GRONDEN DB

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GRONDEN DB
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 466.302.952

Publication

18/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 07.09.2012 12564-0273-031
26/07/2012
ÿþa

Mad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111~1Mm~~~mu~~1w~

*iaisaiai

NEERGELEGD

1 ? 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHA .` t ie TeCENT

Ondernemingsnr : 0466.302.952

Benaming

(voluit) : GRONDEN DB

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9031 Gent (Drongen), Koninginnelaan 2/3

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "GRONDEN DB" DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "VEKABO"

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 13 juli 2012, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, neergelegd ter registratie:

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "GRONDEN DB", waarvan de zetel gevestigd is te 9031 Gent (Drongen), Koninginnelaan 2/3, BTW BE 0466.302.952 RPR Gent, volgende beslissingen genomen heeft:

Vaststellingen nopens de vervulling van de wettelijke formaliteiten inzake de opslorping

1/De onderscheiden bestuursorganen van de overgenomen vennootschap, "GRONDEN DB" en van de overnemende vennootschap, "VEKABO", hebben het door artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen vereiste voorstel van de fusie door overneming, houdende de gegevens als vermeld in artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld.

Het voorstel werd door de overnemende vennootschap en door de overgenomen vennootschap neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 15 mei 2012 en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 29 mei 2012 respectievelijk onder het nummer 12095861 en onder het nummer 12095862, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering.

2/De aandeelhouders van de vennootschappen die de fusie aangaan hebben unaniem beslist te verzaken aan de bepalingen van artikel 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen (opmaak fusieverslag door bestuursorgaan en bedrijfsrevisor), waardoor de bepalingen van artikel 602 Wetboek van Vennootschappen (kapitaalverhoging in natura) van toepassing worden.

3/De aangewezen bedrijfsrevisor heeft het verslag opgemaakt voorgeschreven door artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VALADER DONCKT  ROOSROUCK CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer VANDER DONCKT Hedwig, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151/A bus 42, gedateerd op 12 juli 2012, is samen met een afschrift van het proces-verbaal neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent

4/De stukken bedoeld in artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen lagen uiterlijk één maand vóôr de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschappen ter beschikking voor inzage door de aandeelhouders, welke er tevens kosteloos een afschrift van konden verkrijgen, voor zover door de Algemene Vergaderingen hier niet van kon worden afgeweken.

5/ Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden hebben er zich geen belangrijke. wijzigingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen. EERSTE BESLUIT: KENNISNAME VAN WIJZIGINGEN IN DE VERMOGENSTOESTAND

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van de mededeling van het bestuursorgaan van de overgedragen vennootschap dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de overgedragen vennootschap hebben voorgedaan sinds de datum van het opstellen van het voorstel tot fusie en de datum van de huidige buitengewone algemene vergadering behoudens hetgeen hierna vermeld.

TWEEDE BESLUIT: KENNISNAME EN BESPREKING VAN HET VOORSTEL INZAKE OVERNAME.

De vergadering neemt kennis en bespreekt het fusievoorstel in het kader van de fusie door overneming en gaat over tot de overname door de naamloze vennootschap "VEKABO" van aile activa en passiva, rechten en plichten van de naamloze vennootschap "GRONDEN DB" zoals het door de bestuursorganen van de bij deze operatie betrokken vennootschappen werd opgesteld in het fusievoorstel van 15 mei 2012.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het voorstel werd door de overnemende vennootschap en door de overgenomen vennootschap neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op op 15 mei 2012 en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 29 mei 2012 respectievelijk onder het nummer 12095861 en onder het nummer 12095862, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering.

De vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld voorstel.

Deze inbreng in natura zal geschieden onder voorbehoud van goedkeuring door de aandeelhouders van beide vennootschappen van de fusie door overneming en met inachtneming van de afwijkende ruilverhouding dan deze opgenomen in de fusievoorstellen. in het neergelegde fusievoorstel is sprake van de uitgifte van achtentwintig miljoen vijfhonderd achtentachtigduizend en achthonderd negenenvijftig (28.588.859) aandelen. Na onderling overleg hebben de aandeelhouders van de betrokken vennootschappen echter geoordeeld dat deze ruilverhouding dient te worden aangepast bij de hudige inbreng. Het gecorrigeerd eigen vermogen van "GRONDEN DB" per 31 december 2011 bedraagt drieëndertig miljoen zevenhonderd eenenzeventigduizend vijfhonderd vierenveertig euro en drieëndertig cent (¬ 33.771.544,33). Rekening houdend met het feit dat één aandeel van "VEKABO" gewaardeerd wordt op een euro en achttien cent (¬ 1,18) leidt de fusie tot de uitgifte van achtentwintig miljoen zeshonderd negentienduizend negenhonderd drieënvijftig (28.619.953) aandelen. De samenstelling van het over te dragen vermogen wijzigt uiteraard niet

DERDE BESLUIT : BESLUIT TOT FUSIE

De vergaderingen keuren met eenparigheid van stemmen de aangekondigde fusievoorstellen goed. De vergaderingen keuren eveneens met eenparigheid van stemmen de hiervoor vermelde aangepaste ruilverhouding goed. Zij besluiten aldus dat op de naamloze vennootschap "VEKABO", overnemende vennootschap, het ge-hele vermogen van de naamloze vennootschap "GRONDEN DB", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer

a)De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig gezien retroactief terugwerken en worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2012.

b)Aan de bestuurders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

De over te nemen vennootschap "GRONDEN DB" heeft geen aandelen uitgegeven met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen, zodat terzake geen maatregelen dienen te worden voorgesteld,

c)De fusie door overneming zal juridisch uitwerking hebben tussen partijen vanaf de datum waarop de buitengewone algemene vergaderingen van de bij de verrichting betrokken vennootschappen overeenstemmende besluiten zullen genomen hebben met dien verstande dat de verrichting pas tegenstelbaar zal zijn aan derden vanaf de publicatie van het besluit in het Belgisch Staatsblad.

d)De bestuursorganen van de beide bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren dan ook dat het de bedoeling is om de fusie belastingneutraal te laten plaatsvinden en dit mede gelet op de aanwezigheid van zakelijke motieven. Derhalve zal de geplande fusie gerealiseerd worden bij toepassing van artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (1992).

e)Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden worden ontdekt betreffende de overgenomen vennootschap worden geacht te zijn ingebracht in de overnemende vennootschap.

In tegenstelling tot hetgeen vermeld is de bijlage tot het fusievoorstel behoren de onroerende goederen gelegen te Lochristi, Dekenijstraat, Boortmeerbeek, Het Goor en te Chaumont Gistoux volgens bijkomende inlichtingen van de registratie en het kadaster niet tot het patrimonium van Gronden DB. indien later zou blijken dat deze goederen toch nog tot het vermogen van Gronden DB zouden behoren, worden deze eveneens geacht via huidige fusie overgegaan te zijn naar het vermogen van de overnemende vennootschap.

VIERDE BESLUIT: OVERGANG VAN DE VERMOGENS

Ingevolge voormelde besluiten gaat het gehele vermogen van de vennootschap "GRONDEN DB" ten algemene titel over op de overnemende vennootschap "VEKABO".

Beschrijving van de onroerende goederen

Voor zover dit niet vermeld staat of duidelijk blijkt bij de beschrijving van elk goed apart, verklaren de vergaderingen dat deze fusie door overname alleen betrekking heeft op de grond en bijgevolg dus niet om de eventuele opstallen en/of constructies.

Deze goederen worden verder beschreven in het op de griffie neergelegde afschrift van het proces-verbaal. Algemene voorwaarden in verband met de overdracht van onroerende goederen die afhangen van de overgenomen vennootschap

Deze voorwaarden worden verder beschreven in het op de griffie neergelegde afschrift van het procesverbaal.

Opsomming van alle verkopen bij authentieke akte sinds 1 januari 2012 en bijkomende kredietverbintenissen.

Deze opsomming staat in het op de griffie neergelegde afschrift van het proces-verbaal.

Uitreiking van de nieuwe aandelen

Ais gevolg van de overgang van het gehele vermogen, zowel rechten als verplichtingen, van de overgenomen vennootschap, zal het kapitaal van de overnemende vennootschap verhoogd worden met

negentien miljoen honderd tweeëndertigduizend vierhonderd achtendertig euro achtenvijftig cent (¬ 19,132.438,58) om het van achttien miljoen vijfhonderd negenenvijftigduizend negenhonderd drieënzeventig euro negenennegentig cent (¬ 18.559.973,99) op zevenendertig miljoen zeshonderd tweeënnegentigduizend

, t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vierhonderd en twaalf euro zevenenvijftig cent (¬ 37.692.412,57) te brengen, door uitgifte van achtentwintig miljoen zeshonderd negentienduizend negenhonderd drieënvijftig (28.619.953) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

De vergadering aanvaardt de voorgestelde ruilverhouding, die afwijkt van deze opgenomen in het fusievoorstel, zoals hiervoor vermeld. Voor de berekening van de ruilverhouding sluit de vergadering zich aan bij het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur en bij het bedrijisrevisoraal verslag waarvan sprake hierboven. De vergadering stelt vast uit het verslag dat de rechten van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap gevrijwaard blijven.

De nieuw gecreëerde aandelen zullen elk eenzelfde deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen als de bestaande aandelen, hebben dezelfde aard en genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. Deze aandelen zullen delen in de resultaten van het gehele lopende boekjaar van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2012.

Met eenparigheid van stemmen wordt aanvaard dat de ten gevolge van de kapitaalsverhoging gecreëerde aandelen zullen toekomen aan de vennoten van de overgenomen vennootschap, naar evenredigheid van de aandelen die zij bezaten in de overgenomen vennootschap, als vergoeding voor de overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap in het kader van deze fusie en de kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap die eruit voortvloeit.

Er zal geen opleg in geld betaald worden.

De toekenning van de nieuw uit te geven aandelen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap zal geschieden door de inschrijving onder hun naam van het aantal hen toekomende aandelen en de datum van het fusiebesluit in het register van aandelen op naam van de overnemende vennootschap. Deze inschrijving zal ondertekend worden door een bestuurder of een gevolmachtigde namens de overnemende vennootschap en door de betrokken aandeelhouders van de overgenomen vennootschap of hun gevolmachtigde.

Het register van aandelen op naam van de overgenomen vennootschap zal door de zorgen en onder de verantwoordelijkheid van de bestuurders van de overnemende vennootschap vernietigd warden.

VIJFDE BESLUIT

Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, wordt met eenparigheid van stemmen besloten artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenendertig miljoen zeshonderd tweeënnegentigduizend vierhonderd en twaalf euro zevenenvijftig cent (¬ 37.692.412,57).

Het wordt vertegenwoordigd door zesenvijftig miljoen driehonderd eenentachtigduizend zevenhonderd drieëntachtig (56.381.783) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt een gelijke fractiewaarde van het maatschappelijk kapitaal."

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist opdracht en volmacht te geven aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering beslist alle machten, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, te verlenen aan de ondergetekende notaris, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, alle nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op de aanpassing van identificatiegegevens en basisinformatie van de vennootschap en zo nodig, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde.

BIJKOMENDE RECHTSHANDELING: VERZAKING RECHT VAN NATREKKING

De door de vennootschap "GRONDEN DB" ingebrachte activabestanddelen betreft enkel de grond, exclusief de eventueel op door een opstalhouder op deze percelen aangelegde infrastructuurwerken of opgerichte constructies. Bijgevolg wordt alhier door de verkrijgende vennootschap "VEKABO" verklaard kennis te hebben van dit opstalrecht/verzaking aan het recht van natrekking en toelating tot bouwen wat betreft voormelde ingebrachte goederen zodat de eventueel reeds aangelegde infrastructuurwerken en de eventueel reeds opgerichte constructies blijven toebehoren aan de opstalhouder.

VI.SLOTVERKLARINGEN

1. Eenparigheid van stemmen

De voorzitter van de vergadering, samen met ondergetekende nota-iris, stellen vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover werd besloten met eenparigheid van stemmen binnen de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "GRONDEN DB" door de naamloze vennootschap "VEKABO" verwezenlijkt is, en bijgevolg ook de kapitaalverhoging in de naamloze vennootschap "VEKABO", en dat de naamloze vennootschap "GRONDEN DB" ophoudt te bestaan.



B ifagen bij fiët Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge









Steven Verbist

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV dd. 13 juli 2012;

-verslag revisor .

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/05/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

15 ME! 2012

RECHTBÁf«f«N

KfQP1-1Atur 'M~cmi.

" iaossess*

be a Bi stF

Ondernemingsnr : 0466.302.952

Benaming

(voluit) : GRONDEN DB

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koninginnelaan 2, bus 3 - pf~

Onderwerp akte ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder de dato 2 mei 2012.

Blijkens de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder wordt met ingang van 27 maart 2012 eervol, ontslag gegeven aan de naamloze vennootschap Alinso Group met als vaste vertegenwoordiger de heer Ivan Lokere en met ingang van 20 december 2011 aan de naamloze vennootschap Mercator Verzekeringen met als' vaste vertegenwoordiger de heer Patrick Van De Sype, als bestuurders en gedelegeerd bestuurders.

Blijkens zelfde besluit wordt met ingang van 2 mei 2012 de heer Stephan Bostoen en de heer Patrick Bostoen benoemd tot gedelegeerd bestuurder.

Hun mandaat zal eindigen onmiddellijk na aflopen na de algemene vergadering van aandeelhouders die zal, beraadslagen over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar af te sluiten op 31 december 2017.

ANITRAS, gedelegeerd bestuurder met vaste vertegenwoordiger STEPHAN BOSTOEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/05/2012
ÿþ Mod 2.1

4i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*12095861* i

V,

beh

aa'

Bel Staa

NEERGELEGD 15 MEI 2012

RECHMMCNIS VAN KOOPHANDEI.. TE GENT

Ondernemingsnr : 0466.302.952

Benaming

(voluit) : GRONDEN DB

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koninginnelaan 2, bus 3 ~ X31

Onderwerp akte : Voorstel fusie

Er blijkt uit een voorstel tot fusie de dato 14 mei 2012 door overneming van de naamloze vennootschap GRONDEN DB nv door de naamloze vennootschap VEKABO nv met maatschappelijke zetel te Gent, Drongen, Koninginnelaan 213, RPR 00879.032.410 het volgende:

*De raad van bestuur van de naamloze vennootschap Gronden DB (hierna "Gronden DB" of de "over te nemen vennootschap") en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap VEKABO (hierna "VEKABO" of de "overnemende vennootschap") hebben in gemeen overleg besloten dit voorstel tot fusie door overneming op te stellen, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 671, 693 en volgende van het Wetboek van vennootschappen ('W,

*Gronden DB en VEKABO wensen een fusie door overneming te verwezenlijken waarbij de over te nemen vennootschap GRONDEN DB haar gehele vermogen zal overdragen naar de overnemende vennootschap VEKABO, ingevolge welke verrichting GRONDEN DB ophoudt te bestaan, en tegen de uitreiking van nieuwe aandelen in VEKABO aan de aandeelhouders van GRONDEN DB, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 693 en volgende W. Venn.

*De uitgifte van nieuwe aandelen VEKABO zal gebeuren op basis van een vergelijking tussen de werkelijke waarde van het door Gronden DB overgedragen vermogen enerzijds en de werkelijke waarde van het vermogen van VEKABO vôôr de reorganisatie anderzijds. Er wordt uitsluitend vergoed door toekenning van aandelen die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen.

De bepaling van de marktwaarde van de onroerende goederen (i.e. voorraad gronden) gebeurt op basis van recente objectieve schattingen van de respectievelijke activa en dit aan de hand van uniforme criteria.

De waarde van de over te dragen vermogensbestanddelen van Gronden DB die naar aanleiding van de fusie door overneming zullen worden overgedragen naar VEKABO, wordt bepaald op drieëndertig miljoen zevenhonderd vierendertig duizend achthonderd drieënvijftig euro vierenzestig cent (¬ 33,734.853,64).

De waarde van één aandeel van de overnemende vennootschap VEKABO wordt gewaardeerd op een bedrag van één komma achttien euro (¬ 1,18).

Ter vergoeding van de overdracht van voornoemde vermogensbestanddelen door Gronden DB zal VEKABO achtentwintig miljoen vijfhonderd achtentachtig duizend achthonderd negenenvijftig (28.588.859) nieuwe aandelen uitgeven, die aan de aandeelhouders van Gronden DB zullen worden uitgereikt. Er zal geen opleg in geld worden toegekend.

De naar aanleiding van de fusie door overneming uit te geven nieuwe aandelen van VEKABO zullen van dezelfde soort zijn en van dezelfde rechten genieten als de reeds bestaande aandelen van VEKABO.

*De nieuwe aandelen van VEKABO die naar aanleiding van de fusie door overneming zullen worden uitgegeven, zullen aan de aandeelhouders van Gronden DB worden uitgereikt in verhouding tot hun participatie. in het maatschappelijk kapitaal van Gronden DB op de datum van het fusiebesluit van de buitengewone; algemene vergadering van aandeelhouders. Aangezien alle aandelen worden aangehouden door Anitras NV, zullen alle nieuw uitgegeven aandelen VEKABO worden toegekend aan deze vennootschap.

*De nieuw uitgegeven aandelen van VEKABO zullen recht geven te delen in het bedrijfsresultaat vanaf 1 januari 2012.

* Het vermogen van de over te nemen vennootschap GRONDEN DB gaat over naar de verkrijgende vennootschap VEKABO op basis van de jaarrekening opgemaakt per 31 december 2011. Alle handelingen van de over te nemen vennootschap Gronden DB worden voor boekhoudkundige doeleinden geacht te zijn gesteld voor rekening van de overnemende vennootschap VEKABO vanaf 1 januari 2012,

*Noch in de overnemende vennootschap VEKABO, noch in de over te nemen vennootschap Gronden DB bestaan er aandelen waaraan bijzondere rechten verbonden zijn. De betrokken vennootschappen hebben geen andere effecten dan aandelen uitgegeven.

Op de laatste blz. van ,Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- *De aandeelhouders van de over te nemen vennootschap Gronden DB en van de overnemende vennootschap VEKABO hebben het voornemen om, in toepassing van artikel 694, lid 2 en 695, lid 6 W. Venn., unaniem te verzaken aan de bijzondere verslagen en het controleverslag waarvan sprake in de artikelen 694 en 695 W. Venn. Aldus wordt aan de commissaris in dit verband geen bijzondere bezoldiging toegekend,

bel» ucien *Aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

aantet VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL, MET ALS ENIG DOEL NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

Belgisch Tegelijk hiermee neergelegd

Staatsblad - Fusievoorstel









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge ANITRAS, gedelegeerd bestuurder met vaste vertegenwoordiger STEPHAN BOSTOEN









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/12/2011
ÿþ Mud 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0466.302.952 Benaming

(voluit) : Gronden DB

III Hil fl11 11 I II II II III WI

" 11186360*

E SI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm ; Naamloze vennootschap

Zetel " Koninginnelaan 2/3 9031 Gent

Ond rwern akte : Herbenoeming commissaris

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 15/0512011

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, het mandaat van de commissaris BV o.v.v.e. CVBA "VGD BEDRIJFSREVISOREN', met zetel te 9050 Ledeberg. Brusselsesteenweg 562, vertegenwoordigd door de heer MOREELS Tony, wonende te 9240 Zele, Durmen 283, te verlengen voor een periode van 3 jaar, dit tot de algemene vergadering in 2014.

Anitras NV, vast vert. door Bostoen Stephan

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.05.2011, NGL 16.08.2011 11398-0079-030
26/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.05.2010, NGL 24.08.2010 10435-0500-031
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 23.06.2009 09263-0257-029
29/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.07.2008, NGL 25.07.2008 08455-0261-031
10/04/2007 : GE193246
06/04/2007 : GE193246
16/10/2006 : GE193246
04/10/2006 : GE193246
10/10/2005 : GE193246
06/07/2005 : GE193246
01/04/2005 : GE193246
30/08/2004 : GE193246
20/04/2004 : GE193246
26/03/2004 : GE193246
09/04/2003 : GE193246
01/10/2002 : GE193246
06/07/2001 : GE193246
16/05/2000 : GE193246

Coordonnées
GRONDEN DB

Adresse
KONINGINNELAAN 2, BUS 3 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande