GROEP JOLI CHRIED 2006

Divers


Dénomination : GROEP JOLI CHRIED 2006
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 880.053.482

Publication

10/10/2014
ÿþ mod 11.1

uik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0880.053482

Benaming (voluit) : GROEP JOLI CHRIED 2006

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Antwerpse Steenweg 52

9080 Lochristi

Onderwerp akte :ARTIKEL 537 WETBOEK VAN INKOMSTENBELASTINGEN - KAPITAALVERHOGING IN GELD - AANVAARDING NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN - ONTSLAG VAN EEN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op drieëntwintig september tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de commanditaire vennootschap op aandelen "GROEP JOLI CHRIED 2006", waarvan de zetel gevestigd is te 9080 Lochristi, Antwerpse Steenweg 52, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Kennisname van de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op en waarvan de notulen zijn opgesteld op 9 september 2014, waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen voor een bruto bedrag van een miljoen honderdduizend euro (EUR 1.100.000,00).

2° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met negenhonderdduizend euro (EUR 900.000,00), om het te brengen op zeven miljoen zevenhonderd en elfduizend euro (EUR 7.711.000,00).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld van het uit de onder 1° vermelde tussentijdse dividenduitkering netto verkregen bedrag, met uitgifte van negenhonderd (900) aandelen Er werd onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven op de nieuwe aandelen, tegen de prijs van duizend honderd euro (EUR 1.100,00) per aandeel, waarvan:

(i) duizend euro (EUR 1.000,00) per aandeel werd geboekt op de rekening "Kapitaal", hetzij in totaal negenhonderdduizend euro (EUR 900.000,00); en,

(ii) honderd euro (EUR 100,00) per aandeel werd geboekt op de rekening "Uitgiftepremies", hetzij in totaal negentigduizend euro (EUR 90.000,00).

Ieder aandeel werd volgestort in kapitaal, ten belope van honderd procent (100 %); de kapitaalverhoging werd bijgevolg volgestort ten belope van negenhonderdduizend euro (EUR 900.000,00); en,

(ii) de daarbijhorende uitgiftepremie, ten belope van honderd procent (100 %) werd volledig volgestort, hetzij in totaal negentigduizend euro (EUR 90.000,00).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 juncto 657 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE86 7460 0554 8650 op naam van de Vennootschap bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 22 september 2014.

3° Het volledige bedrag van de uitgiftepremie, zijnde negentigduizend euro (EUR 90.000,00), werd geboekt op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.

4° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met negentigduizend euro (EUR 90.000,00), om het te brengen op zeven miljoen achthonderdeneenduizend euro (EUR 7.801.000,00), door incorporatie van het volledige bedrag van de uitgiftepremie in het kapitaal en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

5° Aanneming van een nieuwe tekst van statuten, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen tot kapitaalverhoging en met de recente wetswijzigingen op het vlak van de handelsvennootschappen. Een uittreksel van de nieuwe tekst luidt als volgt:

NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een Commanditaire Vennootschap op Aandelen.

Zij draagt de benaming "GROEP JOU CHRIED 2006':

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

iu

N



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzigingen en mits instemming van de zaakvoerder(s).

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 9080 Lochristi, Antwerpse Steenweg 52,

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in hef kort tussenpersoon in de handel en alle dienstverlening in dit verband, zowel voor eigen rekening, voor rekening en in naam van derden als in deelneming met derden.

De vennootschap zal eveneens als doel hebben, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

e) Het verwerven door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen,

b) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering,

c) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, In dit kader ken zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie ondernemingen.

d) De organisatie van de boekhoudingsdiensten en van de administratieve diensten van de ondernemingen evenals het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, fiscale of administratieve aard, In de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën en algemeen bestuur.

e) Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, zoals het verrichten van marktonderzoeken, hef opzetten, leiden en controleren van een verkoopsorganisatie, en in het algemeen alles doen met het oog op een doelmatig management,

f) Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen. In de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalbestuur.

g) Het waarnemen van, alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met hear maatschappelijk doel verband houden.

h) Het onderzoeken, vervaardigen en ontwikkelen van prototypes, prodUcten, uitvindingen en knowhow die nuttig zijn voor de ontwikkeling van de toekomstige activiteiten van de onderneming.

i) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, merknamen, en alle aanverwante immateriële duurzame activa.

j) Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan. en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Zij mag in welke vorm dan ook, een belang nemen in alle andememingen die van aard zijn om de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks een belang nemen in alle ondernemingen van dezelfde soort als de hare, samensmelten of samengaan met andere Belgische of buitenlandse (vreemde) vennootschappen of ondernemingen, vennootschappen oprichten tot exploitatie van de ondernemingen die zij verworven, opgericht of ontworpen zou hebben, en de maatschappelijke bezittingen geheel of ten dele, in welke vorm dan ook, overdragen of inbrengen,

In het algemeen gezegd, mag zij alle onroerende, financiële, industriële of commerciële transacties verrichten die geheel of ten dele, rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel samenhangen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin. KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt zeven miljoen ach fhonderdeneenduizend euro (¬ 7,801.000,00).

Het is verdeeld in zevenduizend zevenhonderdenelf (7,711) aandelen zonder nominale waarde, die ieder eenzevenduizend zevenhonderd en elfde (1/7.711 de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN

De beherende vennoten staan hoofdelijk en onbeperkt in voor alle verbintenissen van de vennootschap, Beherend vennoot zijn deze vermeld in de akte de dato 10 maart 2006 of deze die nadien in die hoedanigheid tot de vennootschap toetreden, mits bekendmaking hiervan in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur stellen.

BENOEMING - ONTSLAG - VACATURE

a. De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van gecommanditeerde (beherende) vennoot moeten hebben.

Tot enige zaakvoerder is aangesteld voor de duur van de vennootschap:

- de heer Jozef Léon Agnes LEGIEST. wonende te 9000 Gent, Apostelhuizen 85 bus 302, die verkaart dit mandaat te aanvaarden en mededeelt dat niets zich hiertegen verzet,

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

t,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

b. De zaakvoerder(s) worden benoemd door een buitengewone algemene vergadering, ten 'overstaan van een notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerder is de instemming van de andere zaakvoerders) vereist.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, dan is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een. vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

c. De statutaire zaakvoerder(s) kan (kunnen) ten allen tijde zelf ontslag nemen. De opdracht van de

zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij rechterlijke uitspraak op vordering daartoe ingesteld door de algemene vergadering op grond van wettige redenen. De algemene vergadering dient daartoe met unanimiteit te beslissen waarbij de zaakvoerder niet aan de stemming mag deel nemen. De zaakvoerder blijft zijn functie verder vervullen tot dat zijn afzetting bij een in kracht van gewijsde gegane rechterlijke beslissing is uitgesproken.

d, Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze rn zijn vervanging kan worden voorzien.

In dat geval zat de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuw zaakvoerder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger

e. In het geval de vennootschap bestuurd wordt door meer dan één zaakvoerder, zal het overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting bij rechterlijke beslissing of de vacature van de opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, in hoofde van één onder hen, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden doch zal de vennootschap voortgezet worden onder het bestuur van de overblijvende zaakvoerder(s). In het geval het overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting of de vacature plaatsheeft in hoofde van alle zaakvoerders, wordt er gehandeld zoals in de hierna volgende alinea beschreven.

In het geval de vennootschap bestuurd wordt door slechts één zaakvoerder, zal zijn overlijden, onbekwaamverklaring, ontbinding, ontslag, afzetting bij rechterlijke beslissing of vacature van zijn opdracht van zaakvoerder om welke reden ook (bv. fysieke of mentale onmogelijkheid om nog langer het mandaat van zaakvoerder waar te nemen), niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden, doch zal hij van rechtswege worden opgevolgd door de in deze statuten aangewezen opvolger-zaakvoerder, op voorwaarde dat deze, in voorkomend geval, aanvaardt toe te treden tot de vennootschap als gecommanditeerde (beherende) vennoot.

Opvolger-Zaakvoerder van rechtswege

In uitvoering van de alinea die voorafgaat wordt bij deze tot opvolger-zaakvoerder aangewezen: Mevrouw Christine Elza Remi VAN HOECKE, wonende te 9000 Gent, Apostelhuizen 85 bus 302, die verklaart zulks te aanvaarden en die tevens thans reeds verklaart alsdan het statuut van beherend vennoot te willen aannemen.

f. Indien een zaakvoerder een rechtspersoon is, leidt de fusie, de omvorming of elke andere vorm van vennootschapsrechtelijke reorganisatie waarbij de rechtspersoonlijkheid van de zaakvoerder krachtens het toepasselijk recht voortgezet wordt, niet tot het ontslag of de vervanging van de zaakvoerder.

g. De benoeming van de zaakvoerder of de leden van het college van zaakvoerders en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

TEGENSTRIJDIG BELANG

Indien een zaakvoerder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechterfijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die behoort tot de bevoegdheid van het bestuursorgaan, dan dient er gehandeld te worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, inzonderheid artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen,

INTERN BESTUUR

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, dan neemt deze alle beslissingen naar eigen inzicht.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college van zaakvoerders waarop de hierna volgende bepalingen van toepassing zijn, Het college benoemt onder zen leden een voorzitter. Bij ontstentenis van dergelijke benoeming of bij afwezigheid of verhindering van de voorzitter, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders.

Het college vergadert na bijeengeroepen te zijn door de voorzitter telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee leden van het college erom verzoeken.

De vergadering van het college wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

De bijeenroepingen worden gedaan bij gewone brief en verstuurd, behoudens in geval van hoogdringendheid te motiveren in de notulen van de bijeenkomst, ten minste vijf volle dagen vóór de vergadering en bevatten de dagorde.

Behalve in geval van overmacht te motiveren in de notulen van de bijeenkomst of in geval van bijzondere aanwezigheidsquora vereist door onderhavige statuten, kan het college alleen geldig beraadslagen wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien echter bij de eerste bijeenkomst het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Beigtsch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

college het vereiste aantal niet bereikt, zal het opnieuw kunnen worden samengeroepen met dezelfde dagorde; bij deze nieuwe vergadering zal het geldig kunnen beraadslagen, welk ook het aantal aanwezig of vertegenwoordigde zaakvoerders moge zijn.

De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen behoudens eventuele bijzondere meerderheden vereist door onderhavige statuten.

Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter of van het lid dat de bijeenkomst voorzit, doorslaggevend zin. Onthoudingen, blanco en nietige stemmen worden niet meegerekend voor de berekening van de vereiste meerderheid.

ledere zaakvoerder kan schriftelijk of per fax volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hem op de vergadering van het college van zaakvoerders te vertegenwoordigen en zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De volmachtgever wordt in dat geval geacht aanwezig te zijn. Geen enkele zaakvoerder kan evenwel meer dan één medezaakvoerder vertegenwoordigen.

De beraadslagingen en stemmen van het college worden vastgesteld door notulen, ondertekend door de meerderheid van de op de bijeenkomst aanwezige zaakvoerders.

De afschriften en uittreksels van deze notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee zaakvoerders

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT - Handtekeningsbevoegdheid

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de individuele handtekening van ieder zaakvoerder afzonderlijk.

Zo er een college van zaakvoerders, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder(s) kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders zijn persoonlijk, hoofdelijk en onbeperkt verbonden door de verbintenissen van de vennootschap.

GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

a. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 6 december om 20 uur.

Indien die dag een zondag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 punt c. van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

b. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en de besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statulen inhoudt.

c. Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten, ten overstaan van een Notaris.

cl. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats

in België, aangewezen in de oproeping.

BEVOEGDHEID VAN DE ALGEMENE VERGADERINGEN

a, De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter

zake van :

- de vaststelling van de jaarrekening ;

- de bestemming van de beschikbare winst;

- de benoeming en het ontslag van de eventuele commissaris ;

- de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris;

- het instellen van de vennootschapsvordering tegen hen of hef verlenen van kwijting.

b. De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, met

name om te besluiten tot benoeming van een zaakvoerder, tot vervroegde ontbinding van de vennootschap, in

voorkomend geval verlenging van haar duur, verhoging of vermindering van het geplaatst kapitaal, de moge-

lijkheid van een toegestaan kapitaal door besluit van de zaakvoerders, de aflossing van het kapitaal, de

uitkering van interimdividenden, de uitgifte van converteerbare obligaties of warrants, fusie met één of meerdere

vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennoot-

schap met een andere rechtsvorm,

DEPONERING VAN AANDELEN

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de

oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn

voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de

certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de

bijeenroepingsberichten worden vermeld.

STEMRECHT

a. Elke aandeel heeft recht op één stem,

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met

eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

b. Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren in onverdeeldheid of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door aile gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

c. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden

stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker. "

d. Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de zaakvoerder(s), dat de volgende vermeldingen inhoudt: (1) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (Til) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding 743", "neen" of "onthouding", De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelatep tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 24 van onderhavige statuten, na te leven.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering die er een bestemming zal aan geven op voorstel van en met instemming van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Verder dient gehandeld naar het voorschrift van de artikelen 617 en 619 van het Wetboek van vennootschappen.

INTERIMDIVIDENDEN

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren. Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de gevormde reserves en met inachtneming van de reserves die krachtens een wettelijke of statutaire bepaling moeten worden gevormd. Verder wordt gehandeld naar het voorschrift van de artikelen 618 en 619 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING EN BEVOEGDHEID VEREFFENAARS

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen,

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tilde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

6° Ontslag van mevrouw Christine VAN HOECKE als zaakvoerder van de Vennootschap,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, de gecoordineerde tekst

van statuten)

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis van het Wetboek van registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

29/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 06.12.2013, NGL 27.01.2014 14015-0107-012
08/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 06.12.2014, NGL 07.01.2015 15002-0465-011
12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 06.12.2012, NGL 11.02.2013 13030-0366-012
06/02/2015
ÿþ Moa word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



MONITE

2.9 -,

BELGISCH

Ondememingsnr : 0880.053.482

Benaming :

(voluit) : Groep Joli Chried 2006

(verkort)

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel: awCri i S9 - a3D de9tAke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de algemene vergadering van 6 december 2014 blijkt dat het bureau beslist heeft om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Antwerpsesteenweg 52 te 9080 Lochristi naar Apostelhuizen 85 - bus 302 te 9000 Gent.

De heer Jozef Legiest

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/01/2012
ÿþíc~

f '~ _ ~ ~

~, - '1 i

r r 5,i "

Yod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u . ~-7.

" ,J" .~, { td1

" iaoaeoss

vAN

K®f3Pf t-: Mi? t-: i. TE GENT

Griffie

Ondernemingsnr : 0880.053.482

Benaming

(voluit) : GROEP JOLI CHRIED 2006

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 9080 Lochristi, Antwerpse Steenweg 52

Onderwerp akte : OMZETTING TOONDERAANDELEN - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op zevenentwintig december tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen "GROEP JOLI CHRIED 2006", met maatschappelijke zetel te 9080 Lochristi, Antwerpse Steenweg 52 en met ondernemingsnummer 0880.053.482., de volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist over te gaan tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam. Volgende wijzigingen worden doorgevoerd in de statuten om ze aan te passen aan voormelde beslissing: -Artikel 6 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende nieuwe tekst:

'Artikel 6.

De aandelen zijn thans op naam. Iedere aandeelhouder kan evenwel omzetting vragen in. gedematerialiseerde aandelen. In voorkomend geval worden de statuten aangepast, waarbij wordt vermeld vanaf wanneer zij ingeschreven staan op een effectenrekening in gedematerialiseerde vorm bij een erkend rekeninghouder of vereffeningsinstelling.

Het gedematerialiseerd effect wordt er vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of houder. Op de zetel van de vennootschap wordt de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling in het register van aandelen op naam ingeschreven.

Eventuele nog bestaande toonderaandelen zullen vanaf eenendertig december tweeduizend dertien van rechtswege worden omgezet in aandelen op naam van de vennootschap tot op het ogenblik dat de rechthebbende zijn toonderaandelen heeft ingeruild. Alle rechten zijn opgeschort. Toonderaandelen, wiens houder onbekend blijft, kunnen vanaf één januari tweeduizend vijftien te koop worden aangeboden door de vennootschap, die de opbrengst zal storten in de Deposito- en Consignatiekas.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke overdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich. ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op. verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vrucht-gebruiker(s)."

-Artikel 25 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende nieuwe tekst:

"Artikel 25.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

-De eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

-De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste drie werkdagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n lenl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd."

-Vervolgens gaat de vergadering over tot het op-stellen van het aandelenregister met de aanduiding van de diverse aandeelhouders en hun aandelenbezit.

Daarop aansluitend wordt door de vergadering vastgesteld dat de aandelen nooit gedrukt werden. De . vergadering stelt derhalve vast dat er niet kan overgegaan worden tot de fysieke vernietiging van de aandelen. De omzetting in aandelen op naam is derhalve definitief gerealiseerd.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist over te gaan tot de aanpassing van de statuten aan voorgaande beslissingen en geeft aan de instrumenterende notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, om deze nadien neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

DERDE BESLISSING

De vergadering geeft machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de voorgaande beslissingen.

Alle voorgaande beslissingen en wijzigingen aan de statuten werden goedgekeurd met eenparigheid van stemmen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschueren

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie en gecoördineerde statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij fiée Belgise-h Stáatsbl d - 3676172012 - Annexes du Moniteur belge

30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 06.12.2011, NGL 25.01.2012 12013-0472-011
31/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 06.12.2010, NGL 28.01.2011 11015-0599-011
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 07.12.2009, NGL 28.01.2010 10025-0110-011
23/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 06.12.2008, NGL 22.12.2008 08860-0047-011
23/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 06.12.2007, NGL 18.01.2008 08016-0227-010
29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 07.12.2015, NGL 24.02.2016 16049-0058-011

Coordonnées
GROEP JOLI CHRIED 2006

Adresse
APOSTELHUIZEN 82, BUS 302 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande