvoerders vermeldt letterlijk het volgende:

"Wij wensen ons niet aan te sluiten bij het besluit van de bedrijfsrevisor, w1 wensen ons te houden aan de

licentie-overeenkomst."

Het origineel van de verslagen zal worden neergelegd op de bevoegde griffe van de rechtbank van

koophandel, samen met een uitgifte van dit proces-verbaal.

- Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van vierduizend

achthonderdzevenentachtig euro (¬ 4.887,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro

(¬ 18.600,00) naar drieëntwintigduizend vierhonderdzevenentachtig euro (¬ 23.487,00) door uitgifte van

zevenentwintig nieuwe aandelen.

De totale uitgifteprijs van de aandelen wordt bepaald op negentigduizend euro (¬ 90.000,00), waarvan

vierduizend achthonderdzevenentachtig euro (¬ 4.887,00) als onmiddellijke kapitaalstorting en

vijfentachtigduizend honderddertien euro (¬ 85.113,00) als uitgiftepremie.

- Verwezenlijking van de inbreng

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in natura van een achtergestelde lening door de vereniging zonder winstoogmerk "iMinds", met maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Gaston Crommenlaan 8 bus 102, BTW BE 0866.386.380, RPR Gent.

Voornoemde vereniging "iMinds", hier vertegenwoordigd door de heer Kenny André Rodney Tony Willems, wonende te 2550 Kontich, Hoeve-ter-Bekelaan 25 handelend in zijn hoedanigheid van CFO en verklarende om alleen handelend bevoegd te zijn deze inbreng te doen binnen het mandaat hem verleend voor zaken van dagelijks bestuur, alhier bij volmacht op zijn beurt vertegenwoordigd door voornoemde heer Aijosha

_Remt ulemeeSter,_v rhlaart.na.vnorlezing _van ,he2 uQQigaaade;

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

" volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven;

" titularis te zijn van voormelde achtergestelde lening en uitvoerig beschreven staat in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor;

" inbreng te doen in de vennootschap van de achtergestelde lening voor een totaal bedrag

van negentigduizend euro (¬ 90.000,00).

- Waardering van de inbreng

Voor de waardering en de verdere beschrijving van deze inbreng, wordt verwezen naar het voormeld revisoraal

verslag en wordt de ondergetekende notaris ontslaan er in deze akte verdere toelichting van te geven.

- Vergoeding van de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de vergadering en de inbrenger volledig op de hoogte verklaart te

zijn, worden aan voomoemde vereniging zevenentwintig (27) nieuwe aandelen zonder nominale waarde

toegekend.

DERDE BESLUIT : BOEKING VAN DE UITGIFTEPREMIE OP EEN ONBESCHIKBARE

REKENING "UITGIFTEPREMIE"

- Boeking uitgiftepremie

De vergadering besluit het bedrag van de uitgiftepremie, hetzij vijfentachtigduizend honderddertien euro (¬

85.113,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie". Deze uitgiftepremie wordt op het passief van de balans vermeld onder het eigen vermogen, op een rekening die, zoals het maatschappelijk kapitaal, de waarborg voor derden vormt en alleen kan worden verminderd ter uitvoering van een regelmatige beslissing van de algemene vergadering, getroffen met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen die van toepassing zijn op statutenwijzigingen.

- Kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie

De vergadering beslist het kapitaal andermaal te verhogen door middel van incorporatie van voormelde uitgiftepremie ten bedrage van vijfentachtigduizend honderddertien euro (¬ 85.113,00) om het kapitaal te brengen van drieëntwintigduizend vierhonderdzevenentachtig euro (¬ 23.487,00), naar honderdenachtduizend zeshonderd euro (¬ 108.600,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst is en dat het kapitaal werd verhoogd tot honderdenachtduizend zeshonderd euro (¬ 108.600,00), verdeeld over zeshonderd (600) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

VIERDE BESEUIT : WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering beslist de zetel van de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 9050 Gent (Ledeberg),

Gaston Crommenlaan 10/102 naar 9000 Gent, François Laurentplein 1, bus 4.

Bijgevolg zal artikel 2 van de statuten worden gewijzigd, zoals hierna bepaald.

VIJFDE BESLUIT : OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

-Verslag van de zaakvoerders overeenkomstig artikel 778 van het W. Venn.

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerders de dato 18 december 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 778 van het W. Venn., waarin het voorstel tot omzetting wordt toegelicht, Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 30 september 2013.

-Verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het W. Venn.

De voorzitter legt het controleverslag voor van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jacques Steyaert", vertegenwoordigd door de heer Jacques Steyaert de dato 17 december 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag betreft de voormelde staat van activa en passiva en vermeldt inzonderheid of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"BESLUITEN BIJ DE OMZETTING

Mijn besluiten worden geformuleerd onder het uitdrukkelijke voorbehoud dal het kapitaal vooraf verhoogd wordt zoals in dit verslag beschreven,

Mijn werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief is, zoals deze blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013, door het bestuursorgaan van de vennootschap opgesteld

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de nonnen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto actief volgens deze staat van 157.217,92 EUR is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 108.600 00 EUR (na de kapitaalverhoging).

Aldus opgesteld en beëindigd te Sint Den js-Westrem op 17 december 2013."

De vergadering stelt vervolgens vast dat er op voormeld verslag van de bedrijfsrevisor geen opmerkingen worden gemaakt wat betreft de verslaggeving aangaande de omzetting.

Het origineel van de verslagen za! worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, samen met een uitgifte van dit proces-verbaal.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-Omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap

De vergadering beslist de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen en de rechtsvorm van een naamloze vennootschap aan te nemen

De activiteit blijft ongewijzigd, het eigen vermogen blijft hetzelfde, na verwerking van de hiervoor besliste kapitaalverhogingen, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en - vermeerderingen en de naamloze vennootschap zal de boeken en de boekhouding, die door de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid werden gehouden, voortzetten.

De naamloze vennootschap behoudt het ondernemingsnummer 0526.835.704 waaronder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid thans ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Gent. De omzetting gebeurt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten op 30 september 2013 en de hiervoor genomen beslissingen.

Alle handelingen die sedert die datum werden verricht door de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid, worden geacht verricht te zijn voor de naamloze vennootschap,

- Beëindiging mandaat zaakvoerders en benoeming bestuurders

Ingevolge de omzetting naar de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de zaakvoerders, te weten:

1. Voornoemde heer Charles-Frederik Hollemeersch;

2. Voornoemde heer Bart Pieters;

3. Voornoemde heer Aljosha Demeuiemeester.

De vergadering beslist dat de goedkeuring van de jaarrekening, die wordt opgesteld na de omzetting, door de jaarvergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap, als kwijting zal gelden voor de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor de uitoefening van hun mandaat vanaf 12 april 2013 tot op heden.

Vervolgens benoemt de vergadering tot bestuurders van de naamloze vennootschap:

1. Voornoemde heer Charles-Frederik Hollemeersch;

2. Voornoemde heer Bart Pieters;

3. Voornoemde heer Aljosha Demeulemeester.

Hun mandaat gaat in op heden en wordt toegekend voor een periode van 6 jaar om te eindigen onmiddellijk na

de jaarvergadering van het jaar 2019.

De vergadering beslist de bestaande statuten integraal te vervangen door een nieuwe versie om ze in

overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten, De tekst van deze statuten luidt als volgt:

"Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "GRAPHINE",

Deze naam moet steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV" worden voorafgegaan

of gevolgd.

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, François Laurentplein 1, bus 4.

De zetel van de vennootschap mag, bij besluit van de raad van bestuur, overgebracht worden naar elke andere

plaats in het Nederlandstalig of tweetalig landsgedeelte van België.

ledere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

bekendgemaakt door toedoen van de bestuurders.

De raad van bestuur kan, in België of in het buitenland, administratieve zetels, bedrijfszetels, agentschappen,

bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten.

Artikel 3: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

De ontwikkeling, de studie, aankoop, verkoop, leasing, huur en verhuur, de handel en de uitbating van alle hard- en software, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, tegen commissie of op percent, in regie of door vertegenwoordiging van om het welke onderneming als huurder, pachter, bestuurder of ten eender welke titel

Het houden, kopen, verkopen, huren verhuren en ter beschikking stellen van alle soorten handelsmerken, patenten, octrooien, licenties, trademarks en copyrights en het verrichten van alle activiteiten die hiermee verband houden.

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid, op het gebied van planning, bedrijfsorganisatie, management, informatica, efficiëntie en toezicht, investeren, nemen van participaties of samenwerkingsverbanden, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, evenals technisch advies of training, uitvoeren van projectmanagement.

Analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie, ontwikkeling, productie, levering en samenstelling van documentatie over standaard-of speciale programmatuur.

Alle dienstverlening betreffende de ontwikkeling, ontwerp, beheer en onderhoud van grafische toepassingen in de ruimste zin.

Handel in, ontwikkeling, productie en distributie van alle technische en elektronische apparaten en installaties.

De aan-en verkoop van alle materieel in verband met informatica en informatietechnologie.

Deze opsomming is niet beperkend en kan uitgebreid worden tot alle handelingen die de geest van een gelijkwaardige handel niet aantasten;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende daden stellen, nodig of' dienstig voor de verwezenlijking van haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar best schijnen;

Zij kan onder meer zich door middel van associatie, inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële of andere tussenkomst interesseren in alle bestaande of te stichten vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel gelijkwaardig of aanverwant is of die voor haar een bron van afzetgebied zouden kunnen zijn.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen;

Het beheer, het verwerven, de instandhouding en vaforisatle van een onroerend vermogen, de huurfinanciering en het ter beschikking stellen van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Artikel 4: Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt honderdenachtduizend zeshonderd euro (¬ 108.600,00), vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen zonder nominale waarde.

Indien een aandeelhouder nieuwe aandelen verwerft, hetzij door kapitaalverhoging, hetzij door overname, zullen deze aandelen automatisch omgezet worden in aandelen van de soort die deze aandeelhouder voordien reeds bezat.

De vennootschap kan soorten van aandelen uitgeven.

Artikel 8: Aard van de effecten

De volgestorte aandelen van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder.

Aandelen die nog niet zijn volgestort blijven steeds op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam, dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in dit register, wordt aan de aandeelhouder een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan effectenhouder overhandigd.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen wordt In het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

In geval van een elektronisch register van aandelen zal een nieuwe afdruk gemaakt worden na iedere wijziging. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen, Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, volgens de opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

Artikel 14: Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden, zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering. De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en één of meer ondervoorzitters verkiezen.

Artikel 20: Bestuur

Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van hef doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit hef collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Adviescomité - directiecomité

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad van bestuur, De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan. De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan dit directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wei aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur,

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Dergelijke beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen.

De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "dagelijks bestuurder';

Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 21: Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

hetzij door de gedelegeerd bestuurder, zijnde een lid van de raad van bestuur aan wie de vertegenwoordigingsmacht werd overgedragen, alleen handelend;

- hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is opgedragen, Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap tevens vertegenwoordigd worden, binnen de grenzen van de bevoegdheden toegekend aan het directiecomité, door de leden van dit directiecomité, alleen of samen handelend, zoals besloten door de raad van bestuur.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Artikel 26: Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste dinsdag van de maand mei om 11 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering neemt kennis van het jaarverslag en van het verslag van de eventuele commissaris, bespreekt de jaarrekening en hecht er haar goedkeuring aan, zij verleent - bij aparte stemming - kwijting aan de bestuurders en eventuele commissaris, gaat over tot de herbenoeming of tot de vervanging van de uittredende of ontbrekende bestuurders en eventuele commissaris en neemt alle besluiten in verband met de andere punten die voorkomen op de agenda.

De algemene vergaderingen worden samengeroepen door de raad van bestuur. In geval van nalatigheid van de raad zullen de oproepingen tot voormelde vergaderingen uitgaan van de commissaris, indien zij bestaan. Artikel 30: Toelating - Depot

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk drie dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering,

De eigenaars van gedematerialiseerde effecten, moeten binnen dezelfde termijn, bij de instellingen die de raad van bestuur aanduidt, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen waarbij de onbeschikbaarheid van deze aandelen tot de algemene vergadering wordt vastgesteld. De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Artikel 35: Stemrecht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

, , 1

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 39: Boekjaar Jaarrekening- Controleverslag

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar, maakt de raad van bestuur een inventaris op, als ook de jaarrekening volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk gehouden is, dient de raad van bestuur bovendien een verslag op te stellen, 'Jaarverslag" genoemd, waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Het verslag bevat de commentaren, inlichtingen en toelichtingen die vermeld zijn in het Wetboek van Vennootschappen, voor zover die van toepassing is.

Tenminste één maand voor de jaarvergadering overhandigt het bestuur de stukken opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen, met het jaarverslag aan de eventuele commissaris.

De eventuele commissaris stelt, met het oog op de jaarvergadering, een omstandig schriftelijk verslag op, "controleverslag" genoemd, rekening houdend met hetgeen bepaald is in het Wetboek van Vennootschappen. Tenminste vijftien dagen voor de jaarvergadering mogen de aandeelhouders, de houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op de zetel van de vennootschap kennis nemen van: de jaarrekening, in voorkomend geval, de geconsolideerde jaarrekening, de lijst van de aandeelhouders die hun aandeel niet volledig hebben volgestort met vermelding van hun aantal en hun woonplaats, de lijst van de openbare fondsen, aandelen, obligaties en andere effecten van vennootschappen die de portefeuille uitmaken, het eventueel jaarverslag en verslag van de commissaris. De jaarrekening en de voormelde verslagen worden gezonden aan de houders van aandelen op naam, tezelfdertijd als de oproeping. ledere effectenhouder heeft het recht kosteloos een exemplaar te bekomen van de hiervoor vermelde stukken overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuurders leggen binnen de dertig dagen, na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer.

Wanneer de vennootschap, naast de bij het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven openbaarmaking, het jaarverslag en de jaarrekening hetzij in hun geheel of in verkorte versie, op een andere wijze verspreidt, dan dient dit te gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 40: Wettelijke reserve - bestemming van de winst - dividend

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd. Hef overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorste! van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, ijs gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van bestuur,

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijfjaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Artikel 45: Benoeming van vereffenaar(s)

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden van de vereffenaar(s), hun bezoldiging alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 46: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haarzetel heeft.

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze:

-bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden,

-het eventueel saldo zal op gelijke wijze overal de aandelen verdeeld worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ZESDE BESLUIT : MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SBB ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Vuurkruisenlaan 2, ondernemingsnummer 0459.609.556, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap aile documenten te ondertekenen.

STEMMINE

De voorafgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens aangenomen met eenparigheid van stemmen_

SLOT

De agenda uitgeput zijnde wordt de vergadering geheven om 17 uur.

Slotbepalirmen

Artikel 9 Organieke Wet Notariaat

De verschijner erkent dat de notaris hem gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notarissen opgelegd door artikel 9, paragraaf 1, alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer notarissen tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen vaststellen, zij hierop de aandacht moeten vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman.

De notarissen moeten tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken is en zij moeten aan alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.

De verschijner heeft hierop verklaard dat zich hier volgens hem geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat hij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houdt en deze aanvaardt.

De verschijner bevestigt tevens dat de notaris hem naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hem op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

Recht op geschriften

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00) en zal worden betaald op aangifte van de ondergetekende notaris.

Waarvan proces-verbaal.

Opgemaakt te Gent, op datum als ten hoofde vermeld.

En, na voorlezing, hebben de verschijners samen met mij, notaris, ondertekend.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd:

- de expeditie van het proces-verbaal;

- verslag van de zaakvoerders de dato 18 december 2013 overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2013; - verslag van de bedrijfsrevisor de dato 17 december 2013 overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/04/2013
ÿþ mod 11.1

xe...stre.n"~.~~



-- ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111111111

1

1

~

Ondernemingsnr:

jj Benaming (voluit) : GRAPHINE

NEERGELEGD I

~ 6 2013

~~~

REC~t r ~tiiti Vr1N

~ KOOPH~~~~~ .i. TF GF~iT

()~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gaston Crommenlaan 10/102

9050 Gent (Ledeberg)

Onderwerp akte :Oprichting

1 1

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Christian Van Belle te Gent, op twaalf april tweeduizend dertien,j

te registreren, blijkt dat

ij 1. De heer Demeulemeester, Aljosha Edgard Roger, gedomicilieerd en verblijvende te 9000 Gent, Gelukstraatl

s; 17,

2. De heer Hotlemeersch, Charles-Frederik Jozef, gedomicilieerd en verblijvende te 9000 Gent, Charles d& Kerchovelaan 153 en

3. De heer Pieters, Bart Marc Annie, gedomicilieerd en verblijvende te 9000 Gent, Willem van Nassaustraat 26;

C

,1 I j? zijn verschenen en een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de; benaming "GRAPHINE", met maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Gaston Crommenlaan 10/102,i waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt,; vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze honderd zesentachtig (186) aandelen wordt ingeschreven in geld tegen een uitgifteprijs van honderd;

1. door de heer Demeulemeester Aljosha, op tweeënzestig aandelen, door 62

inbreng van een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), volgestort ten belope van tweeduizend honderd euro (¬ 2100,00).

2. door de heer Hollemeersch Charles-Frederik, op tweeënzestig aandelen, 62

door inbreng van een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6,200,00), volgestort ten belope van tweeduizend honderd euro (¬ 2.100,00).

3. door de heer Pieters Bart, op tweeënzestig aandelen, door inbreng van 62

een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), volgestort ten belope van tweeduizend honderd euro (¬ 2.100,00).

Samen: honderd zesentachtig aandelen 186

Dat elk aandeel volgestort is tot beloop van meer dan één derde voor een totaal bedrag van zesduizend; j driehonderd euro (¬ 6.300,00)

Dat het bedrag, ten belope van de voistorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, geopend; ii overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen op naam van de vennootschap in oprichting

bij KBC Bank, j

ij Het bewijs van depot, verstrekt door de voormelde bank op datum van 9 april 2013, wordt aan de;

;i ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven. ;

jj Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van zesduizend driehonderd euro (¬ 6.300,00) tot haar;

jj beschikking heeft. j

j; De inschrijvers verklaren en erkennen dat zij op ieder aandeel waarop door hen werd ingeschrevén nog een; ij bedrag dienen te volstorten van zesenzestig euro dertien cent (¬ 66,13).

jj De te publiceren statuten luiden als volgt; (bij uittreksel)

Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "GRAPH1NE".

Deze naam moet steeds door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de; afkorting "BVBA" of, in het Frans, door de woorden "société privée à responsabilité limitée" of de afkorting; ji "SPRL" worden voorafgegaan of gevolgd.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

(4.

Artikel : Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9050 Gent (Ledeberg), Gaston Crommenlaan 10/102.

De zaakvoerder kan deze verplaatsen naar iedere andere plaats in het Nederlandstalig of tweetalig landsgedeelte van België. Hij draagt zorg voor de publicatie van elke verandering van de zetel van de vennootschap in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder is eveneens bevoegd kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen in België en in het buitenland op te richten.

Artikel 3: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

- De ontwikkeling, de studie, aankoop, verkoop, leasing, huur en verhuur, de handel en de uitbating van alle hard-en software, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, tegen commissie of op percent, in regie of door vertegenwoordiging van om het welke onderneming als huurder, pachter, bestuurder of ten eender welke titel

- Het houden, kopen, verkopen, huren verhuren en ter beschikking stellen van alle soorten handelsmerken, patenten, octrooien, licenties, trademarks en copyrights en het verrichten van alle activiteiten die hiermee verband houden.

- Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid, op het gebied van planning, bedrijfsorganisatie, management, informatica, efficiëntie en toezicht, investeren, nemen van participaties of samenwerkingsverbanden, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, evenals technisch advies of training, uitvoeren van projectmanagement.

- Analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie, ontwikIteling, productie, levering en samenstelling van documentatie over standaard-of speciale programmatuur.

- Alle dienstverlening betreffende de ontwikkeling, ontwerp, beheer en onderhoud van grafische toepassingen in de ruimste zin.

Handel in, ontwikkeling, productie en distributie van aile technische en elektronische apparaten en installaties. - De aan-en verkoop van alle materieel in verband met informatica en informatietechnologie.

Deze opsomming is niet beperkend en kan uitgebreid worden tot aile handelingen die de geest van een gelijkwaardige handel niet aantasten;

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende daden stellen, nodig of dienstig voor de verwezenlijking van haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar best schijnen;

Zij kan onder meer zich door middel van associatie, inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële of andere tussenkomst interesseren in alle bestaande of te stichten vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel gelijkwaardig of aanverwant is of die voor haar een bron van afzetgebied zouden kunnen zijn.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen;

Het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen, de huurfinanciering en het ter beschikking stellen van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht en begint te werken vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.800,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

Artikel 8: Aard van de aandelen - registervan aandelen

De aandelen zijn altijd op naam.

Op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Het register bevat:

1. de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsook het aantal van de hem toebehorende aandelen;

2. de aanduiding van de gedane stortingen;

3. de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of hun gevolmachtigden, ingeval van overdracht onder de levenden; door de zaakvoerder en de rechtverkrijgende, ingeval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en de overgangen geiden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 13: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van j,11( B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)h(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

m4d 11.1

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene' vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Aile zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Artikel 14: Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder heeft met de meest uitgebreide bevoegdheden om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college. Een zaakvoerder kan volmacht geven aan een ander zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen op het college.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Artikel 21: Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste dinsdag van de maand mei om 11 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden. Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de vennoten die samen een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen er om vragen.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Artikel 23: Toelating

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien de zaakvoerder dit in de oproeping vereist, moet elke vennoot minstens drie werkdagen voor de vergadering aan de zaakvoerder zijn inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen.

De houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, maar enkel met een raadgevende stem en voor zover zij de toelatingsvoorwaarden vereist voor de vennoten naleven.

Artikel 27: Stemrecht

leder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 30: Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk het jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. In de mate dat de wet dit vereist, stelt de zaakvoerder tevens een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, evenals van de verdere informatie voorgeschreven door de wet.

Artikel 32: Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 1 i.1

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320' van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 35: Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op, Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

ln afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 36: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal, OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boeklaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

De eerste iaarvergaderinq

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste dinsdag van mei 2015,

Zaakvoerder

Worden benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, voor onbeperkte duur, vanaf heden,

- de heer Demeulemeester Aljosha;

- de heer Hollemeersch Charles-Frederik;

- de heer Pieters Bart;

die hun opdracht aanvaarden.

Hun mandaat is bezoldigd.

Overname van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overnemen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 15 maart 2013.

Machtiging

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SBB ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Vuurkruisenlaan 2, ondernemingsnummer 459.609.556, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GRAPHINE

Adresse
GASTON CROMMENLAAN 10, BUS 102 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande