GREAT CENTRAL ADVISORY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GREAT CENTRAL ADVISORY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.699.529

Publication

29/07/2014
ÿþ>c.

111111111,11,111 jIji1j1111111,

Had Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

Ondernemingsnr : c 5 ben Ç23

Benaming

(voluit): GREAT CENTRAL ADVISORY

(verkort)

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 9000 GENT, FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 349 BUS 75 (volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Helene De Waele, te Gent, op 17 juli 2014, dat:

De heer RAJPUT BHATTI Ata UI Merlan, geboren te Rabwah (Pakistan) op 8 april 1990, (rijksregister nummer 90.04.08-345.72), ongehuwd, wonende te 1745 Opwijk, Konkelgoed 53 bus 107. Die verklaart geen enkele verklaring te hebben afgelegd van wettelijke samenwoning.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam GREAT CENTRAL ADVISORY.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen op een of andere wijze verband houden met:

-Aile mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op bedrijfseconomisch, financieel en juridisch vlak;

-Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd gebied;

-Het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit domein actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, afstand, samensmelting of op gelijk welke manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag namelijk aile roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, verpachten, pachten, oprichten, of ruilen; aile fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan, 349 bus 75.

Deze zal bij gewoon besluit van het bestuursorgaan overgebracht worden naar gelijk welke plaats in België,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf zeventien juli tweeduizend veertien (17.07.2014).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig EURO (18.550,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

De heer Ata Rajout Bhatti dient nog een bedrag van zesduizend honderdvijftig euro (6.150,00 EUR) te volstorten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dat de heer Rajput Bhatti Ata, voornoemd, verklaart op aile aandelen in te schrijven in geld, tegen de prijs van honderd vijfentachtig euro vijftig cent (185,50 EUR) per aandeel en alle honderd (100) aandelen aan hem werden toegekend.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het genoemd bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd is pp een bijzondere rekening onder nummer BE80 7360 0744 1277 bij KBC Bank geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GREAT CENTRAL ADVISORY, in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op zeventien juli tweeduizend veertien (17.07.2014)

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd Het na vereffening overblijvende saldo wordt verdeeld conform de wettelijke bepalingen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar warden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag

wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tilde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Het is de vennoten toegestaan om via een schriftelijke procedure hun stem uit te brengen, tenzij een authentieke akte vereist is.

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot,

De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende aile punten van de aangekondigde agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen verbonden is geschorst.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven aile aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zif die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij het aantal stemmen voorzien door de wet heeft verkregen.

De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten,

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alteen de algemene vergadering bevoegd

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De algemene vergadering heeft, met eenparigheid van stemmen, als zaakvoerder benoemd; de heer RAJPUT BHATTI Ata UI Manan, rijksregister nummer 90.04.08-345.72, wonende te 1745 Opwijk, Konkelgoed 53 bus 107.

De opdracht, die onbezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur zonder evenwel statutair te zijn.

Op basis van artikel 17 van de statuten kan iedere zaakvoerder de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder vertegenwoordigen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni tweeduizend zestien om achttien uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf zeventien juli tweeduizend veertien tot éénendertig december tweeduizend vijftien.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Helene DE VVAELE, te Gent.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- de expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehoudene aan het Belgisch Sidatsblad

Coordonnées
GREAT CENTRAL ADVISORY

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 349, BUS 75 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande