GREEN PEPPER

Société en commandite simple


Dénomination : GREEN PEPPER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 811.023.334

Publication

04/07/2014
ÿþMod Word lii

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oilderlyriiirigsnr 0811.023.334

Beau-lifting

Green Pepper

R.LeitsVorro gewone commanditaire vennootschap

ZetE Kastee!straat 29, 9820 Merelbeke

jodçorire.$)

Onftry.ceri3 akta" Wijziging statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Paul Henrist, geassocieerd notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op 18 juni 2014, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de gewone commanditaire vennootschap 'Green Pepper", met zetel te 9820 Merelbeke, Kasteelstraat 29, ondernerningsnummer 0811.023.334 RPR Gent, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING WIJZIGING ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering bevestigt dat de zetel verplaatst werd naar de 9820 Merelbeke, Kasteelstraat 29 hetgeen hierna in de nieuwe statuten zal worden ingeschreven.

TWEEDE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN BESCHIKBARE RESERVES.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met achttienduizend driehonderdvijftig euro (¬ 18.350,00), om het te brengen van tweehonderdvijftig euro (¬ 250,00) eurp tot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), door incorporatie van de beschikbare reserves, zonder creatie van nieuwe aandelen doch met verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

Vaststelling van de werkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging:

De vergadering stelt vast dat het bedrag van de voormelde kapitaalverhoging zich vanaf nu ter vrije beschikking van de vennootschap bevindt,

DERDE BESLISSING OMZETTING VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder op datum van -10 juni 2014 dat het voorstel tot omzetting van een gewone commanditaire vennootschap in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toelicht, waarbij de staat van actief en passief per 31 maart 2014 is gevoegd en van het verslag van de heer Nicolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend de BV ovv CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, met kantoor te Kortrijk, datum van 10 juni 2014, over de voormelde staat van actief en passief; de vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide versla-igen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de dato 10 juni 2014, wat betreft de omzetting van de vennootschap, luidt als vole

"5. BESLUIT

In 'overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 var( het Wetboek van Ven npotschappen, hebben wij de staat van activa en passive per 31 maart 2014 van de Comm. V. Green Pepper aan een nazicht onderworpen, en dit met het oog op de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheld.

Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 136.117,74 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 250,00 EUR, Bij opmaak van het verslag voldoet de vennootschap aldus niet an de vereiste van het minimumkapitaal van de vennootschapsvorm waarnaar wordt omgezet. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerder, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende kapitaalverhoging. Aan deze vereiste van minimumkapitaal zal voldaan zijn na voorafgaandelijke kapitaalverhoging door incorporatie van beschikbare reserves, waardoor het kapitaal op 18.600,00 EUR wordt gebracht, volledig volstort. Na nazicht van de staat van actief en passief per 31 maart 2014 zijn er voór deze kapitaalverhoging ons inziens voldoende bestanddelen van het eigen vermogen voorhanden.

Onze werkzaamheden zijn er Inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive afgesloten per 31 maart 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap Green Pepper Comm. V. heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Un onze werkzaamheden,

NEERGELEGD

2 5 itINI 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANPEEeTE GENT

BijIagen bij hâllelgisel Staatsblad - 04f07/2014 - Annexes du Moniteur belge

*14129720*

Op de ¬ aatste blz van Luik B vormelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de echtspersoon ten aanzien van derden te vertegenyveordigen -

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te steilen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad?

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen samen niet een uitgifte van deze akte ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd.

De algemene vergadering verklaart dat de bedoeling van de huidige algemene vergadering onder meer is, de gewone commanditaire vennootschap cm te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met behoud van haar rechtspersoonlijkheid, overeenekomstig de artikelen 775 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Alle activa en passive, de afschrilvingen, de waardevere. rninderingen en vermeerdeeringen, blijven dezelfde.. De besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en comptabiliteit van de gewone commanditaire vennootschap voortzeteten.

De besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer waaronder de gewone commanditaire vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ingeeschreven is in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten, zoals voormeld, per 31 maart 2014. Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, worden ondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzondereheid voor wat betreft het opmaken van de maat-'schappelijke rekeningen.

Uit fiscaal oogpunt wordt uitdrukkelijk bedongen dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GREEN PEPPER", geen nieuwe vennootschap zal zijn, maar wel de voortzetting van de vennootschap die onder de vomi van de gewone commanditaire vennootschap reeds vroeger bestond. Er wordt uitdrukkeelijk vermeld dat de omzetting gebeurt onder toepassing van:

- de artikels 774 tot 788 van het Wetboek van Vennootschappen;

- het artikel 210 §1, 30 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen;

- het artikel 121 van het Wetboek der Registratie-, hypotheek- en griffierechten.

Rekening houdende met hetgeen voorafgaat, beslist de algemene vergadering de gewone commanditaire

vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die de benaming "GREEN PEPPER'' zal dragen.

VIERDE BESLISSING VASTSTELLING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID EN BENOEMING ZAAKVOERDER.

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast, overdenkomstig de hierboven genomen beslissingen en het Wetboek van Vennootschappen.

Deze bevat ook een doelswijziging, waarvoor geen bijkomende verslagen meer nodig zijn gezien voormelde verslagen en staat van actief en passief.

Het nieuwe doel zal klinken als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel: Het uitbaten van een cateringbedrijf en het organiseren en verzorgen van evenementen in de meest ruime zin zoals, maar niet beperkt tot tentoonstellingen, congressen, beurzen,bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz...;

De promotie en organisatie van sportevenernenten, als zelfstandige activiteit of als activiteit voor rekening van derden alsook de promotie en organisatie van uitvoerende kunstevenementen alsook het beoefenen van uitvoerende kunsten door artistieke ensembles.

Het verhuren of middels operationele leasing ter beschikking stellen zonder bediening spersoneel van tenten voor evenementen zoals maar niet beperkt tot tentoonstellingen, congressen, beurzen, bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz...;

De activiteiten van interieurarchitecten, grafische designers, interieurdecorateurs en decorateurs-etalagisten; het ontwerpen van textielpatronen, kleding, juwelen, meubels en decoratieartikelen; het verhuren van decors, het vervaardigen van artikelen van beton, cement, gips of kunststeen die geen rechtstreeks verband houden met de bouw zoals maar niet beperkt tot beeldjes, meubelen, bas- en hout  reliëfs, decoratieve elementen, voor sierschouwen, ana alsook het bekleden van metaal met andere beschermende of decoratieve materialen dan metaal zoals maar niet beperkt tot het plastificeren, emailleren,. lakken, enz... en de vervaardiging van kunstbloernen, of kunstfruit of kunstloofwerk en van het decoratieartikelen van gedroogde bloemen; de verhuur van bloemen en planten; de kleinhandel in bloemen (inclusief snijbloemen) en planten; de kleinhandel in kunstbloemen en decoratieartikelen van kunstbloemen.

Holding

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Patrimoniumvennootschap

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties niet betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar,

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobillënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in nature, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ars tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband mee staan met de bovenstaande doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan

e haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in nature.

De algemene vergadering beslist, met ingang van heden, als statutair zaakvoerder te benoemen: de heer

Bart Basselier, voornoemd, hier aanwezig en verklarende dit mandaat te aanvaarden.

De statuten worden vastgesteld als volgt:

e STATUTEN

"TITEL il: STATUTEN

HOOFDSTUK ! RECHTSVORM NAAM ZETEL DOEL DUUR

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

onder de naam "GREEN PEPPER".

Aile stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap moeten volgende gegevens

vermelden:

or>

1' de naam van de vennootschap;

2° de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "bvba";

or>

3° de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap

or> 4° het ondernemingsnummer;

5° het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR% gevolgd door de vermelding van de zetel van

et de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en, 6° in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is.

Artikel 2.- ZETEL

et

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9820 Merelbeke, Kasteelstraat 29.

Deze mag zonder statutenwijziging worden verplaatst naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving; deze zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt

" door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

P: De vennootschap mag, bil beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3.- DOEL

De vennootschap heeft tot doel Het uitbaten van een cateringbedrijf en het organiseren en verzorgen van evenementen in de meest ruime zin zoals, maar niet beperkt tot tentoonstellingen, congressen, beurzen, bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz...

et De promotie en organisatie van sportevenementen, als zelfstandige activiteit of als activiteit voor rekening

P: van derden alsook de promotie en organisatie van uitvoerende kunstevenementen alsook het beoefenen van uitvoerende kunsten door artistieke ensembles.

Het verhuren cf middels operationele leasing ter beschikking stellen zonder bedieningspersoneel van tenten voor evenementen zoals maar niet beperkt tot tentoonstellingen, congressen, beurzen, bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz...;

De activiteiten van interieurarchitecten, grafische designers, interieurdecorateurs en decorateurs-etalagisten; het ontwerpen van textielpatronen, kleding, juwelen, meubels en decoratieartikelen; het verhuren van decors, het vervaardigen van artikelen van beton, cement, gips of kunststeen die geen rechtstreeks verband houden met de bouw zoals maar niet beperkt tot beeldjes, meubelen, bas- en hout  reliëfs, decoratieve elementen, voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

sierschouWen, enz... alsook het bekleden van metaal met andere beschermende of decoratieve materialen dan metaal zoals maar niet beperkt tot het plastificeren,, emailleren, lakken, enz... en de vervaardiging van kunstbloemen, of kunstfruit of kunstloofwerk en van het decoratieartikelen van gedroogde bloemen; de verhuur van bloemen en planten; de kleinhandel in bloemen (inclusief snijbloemen) en planten; de kleinhandel in kunstbloemen en decoratieartikelen van kunstbloemen.

Holding

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semI)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen warden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan elle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Patrimoniumvennootschap

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; aile verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken; van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van elle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3, het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in' speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in Belge of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als kit waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband mee staan met de bovenstaande doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in nature.

Artikel 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de aanwezigheids-, meerderheids- en vormvereisten die gelden voor een statutenwijziging.

HOOFDSTUK il. KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5.- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen op naam, zonder nominale

waarde, die elk éénftweehonderdviegste (11250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De inschrijvers op aandelen zijn verbonden voor het totale bedrag dat hun aandelen vertegenwoordigen in het kapitaal niettegenstaande elke hiermee strijdige bepaling; de verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar,

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Artikel 6.- KAP1TAALVERHOGING,  VERMINDERING EN -BESCHERMING

Het kapitaal kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de aanwezigheids-, meenderheids- en vormvereisten die gelden voor een statutenwijziging en van alle andere toepasselijke regels,

Bij een kapitaalverhoging door inbreng van geld hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform artikel 309 van het Wetboek van Vennootschappen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zef door de algemene vergadering worden bepaard, maar mag niet lager zijn dan vijftien (15) dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van tenminste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal

bezitten. "

Bij kapitaalverhoging door inbreng in nature dient een verslag te worden opgemaakt door een bedrijfsrevisor, die wordt aangewezen door de zaakvoerder, alsmede een bijzonder verslag door het bestuursorgaan.

De kapitaalverhoging kan ook geschieden door incorporatie van reserves

Bij kapitaalvermindering wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze in de oproeping tot de algemene vergadering vermeid. Verder wordt gehandeld naar het voorschrift van de artikelen 316 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

In geen geval mag de kapitaalvermindering tot gevolg hebben dat het kapitaal wordt teruggebracht tot beneden het minimumbedrag vereist volgens het Wetboek van vennootschappen.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen, binnen een termijn van ten hoogste twee maanden.

Artikel 7.- AANDELEN OP NAAM  REGISTER

De aandelen zijn op naam.

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, uitgeven. Aandelen

zonder stemrecht kunnen worden uitgegeven evenals obligaties op naam.

e

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, bevattende de nauwkeurige gegevens van iedere vennoot en het getal van de hem toebehorende aandelen, de vermelding van de gedane

ce stortingen en de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door,

a) de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden;

e

b) de zaakvoerders en de rechtverkrijgenden in geval van overdracht ingevolge overlijden.

De overdrachten gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden, vanaf de datum der

inschrijving in het register van de aandelen.

Iedere vennoot ontvangt, tot bewijs van de inschrijving in het register van aandelen, een certificaat

Artikel 8.- ONDEELBAARHEiD VAN DE AANDELEN

" Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder berme-'men om de betrokken rechten uit te

" oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden aire rechten, inbegrepen

et het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s), behoudens andere afspraak tussen partijen. Artikel 9.- OVERDRACHT OF OVERGANG VAN DE AANDELEN

et De aandelen kunnen vrij worden overgedragen onder levenden (ten bezwarende titel of om niet)/overgaan et

wegens overlijden/ingevolge uitvoering van een testament tussen vennoten onderling en zijn ,

echtgenoot/echtgenote alsook zijn/haar afstammelingen in rechte lijn.

a) Indien een vennoot voornemens is zijn aandelenpakket ten bezwarende titel over te dragen aan een

" andere partij, dan moet hij een voorkooprecht naleven ten voordele van de andere vennoot, en dit volgens de voorwaarden en modaliteiten zoals hieronder uiteengezet.

P: De overdrager stelt de andere vennoot per aangetekend schrijven in kennis van zijn voornemen zijn aandelenpakket over te dragen. De kennisgeving aan de andere vennoot dient, op straffe van nietigheid, minimaal volgende gegevens te bevatten:

aanduiding van de aard van de voorgenomen transactie;

de naam en het adres van de kandidaat-koper,

- de ontwerpovereenkomst tot overdracht van het aandelenpakket (hierna de "Ontwerpovereenkome et

genoemd), inclusief de prijs, betalingsmodaliteiten en andere modaliteiten van de overdracht, zoals geboden

P: door de kandidaat-koper;

bewijs dat de kandidaat-koper over de (financiële) middelen beschikt, dewelke voor de betaling van de overnameprijs van het aangeboden aandelenpakket en het aandelenpakket van de andere vennoot die over . een voigrecht beschikt, vereist zijn, desgevallend rekening houdend met de objectieve waarde

schriftelijke bevestiging dat de kandidaat-koper bereid is tevens het aandelenpakket van de vennoot die over een volgrecht beschikt, mee over te nemen tegen dezelfde prijs, betalingsmodaliteiten en overige voorwaarden vermeld in de Ontwerpovereenkomst, doch minstens tegen de objectieve waarde; en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- desgevallend schriftelijke bevestiging dat de kandidaat-koper de intentie heeft om alle aandelen van de Vennootschappen te verwerven.

De kennisgeving geldt als aanbod aan de begunstigde van het voorkooprecht, om het aangeboden aandelenpakket over te nemen op basis van de Ontwerpovereenkomst en tegen de prijs en de voorwaarden geboden door de kandidaat-koper en meegedeeld in de kennisgeving.

b) In geval van overdracht ingevolge de uitvoering van een testament/ ingevolge overlijden of in geval van een overdracht om niet onder levenden aan een andere partij, kan het voorkooprecht door de andere vennoot enkel worden uitgeoefend tegen een prijs die gelijk is aan de.objectieve waarde. De objectieve waarde is gelijk aan het eigen vermogen van de vennootschap.

Zowel in geval van a) als b) dient het voorkooprecht te worden uitgeoefend binnen een termijn van 30 (dertig) dagen vanaf de dag van ontvangst van de kennisgeving.

Het voorkooprecht kan evenwel enkel uitgeoefend worden op het totale aandelenpakket van de overdrager. Een gedeeltelijke uitoefening van het voorkooprecht is niet mogelijk.

Artikel 10.- VERKRIJGING VAN EIGEN AANDELEN

Overeenkomstig artikel 321 van het Wetboek van vennootschappen mag de vennootschap hetzij zelf, hetzij door personen die in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap handelen, door inkoop of ruiling geen eigen aandelen of certificaten die daarop betrekking hebben verkrijgen dan op grond van een besluit van de algemene vergadering wanneer ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de verwerving wordt voorgesteld.

Artikel 11.- FINANCIERING VAN DE VERKRIJGING VAN EIGEN AANDELEN

Overeenkomstig artikel 329 van het Wetboek van vennootschappen mag de vennootschap geen middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen met het oog op het verkrijgen van haar aandelen door derden of met het oog op de verkrijging of inschrijving door een derde van certificaten die betrekking hebben op haar aandelen dan op grond van de voorwaarden gesteld in voornoemd wetboek.

Artikel 12.- 1NPANDGEVING VAN AANDELEN

Het in pand nemen van haar aandelen door de vennootschap zelf of door een persoon die in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap handelt, wordt met een verkrijging gelijkgesteld voor de toepassing van artikel 321, 322, 1° en 2°, 324, eerste lid, 2° en van artikel 328 van het Wetboek van vennootschappen.

Niettegenstaande elke andersluidende bepaling kan de vennootschap, noch in de eigen naam maar voor rekening van de vennootschap optredende persoon, het stemrecht uitoefenen dat is verbonden aan de hen in pandgegeven aandelen.

HOOFDSTUK ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

AFDELING Algemene vergadering

Artikel 13.- ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar op de laatste vrijdag van de maand juni om 10 uur, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats te bepalen door de zaakvoerder(s), binnen het grondgebied België.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet

Een bijzondere algemene vergadering mag te allen tijde bijeengeroepen worden om te beraadslagen en te besluiten over aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Een buitengewone algemene vergadering mag te allen tijde bijeengeroepen worden om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de comonissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 14,- BEVOEGDHEID VAN DE GEWONE EN BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst, de goedkeuring van de bezoldiging van de zaakvoerder en ln voorkomend geval van de commissaris, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder en de commissaris, het verfenen van kwijting overeenkomstig artikel 284 van het Wetboek van vennootschappen en de benoeming en het ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder en in voorkomend geval van de commissaris.

De bijzondere algemene vergadering is inzonderheid bevoegd om volgens de voorschriften van artikel 220 en volgende van het Wetnoek van vennootschappen, de verkrijging goed te keuren door de vennootschap van vermogensbestanddelen die toebehoren, hetzij aan de oprichter, hetzij aan een zaakvoerder of aan een vennoot.

Artikel 15.- BEVOEGDHEID VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en met name om te besluiten tot ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verlenging van haar duur, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, splitsing van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes dti Moniteur belge

vennootschap, wijziging van het doel van de vennootschap en omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andère rechtsvorm.

Artikel 16.- OPROEPING

De zaakvoerder en in voorkomend geval de commissaris kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen; zij moeten, de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder en de commissaris zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot een algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, de commissaris en de zaakvoerder tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen; zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De oproeping kan ook door andere middelen gebeuren mits unaniem akkoord van de vennoten.

Artikel 17.- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissaris en de zaakvoerder een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijId en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals uiteengezet in artikel vierentwintig van deze statuten, zal de zaakvoerder(s), samen met haar rondschrijven, waarvan sprake in voomield artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissaris, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 18.- STEMRECHT  SCHORSING VAN STEMRECHT -VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht vetbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst; zolang de onverdeelde eigenaars niet door één enkel persoon zijn vertegenwoordigd worden de rechten die aan deze

aandelen verbonden zijn, opgeschort; wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en

vruchtgebruikers worden aile rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s), behoudens ander akkoord tussen de partijen.

Elke vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber; elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen; elke vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen; sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 19.- AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel in geval van vennoot-rechtspersoon, van de vennoot en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 20,- SAMENSTELLING VAN HET BUREAU NOTULEN

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder met de meeste anciënniteit of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan, die tevens de taak van stemopnemer vervult en indien de voorzitter dit nodig acht, duidt de vergadering twee (2) stemopnemers aan. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel 21.- ANTWOORDPLICHT

De zaakvoerder geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verstag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

Artikel 22- BERAADSLAGING - AANWEZIGHEIDSQUORUM ,

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda of die daarin niet impliciet zijn vervat, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De zaakvoerder en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende aile punten van de aangekondigde agenda.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris die er een authentiek proces-verbaal van opmaakt, Tot een statutenwijziging kan slechts warden besloten wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen; is het genoemde quorum niet bereikt, dan is een nieuwe oproeping nodig en de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige en vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Artikel 23.- BESLUITVORMING - MEERDERHEID

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige en vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen; onthoudingen, blanco-stemmen en nietige stemmen worden niet meegeteld.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris die er een authentiek proces-verbaal van apmaakt. Tot een statutenwijziging kan slechts worden besloten wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige en vertegenwoordigde aandelen heeft verkregen; onthoudingen, blanco-stemmen en nietige stemmen worden als stemmen tegen beschouwd.

Artikel 24.  SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van vennootschappen, en beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten en naar de eventuele commissaris, met de vraag aan de vennoten, de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het randschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf ais met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben 'recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

AFDELING 2. Bestuur

Artikel 25. BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald in het benoemingsbesluit is hun mandaat van onbepaalde duur.

De zaakvoerder of zaakvoerders worden benoemd.door de vennoten bij de oprichting, of na de oprichting door de algemene vergadering.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens ,andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift ter bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon; deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur, Dhr. Bart Basselier, die zijn mandaat aanvaardt en verklaart niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogefijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor aile verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt.

Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID

De zaakvoerder kunnen aile handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen en beperken; zodanige verdeling en/of beperking van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 27. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden van beschikking en bestuur te stellen welke niet ultdtukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden, ledere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

Artikel 28,- TEGENSTRIJDIGE BELANGEN

De zaakvoerder die bij een beslissing of een verrichting, een belang van vermogensrechtelijke aard hebben dat strijdig is met dat van de vennootschap, zijn verplicht dit mede te delen aan de andere zaakvoerders en hun verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden te doen opnemen in de notulen van de vergadering, welke wordt opgenomen in het jaarverslag of bij gebreke daaraan in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Deze procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen, alsook niet in de hypothese van artikel 259, §3, eerste lid van het Wetboek van vennootschappen.

AFDELING 3 Controle

Artikel 29, CONTROLE

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap met toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van aile geschriften van de vennootschap De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

in het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het instituut der Bedrijfsrevisoren en die bevoegd is zoals bepaald in artikel 130 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

HOOFDSTUK IV. BOEKJAAR JAARREKENING WINSTVERDE-iLING

Artikel 30,- BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG

Het boekjaar begint jaarlijks op één januari en eindigt op eénendertig december erna.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maken de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, dit alles overeenkomstig artikel 92 en volgende" van het Wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening wordt, samen met de andere door de wet vereiste stukken, binnen dertig dagen na goedkeuring door de algemene vergadering en ten laatste zeven maanden na de datum van afsluiting van het boekjaar, neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door de zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen, waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Hat bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennnootschappen.

Artikel 31. WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van aile kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de . vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van liet maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is; van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

HOOFDSTUK V. ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 32.- ONTBINDING

De ontbinding van de vennootschap kan in rechte gevorderd worden om wettige redenen en daarbuiten kan de vennoôtschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee (2) maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend gevat, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatre-,gelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen .voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld; indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten .voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen

Artikel 33.- VEREFFENING - LIQUIDATIESALDO

Bij ontbinding van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering en bepaalt zij de wijze van vereffening; de benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd; de bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding werd verplaatst, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars aile waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van de alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de voorwaarden, dan wijst de voorzitter zelf een vereffenaar aan.

De voorzitter van de rechtbank wordt aangezocht bij ,eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het eenzijdig verzoekschrift wordt ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap. De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf dagen nadat het verzoekschrift is ingediend.

De vereffenaars vormen een college.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank wordt bijgevoegd.

Zijn er geen vereffenaars benoemd dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars beschikken over aile bevoegdheden genoemd in de artikels 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen tenzij de algemene vergadering deze bevoegdheden beperkt.

Bij ontbinding zal het vermogen van de vennootschap vooraf dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa zal het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

HOOFDSTUK VI.- ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 34. WOONSTKEUZE

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel. Artikel 35, WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling; zij zullen geacht worden van rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het Wetboek van vennootschappen.

Voor al wat niet in de statuten voorzien is, wordt verwe-,zen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, worden ais ongeschreven beschouwd,"

ACHTSTE BESLISSING - BIJZONDERE MACHTEN

De vergadering beslist bijzondere volmacht te verlenen, met recht van indeplaatsstelling, aan Moore Stephens Verscheiden, Accountants en Belastingconsulenten Burgerlijke vennootschap onder de vol:al van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te Buro & Designcenter, Esplanade t

1020 Brussel gekend onder RPR Brussel, btw BE 0451.657.041 en haar medewerkers, om in haar riaam alle nodige formaliteiten te vervullen voor latere eventuele wijzigingen en doorhalingen in de Kruispuntbank voor

Ondernemingen; evenals voor het bekomen van de inschrijving bij de Administratie der Belasting over Toegevoegde Waarde en andere licenties en vergunningen; daartoe aile stukken en akten te tekenen,

woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen en al te doen wat nodig of nuttig is voor het bekomen van

bovenvermeld doel.

NEGENDE BESLISSING ONTSLAG EN KWIJTING VAN DE ZAAKVOERDERS.

De vergadering beslist ontslag te verlenen van het door de zaakvoerder van de gewone commanditaire

vennootschap, de heer Bart Basselier, gevoerde bestuur voor de voorbije boekjaren.

Afzonderlijke kwijting voor het lopende boekjaar zef worden verleend na goedkeuring van de jaarrekening,

bq afzonderlijke stemming door de algemene vergadering,

De algemene vergadering beslist, met ingang van heden, als statutair zaakvoerder te benoemen: de heer

Bart Basselier, voornoemd, hier aanwezig en verklarende dit mandaat te aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

Geassocieerd Notaris Paul Henrist.

Merelbeke-Bottelare.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste ;ab van Luik B vermelden. Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

31/12/2012
ÿþ Mad Word 11,1



B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

10 DEC. 2012

RECHMMerTE GENT KO OPHA

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0811.023.334

Benaming

(voluit) : GREEN PEPPER

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Muziekweg 11, 9890 Gavere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel van de onderneming per 09 november 2012 verplaatst van Muziekweg 11, 9890 Gavere naar Kasteelstraat 29, 9820 Merelbeke.

Basselier Bart

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

1 l MG. 2011

Griffie

11131632*

Ondernemingsnr : 0811.023.334

Benaming

(voluit) : Green Pepper

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Brugzavel 14 9690 Kluisbergen

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

In toepassing van artikel 2 van de statuten, beslissen de vennoten hierbij om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 1 augustus 2011 te verplaatsen naar: Muziekweg 11  9890 Gavere Semmerzake.

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

Bart Basselier

zaakvoerder

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
GREEN PEPPER

Adresse
KASTEELSTRAAT 29 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande